Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orjinalden alıntı: kemomando

quote:

Orjinalden alıntı: amops2

beyler bir şey danışacam bu Company of Heroes v2.300 yaması var ama bu yama Company of Heroes: Opposing Fronts içinmi yoksa normal Company of Heroes yükleyebilirmiyiz

Örnek vermek gerekirse ben company of heroes aldım tüm patcleri yükledim 2.301 dahil sonra online oynamaya başladım ama sadece amerika ve werchmacht ile oynayabiliyordum sonra opposing fronts'u aldım cdnin içinden çıkan cd keyi yazıyorsun, başka bir yükleme olmuyor. ingiliz ve panzer elite ile de artık oynayabiliyorum ve sana ait 2 tane cd key oluyor onu accountuna kayıt ediyor....Patchlerin hepsi yüklenmeli sırası ile...

Öyleyse opposing fronts denilen şey sadece bir şifreden ibaret. Şifre olmayınca opposing fronts bölümlerini oynatmıyor, ayrıca yüklenen bir şey yok öyle mi? Peki opposing fronts single player olarak oynanmıyor mu?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

quote:

beyler bir şey danışacam bu Company of Heroes v2.300 yaması var ama bu yama Company of Heroes: Opposing Fronts içinmi yoksa normal Company of Heroes yükleyebilirmiyiz

Örnek vermek gerekirse ben company of heroes aldım tüm patcleri yükledim 2.301 dahil sonra online oynamaya başladım ama sadece amerika ve werchmacht ile oynayabiliyordum sonra opposing fronts'u aldım cdnin içinden çıkan cd keyi yazıyorsun, başka bir yükleme olmuyor. ingiliz ve panzer elite ile de artık oynayabiliyorum ve sana ait 2 tane cd key oluyor onu accountuna kayıt ediyor....Patchlerin hepsi yüklenmeli sırası ile...

Öyleyse opposing fronts denilen şey sadece bir şifreden ibaret. Şifre olmayınca opposing fronts bölümlerini oynatmıyor, ayrıca yüklenen bir şey yok öyle mi? Peki opposing fronts single player olarak oynanmıyor mu?

Hayır ek olarak 2 tane yeni ülke ekleniyor birileri Allies a biriside Axis e. Allies a British ordusu(baya güçlü) Axis e Panzer Elite(Bu da baya güçlü ama benim tercihim Allies dan) ekleniyor ayrıca bunlarla ilgili de 2 tane Single Player Campaign açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

quote:

Hayır ek olarak 2 tane yeni ülke ekleniyor birileri Allies a biriside Axis e. Allies a British ordusu(baya güçlü) Axis e Panzer Elite(Bu da baya güçlü ama benim tercihim Allies dan) ekleniyor ayrıca bunlarla ilgili de 2 tane Single Player Campaign açılıyor.

Alıntıları Göster
    http://img216.imageshack.us/my.php?image=13083cohglitch122452lo.jpg

Kart: ATI 4850
    fog of war'daki kenarlarındaki bloklaşma sizde de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toratarsus -- 2 Mart 2009; 19:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toratarsus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: toratarsus

Benim ekran kartı nVIDIA 7600 GS, bende öyle bloklaşma yok. Güncel driver kullan belki düzelir. Belki de oyun nVIDIA destekli olduğundan olabilir. ATI, oyun yapımcılarına biraz arpa yedirmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orjinalden alıntı: toratarsus

Benim ekran kartı nVIDIA 7600 GS, bende öyle bloklaşma yok. Güncel driver kullan belki düzelir. Belki de oyun nVIDIA destekli olduğundan olabilir. ATI, oyun yapımcılarına biraz arpa yedirmesi lazım.

Alıntıları Göster
    Sistemi değiştim. Değiştimki şu yeni çıkan oyunları, özelliklede strateji oyunlarını güzel güzel oynayayım. Yahu kişisel beğeni ama bana kalırsa generals bunada, diğer strateji çakması oyunlarada havada karada bin basar. Bu ne ya. Veriyolar 3-5 tank tüfek git şurayı ele geçir. Tamam grafikler çok iyi falan ama oyundan hiç bişe anlamadım. 2 gün uğraştım indireyim diye. Uğraştığımamı yanayım, neye yanayım anlamadım..

En güzeli yükle Generals, bide üstüne Zero&hour bak keyfine. Ben öyle yaptım valla. Generals tadında oyun çıkana kadarda strateji indirmem. Bi sürü bişe öneriyorlar vallahi korkuyorum indirmeye...

