Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ve önceki sayfada oyundaki "Axis" ırkından nazi , alman diye bahsedildiğini gördüm. Bu oyunda bildiğim kadarıyla hiçbiryerde ne svastika var ne de almanlar. Bu ırktan böyle bahsedilmesi sizce yanlış değil mi?

Konuya pek uygun değil ama sormaktan kendimi alamadım...
  • Selamlar.Ben online oynamak için orjinal bir coh aldım.Oyunu kurdum baya bir patch de yaptı.En son 1.35mblık birşey daha indirdi sonra masa üstüne döndü,relic downloader çıktı onu yüklerken yetersiz alan uyarısı verdi.Bu relic downloder için ne kadar yer lazım ki bana yetersiz alan uyarısı yapıyor anlayamadım.Halbuki 2.5gb boş alanım var.Bu konuda yardım edebilecek birileri varsa çok memnun olurum.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

Arkadaşlar bu ve önceki sayfada oyundaki "Axis" ırkından nazi , alman diye bahsedildiğini gördüm. Bu oyunda bildiğim kadarıyla hiçbiryerde ne svastika var ne de almanlar. Bu ırktan böyle bahsedilmesi sizce yanlış değil mi?

oyunda ben nazi görmedim sadece alman ordusu whermacht ve elit panzer birimleri mevcut panzer elite dan kasıtları waffen ss ise bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gado

Selamlar.Ben online oynamak için orjinal bir coh aldım.Oyunu kurdum baya bir patch de yaptı.En son 1.35mblık birşey daha indirdi sonra masa üstüne döndü,relic downloader çıktı onu yüklerken yetersiz alan uyarısı verdi.Bu relic downloder için ne kadar yer lazım ki bana yetersiz alan uyarısı yapıyor anlayamadım.Halbuki 2.5gb boş alanım var.Bu konuda yardım edebilecek birileri varsa çok memnun olurum.İyi forumlar.

yaklaşık 3 gb boş yer ver. eğer ilk çıkan coh u aldıysan 2kusür gb download yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: Gado

Selamlar.Ben online oynamak için orjinal bir coh aldım.Oyunu kurdum baya bir patch de yaptı.En son 1.35mblık birşey daha indirdi sonra masa üstüne döndü,relic downloader çıktı onu yüklerken yetersiz alan uyarısı verdi.Bu relic downloder için ne kadar yer lazım ki bana yetersiz alan uyarısı yapıyor anlayamadım.Halbuki 2.5gb boş alanım var.Bu konuda yardım edebilecek birileri varsa çok memnun olurum.İyi forumlar.

yaklaşık 3 gb boş yer ver. eğer ilk çıkan coh u aldıysan 2kusür gb download yapacak.

Evet ilk coh'u aldım.Simdi yeniden patchleri yüklüyor.114,8, 40 mb olarak gidiyoruz ama bakalım hayırlısı:).Cevabın için teşekkürler.İnşallah sorunsuz bir şekilde kurarımda buradakilerle beraber oynayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Arkadaşlar bu ve önceki sayfada oyundaki "Axis" ırkından nazi , alman diye bahsedildiğini gördüm. Bu oyunda bildiğim kadarıyla hiçbiryerde ne svastika var ne de almanlar. Bu ırktan böyle bahsedilmesi sizce yanlış değil mi?

oyunda ben nazi görmedim sadece alman ordusu whermacht ve elit panzer birimleri mevcut panzer elite dan kasıtları waffen ss ise bilemem

birincisi axis diye bir ırk yok. sadece savaşın taraflarından italya, almanya ve japonyanın oluşturduğu cephenin adı. diğer cephe ise allies olarak geçiyor.

oyunda axis olarak iki ordu mevcut. biri wehrmacht diğeri panzer elite.

wehrmacth; silahlı kuvvetler anlamına geliyor. nazilerin silahlı kuvvetler olduğu için bu ordudan naziler olarak bahsediyoruz. bazende almanlar diyoruz. almanlar her ne kadar naziler alman değildi deselerde, hayır; almandılar...

panzer elite; seçkin panzer ordusu... yazdığı gibi özel panzer askerlerinden oluşan ordu. bu birliklere kimler dahil bilemiyorum. ama biz bunlardan kısaca pe, elite diye bahsediyoruz.

yanlış olan ne var ben göremedim?

