Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: air_jersey15

arkadaşlar,

Centrino M 750 1.86GHz, 512MB DDR2 533, Ati Radeon X300PCI-E 128MB paylaşımsız LAPTOPTA oynayabilir miyim bu oyunu? oynayabilirsem detay özellikleri nasıl olur tahmininizce? cevap verirseniz sevinirim

Eğer oyun çalışırsa şükretmen gerekir detayları ise very very low seçeneğini aktif edebilirsen o olur :)

Şaka bir yana tüm ayarları low yapsanda kasılarak oynarsın oyunu ama sen demoyu yükleyerek bir dene bence, pcnet dergisinde demosu vardı galiba...
  • Hem IGN , GameSpot ve MerlininKazanında editörün seçimi olmuş
    Hiç bir oyun sitesi 90 nın altında vermemiş.
    Red Alert 2 den sonra ağız tadıyla oynayabileceğim bir strateji nihayet geldi
    Yapanların eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

arkadaşlar,

Centrino M 750 1.86GHz, 512MB DDR2 533, Ati Radeon X300PCI-E 128MB paylaşımsız LAPTOPTA oynayabilir miyim bu oyunu? oynayabilirsem detay özellikleri nasıl olur tahmininizce? cevap verirseniz sevinirim

Eğer oyun çalışırsa şükretmen gerekir detayları ise very very low seçeneğini aktif edebilirsen o olur :)

Şaka bir yana tüm ayarları low yapsanda kasılarak oynarsın oyunu ama sen demoyu yükleyerek bir dene bence, pcnet dergisinde demosu vardı galiba...

en azından medium yapmadan hiçbir şekilde bu oyundan zevk alamam gibi geliyor bu yüzden en iyisi 1-2 yıl sonra PC aldığımda full detay doya doya oynamak. napalım sabredecez.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

en azından medium yapmadan hiçbir şekilde bu oyundan zevk alamam gibi geliyor bu yüzden en iyisi 1-2 yıl sonra PC aldığımda full detay doya doya oynamak. napalım sabredecez.

O kadar uzunmu sürecek? Allah sabır versin gerçekten, ramazan ayına girdik bari dua et piyango filan çıkar belki

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

O kadar uzunmu sürecek? Allah sabır versin gerçekten, ramazan ayına girdik bari dua et piyango filan çıkar belki

valla sürecek gibi. gerçe çok da önemli değil. oyun sonuçta sırf 2-3 oyun için 1500dolarlık pc almaya gerek yok. NBA, Pes, Total War, FM gibi oyunlar yeteri kadar zaman çalıyor ve zevk veriyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

skirmish de expert oynamak ne kadar tatlı ya...ama makine de deli kasıo 1'e 4 oynayınca

skirmishte hem expert zorlukta hemde 1 e 4 oynuyorsun? Ben normalde 1 e 1 zor alt ediyorum bilgisayarı ne acayip oyuncun öyle? Demo kaydedip gönderirmisin? Bişeyler öğreniriz taktik falan

Bunu hilesiz yaptığını umarak söylüyorum tabi.

Ben de cümlenin sonunda bir gülücük smileyi aradım ama yok.Arkadaş sanırım ciddi olarak kurmuş cümleyi.4 hardı yeniyorsa fazla değil mesela benle,Hunter-One (ki ben skirmish te daha teke tek medium yenemedim) arkadaşla hamachiden oyanyıp bir şeyler öğrenmek isteriz, değil mi Hunter-One?

• saolya topiç iyi oldu
  • oyunu oynadım çok güzel yaw
  • @kırzincirleri abi sen şaka mısın?
  • arkadaşlar bu oyunun save dosyaları nereye kaydediliyor? deminden beri onları arıyorum ama bir türlü bulamadım oyunu silip tekrar yüklicem ama savelerin kaybolmasından korkuyorum baya bir aşama katettim çünkü :)
  • oyunda harita ilk yüklenirken ve oyundan hemen başlamadan önce bi sinematik giriyor ya, orda biraz takılıyor. oyun başlayınca hiç takılma yok. 1 GB RAM'e upgrade yapacaktım RAM fiyatları uçmuş, batsın bu dünya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorcerer

arkadaşlar bu oyunun save dosyaları nereye kaydediliyor? deminden beri onları arıyorum ama bir türlü bulamadım oyunu silip tekrar yüklicem ama savelerin kaybolmasından korkuyorum baya bir aşama katettim çünkü :)

belgelerim\My Games klasöründe. playback klasöründe rec dosyaları oluyor eğer oyun bitiminde save yaparsanız oynunun kopmle kaydı buraya atılıyor. İyi oynayan arkadaşlardan biri burdaki dosyayı zipleyip rapide filan atsında bakalım. Hamachi den oynamak isterim ama fena ezilirim diye korkuyorum çünkü single da medium beni zorluyor
  • Bugün benim bir arkadaşımla yaptığım çekişmeli maçı izlemek istiyorsanız alın playback

http://rapi dshare.de/files/34285377/ozgurvsben.rar.html

playback'in adını görünce dumur olmayın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 24 Eylül 2006; 19:02:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Bugün benim bir arkadaşımla yaptığım çekişmeli maçı izlemek istiyorsanız alın playback

http://rapi dshare.de/files/34285377/ozgurvsben.rar.html

playback'in adını görünce dumur olmayın ama

Hemen çektim şimdi izliycem, TiesTorN sende yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi 4 tane extreme bota karşı oynayabiliyormusun?

• Hayır anında silerler beni haritadan
  • arkadaslar benim bilgisayarla oynuyabilirmiyim kasması falan önemli degil calısırmı yani
  • Valla sonuna kadar seyredemedim çünkü dayanamadım Özgür çok çok kötü oynuyor TiesTorN sende vasat oynuyorsun yani Normal de zorlanman lazım çünkü senin ilk tankını çıkarttığın süreçte normal bot bir tank birde panter ile dalıyor valla , özgür seni ilk çıkardığı tankla kovalasa bitmiştin

Ayrıca tankı dinamitlerle patlanmana çok güldüm adam sabit tutuyor tankı diğeri binaları patlatmak için kullanılan dinamit lokumunu tanka atıyor Yahu normalde bilgisayar o dinamiti atınca ilerletiyor tankı bir etkisi tandıkn üzerine yapışmıyor ki meret :)

Çok kötüydü yani bana göre sonlara doğru belki ateşleniyodur ama izlerken hızlı ileri sarma falan göremedim ben böyle ağır ağır sona kadar dayanamam izlemeye playback te iken hızlı ileri sarma neden koymamışlar anlamadım? Warhammer da vardı halbuki?

• quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

arkadaslar benim bilgisayarla oynuyabilirmiyim kasması falan önemli degil calısırmı yani

Tabiki çalışır bazı ayarları low yaparsan kasmazda üstelik...
  • sagol arkadasım
  • arkdaşlar ben trainerla oynuorum 1'e 4 expertte ve genellikle moleküllere ayırıolar beni yani öle usatyım die sölemedim zevk aldığım için böle bi şey yazdım yannış anlaşılma olmasın kütfen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.