Şimdi Ara

Company of Heroes (2006) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
1
Favori
98.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yolladığım artillerynin tam düşman tankına çarptığı an.. çarpmadan önce gökyüzünden gelen büyük bir uğultu ile düşmanın psikolojisi bozuluyor zaten

• Arkadaşlar ne olur 3.Bölümü nasıl geçeecez Bi fikir Sadece heryerden tarıyolar Binaların içinden sıkıyorlar ve ben onlara hiç bişi yapmaıyorum binanın içinden sıkıyorlar ve ben bişi yapamıyorum ne olur yaa 3.Bölüm nasıl geçilir bi fikir verinny yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

DOW'da her türlü ezerimde (elimde orjinal oyun var internette oynadığım için aştım) bu oyunu oynayabiliriz :) Eşit oluruz bunda, hamachi üzerinden oynayabiliriz.

O kadar iddialısın.Hodri meydan benden, önce DOW da sonra bunda sana oyunu öğretmeyi teklif ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurundur_21

Arkadaşlar ne olur 3.Bölümü nasıl geçeecez Bi fikir Sadece heryerden tarıyolar Binaların içinden sıkıyorlar ve ben onlara hiç bişi yapmaıyorum binanın içinden sıkıyorlar ve ben bişi yapamıyorum ne olur yaa 3.Bölüm nasıl geçilir bi fikir verinny yaa

Binalara dinamit atabiliyorsun 3 seçenek var rangerlarda dinamiti seç ve binaya tıklat, çok güzel çökecek bina seyret

Yalnız hedef şaşırtmak için 2 birliği aynı anda farklı açılardan binaya doğru göndermen lazım veya binaya kenarından yaklaşman lazım.
  • Attığınız mesajların içeriğine dikkat ediniz, bölüm kurallarına aykırı haraket ediyorsunuz !!

NOT: Silinen Mesajlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

sayın yönetici ben orada aşşağılama şu bu vs bi şey söylemedim sadece oyunu yeni sistemde deneyeceğim dedim bunun neresi yanlış

Sizin mesajınıza silmedim, attığınız yerde duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

DOW'da her türlü ezerimde (elimde orjinal oyun var internette oynadığım için aştım) bu oyunu oynayabiliriz :) Eşit oluruz bunda, hamachi üzerinden oynayabiliriz.

O kadar iddialısın.Hodri meydan benden, önce DOW da sonra bunda sana oyunu öğretmeyi teklif ediyorum

Eminmisin? Gel o zaman Hamachi'ye;

network adı: CoH2
    şifre: 332

CoH'ta öğretebilirsin ama DOW'da şansın yok söyliyim

• valla bende dün aldım oynuyorum çok güzel bi oyun call of dutyinin strateji hali
  • arkadaşlar oyun america da çıktı yani pc oyunlarında amerikan ve ingiliz versiyonu genelde olmuo (mmorpg ler dışında) bu nakliyat meselesi oyun amerika'da yapılıo doğal olarak ilk orda çıkıo peki ingiliz versiyonlarında extra silah, görev, race faln mı hayır 2 side aynı sadece nakliyat olayı uzun sürüyor önce amerika'da ki ilk hafta rakamlarına bakılıyor ona göre avrupa'ya yollanıyor geri gönderilmesini önlemek için tabi bir nakliyat masrafına girmemek için yani siz avrupa'da çıkmadı diye oyunu almamazlık veya indirmemezlik yapmayın alın oynayın

Hamachi için:

Ağ Adı: Miasmus
    Şifre: 123
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Eminmisin? Gel o zaman Hamachi'ye;

network adı: CoH2
    şifre: 332

CoH'ta öğretebilirsin ama DOW'da şansın yok söyliyim

Buradan oynayabiliyor muyuz? Cuma akşamı ve cumartesi oynarız o zaman, sana bir kaç teknik öğretirim hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

arkadaşlar bi cd'ciden bu oyunu aldım oyun 6 parttan oluşuor 5. part bozuk die bi hata verior değiştirme şansım yok acaba bana yardımcı olabilirmsiniz bu konuda 5. partı bulabilceğim bi yer ya da bi yol gösterirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekür ederim

Oyunun CD versiyonu yok, ayrıca korsan hakkında yardım edemiyoruz zaten.. Neden şu oyunları DVD'ye yazıp vermektense sürülerce cd'ye bölüp verirler onuda anlamıyorum hala..
  • quote:

quote:

arkadaşlar bi cd'ciden bu oyunu aldım oyun 6 parttan oluşuor 5. part bozuk die bi hata verior değiştirme şansım yok acaba bana yardımcı olabilirmsiniz bu konuda 5. partı bulabilceğim bi yer ya da bi yol gösterirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekür ederim

Oyunun CD versiyonu yok, ayrıca korsan hakkında yardım edemiyoruz zaten.. Neden şu oyunları DVD'ye yazıp vermektense sürülerce cd'ye bölüp verirler onuda anlamıyorum hala..

Galiba çoğu kişi dvd nin daha yaygınlaşmadığı düşüncesinde, cd den kurtulamıyorlar bir türlü Aynı kesim kasetten cd yede epey sancılı bir şekilde geçmişti zaten

• Bu gün indirdim.. Kurdum Gerçekten tek Kelimeyle MUHTEŞEM

eğitimleri bitirdim ilk 2 campaini bitirdim acayip zevk aldım.. kapatasım gelmedi ama yetişmesi greken projeler var
  • neyse yarım yamalak kurdum çalıştırdım ama exit to windows yaptım yaklaşık bi iki dakika sürdü windowsa gelmem nası kasar böle bi oyun ya makineyi...hala kendine gelemedi bilgisayar
  • quote:

neyse yarım yamalak kurdum çalıştırdım ama exit to windows yaptım yaklaşık bi iki dakika sürdü windowsa gelmem nası kasar böle bi oyun ya makineyi...hala kendine gelemedi bilgisayar

CPU hariç hemen hemen aynı makinaya sahibiz ama benim işmeci AMD 3200+

bende o kadar surmuyor loadlarda o kadar surmuyor???
    anlayamadım burada yazılanları..
  • Oyunu bitireli çok oldu ama bende her görevde ki madalya olayına taktım kafayı ve hepsinin madalyasını kazandım

Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

Oyunda 15 tane görev hepsinin ara videosu mevcut ve birbirine bağlılar bi şekilde;

Company of Heroes (2006) [ANA KONU]

Eğer ek paket çıkarsa ki umarım çıkar. Bu görevlerin artmasını isterim hatta almanlar için çıksa daha zevkli olur

• Dün akşam iş çıkışı aldım.
    Şöyle bir bakiim dedim nası bişeymiş diye arada saate baktım 01:00 olmuş
    Çok keyifli bir oyun. Oldukça detaylı Campaign çabuk biteceğe benziyor (RA2 gibi) ama skirmish modu oldukca eğlenceli olacak.
  • Skirmish'i boşverin siz gelin multiplayer yapalım yahu hamachi networkünü verdim yukarda :)

quote:

neyse yarım yamalak kurdum çalıştırdım ama exit to windows yaptım yaklaşık bi iki dakika sürdü windowsa gelmem nası kasar böle bi oyun ya makineyi...hala kendine gelemedi bilgisayar

1gb yetersiz bu oyuna. Çok detaylı bir oyun çünkü.
  • 24 SAAT AÇIK HAMACHI SERVERLARI BULDUM www.gamener.blogspot.com
  • muhakkak campaign'e geçmeden tutorial'a bakmak lazım ben geçtim ustayız bu oyunlarda die daha tank mank üretmeyi filan bulamadım valla
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.