Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cedriccan

quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Gittim buyuk bir hevesle COH'u aldım. İlk aldıgım orjinal oyundu.
    Eve geldim DVD'yi taktım ve o da ne! DVD writer'ım bozulmus. Simdi yeni bi' writer alana kadar beklemeliyim.

eğer kotalı değilse internetin; indir korsan olarak bi coh sanal dvdsi. ultroiso gibi bir programla yükle oyunu. yüklerken orjinal dvd deki cd key i gir. patchleri yap. hesap oluştur ve oyna ;)

tabi dvd rom suz pc mi olur dersen, gidip al birtane :)

Bu ay alamam artık.
    GOTY edition oldugu icin down. linki bulamadım hocam.

goty edition nedir ki? üç tane company of heroes var. ilk çıkan, opposing fronts ve tales of valor. sendekinin ne farkı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gado

pplhntr hocam,95mblık yüklemeden sonra 1.35mblık bir yükleme daha yaptı.Daha sonra yukarda bahsettiğim gibi masa üstüne atıp relic downloader ekranı çıktı.Yüklemeye çalışıyorum yeterli alanın yok diyor.Oyunun kurulu olduğu yerde 20gb,savegame ve patchlerin bulunduğu c/belgelerimde de 3.2gb boş alan var.Valla deli oldum bir türlü yükleyemedim.Bu yamaların hepsini yüklemeden online oynayamıyor muyuz?

90 dan sonra 1,38 GB download yapacak. 1,35 mb değil. bir problem var sende. yeterli alanın yok dediğine göre patch yi indirecek yer bulamıyor. bence belgelerim klasörün hangi yerel sürücüde ise ( C:\ veya D:\ ) orada bi kaç b daha boş yer aç. öyle dene. güncel olmadan multi yapamazsın

@ synaX:Lecter

şövalyeler tamam SS in en uzman askerleri olabilirler. sonuç olarak SS ler wehrmacht a bağlı değil mi? koskoca bir oyun bunu gözden kaçırmaz heralde :S

zaten oyundaki en iyi piyadeler bahsettiğin şövalyeler... üstüme geldiklerini görünce geri kaçmaktan kendimi alamıyorum :D

• @pplhntr

şövalyeler tamam SS in en uzman askerleri olabilirler. sonuç olarak SS ler wehrmacht a bağlı değil mi?

değil ss ler direk olarak nazi partisine yani himmlere bağlıydılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 8 Nisan 2010; 23:24:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

Arkadaşlar bu ve önceki sayfada oyundaki "Axis" ırkından nazi , alman diye bahsedildiğini gördüm. Bu oyunda bildiğim kadarıyla hiçbiryerde ne svastika var ne de almanlar. Bu ırktan böyle bahsedilmesi sizce yanlış değil mi?

Konuya pek uygun değil ama sormaktan kendimi alamadım...

oyunda ben nazi görmedim sadece alman ordusu whermacht ve elit panzer birimleri mevcut panzer elite dan kasıtları waffen ss ise bilemem

birincisi axis diye bir ırk yok. sadece savaşın taraflarından italya, almanya ve japonyanın oluşturduğu cephenin adı. diğer cephe ise allies olarak geçiyor.

oyunda axis olarak iki ordu mevcut. biri wehrmacht diğeri panzer elite.

wehrmacth; silahlı kuvvetler anlamına geliyor. nazilerin silahlı kuvvetler olduğu için bu ordudan naziler olarak bahsediyoruz. bazende almanlar diyoruz. almanlar her ne kadar naziler alman değildi deselerde, hayır; almandılar...

panzer elite; seçkin panzer ordusu... yazdığı gibi özel panzer askerlerinden oluşan ordu. bu birliklere kimler dahil bilemiyorum. ama biz bunlardan kısaca pe, elite diye bahsediyoruz.

yanlış olan ne var ben göremedim?

Irk derken strateji oyununda seçilen "ırk" lardan bahsetmek istemiştim. Yoksa Axis'lerin gerçek durumuna ilişkin bir alıntım yok.

Teknik olarak nazi bayrağı ve ismi olmadığı için onlara ne alman ne de ss diyebiliriz. Oyunun tadını kaçıran bir nokta...
    Knight'larda Leibstandarte'a çok benziyolar belkide onlardır...