• quote:

Orijinalden alıntı: klyr

Sistemi değiştim. Değiştimki şu yeni çıkan oyunları, özelliklede strateji oyunlarını güzel güzel oynayayım. Yahu kişisel beğeni ama bana kalırsa generals bunada, diğer strateji çakması oyunlarada havada karada bin basar. Bu ne ya. Veriyolar 3-5 tank tüfek git şurayı ele geçir. Tamam grafikler çok iyi falan ama oyundan hiç bişe anlamadım. 2 gün uğraştım indireyim diye. Uğraştığımamı yanayım, neye yanayım anlamadım..

En güzeli yükle Generals, bide üstüne Zero&hour bak keyfine. Ben öyle yaptım valla. Generals tadında oyun çıkana kadarda strateji indirmem. Bi sürü bişe öneriyorlar vallahi korkuyorum indirmeye...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: klyr

ilk bu coh u yüklediğimde bende senin gibi düşünmüştüm. ve generalsid biliyorum gerçekten zevkli bir oyundu generals de. ve aynı zamanda ilk yüklediğimde oyunu silmiştim. ne bilim acayip gelmişti. daha sonra oyunu biraz inceledim ve gittim direk orjinal aldım:) ve emin ol çok daha güzel zevkli. yani öyle bahsettiğin gibi değil öğrenme aşamasında çok can sıkıcı oluyor hatta beni yeniyorlardı devamlı ben eksiksiz oynadığımı sanıyordum kendimde artık hata aramaya başlıyordum. nasıl bir oyun bu diye. ama oynadıkça ve öğrendikçe çok daha zevkli hale geliyor. yeniyorsun :) çok güzel oyun yani bence.hala daha oynuyorum:) he ben multiplayer oynadım daha çok. camp da oynadım ama multiplayer ı ayrı bir zevkli:)

eğer tekrar düşünürsen ilk önce bi kaç camp yap beğenirsen orjinal alırsın. direk skirmish yapma yoksa hüsrana uğrarsın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

quote:

Orjinalden alıntı: klyr

ilk bu coh u yüklediğimde bende senin gibi düşünmüştüm. ve generalsid biliyorum gerçekten zevkli bir oyundu generals de. ve aynı zamanda ilk yüklediğimde oyunu silmiştim. ne bilim acayip gelmişti. daha sonra oyunu biraz inceledim ve gittim direk orjinal aldım:) ve emin ol çok daha güzel zevkli. yani öyle bahsettiğin gibi değil öğrenme aşamasında çok can sıkıcı oluyor hatta beni yeniyorlardı devamlı ben eksiksiz oynadığımı sanıyordum kendimde artık hata aramaya başlıyordum. nasıl bir oyun bu diye. ama oynadıkça ve öğrendikçe çok daha zevkli hale geliyor. yeniyorsun :) çok güzel oyun yani bence.hala daha oynuyorum:) he ben multiplayer oynadım daha çok. camp da oynadım ama multiplayer ı ayrı bir zevkli:)

eğer tekrar düşünürsen ilk önce bi kaç camp yap beğenirsen orjinal alırsın. direk skirmish yapma yoksa hüsrana uğrarsın:)

Alıntıları Göster
    CoH Opposing Front oynuyorum LvL atlamak için online'mı oynamak gerekiyor..

Ya da nasıl LvL atlanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Starkiller

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Starkiller

Evet Multi oynaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

Orjinalden alıntı: Starkiller

Evet Multi oynaman lazım.

Alıntıları Göster
    Bu coh ta soyle bir sey var mi uydurmam mi?

Extra para verip serial aliyorsunuz sonra adamlarinizin gucu % 25 artiyor, yoksa soylentimidir geziyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahitbudak

Extra para verip serial aliyorsunuz sonra adamlarinizin gucu % 25 artiyor, yoksa soylentimidir geziyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vahitbudak

Şaka gibi.İlk defa böyle saçma birşey duydum.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

banada sacma geldi ama olabilme ihtimalinide dusunmek lazim, sonucta isletmelerin para kazanabilme stratejisi olabilirdi de yazisma odasinda bir ara dedi kodu! olmus olmali.
    ustune alinma, dunyanin ilk kez uvarlak oldugu soylendiginde de sacma gelmis ki adamikatletmisler deli demisler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

quote:

banada sacma geldi ama olabilme ihtimalinide dusunmek lazim, sonucta isletmelerin para kazanabilme stratejisi olabilirdi de yazisma odasinda bir ara dedi kodu! olmus olmali.
    ustune alinma, dunyanin ilk kez uvarlak oldugu soylendiginde de sacma gelmis ki adamikatletmisler deli demisler

