Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye
    bu stukaları en verimli şekilde nasıl kullanabilriiz_?

verimli bir şekilde kullanmak için atacağın bölgeyi ve anı iyi seçmen gerekir XD bu pro işidir.
    eğer köprülü bölüm ise üç tane yaparsın. istediğin anda köprüyü yıkarsın veya düşmanı görünce üstüne atarsın filan. bu da noob işi olur. ama işe yarar

quote:

piosener nedir acaba isimden çıkaramadım heralde ?

pioneers demek istedi galiba. alman mühendisleri

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

bu stukaları en verimli şekilde nasıl kullanabilriiz_?

verimli bir şekilde kullanmak için atacağın bölgeyi ve anı iyi seçmen gerekir XD bu pro işidir.
    eğer köprülü bölüm ise üç tane yaparsın. istediğin anda köprüyü yıkarsın veya düşmanı görünce üstüne atarsın filan. bu da noob işi olur. ama işe yarar

quote:

piosener nedir acaba isimden çıkaramadım heralde ?

pioneers demek istedi galiba. alman mühendisleri

panzer elitedeki mühendislermi luttawafe deki

• quote:

hayır. nazi'de hq dan çıkan mühendisler
  • arkadaşlar size bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim tales of valor'u orjinal almak istiyorum ama sürekli cd yi takıp oynamak istemiyorum bu oyunda cd siz oynamanın bi yolu varmı yoksa direk cd siz de oynaya biliyomuyuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar size bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim tales of valor'u orjinal almak istiyorum ama sürekli cd yi takıp oynamak istemiyorum bu oyunda cd siz oynamanın bi yolu varmı yoksa direk cd siz de oynaya biliyomuyuz??

eğer orjinal alırsanız size verilen şifre ile çevrimiçi hesap oluşturacaksınız. böylece tales of valor un güncel sürümüne sahip olan her bilgisayarda (internet cafe olabilir, amcanızın bilgisayarı olabilir vs..) bu çevrimiçi hesabınızı kullanarak DVD gerekmeksizin oyuna girebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flovan

Oyunun grafiklerini hiç beğenmedim şahsen daha kaliteli olsaydı denenebilinirdi.

Pardon sen oyunu 37 ekranlık crt de mi oynadın.Şuana kadar çıkmış en iyi görüntülere sahip RTS oyunu.Sen gelde bende 28 " lcd herşey full 1920*1200 çözünürlükte nasıl oynanıyor gör bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinswat

bende de var orijinal :D Bu sıralar online dan Classic 2vs2 yapıyorum :D Victory point oynarken biz 5 onlar 120 kalmistik :) Benim tiger tüm ingiliz tanklarını aldı vs son anda kontral etmistik noktayı, Biraz defans yapıp aldık oyunu :)
    nick : assassinswat
    edit:
    quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

quote:

Oyunun grafiklerini hiç beğenmedim şahsen daha kaliteli olsaydı denenebilinirdi.

herşey yüksekte mi oynadın? herşey yüksekte iken bu oyunun verdiği grafik hiçbir rts de yok.

@pplhntr sana katılıyorum. @Flovan oynayıpta mı böyle bir sonuca vardın?

coh un grafikleri kötü demiş ulan 2006 model olmasına rağmen bugun bile dx 10 modunda çok üstün grafikleri mevcut ,lütfen COH un en iyi özelliklerinden biride garfiktir.

ne diyorsun abi, grafikler harika :))

grafikler kötü mü? kötü mü? abi sen uzaydan mı geldin? orda daha iyisi varsa getir oynayalım. dünyada en fazla bu oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

pardon sen oyunu 37 ekranlık crt de mi oynadın.Şuana kadar çıkmış en iyi görüntülere sahip RTS oyunu.Sen gelde bende 28 " lcd herşey full 1920*1200 çözünürlükte nasıl oynanıyor gör bi.