• quote:

şövalyeler tamam SS in en uzman askerleri olabilirler. sonuç olarak SS ler wehrmacht a bağlı değil mi? koskoca bir oyun bunu gözden kaçırmaz heralde :S

zaten oyundaki en iyi piyadeler bahsettiğin şövalyeler... üstüme geldiklerini görünce geri kaçmaktan kendimi alamıyorum :D

1. ABD olduğun için seni kınıyorum
    2. Waffen-SS Wehrmact'tan ayrı onların başında Himmler var. Wehrmactın başında Keitel var.

Hatta Barbarossa Harekatı Wehrmactla başlamış. Soncunda Wehrmact görevden alınmıştı. yani 1943 civarında...
    Sorna devreye Himmler'in SS'leri giriyor.

quote:

Teknik olarak nazi bayrağı ve ismi olmadığı için onlara ne alman ne de ss diyebiliriz. Oyunun tadını kaçıran bir nokta...
    Knight'larda Leibstandarte'a çok benziyolar belkide onlardır...

Bende ilk öyle düşünmştim ama gerçektede kara şovalyeler var. Ama oyundaki kara şovalyeler yaşlı görünüyor. gerçekte tam tersi, söylediğin gibi isim yanlışı olabilr Leibstandarte aslında çok uyuyor. Çünkü Leibstandarte tankçı, demek ee oyunda da tank bölümünden çıkmıyormu bu askerler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 9 Nisan 2010; 0:06:54 >

• Leibstandarte , bildiğim kadarıyla genellikle Hitler'in yanında kaldı savaş boyunca. Ama tank konusunda da en iyisi oldukları şüphesiz.
    Konu amacından iyice saptı. Görünen o ki Wehrmacht birimlerinden çok Knight'lar daha çok göze batanlar olmuşlar.
  • tank binasından çıkıyorlar. iyide tankçılar tank sürmez mi? ne alaka anlamadım. madem tank sürecekler niye yakın dövüş teknikleri vs alıyorlar. madem yakın dövüş teknikleri filan biliyorlar niye tankçı deniliyor :S
  • Çünkü onlar SS
  • Şuan elimde 20 tl var ama gidip almaya üşeniyorum oyunu
    Korsandan botlara karşı akıyorum, hiç zevk alamıyorum. Orjinal alsamda clan kurup aksak
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Şuan elimde 20 tl var ama gidip almaya üşeniyorum oyunu
    Korsandan botlara karşı akıyorum, hiç zevk alamıyorum. Orjinal alsamda clan kurup aksak

cpu ile zevkli değil. öğrenme aşamasında zevk alıyorsun. sonra sıkıyor. multi her oyunda olduğu gibi daha keyifli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gittim buyuk bir hevesle COH'u aldım. İlk aldıgım orjinal oyundu.
    Eve geldim DVD'yi taktım ve o da ne! DVD writer'ım bozulmus. Simdi yeni bi' writer alana kadar beklemeliyim.

eğer kotalı değilse internetin; indir korsan olarak bi coh sanal dvdsi. ultroiso gibi bir programla yükle oyunu. yüklerken orjinal dvd deki cd key i gir. patchleri yap. hesap oluştur ve oyna ;)

tabi dvd rom suz pc mi olur dersen, gidip al birtane :)

Bu ay alamam artık.
    GOTY edition oldugu icin down. linki bulamadım hocam.

goty edition nedir ki? üç tane company of heroes var. ilk çıkan, opposing fronts ve tales of valor. sendekinin ne farkı var?

Game of the year edition. Arkasında yazana gore +olarak 2 yeni catısma haritası, dx10 destegi ve sınırlı uretim cizim defteri iceriyor.
    İcindeki key'i normal COH ile denedim kabul etmedi maalesef.

• Bir taktikde benden..Denenmiştir..

automatch de ingilizlere karşı wehr aldıysanız.. 2 vs 2 oynuyorsanız biriniz hiç bina yapmadan pionları çoğaltıp ellerine ilk fırsatta bir kaç tane alev verin(eğer geliştirmesinide yaparsanız cabası..).. arasınada takım arkadaşınızdan ve ya kendinizden 1-2 manga (fazla değil) volks serpiştirin.. ingilizlerin ne savunması kalıyor ne askerleri :) Abd ye karşıda etkilidir.. Tabi bu başlangıç taktiğidir.. eğer bu taktik ile başarıya ulaşırsanız karşı taraf armored car bile çıkaramadan elersiniz..