Alıntıları Göster
    Yeni yama çıktı : Direk link :http://cohpatch.relic.com/relic/coh/retail/EN_2502_2600_Patch.exe 45 mb

Patch 2.600 Notes

The current build of patch 2.600 is proceeding well through our final testing process. We have gone through a few release candidates, having to go back and fix bugs found by the test team, rebuild the patch, and start testing over again. That is to be expected. We'll post an ETA soon, but until then here is the final list of patch notes with a few additional notes at the bottom. The additional notes are fixes that are in patch 2.600 but these items weren't in the patch notes at the time we had them localized into all of the languages that the game supports. We're posting them here on our community site so you're all aware of the additional fixes:

Patch 2.600 Notes

Bug Fixes

* Fixed an issue where Bergetiger audio volume was lower than intended.
    * Fixed an issue with speech mixing.
    * Fixed an issue with the game crashing while trying to exit from cinematic mode.
    * Fixed a number of issues with the World Builder.
    * Updated the help text for a few units.
    * Fixed an issue with incompatibility between save games and version.
    * Fixed a bug with long scenario descriptions.
    * Cool-downs are now working properly for all weapons.
    * HMGs in buildings will now switch targets as intended; there is a 3.5 second delay before the hmg will fire at another target.
    * Squads will no longer rush at an undeployed weapons crew when ordered to attack.
    * Fixed an issue where Pak38s could stack their first-strike modifiers.
    * Fixed an issue with the lobby and front-end slowing down and operating slowly. This makes joining games and automatch teams much more reliable.
    * Fixed a networking issue that caused a player's stats to appear as all zeroes.
    * Fixed an issue that caused the last played map to be forgotten when starting a game of the same type.
    * Fixed an issue where a host's game would crash when both host and client would try to move to an empty slot simultaneously.
    * Fixed a few issues with players swapping slots and gameplay types within the lobby.
    * Fixed an issue with "Swap Starting Location" functionality.
    * Fixed a usability issue with the Autopatcher error messages.
    * Fixed an issued that caused the game to crash upon loading the Mission 4 from Invasion of Normandy.
    * The help text for the British Staghound has been updated to correctly reflect its role.
    * Raised Panzerschreck squads preference to target Light Vehicles while garrisoned in buildings.
    * SCAR Bug reporting has been turned off while players are running with -dev.
    * Purple box no longer appears when trying to place British emplacements next to each other.
    * Panzerkrieg: Fixed exploit that let players create Defensive Infantry for free ignoring the cool down timer.
    * Repair bunker pioneers now repair engine criticals when repairing damaged vehicles.

Maps

* Added a new map called Panzerkrieg: Hébécrevon.
    * 2p Sturzdorf has been updated to its proper version.
    * 2p Beaux Lowlands has been updated to its proper version.
    * 2p Wrecked Train has been updated to its proper version.
    * 2p Langres has been updated to its proper version.
    * 6p The Scheldt has been updated to its proper version.

Gameplay

* Improved the reliability and effectiveness of the American's Strafing Run.
    * The T17 armored car's damage output has been reduced.
    * Penetration of the T17 armored car has been reduced.
    * The Panzer Elite's Schwimmwagen Scorched Earth ability has been replaced with an "Incendiary Trap" ability.
    * The British Command Truck's mobile ability will no longer be available while the Truck is setting up.
    * Panzergrenadier's Suppression Volley can properly target weapon crews that are set-up.
    * Infantry sections with Bren upgrades can now use 'Button Enemy Vehicle' when garrisoned inside a building.

Panzerkrieg

* Recon flight will now detect camouflaged vehicles and infantry (Panzerkrieg only).
    * Panther health decreased by 11%.
    * Panther Damage Multiplier reduced by 7%.
    * Panther Range Multiplier reduced by 7%.
    * Hellcat weapon reload modifier decreased by 11%.
    * Hellcat damage multiplier increased by 9%.
    * Hotchkiss health decreased by 10%.
    * Churchill range increased by 7%.
    * Stealth infantry units now cost 35 Manpower.
    * Stealth infantry sticky bomb damage reduced by 27%.

Additional fixes not in the patch notes due to localization:

Gameplay

* Panzer Elite Infantry Halftrack suppression lowered.

Bug Fixes

* Fixed an issue where British Howitzers could use their barrage ability when it should be disabled.
    * Fixed an issue where British MG nests would not open fire at targets within range.