28 lcd ye gerek yok. 15 crt bile yeterli. sonuç olarak bu oyundaki doku detayı, modelleme gibi en önemli detaylar mükemmel seviyede. bunun üzerine üstün fizik ve tamamen parçalanabilir harita girince tadından yenmiyor :)
  • quote:

quote:

onlara en fazla lav makinesi verebiliyoruz rifleman lar hemn indiriyor
  • quote:

quote:

quote:

onlara en fazla lav makinesi verebiliyoruz rifleman lar hemn indiriyor

3 panzer bir flak. yani 4 tank. bunların onarıma ihtiyacı olacak :D o yüzden gerekliler
  • Elimdeki Company Of Heros :Opposing Fronts u bir arkadaşıma vereceğim.Bende Coh ilki ve ToV kalacak.Acaba multi de bir kaybım olur mu ?Birimler açısından kullanılabilirlik özellikleri filan ?Ben pek zannetmiyorum ama bir sorayım dedim.Multiyi sıkı oynayan biriyimde birimlerimde eksilme olacak mı ?

Campingleri zaten oynamıyom bitireli aylar yıllar oldu.Ayrıca oyun maplarinde bir kısıtlama olacak mı ?Ben özellikle bir de ona takıldım.Maplerde kısıtlı olan olacak mı Multide.Campaingde Kilitli olabilir problem değil.Multide sıkıntı vermesinde.Aynı şekilde birimlerimde.Opposing fronts'da İngiliz ve Panzer Elite eklenmişti.Bu iki ülkeyi çok kullanmasamda yinede arada bir oynarım.Onların birimlerinde özellikle bir eksilme olacak mı ?

Saygılar
  • tov hepsi için yeterli multide map ve birim kaybın olmaz
  • tales of valor da hiçbir eksiklik yok. herşey açık. sadece ilk coh ile opposing fronts un ilerlemesi kilitli olur.

bence arkadaşına hem opposing fronts u hemde ilk cohu ver. bari arkadaşın her 4 birlikle oynayabilsin. sadece opposing fronts verirsen arkadaşın nazi ve amerika birliklerini seçemeyecek. ilk coh un sende olmasının sana bir getirisi yok. arkadaşına ver ki ilk coh işe yarasın ;)
  • Tales Of Valor u Steam den aldım.Ama diğer ilk iki oyunun dvd si var.Tales of Valor u da steamden backup yapıp dvd yaptım hoş ama bencede sanırım haklısınız.Her ikisinide bedavadan vericem..
  • @Penryn birini dh ye bağışla bari
  • banada oyun verebilirsiniz memnuniyetle kabul ederim..bu arada almanlarla oynuyanlar taktik veya strateji paylaşabilirlermi ?
  • quote:

...bu arada almanlarla oynuyanlar taktik veya strateji paylaşabilirlermi ?

ben blitz doktrinini seçiyorum. ilk olarak blitz bombalarını açıp sonra tiger a gidiyorum.

oyunu piyade ağırlıklı oynuyorum. çabuk bir şekilde piyadelerime rütbe veriyorum. tank binası yapmıyorum bile. tiger açılınca tiger çağırıyorum. tiger gelene kadar düşman tanklarını ya at ya da bazukalı piyadeler ile imha ediyorum.
  • quote:

quote:

Pardon sen oyunu 37 ekranlık crt de mi oynadın.Şuana kadar çıkmış en iyi görüntülere sahip RTS oyunu.Sen gelde bende 28 " lcd herşey full 1920*1200 çözünürlükte nasıl oynanıyor gör bi.

yok aga post kasıyosan da çaktırmadan kas demi
    Adamın oyunu oynadıgından bile şüpheliyim ben..
  • Arkadaşlar inanın olsa sizlerede vereyimde bende ToV var zaten.İlk iki oyununu beraber vermem lazımki arkadaşımda sorunsuz oynayabilsin.

Saygılar hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 29 Mart 2010; 10:03:02 >
  • quote:

Arkadaşlar inanın olsa sizlerede vereyimde bende ToV var zaten.İlk iki oyununu beraber vermem lazımki arkadaşımda sorunsuz oynayabilsin.

Saygılar hepinize.

Teşekkürler zaten şaka yapmıştık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.