• 112, 8, 40 dan sonra gelecek patchler; 77M, 95M, 1.40G, 100M, 30M, 45M, 26M

şuanda oyunun opposing fronts a dönüşmüş durumda. 1,40 gb lık patch ile oyunun tales of valor a dönüşecek. tabi sadece ilk coh key i aldığın için opposing fronts ve tales of valor birimleri sende kilitli gözükecek. sadece tales of valor un grafikleri ve birimleri arası güncel dengesi ile oyun oynayacaksın. bu sayede diğer opposing fronts ve tales of valor oyuncuları ile de oyun oynayacaksın. ;)
  • Tüm bu yamalar bittikten sonra online hesap acmak için beni biryere mi yönlendirecek?
  • quote:

quote:

Strateji oyunlarda swastika koymaları yasak.

Çünkü oyunu amerikalılarda kaybedebilir, yani naziler kazanmış oluyor, onun için nazilerin kazanmaması için yasaklanmştır.
    Ama siz skinleri değiştirip oraya nazi bayrağı + asker tipleri + tank şekillerini yapabilrsiniz.

CoD Moha gibi oyunlarda nazi bayrağı var. Çünkü single playerdda hep nazi öldürüyorsunz, yani abd kazanıyor

Kısacası; nazilerin kazanabilceği oyunlar %5 oranında vardır. Onlarda çok popüler zengin firması olan oyunlar. Cod mesela tonlarca para verip, multiplayerda nazi bayrağını koyabliyor.

Mesela Wehrmach demiş, ordaki askerlerin ve tankların bazıları whermacht.
    Ama gerçekte dikakt ederseniz Wehrmachtta STG-44 kullanan asker varmıydı? panther tankları varmıydı?

Wehrmacht ın içine waffen sside katmşlar.

Panzer Elite ise Panzerkamfwagendır.

• eyw XDXD
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

quote:

Çünkü oyunu amerikalılarda kaybedebilir, yani naziler kazanmış oluyor, onun için nazilerin kazanmaması için yasaklanmştır.
    Ama siz skinleri değiştirip oraya nazi bayrağı + asker tipleri + tank şekillerini yapabilrsiniz.

CoD Moha gibi oyunlarda nazi bayrağı var. Çünkü single playerdda hep nazi öldürüyorsunz, yani abd kazanıyor

Kısacası; nazilerin kazanabilceği oyunlar %5 oranında vardır. Onlarda çok popüler zengin firması olan oyunlar. Cod mesela tonlarca para verip, multiplayerda nazi bayrağını koyabliyor.

Ama gerçekte dikakt ederseniz Wehrmachtta STG-44 kullanan asker varmıydı? panther tankları varmıydı?

Bir konuda haklısın parayı basan lisansı alır açın bakın PES e galatasaraya fenere,bjkye ne diyo,birde FIFA ya bakın her takımı yasal olarak koymuşlar

Wehrmact 'a gelirsek o dönemin alman silahlı kuvvetlerinin geneline verilen bi isim (hava deniz kara [TSK gibi]) ,STG44 PAntHER dolayısı ile oluyor.Panzer elite'in ne olduğuna gelirsek Waffen SS ve SA karışımı bir ordu ama ben şahsen ikinci bir alman ordusunu saçma buluyorum onun yerine keşke italyanlar olsaydı,