• quote:

Yeni yama çıktı : Direk link :http://cohpatch.relic.com/relic/coh/retail/EN_2502_2600_Patch.exe 45 mb

Patch 2.600 Notes

The current build of patch 2.600 is proceeding well through our final testing process. We have gone through a few release candidates, having to go back and fix bugs found by the test team, rebuild the patch, and start testing over again. That is to be expected. We'll post an ETA soon, but until then here is the final list of patch notes with a few additional notes at the bottom. The additional notes are fixes that are in patch 2.600 but these items weren't in the patch notes at the time we had them localized into all of the languages that the game supports. We're posting them here on our community site so you're all aware of the additional fixes:

Patch 2.600 Notes

Bug Fixes

* Fixed an issue where Bergetiger audio volume was lower than intended.
    * Fixed an issue with speech mixing.
    * Fixed an issue with the game crashing while trying to exit from cinematic mode.
    * Fixed a number of issues with the World Builder.
    * Updated the help text for a few units.
    * Fixed an issue with incompatibility between save games and version.
    * Fixed a bug with long scenario descriptions.
    * Cool-downs are now working properly for all weapons.
    * HMGs in buildings will now switch targets as intended; there is a 3.5 second delay before the hmg will fire at another target.
    * Squads will no longer rush at an undeployed weapons crew when ordered to attack.
    * Fixed an issue where Pak38s could stack their first-strike modifiers.
    * Fixed an issue with the lobby and front-end slowing down and operating slowly. This makes joining games and automatch teams much more reliable.
    * Fixed a networking issue that caused a player's stats to appear as all zeroes.
    * Fixed an issue that caused the last played map to be forgotten when starting a game of the same type.
    * Fixed an issue where a host's game would crash when both host and client would try to move to an empty slot simultaneously.
    * Fixed a few issues with players swapping slots and gameplay types within the lobby.
    * Fixed an issue with "Swap Starting Location" functionality.
    * Fixed a usability issue with the Autopatcher error messages.
    * Fixed an issued that caused the game to crash upon loading the Mission 4 from Invasion of Normandy.
    * The help text for the British Staghound has been updated to correctly reflect its role.
    * Raised Panzerschreck squads preference to target Light Vehicles while garrisoned in buildings.
    * SCAR Bug reporting has been turned off while players are running with -dev.
    * Purple box no longer appears when trying to place British emplacements next to each other.
    * Panzerkrieg: Fixed exploit that let players create Defensive Infantry for free ignoring the cool down timer.
    * Repair bunker pioneers now repair engine criticals when repairing damaged vehicles.

Maps

* Added a new map called Panzerkrieg: Hébécrevon.
    * 2p Sturzdorf has been updated to its proper version.
    * 2p Beaux Lowlands has been updated to its proper version.
    * 2p Wrecked Train has been updated to its proper version.
    * 2p Langres has been updated to its proper version.
    * 6p The Scheldt has been updated to its proper version.

Gameplay

* Improved the reliability and effectiveness of the American's Strafing Run.
    * The T17 armored car's damage output has been reduced.
    * Penetration of the T17 armored car has been reduced.
    * The Panzer Elite's Schwimmwagen Scorched Earth ability has been replaced with an "Incendiary Trap" ability.
    * The British Command Truck's mobile ability will no longer be available while the Truck is setting up.
    * Panzergrenadier's Suppression Volley can properly target weapon crews that are set-up.
    * Infantry sections with Bren upgrades can now use 'Button Enemy Vehicle' when garrisoned inside a building.

Panzerkrieg

* Recon flight will now detect camouflaged vehicles and infantry (Panzerkrieg only).
    * Panther health decreased by 11%.
    * Panther Damage Multiplier reduced by 7%.
    * Panther Range Multiplier reduced by 7%.
    * Hellcat weapon reload modifier decreased by 11%.
    * Hellcat damage multiplier increased by 9%.
    * Hotchkiss health decreased by 10%.
    * Churchill range increased by 7%.
    * Stealth infantry units now cost 35 Manpower.
    * Stealth infantry sticky bomb damage reduced by 27%.

Additional fixes not in the patch notes due to localization:

Gameplay

* Panzer Elite Infantry Halftrack suppression lowered.

Bug Fixes

* Fixed an issue where British Howitzers could use their barrage ability when it should be disabled.
    * Fixed an issue where British MG nests would not open fire at targets within range.