(Riskli bir taktiktir, stratejik konumlamayı bilenlerin denemesi daha iyi olur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 9 Nisan 2010; 17:24:36 >
  • Evet sonunda yüklemeyi başardımYardımların için sağol pplhntr.Mns adresinide ekledim.Fırsat olursa bir ara beraber oynayalım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Bir taktikde benden..Denenmiştir..

automatch de ingilizlere karşı wehr aldıysanız.. 2 vs 2 oynuyorsanız biriniz hiç bina yapmadan pionları çoğaltıp ellerine ilk fırsatta bir kaç tane alev verin(eğer geliştirmesinide yaparsanız cabası..).. arasınada takım arkadaşınızdan ve ya kendinizden 1-2 manga (fazla değil) volks serpiştirin.. ingilizlerin ne savunması kalıyor ne askerleri :) Abd ye karşıda etkilidir.. Tabi bu başlangıç taktiğidir.. eğer bu taktik ile başarıya ulaşırsanız karşı taraf armored car bile çıkaramadan elersiniz..

(Riskli bir taktiktir, stratejik konumlamayı bilenlerin denemesi daha iyi olur )

aman karşıdaki ingiliz medic ve gun upgradeli bren yapmasın pio spamı yenmenşn en kolay yolu tank çıkarmaktır :)
  • quote:

yavvv bak gaza geldim hadi clan kuralım
    bide Benim bildiğim Luftwaffe 'nin başında Geöring
    Wehrmact'ın başında Gobbels var die biliyodum

ayrıca SS leri fazla büyütmeyin alt tarafı 350.000 kişilik bir teşkilat ve doğrudan HİTLER'e BAĞLI
    Wehrmact ise 18,5 Million kişi ,ss ler tmm güçlü ama asıl görevleri PARTİ düşmanlarını elemek. Meydan savaşı na müsait değiller.Baktm iki ss mangası geliyo hop 3 sherman gönderiyorum yada uçak çağırıp taratıyorum hepsi gümbürtüye XD
    SA yıda garibim unutmayalım Africa Korps a dönüştürülmüştü.
    birde biri yazmış (kim yazdı bakamdm sen miydin) 1943 de Soviet cephesinden geri çağrıldı Wehrmacht die.Ya öle şey mi olur .Hadi Wehrmact ı çekti bu hitler nerde bu wehr ,Fransa da çıkartmamı bekliyo,italyada müttefiklere karşı mı savaşıyo,Sovyatlere karşı ne ile savunuyo bu?

neyse konu kaydı tarihe XDXDXD

• arkadaslar wehrmachtta "knight cross holders" tayfasının gücü hakkında bilgi verir misiniz? 3 kişi cıkıyorlar ve bana biraz ezik gibi geldi, hangi birimlere karşı kullanabilirim bu ekibi ya da ne işe yararlar?? grenadrs yerine bunlar daha mı avantajlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

ayrıca SS leri fazla büyütmeyin alt tarafı 350.000 kişilik bir teşkilat ve doğrudan HİTLER'e BAĞLI
    Wehrmact ise 18,5 Million kişi ,ss ler tmm güçlü ama asıl görevleri PARTİ düşmanlarını elemek. Meydan savaşı na müsait değiller.Baktm iki ss mangası geliyo hop 3 sherman gönderiyorum yada uçak çağırıp taratıyorum hepsi gümbürtüye XD
    birde biri yazmış (kim yazdı bakamdm sen miydin) 1943 de Soviet cephesinden geri çağrıldı Wehrmacht die.Ya öle şey mi olur .Hadi Wehrmact ı çekti bu hitler nerde bu wehr ,Fransa da çıkartmamı bekliyo,italyada müttefiklere karşı mı savaşıyo,Sovyatlere karşı ne ile savunuyo bu?

ahahaha 3 sherman greanedersler için keklik gibidir.oyunda ss den kastın ne wermachtın ordusuyla ne taratma nede sherman etkilemez askerleri gerekli yükseltmeleri yaptıktan sonra tabi

• quote:

quote:

Bildiğin herşey yanlış

• quote:

quote:

quote:

Bildiğin herşey yanlış

herşey mi , vallahi tarihçi değiliz ama bildiğimizi döktük ortaya (aslında tarihten nefret ederim ,sıkıcı bir alan (ders)) neyse merak ettiğim şu nazi almanyasanın ordu teşkilatının biri bi tablosunu koyabilirmi yavv ,birde bu HİTLER gençliği neye giriyo

• Bugün Panzer Elite'ın gücünü fark ettim

2 vs 2 de max 10dk da game over
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.