Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 dolara oyunu dlcleriyle birlikte ve üstüne 3 oyun daha alabilirsiniz .
  • Dostlar ben de bundle'den aldim. 1 arkadasim daha var. Beraber oynamak isteyen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var..steam nick ver ekleyeyim..
    yalnız az su katılmış bi n00bum oyunda..sadece abd ile oynayabiliyorum..
    sende yeni başladıysan beraber oynayalım,yoksa oyununuz hiç ederim :/
  • bende coh of vardi sadece ilacladim full yaptim.
    asil sorum mesala originde halihazirda torrentten indirdigim bf3u orgine atmistim (kutaphanemde vardi ama indirmemistim)bunuda ayni sekilde klasore relaunch diye atip ustune 2.7 patchini yapsak ? boyle olursa yine tum uniteler acik gelir mi ? gelmezse ilac yapabilirimiyiz ?

• Arkadaşlar daha önceden coh2 oynuyordum silmiştim şimdi tekrar yükledim fakat açmıyor . Oyun açılıyor kısmından kapatıyor direk .Ekran kartı programında optimasyon yapmamış kaldırmıyor gibisinden birşeyler var fakat daha önce oynadım oyunu . Sorun ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup52

quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

bi fukara gariban coh:tales of valor oynayan ben mi kaldım,herkes coh 2 ye mi geçti ?.. :D

biri abd alıp,karşıyada werhmachtı seçip zor seviyede (hard) langres haritasında ( 1 vs 1 küçük köprüsüz harita )
    alt edip replayı bana gönderebilir mi ? kafayı yiyeceğim 2 gündür ne denesem,hangi komuta ağacını seçsem yenemiyorum..

COH 2 satın almamıza rağmen birkaç arkadaşımla beraber COH'u daha çok sevdiğimiz için onu oynamaya devam ediyoruz. ekle istersen steamdan: eyup52

bende coh 2 de 500 saat i devridim heralde lakin coh1 e devam ediyoruz.

Nicklerimiz;
    KufurbazHaydo
    Kirpi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

bi fukara gariban coh:tales of valor oynayan ben mi kaldım,herkes coh 2 ye mi geçti ?.. :D

biri abd alıp,karşıyada werhmachtı seçip zor seviyede (hard) langres haritasında ( 1 vs 1 küçük köprüsüz harita )
    alt edip replayı bana gönderebilir mi ? kafayı yiyeceğim 2 gündür ne denesem,hangi komuta ağacını seçsem yenemiyorum..

COH 2 satın almamıza rağmen birkaç arkadaşımla beraber COH'u daha çok sevdiğimiz için onu oynamaya devam ediyoruz. ekle istersen steamdan: eyup52

Nicklerimiz;
    KufurbazHaydo
    Kirpi

Steamdan eklerseniz sevinirim bu nicklerle çok kişi var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

Nicklerimiz;
    KufurbazHaydo
    Kirpi

Steamdan eklerseniz sevinirim bu nicklerle çok kişi var.

zaten eklemişssin hocam beni :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yalan dolan hep bu işler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır indirim varken şu oyunu alın hiç oynamayanlar ne kaçırdığınızı bilmiyorsunuz
  • hotkeys öğretebilecek olan var mı ?
  • ya arkadaşlar videolu rehberini çekeen yok mu şu oyunun ya?

isteyen eklesin: Froosteed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 18 Haziran 2015; 10:02:06 >
  • Beyler ekleyin 8 arkadaşlar akşamları 4v4 maç yapıyoruz orta düzeyde oynuyorsanız sizde gelebilirsiniz. Ben COH2 aldım acayip karışık hala arayüzüne alışmış değilim.
  • Beyler bir arkadaşıma Coh 1 key alacağızda uygun fiyata satan varmi ? Coh 2 varsa oda olur Ozelden mesaj atarsaniz sevinirim

Steam ID: Ted1Getir

• DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt
    Oyun ayarları nasıl olsun ?

Standart Resources & High Resources
    Victory Point gibi..
  • sana kalmış birşey..daha fazla benzin muhimmat ve nüfus ile başlarsın yüksek kaynak seçersen...
    değişik taktikler gerektirir ikiside..
  • DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt
    Atmışken Expert CPU atayım dedim. High Resources oynadım. Victory Point seçtim ama CPU'yı yıktım böylece iki oyunu birleştirmiş oldum. Oyun 27 dakika sürdü.

gamereplays.org'a yükleyecektim bilgisayara karşı olan replayler'i kabul etmiyorlarmış bu yüzden google drive'a attım.

link:
    https://drive.google.com/file/d/0B8nyhqBpBMS8eS1IY0trODBWQnc/view?usp=sharing

İndirdikten sonra Belgelerim'e gir. My Games klasörürün içerisinde Company of Heroes Relaunch gibi bir klasör olacak ona gir. Playback dosyasının içine replay'i at.

Belgelerim --> My Games --> Company of Heroes Relaunch --> playback

Replay'in adını DeViLsGuNs koydum.

Eğer standart resources istersen bir de öyle oynarım.

• PC expert dahi olsa taktiksel olarak birliklerini dağıtarak kullanıyor,spam denilen sistemi kullanmıyor .Bu saldırı birliklerini daha kısa sürede zayıf düşürüp retreat yada imha olmasına neden oluyor.CPU nun mantıklı sevdiğim hareketi oyun başlangıcında cip ile taciz ateşinde bulunması,gerisi fıs.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Ben de cipi geri geri kaçırmasına hastayım :D Bir de kaynak yönetimi çok iyi ayarlanmış. Yalnız mantıklı hareketleri bir süre sonra bitiyor. Sniper'le tanka ateş ediyor. Ayrıca spam konusuna katılmıyorum. Kesinlikle spam yapıyor. Bazen 8 grup falan rifleman bastığı oluyor. Bir oyunumda da çok fazla AT basmıştı.

Yine de oyunu çözmek, birimleri denemek neyin nasıl olduğu görmek adına CPU güzel pratik sağlıyor.

Not: Expert CPU, Hard CPU'dan biraz daha agresif oynuyor. Bunun yanında fazladan can, hasar vb. özelliklere sahip. Denemek için Amerikan olup Engineer'e dinamit kurma özelliğini alın. Karşıya da Easy CPU atın. Kurduğu bunker binası tek dinamit ile yıkılıyorken Expert CPU'da yaklaşık bir % 25 can kalıyor. Expert CPU'yu agresifliğinin dışında zorlaştıran da bunun gibi özellikleri oluyor. Mesela Volksgrenadierler Engineer'e karşı zorlanıyor. (hemen indiremiyorlar, çok yakınsalar epey hasar alıyor Volksgrenadier) Rifleman'ı siz düşünün.

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.