Alıntıları Göster
    cok tesekkurler Penryn arkadasim oyun icersinden ve update indirilen yerden indiremiyordum tam zamaninda ilac gibi geldi tekrardan tesekkurler

• quote:

cok tesekkurler Penryn arkadasim oyun icersinden ve update indirilen yerden indiremiyordum tam zamaninda ilac gibi geldi tekrardan tesekkurler

Alıntıları Göster
    Google dan yaptığım çeviri ;

Yama 2,600 Notlar

Mevcut yama 2,600 iyi en son test sürecinde ilerlemektedir oluşturmak. Bir kaç sürüm adayları ile geri dönüp hata test ekibi tarafından bulundu düzeltmek, yamayı yeniden kalmadan, gitti ve tekrar test etmeye başlayabilirsiniz. Beklenen bir Yani. Yakında, ama bir ETA sonrası edeceğiz sonra buraya kadar altındaki birkaç ek notlar ile yama nota son listesi. Ek notlar bu yama 2,600 ancak bu öğeler yama notlar hepsini oyun desteklediği dil haline yerelleştirilmiş olduğu zaman olmayan düzeltmeler bulunmaktadır. Böylece tüm ek düzeltmelerin farkındayız Burada bizim topluluk sitesi üzerinde yazı gönderiyorsunuz:

Yama 2,600 Notlar

Hata Düzeltmeleri

* Bir sorunu nereye Bergetiger ses ses amaçlı düşük olduğunu Sabit.
    * Konuşma karıştırılmasıyla ilgili bir sorun Sabit.
    * Oyun ile süre sinema modundan çıkmak için çalışıyor çökmesini bir sorun Sabit.
    * Dünya Oluşturucu ile meselelerin Sabit.
    * Birkaç üniteleri için yardım metni Güncelleme.
    * Oyunlar ve sürümü kaydetmek arasındaki uyumsuzluk bir sorun Sabit.
    * Uzun senaryo açıklamaları ile bir hata Sabit.
    Harika * ucuz şimdi tüm silahlar için çalışıyoruz.
    * HMGs binalarında artık amaçlı olarak hedefleri geçecektir; Bu HMG önce başka bir hedefe ateş bir 3,5 saniye gecikme var.
    Bir undeployed silah mürettebat at * müfreze artık acele bir saldırı emrini verdi.
    * Bir sorunu nereye Pak38s ilk grevi Değiştiricileri yığını olabilir Sabit.
    * Lobide ve ön bir sorun Sabit yavaşlatan bitirmek ve yavaş çalışma. Bu oyunlar ve automatch takımlar çok daha güvenilir katılmadan yapar.
    * Bir oyuncunun istatistikleri tüm sıfır olarak görünmesi için neden bir ağ sorunu Sabit.
    *, Son oynadığı harita kaynaklanan bir sorun Sabit zaman aynı türde bir oyun başlamak unuttun mu gerekir.
    * Bir sorunu bir bilgisayarlarınızın oyun her iki ev sahibi ve müşteri boş bir yuvaya aynı anda taşımak için çalışacak olsaydı kaza da Sabit.
    * Oyuncular lobi içinde yuvaları ve Oyun türleri swapping birkaç konuları Sabit.
    * "Swap" işlevi yeri başlayarak bir sorun Sabit.
    * The Autopatcher hata mesajı ile kullanılabilirlik sorunu Sabit.
    * Sabit bir o çökecek Invasion Normandy of Görev 4 yükleme üzerine oyun neden yayınladı.
    * İngiliz Staghound için yardım metni doğru rolünü yansıtacak şekilde güncellendi.
    Sırasında binalarda garrisoned * Hafif Araçlar hedef Panzerschreck müfreze tercihi büyüdü.
    Sırasında oyuncularla çalışan-dev * SCAR Hata raporlama kapalı olmuştur.
    * Mor kutusu artık İngiliz emplacements birbirlerine yanındaki yere çalışıyor görünüyor.
    * Panzerkrieg: bu oyuncu serbest zamanlayc aşağı serin görmezden için Defensive Piyade yapalım istismar Sabit.
    * Onarım Bunker öncüler şimdi motoru criticals zaman hasarlı araç tamir onarabilir.

Haritalar

* Yeni bir harita Panzerkrieg adı: HEBECREVON eklendi.
    * 2P Sturzdorf onun düzgün sürümüne güncellendi.
    * 2P Beaux Lowlands onun düzgün sürümüne güncellendi.
    * 2P kaza Tren ve düzgün sürümüne güncellendi.
    * 2P Langres onun düzgün sürümüne güncellendi.
    * 6P The Scheldt onun düzgün sürümüne güncellendi.

