Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler orjınal company of heroes tales of valor key aldım yalnız görevlerin 3 ü açık değil :S bu problem neyden dolay kaynaklanıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_tower

beyler orjınal company of heroes tales of valor key aldım yalnız görevlerin 3 ü açık değil :S bu problem neyden dolay kaynaklanıyor ??

20 liralık ilk COH umu aldın eğer onu aldıysan birçok şey eksik olur
  • hayır suan en son cıkan oyunu tales of valor orjınal cd key var
  • quote:

hayır suan en son cıkan oyunu tales of valor orjınal cd key var

hee şeyi diyorsun 3 campaign kapalı hatta biri tiger ace değilmi o 3 tanecik (toplasın 9 bölüm var) bölüm için bi 30 lira daha verip Oppoing fronts alman lazım ama git korsan bi op al ordan oyna ,bana sorarsan gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Şuan elimde 20 tl var ama gidip almaya üşeniyorum oyunu
    Korsandan botlara karşı akıyorum, hiç zevk alamıyorum. Orjinal alsamda clan kurup aksak

yavvv bak gaza geldim hadi clan kuralım
    bide Benim bildiğim Luftwaffe 'nin başında Geöring
    Wehrmact'ın başında Gobbels var die biliyodum

ayrıca SS leri fazla büyütmeyin alt tarafı 350.000 kişilik bir teşkilat ve doğrudan HİTLER'e BAĞLI
    Wehrmact ise 18,5 Million kişi ,ss ler tmm güçlü ama asıl görevleri PARTİ düşmanlarını elemek. Meydan savaşı na müsait değiller.Baktm iki ss mangası geliyo hop 3 sherman gönderiyorum yada uçak çağırıp taratıyorum hepsi gümbürtüye XD
    SA yıda garibim unutmayalım Africa Korps a dönüştürülmüştü.
    birde biri yazmış (kim yazdı bakamdm sen miydin) 1943 de Soviet cephesinden geri çağrıldı Wehrmacht die.Ya öle şey mi olur .Hadi Wehrmact ı çekti bu hitler nerde bu wehr ,Fransa da çıkartmamı bekliyo,italyada müttefiklere karşı mı savaşıyo,Sovyatlere karşı ne ile savunuyo bu?

neyse konu kaydı tarihe XDXDXD

Bildiğin herşey yanlış

herşey mi , vallahi tarihçi değiliz ama bildiğimizi döktük ortaya (aslında tarihten nefret ederim ,sıkıcı bir alan (ders)) neyse merak ettiğim şu nazi almanyasanın ordu teşkilatının biri bi tablosunu koyabilirmi yavv ,birde bu HİTLER gençliği neye giriyo

Vallahi koskoca (ehem)Vikipedi varken bana birşey söylemek düşmez.

• birde (:
    custom army deki tigerlerin arasındaki fark nedir (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gado

Evet sonunda yüklemeyi başardımYardımların için sağol pplhntr.Mns adresinide ekledim.Fırsat olursa bir ara beraber oynayalım.?

rica ederim. oynarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

arkadaslar wehrmachtta "knight cross holders" tayfasının gücü hakkında bilgi verir misiniz? 3 kişi cıkıyorlar ve bana biraz ezik gibi geldi, hangi birimlere karşı kullanabilirim bu ekibi ya da ne işe yararlar?? grenadrs yerine bunlar daha mı avantajlı?

3 kişiler fakat oyundaki en dayanıklı askerlerdir. teke tekde ne barlı rifle grubu ne de ingilizlerin piyadeleri nede komandoları, knight ları yenebilir. piyadeye karşı etkilidirler.

tek dez avantajları öldürüldüklerinde düşman askerine rütbe verirler ve sayıca az olduklarından ötürü iki adam öldükten sonra geri çekilmek zorunda kalman

quote:

beyler orjınal company of heroes tales of valor key aldım yalnız görevlerin 3 ü açık değil :S bu problem neyden dolay kaynaklanıyor ??

eğer üstteki üç taneden bahsediyorsan onlar normal coh ve opposing fronts un senaryoları. onları oynamak için o oyunları satın alman gerekir. tales of valor u aldığın için sadece alttaki üç senaryoyu oynayacaksın.

quote:

birde (:
    custom army deki tigerlerin arasındaki fark nedir (:

normal tiger dan güç olarak hiçbir farkı yok. aynı tank fakat kamuflajı değişik ve mürettabatın seslendirilmesi farklı

• Evet Panzer Elite'in SS birlikleri olduğu kesin(2. SS panzer Corps) tabi Lutwaffe desteğide var.Bence tarafların böyle olması iyi.italyan ordusunun toplu teslim olmaktan uçaklarınında sürekli çakılmaktan başka bi özelliği yoktu:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 12 Nisan 2010; 0:48:29 >
  • Bu hafta alıyorum oyunu

(ama 20 tl'lik alcam, serverlarda problem çkmaz demi? kendisi patch indirirmi? illa tales of valormu almam lazm?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Bu hafta alıyorum oyunu

(ama 20 tl'lik alcam, serverlarda problem çkmaz demi? kendisi patch indirirmi? illa tales of valormu almam lazm?)