Favorim Wehrmacth ,ama american da daha iyi oynuyorum

• stukayı seviyom la. 5 stuka 10 stug daha ne isterim. oyun benim
  • Gittim buyuk bir hevesle COH'u aldım. İlk aldıgım orjinal oyundu.
    Eve geldim DVD'yi taktım ve o da ne! DVD writer'ım bozulmus. Simdi yeni bi' writer alana kadar beklemeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

Gittim buyuk bir hevesle COH'u aldım. İlk aldıgım orjinal oyundu.
    Eve geldim DVD'yi taktım ve o da ne! DVD writer'ım bozulmus. Simdi yeni bi' writer alana kadar beklemeliyim.

eğer kotalı değilse internetin; indir korsan olarak bi coh sanal dvdsi. ultroiso gibi bir programla yükle oyunu. yüklerken orjinal dvd deki cd key i gir. patchleri yap. hesap oluştur ve oyna ;)

tabi dvd rom suz pc mi olur dersen, gidip al birtane :)
  • ne yani oyundaki nazi bayrakları; aslında nazi bayrağı değil mi? :S

wehrmacth konusunda da; bu genel bir ad. içinde panter tankıda olabilir, stg 44 kullanan askerlerde... nazilerin bütün askerleri olabilir kısacası. bunu niye koydun bunu niye çıkardın diyemezsin. örneğin panzer elite da luftwaffe komuta ağacında 88mm flak var. baktığında wehrmacth ordusunda da defans komuta ağacında 88mm var. 88 aslında luftwaffe birimlerine ait bir silah olabilir. ama sonuç olarak luftwaffe de, wehrmacth ordusunun hava kuvvetidir.

quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

stukayı seviyom la. 5 stuka 10 stug daha ne isterim. oyun benim

sanırım bilgisayara karşı oynuyorsun. multiplayerda 5 stuka belki yaparsın ama 10 stug üretmene izin vermezler. 2 tane, 3 tane üretince mecbur kullanmak zorunda kalırsın, saldırıları püskürtmek için. böylece kayıp filan verirsin. 10 tane tank birikmez. ben görmedim multide böyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 8 Nisan 2010; 20:40:12 >

• pplhntr hocam,95mblık yüklemeden sonra 1.35mblık bir yükleme daha yaptı.Daha sonra yukarda bahsettiğim gibi masa üstüne atıp relic downloader ekranı çıktı.Yüklemeye çalışıyorum yeterli alanın yok diyor.Oyunun kurulu olduğu yerde 20gb,savegame ve patchlerin bulunduğu c/belgelerimde de 3.2gb boş alan var.Valla deli oldum bir türlü yükleyemedim.Bu yamaların hepsini yüklemeden online oynayamıyor muyuz?
  • quote:

ne yani oyundaki nazi bayrakları; aslında nazi bayrağı değil mi? :S

wehrmacth konusunda da; bu genel bir ad. içinde panter tankıda olabilir, stg 44 kullanan askerlerde... nazilerin bütün askerleri olabilir kısacası. bunu niye koydun bunu niye çıkardın diyemezsin. örneğin panzer elite da luftwaffe komuta ağacında 88mm flak var. baktığında wehrmacth ordusunda da defans komuta ağacında 88mm var. 88 aslında luftwaffe birimlerine ait bir silah olabilir. ama sonuç olarak luftwaffe de, wehrmacth ordusunun hava kuvvetidir.

quote:

sanırım bilgisayara karşı oynuyorsun. multiplayerda 5 stuka belki yaparsın ama 10 stug üretmene izin vermezler. 2 tane, 3 tane üretince mecbur kullanmak zorunda kalırsın, saldırıları püskürtmek için. böylece kayıp filan verirsin. 10 tane tank birikmez. ben görmedim multide böyle birşey

üstadım sonuç olarak wehrmacht nazi değildir geleneksel doktrinlere sahip alman ordusudur içlerinden çok azı nazi partisine üyedir öyle olmasa naziler ss lerden oluşan ağır silahlı tümenleri kurmazlardı yani ss ve wehrmacht farklı yapılardır