Gameplay

* Geliştirilmiş güvenilirliğini ve Amerikan's bombalama Çalıştır'ı etkinliği.
    * The T17 zırhlı aracın hasar çıkış indirilmiştir.
    Zırhlı araç düşmüş olan T17 ve * Penetrasyon.
    * The Panzer Elite's Schwimmwagen Scorched Earth Bir "kundakçı Trap" yeteneği ile değiştirilmiştir.
    Ise Kamyon kadar ayar * İngiliz Komutanlığı Kamyon mobil yeteneği artık hazır olacaktır.
    * Panzergrenadier's Bastırılması voleybolu düzgün olduğu belirlenir silah ekipleri-up hedefleyebilirsiniz.
    Bren yükseltmeleri ile * Piyade bölümleri şimdi 'Düğme Düşman Aracı' bir yapı içinde garrisoned kullanabilirsiniz.

Panzerkrieg

* Recon uçuş artık (sadece) Panzerkrieg camouflaged araçlar ve piyade algılar.
    * Panther sağlık göre% 11 azalmıştır.
    * Panther Hasar Çarpanı% 7 azaldı.
    * Panther Aralığı Çarpanı% 7 azaldı.
    * Cadı silah yeniden yüklemek niteleyici göre% 11 azalmıştır.
    * Cadı zarar çarpanı% 9 arttı.
    * Hotchkiss sağlık% 10 azalmıştır.
    * Churchill uzaklığı% 7 arttı.
    * Gizli piyade birimler şimdi 35 Manpower maliyet.
    * Gizli piyade yapışkan bomba zarar% 27 azaldı.

Düzeltme ekini değil Ek düzeltmeleri Lokalizasyon nedeniyle notlar:

Gameplay

* Panzer Elite Piyade Halftrack bastırma düşürdü.

Hata Düzeltmeleri

* Bir sorunu nerede İngiliz Howitzers zaman devre dışı olmalı ve baraj yeteneğini kullanabilirsiniz Sabit.
    * Bir sorunu nerede İngiliz MG nests mesafedeki hedeflere at ateş açmak değildir Sabit

• quote:

Google dan yaptığım çeviri ;

Yama 2,600 Notlar

Mevcut yama 2,600 iyi en son test sürecinde ilerlemektedir oluşturmak. Bir kaç sürüm adayları ile geri dönüp hata test ekibi tarafından bulundu düzeltmek, yamayı yeniden kalmadan, gitti ve tekrar test etmeye başlayabilirsiniz. Beklenen bir Yani. Yakında, ama bir ETA sonrası edeceğiz sonra buraya kadar altındaki birkaç ek notlar ile yama nota son listesi. Ek notlar bu yama 2,600 ancak bu öğeler yama notlar hepsini oyun desteklediği dil haline yerelleştirilmiş olduğu zaman olmayan düzeltmeler bulunmaktadır. Böylece tüm ek düzeltmelerin farkındayız Burada bizim topluluk sitesi üzerinde yazı gönderiyorsunuz:

