Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Sadece o dev yamayı yüklsek direk bir şey olur mu yoksa önce bazı küçük yamalarımı yüklücez

Zaten o büyük olanı yükle

uğraşma sıralı zaten patchler ona göre git...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amops2

beyler bir şey danışacam bu Company of Heroes v2.300 yaması var ama bu yama Company of Heroes: Opposing Fronts içinmi yoksa normal Company of Heroes yükleyebilirmiyiz

Örnek vermek gerekirse ben company of heroes aldım tüm patcleri yükledim 2.301 dahil sonra online oynamaya başladım ama sadece amerika ve werchmacht ile oynayabiliyordum sonra opposing fronts'u aldım cdnin içinden çıkan cd keyi yazıyorsun, başka bir yükleme olmuyor. ingiliz ve panzer elite ile de artık oynayabiliyorum ve sana ait 2 tane cd key oluyor onu accountuna kayıt ediyor....Patchlerin hepsi yüklenmeli sırası ile...
  • harbi bir yerden key buldum yazdım opposing fronts oldun ama normalden bi farkı varmı
  • Ya bisi soracam bu oyunu yüklmeyi en az 20 kere denedm ama olmusyor Sorunda su ınstall a basıorm sora yüklemeye hazrlanıyor ondan sonrada su yazı "Bu ünün başka bir sürümü zaten yüklü.bu sürümün yüklenmesine devam edilemiyor.bu ürünü var olan sürümünü kardırmak için proglam ekle veya kaldırı kullan" zart zurt biri yardm etsn lütfen simdiden allah razı olsun.
  • Bu oyun on numara bir oyun..Bende oynamıştım..
  • arakadaşlar torrentten bu oyunu şey yaptımda.Oyun yamasız harddiskte 3.93 GB yer kaplıyo acaba ben ripli indirdim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt..Price -- 28 Ocak 2009; 21:24:59 >
  • xfire bu oyunu görmüyor ve server bulmuyor türklerle nasıl oyanırım acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heroburakgs

arakadaşlar torrentten bu oyunu şey yaptımda.Oyun yamasız harddiskte 3.93 GB yer kaplıyo acaba ben ripli indirdim?

Bence riptir oyun bu kadar küçük değildi
  • Arkadaşlar acaba bu oyun benim sistemimde çalışır mı ?

2 Ghz C2D işlemci T7200
    2 Gb Ram
    128 mb Ati X1600
    Vista

Hep ekran kartından kaybediyorum biliyorum.

bir de "World in Conflict" ile kıyaslarsak sizce hangisi daha güzel ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Arkadaşlar acaba bu oyun benim sistemimde çalışır mı ?

2 Ghz C2D işlemci T7200
    2 Gb Ram
    128 mb Ati X1600
    Vista

coh un ayrı bi yeri wic inde ayrı bir yeri var benim için. wic eğer multiplayer düşünüyorsan tanıdığın arkadaşlarınla oynarsan çok zevkli olur. ama tanımadığın hele bi de yabancıysa kendi takımında ise oyun karışık hale gelir .çünkü bu oyunda her birimin birbirine ihtiyacı vardır. mesela anti air olan yere helikopter giremez tank birimleri onu indirmesi lazım.anti tank olan bir yere hava saldırısı ve ya bombalama birimi lazım v.s gibi birbirinizi destekleyerek oynamanız lazım ve çok zevkli bir hal alıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Arkadaşlar acaba bu oyun benim sistemimde çalışır mı ?

2 Ghz C2D işlemci T7200
    2 Gb Ram
    128 mb Ati X1600
    Vista

coh un ayrı bi yeri wic inde ayrı bir yeri var benim için. wic eğer multiplayer düşünüyorsan tanıdığın arkadaşlarınla oynarsan çok zevkli olur. ama tanımadığın hele bi de yabancıysa kendi takımında ise oyun karışık hale gelir .çünkü bu oyunda her birimin birbirine ihtiyacı vardır. mesela anti air olan yere helikopter giremez tank birimleri onu indirmesi lazım.anti tank olan bir yere hava saldırısı ve ya bombalama birimi lazım v.s gibi birbirinizi destekleyerek oynamanız lazım ve çok zevkli bir hal alıyor...

Single modu yok mu peki ?

• yok böyle bi oyun kardeşim yaaaaa

gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu budur başka strateji oyunu bakmayın derim bir strateji oyun severi olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazer__

yok böyle bi oyun kardeşim yaaaaa

gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu budur başka strateji oyunu bakmayın derim bir strateji oyun severi olarak

Kendini kısıtlama

Bu dünyada birşeylerin yerine geçecek şeyler muhakkak vardır.
  • online oyun çok güzel ama iyi bilenler çok, baya çalışmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmurathan

oyunun sanırım son bölümündeyim 13.bölüm. 3 tane stratejik noktayı tutmamı söylüyor. fakat oyuna başlar başlamaz düşman tankları ile tüm gücüyle üstüme saldırıyor yeni bina yapmama bile vakit kalmıyor . acaba benim oyundamı bir sorun var

Ben de burayı geçemedim. Tank üretmeye imkan verse geçerim ama fırsat vermiyor ki... Sürü gibi üzerime saldırıyorlar... Bu bölümü geçen var mı? Nasıl?
  • Aslında o kadar zor olmayan bir bölüm hangi zorlukda oynuyorsunuz?
    Zorda oynarsanız kolayla geçemezsiniz tabii....
  • Nihayet orayı da geçtim Ondan sonraki bölüm daha kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemomando

quote:

Orjinalden alıntı: amops2

beyler bir şey danışacam bu Company of Heroes v2.300 yaması var ama bu yama Company of Heroes: Opposing Fronts içinmi yoksa normal Company of Heroes yükleyebilirmiyiz

Örnek vermek gerekirse ben company of heroes aldım tüm patcleri yükledim 2.301 dahil sonra online oynamaya başladım ama sadece amerika ve werchmacht ile oynayabiliyordum sonra opposing fronts'u aldım cdnin içinden çıkan cd keyi yazıyorsun, başka bir yükleme olmuyor. ingiliz ve panzer elite ile de artık oynayabiliyorum ve sana ait 2 tane cd key oluyor onu accountuna kayıt ediyor....Patchlerin hepsi yüklenmeli sırası ile...

Öyleyse opposing fronts denilen şey sadece bir şifreden ibaret. Şifre olmayınca opposing fronts bölümlerini oynatmıyor, ayrıca yüklenen bir şey yok öyle mi? Peki opposing fronts single player olarak oynanmıyor mu?

• Opposing fronts oynuyorum. Dawn of war 2 halt etmiş. İnsanı bu kadar tatmin eden strateji oyunu zor bulunur.
  • Oyunu bitirdim ama aklımda kaldı sormak istedim.Ben oyunun grafik ayarlarını FULL'e getirdiğimde ara demolardaki görüntülerde aşırı bozulma ve kararmalar oluyor bu benden mi kaynaklı yoksa herkesin başına gelen bir özellik mi?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.