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

quote:

Bir konuda haklısın parayı basan lisansı alır açın bakın PES e galatasaraya fenere,bjkye ne diyo,birde FIFA ya bakın her takımı yasal olarak koymuşlar

Wehrmact 'a gelirsek o dönemin alman silahlı kuvvetlerinin geneline verilen bi isim (hava deniz kara [TSK gibi]) ,STG44 PAntHER dolayısı ile oluyor.Panzer elite'in ne olduğuna gelirsek Waffen SS ve SA karışımı bir ordu ama ben şahsen ikinci bir alman ordusunu saçma buluyorum onun yerine keşke italyanlar olsaydı,

Favorim Wehrmacth ,ama american da daha iyi oynuyorum

Aynen bncede çok zaçma onun yerine italyan yada japonları koysalar iyi olurdu.

Ama bak wehrmacht, waffen-ss den ayrıdır. Evt biliyorm TSK gibi ama wehrmacht savaşın sonlarında görvden alınmış yerine Hitler'in kurduğu başında Himmler'in olduğu SchutzStaffel, yani ss ler geçmiştr. Bunlar aslnda asker değil, polislerdir ama eğitimleri çok iyi olduğu için, wehrmachtıda geçmiştir. SS'lerde kendi aralarında 10larca gruba ayrlmştır. STG'ı yalnız ssler kullanmştır. Wehrmact'ın kullandığı son teknoloji ürünü mp40'dır. Genellikle mouser k98 tüfeğini kullanır.

Heer deseydin, eyw derdim. Heer karacılar
    Lutfwaffe, havacı
    Kriegsmarine, denizci demektir.

Kesinlikle ss'ler wehrmactın içine girmez.

Bunu ayrı bi bilgi olarak veriyorum. Oyunda black Knight'lar var. Bunlarda SS'lerin en üstün grubu. 9 yaşında eğitime(ilkeler, sadakat, yeminler) başlarlar. 11 yaşında diğer eğitimleri(silah yapıları, silah kullanma) görürler. 13 yaşınnda son eğitim(silahsuz savunma toplam 600+ savunma hareketi) görürler ve 15 yaşıdna mezun olurlar. Siyah giyinirler ve kesinlikle demir haç nişanı ödül olarak verilir. Üniforma önnde çelenk gibi bi madalyada verilir.

• quote:

quote:

ne yani oyundaki nazi bayrakları; aslında nazi bayrağı değil mi? :S

quote:

üstadım sonuç olarak wehrmacht nazi değildir geleneksel doktrinlere sahip alman ordusudur içlerinden çok azı nazi partisine üyedir öyle olmasa naziler ss lerden oluşan ağır silahlı tümenleri kurmazlardı yani ss ve wehrmacht farklı yapılardır

Kesinlikle doğru, hatta bazı generaller Hitlerde doğrudan karşı çıkmıştır. Örn: Claus von Stauffenberg. Hitler'e suikast düzenlemştir. Ama birde tam tersine bazılarıda çok sıkı nazidir. Örn: Ervin Rommel. Hitler'e son derece sadıktır. Hatta Normandiya (namı diyar Omaha Beach) Başarısız olduğu için, rejim gereği öldürülmüştür.

Ama SS'ler son derece sıkı nazidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

Gittim buyuk bir hevesle COH'u aldım. İlk aldıgım orjinal oyundu.

eğer kotalı değilse internetin; indir korsan olarak bi coh sanal dvdsi. ultroiso gibi bir programla yükle oyunu. yüklerken orjinal dvd deki cd key i gir. patchleri yap. hesap oluştur ve oyna ;)

tabi dvd rom suz pc mi olur dersen, gidip al birtane :)

Bu ay alamam artık.
    GOTY edition oldugu icin down. linki bulamadım hocam.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.