Yama 2,600 Notlar

Hata Düzeltmeleri

* Bir sorunu nereye Bergetiger ses ses amaçlı düşük olduğunu Sabit.
    * Konuşma karıştırılmasıyla ilgili bir sorun Sabit.
    * Oyun ile süre sinema modundan çıkmak için çalışıyor çökmesini bir sorun Sabit.
    * Dünya Oluşturucu ile meselelerin Sabit.
    * Birkaç üniteleri için yardım metni Güncelleme.
    * Oyunlar ve sürümü kaydetmek arasındaki uyumsuzluk bir sorun Sabit.
    * Uzun senaryo açıklamaları ile bir hata Sabit.
    Harika * ucuz şimdi tüm silahlar için çalışıyoruz.
    * HMGs binalarında artık amaçlı olarak hedefleri geçecektir; Bu HMG önce başka bir hedefe ateş bir 3,5 saniye gecikme var.
    Bir undeployed silah mürettebat at * müfreze artık acele bir saldırı emrini verdi.
    * Bir sorunu nereye Pak38s ilk grevi Değiştiricileri yığını olabilir Sabit.
    * Lobide ve ön bir sorun Sabit yavaşlatan bitirmek ve yavaş çalışma. Bu oyunlar ve automatch takımlar çok daha güvenilir katılmadan yapar.
    * Bir oyuncunun istatistikleri tüm sıfır olarak görünmesi için neden bir ağ sorunu Sabit.
    *, Son oynadığı harita kaynaklanan bir sorun Sabit zaman aynı türde bir oyun başlamak unuttun mu gerekir.
    * Bir sorunu bir bilgisayarlarınızın oyun her iki ev sahibi ve müşteri boş bir yuvaya aynı anda taşımak için çalışacak olsaydı kaza da Sabit.
    * Oyuncular lobi içinde yuvaları ve Oyun türleri swapping birkaç konuları Sabit.
    * "Swap" işlevi yeri başlayarak bir sorun Sabit.
    * The Autopatcher hata mesajı ile kullanılabilirlik sorunu Sabit.
    * Sabit bir o çökecek Invasion Normandy of Görev 4 yükleme üzerine oyun neden yayınladı.
    * İngiliz Staghound için yardım metni doğru rolünü yansıtacak şekilde güncellendi.
    Sırasında binalarda garrisoned * Hafif Araçlar hedef Panzerschreck müfreze tercihi büyüdü.
    Sırasında oyuncularla çalışan-dev * SCAR Hata raporlama kapalı olmuştur.
    * Mor kutusu artık İngiliz emplacements birbirlerine yanındaki yere çalışıyor görünüyor.
    * Panzerkrieg: bu oyuncu serbest zamanlayc aşağı serin görmezden için Defensive Piyade yapalım istismar Sabit.
    * Onarım Bunker öncüler şimdi motoru criticals zaman hasarlı araç tamir onarabilir.

Haritalar

* Yeni bir harita Panzerkrieg adı: HEBECREVON eklendi.
    * 2P Sturzdorf onun düzgün sürümüne güncellendi.
    * 2P Beaux Lowlands onun düzgün sürümüne güncellendi.
    * 2P kaza Tren ve düzgün sürümüne güncellendi.
    * 2P Langres onun düzgün sürümüne güncellendi.
    * 6P The Scheldt onun düzgün sürümüne güncellendi.

Gameplay

* Geliştirilmiş güvenilirliğini ve Amerikan's bombalama Çalıştır'ı etkinliği.
    * The T17 zırhlı aracın hasar çıkış indirilmiştir.
    Zırhlı araç düşmüş olan T17 ve * Penetrasyon.
    * The Panzer Elite's Schwimmwagen Scorched Earth Bir "kundakçı Trap" yeteneği ile değiştirilmiştir.
    Ise Kamyon kadar ayar * İngiliz Komutanlığı Kamyon mobil yeteneği artık hazır olacaktır.
    * Panzergrenadier's Bastırılması voleybolu düzgün olduğu belirlenir silah ekipleri-up hedefleyebilirsiniz.
    Bren yükseltmeleri ile * Piyade bölümleri şimdi 'Düğme Düşman Aracı' bir yapı içinde garrisoned kullanabilirsiniz.

Panzerkrieg

* Recon uçuş artık (sadece) Panzerkrieg camouflaged araçlar ve piyade algılar.
    * Panther sağlık göre% 11 azalmıştır.
    * Panther Hasar Çarpanı% 7 azaldı.
    * Panther Aralığı Çarpanı% 7 azaldı.
    * Cadı silah yeniden yüklemek niteleyici göre% 11 azalmıştır.
    * Cadı zarar çarpanı% 9 arttı.
    * Hotchkiss sağlık% 10 azalmıştır.
    * Churchill uzaklığı% 7 arttı.
    * Gizli piyade birimler şimdi 35 Manpower maliyet.
    * Gizli piyade yapışkan bomba zarar% 27 azaldı.

Düzeltme ekini değil Ek düzeltmeleri Lokalizasyon nedeniyle notlar:

Gameplay

* Panzer Elite Piyade Halftrack bastırma düşürdü.

Hata Düzeltmeleri

* Bir sorunu nerede İngiliz Howitzers zaman devre dışı olmalı ve baraj yeteneğini kullanabilirsiniz Sabit.
    * Bir sorunu nerede İngiliz MG nests mesafedeki hedeflere at ateş açmak değildir Sabit

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ufak bir sorunum var orjinal olarak company of heroes aldım fakat patch yapamıyorum.oyunun içinden 5 kez tek tek patch leri download edip yükledi 6. da relicdownloader diye birşey indirtti fakat o programda harddisk dolu diyip(boş olduğu halde) patch leri indirmiyor.bana bi arkadaş yardım edebilirmi? online oynayabilmek için bütün patch lerin içinde oldugu bir link filan verebilirmisiniz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

arkadaşlar ufak bir sorunum var orjinal olarak company of heroes aldım fakat patch yapamıyorum.oyunun içinden 5 kez tek tek patch leri download edip yükledi 6. da relicdownloader diye birşey indirtti fakat o programda harddisk dolu diyip(boş olduğu halde) patch leri indirmiyor.bana bi arkadaş yardım edebilirmi? online oynayabilmek için bütün patch lerin içinde oldugu bir link filan verebilirmisiniz.....