hiçbir problem yok. hangisini alırsanız alın, herkesle oynayacaksınız. gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra oyununuz tales of valor a dönüşecek ve bütün oyuncularla rahatlıkla oynayacaksınız

normal coh otomatik güncelleme yapmıyordu yanlış hatırlamıyorsam. sitesinden torrent olarak indirebilirsiniz yamaları
  • Merhaba arkadaşlar.Bende Steamden aldığım Coh:Tov var.Elimde olan dvd li Coh ve Coh:OF arkadaşa verdim.Şuan yeni Windows kurdum.Steami kurdum.Önce aldığım Coh:Tov backupını çaktım ama diğer iki oyunda görünüyordu kilit yoktu.Bende Steamden baştan indireyim dedim.Ancak kurulumdan sonra yine diğer iki oyun açıktı.Ben sadece Tov kullanmak istiyorum.Diğerlerini istemiyorum.Zaten dvd leride arkadaşa verdim.Sanırım Steam otomatik benim ilk iki oyunun cd keylerinide almış.Nasıl düzeltebilirim bu durumu bilen varsa sevinirim.
  • amerikanın rangerina ve ingilizin komandolarına en iyi ne sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

amerikanın rangerina ve ingilizin komandolarına en iyi ne sizce

Tek başına Oswind her ikisine karşı çok etkili.Alevli pion olursa yanında Oswind e zarar vermeden çıkabilirsiniz.Oswind askere karşı çok etkili bir tank.Ama Amerikanın Air'lerine dikkat edin.Heleki 2 grupsa Oswind in pek şansı olmuyor tek başına.

Bu arada sorunuma cevap bekliyorum.Oyun keylerinin banlamasından endişe ediyorum.
  • @Penryn

Steam yüklemene izin veriyorsa bence sorun yok ama bende tov u yenı aldım her baglantımda nat sorunu yasıyordum oyun için gerekli natları modemime açtım ama bu seferde ping sorunu baş gösteriyor windowstayken diğer oyunlardayken pingim süper ama oyuna login oldugum zaman host olamıyorum ve hesabım 5 dakkada bir düşüyor...
  • @Penryn

açıkçası problemini pek anlayamadım ama olabilecekleri genel olarak anlatayım;

eğer sen tov için açtığın hesaba diğer iki key i de girdiysen, diğer arkadaşın yükleme yapıp yeni bir account oluşturacak. o account a da senden aldığı keyleri girecek. bu durumda senin keyler için iki durum olabilir; 1 keyler accountundan silinir. 2 account banlanır. eğer account banlanırsa thq nun müşteri desteğine bildir. böyle böyle oldu diye. banlanan hesabını yeniden açarlar.

ancak birde her keyin üç defa account açma limiti var. eğer daha önce 3 defa account açtıysan arkadaşın account açmaya çalışırken hem kendi account u hemde senin accunt un banlanmasına sebeb olacaktır. bu durumda da müşteri desteğinden yardım almanız gerekir. eğer limite ulaşmadıysanız arkadaşın yeni bir account açabilir

sonuç olarak başınıza gelebilecek banlanma olaylarında direk müşteri desteğine bildirin. olayı anlatın. onlarda banlanan hesabınızı açarlar.

• Normal coh'da otomatik güncelleme yapıyor.Ben 3,4 gün önce aldım ve bütün güncelleştirmelerini yaptım ve oyunum şuan tales of valor'a dönüşmüş durumda
  • Arkadaşlar bende Coh'un üç seriside mevcut.Ama ilk iki seri dvd sonuncusu Tov'da Steamden almıştım.İlk iki seriye gerek duymadığım için dvd leri arkadaşa verdim.Ben sadece Steamden aldığım Tov kalsın istedim.Ancak ne hikmetse diğerleride geldi.Account olayına gelince sadece tek hesabım var Relic'te onu kullanıyorum.Oyundaki hesapları demiyorsunuzdur umarım.Ama dediğim gibi Relic'e kayıtlı bir hesabım var.Eğer 3 hesap için sorun yoksa iyi ne diyim.Cevaplarınız için sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Arkadaşlar bende Coh'un üç seriside mevcut.Ama ilk iki seri dvd sonuncusu Tov'da Steamden almıştım.İlk iki seriye gerek duymadığım için dvd leri arkadaşa verdim.Ben sadece Steamden aldığım Tov kalsın istedim.Ancak ne hikmetse diğerleride geldi.Account olayına gelince sadece tek hesabım var Relic'te onu kullanıyorum.Oyundaki hesapları demiyorsunuzdur umarım.Ama dediğim gibi Relic'e kayıtlı bir hesabım var.Eğer 3 hesap için sorun yoksa iyi ne diyim.Cevaplarınız için sağolun.

tek oyun gibi görüyor üçünü.. steam direk yüklüyor hepsini.. dvd ile tek birini yükleyende online oynayacaksa diğer iki oyunu update ediyor.. yine steam deki gibi 3 oyunun birleşik olduğu hale geliyor.. ama onların keyi yoksa onlara özel birlikler kapalı oluyor.. yani sen yine sadece tales of valor oynuyorsun..

• @canpii

Diğer ilk iki oyunda açık ve campainleride kilit yok.Steam onların keyini sanki kendi keyi gibi sahiplenmiş.Düzeltemiyon,silemiyon.Tov'un riplenmiş halini indirdim bu seferde Tov şifresini kabul etrmiyor.Ne abuk bir durumdur ya.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.