Alıntıları Göster
    nickim BurDem, beraber oynamak isteyen varsa ekleyebilir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

http://cohpatch.relic.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrdack

Ya bisi soracam bu oyunu yüklmeyi en az 20 kere denedm ama olmusyor Sorunda su ınstall a basıorm sora yüklemeye hazrlanıyor ondan sonrada su yazı "Bu ünün başka bir sürümü zaten yüklü.bu sürümün yüklenmesine devam edilemiyor.bu ürünü var olan sürümünü kardırmak için proglam ekle veya kaldırı kullan" zart zurt biri yardm etsn lütfen simdiden allah razı olsun.

kardeş company of heoes pc de kuruluyken opposing fronts u yüklemez. coh kaldırıp sonra yüklemen lazım. not :bu oyunu iyi strateji oyuncularına tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

quote:

Ya bisi soracam bu oyunu yüklmeyi en az 20 kere denedm ama olmusyor Sorunda su ınstall a basıorm sora yüklemeye hazrlanıyor ondan sonrada su yazı "Bu ünün başka bir sürümü zaten yüklü.bu sürümün yüklenmesine devam edilemiyor.bu ürünü var olan sürümünü kardırmak için proglam ekle veya kaldırı kullan" zart zurt biri yardm etsn lütfen simdiden allah razı olsun.

kardeş company of heoes pc de kuruluyken opposing fronts u yüklemez. coh kaldırıp sonra yüklemen lazım. not :bu oyunu iyi strateji oyuncularına tavsiye ediyorum.

Madem COH'un C'sini bilmiyorsun atıp tutma bari. COH yüklüyken sadece patch yaparak Opposing Fronts ve Tales of Valor yüklenebilir. Oyunun ek paketlerini almana gerek yok. Sadece CD-Key edinip bunları Add Pruduct kısmından girerek kilitli kısımları açıp istediğin campainleri oynar multide de istediğin ülkeleri açarsın. Adama cevap vermişim zaten ne diye gelip eksik bilginle kafa bulandırıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

quote:

Madem COH'un C'sini bilmiyorsun atıp tutma bari. COH yüklüyken sadece patch yaparak Opposing Fronts ve Tales of Valor yüklenebilir. Oyunun ek paketlerini almana gerek yok. Sadece CD-Key edinip bunları Add Pruduct kısmından girerek kilitli kısımları açıp istediğin campainleri oynar multide de istediğin ülkeleri açarsın. Adama cevap vermişim zaten ne diye gelip eksik bilginle kafa bulandırıyorsun?

Alıntıları Göster
    önce coh un ilk oyununu zevk alarak oynadım ve bitirdim.
    sonea opposing frontsu edindim.ama bi türlü çalıştıramadım.açılışta rs.dll hata veriyor ve sürekli validating media kısmıyla kendini tekrar ediyor. ne yapmak lazım? bir de opposing fronts 7 küsür gb,kendi başına bir oyun değil mi yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizza

önce coh un ilk oyununu zevk alarak oynadım ve bitirdim.
    sonea opposing frontsu edindim.ama bi türlü çalıştıramadım.açılışta rs.dll hata veriyor ve sürekli validating media kısmıyla kendini tekrar ediyor. ne yapmak lazım? bir de opposing fronts 7 küsür gb,kendi başına bir oyun değil mi yoksa?

Alıntıları Göster
    Opposing Fronts normalde COH'u da içinde barındırıyor. Bu yüzden o kadar büyük. COH'tan update yaparak 2.600'a kadar yükseltme yaparsanız, Tales of Valor dahil bütün ek paketleride güncellemiş olursunuz. Tavsiyem COH'u orjinal almanız (20 TL). Orjinal alıp account yarattığınızda oyun zaten CD istemiyor. Nettende sorunsuz oynuyor ve level atlayabiliyorsunuz. Netten oynayanlar ile lan veya hamachi üzerinde oynayanların oyun kalitesi ve taktikleri gerçekten çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 23 Ağustos 2009; 12:20:06 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.