Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her iki oyun için ama özellikle 2. oyun için bilgisayara karşı oyunlarda şunu önerebilirim. Bilgisayarların tech (tier) atlaması nipeten normal oyunculara göre daha yavaştır.

Eğer oyunun ilk 10-15 dk sı benzinleri rakibe kaptırmazan eğer bilgisayara karşı çok büyük üstünlük elde edersin. Böylelikle bilgisayar o an ki seçeneği ne ise ki bu %90 adam basmak olacaktır. Az biraz sanş (RNG) ile ve tech anti inf üstünlüğü ile bilgisayarı çok rahat yenersin.

Bu söylediğim Hard cpu ya kadar öyledir.
    Seviyene göre bu durum değişebilir aynısını en zor olana da yapabilirsin.

Belki üstekiyle aynı olacak ama şunuda deniyebilirsin diyelim ki çok rakibin benzinine olamadın ama kendininkini efektif bir şekilde kullanarak üst seviye birimler (Örn light tank vs vs...) çıkararak üstünlüğü elde edebilirsin. COH Literatüründe buna şoklamak denir.

yani şok etkisi yaratacak birimleri çıkmak (stuart,Luchs scout car, t-70) gibi üniteler coh 2 için

Aslında bu dediğimi genel bir kuraldır, iyi oyuncuların bile gözden kaçırdıkları ve iyi makro yönetimi olmadığı için yapamadığı olaydır. Yani P vs P uygulanması gereken bir kuraldır.

Unutmadan söylyim bilgisayarın mikrosun çok iyi olmadığı için el bombaları iş yapar benden söylemesi:D

Umarım yardımcı olur,

• quote:

Orijinalden alıntı: İeomar

Merhaba,

Her iki oyun için ama özellikle 2. oyun için bilgisayara karşı oyunlarda şunu önerebilirim. Bilgisayarların tech (tier) atlaması nipeten normal oyunculara göre daha yavaştır.

Eğer oyunun ilk 10-15 dk sı benzinleri rakibe kaptırmazan eğer bilgisayara karşı çok büyük üstünlük elde edersin. Böylelikle bilgisayar o an ki seçeneği ne ise ki bu %90 adam basmak olacaktır. Az biraz sanş (RNG) ile ve tech anti inf üstünlüğü ile bilgisayarı çok rahat yenersin.

Bu söylediğim Hard cpu ya kadar öyledir.
    Seviyene göre bu durum değişebilir aynısını en zor olana da yapabilirsin.

Belki üstekiyle aynı olacak ama şunuda deniyebilirsin diyelim ki çok rakibin benzinine olamadın ama kendininkini efektif bir şekilde kullanarak üst seviye birimler (Örn light tank vs vs...) çıkararak üstünlüğü elde edebilirsin. COH Literatüründe buna şoklamak denir.

yani şok etkisi yaratacak birimleri çıkmak (stuart,Luchs scout car, t-70) gibi üniteler coh 2 için

Aslında bu dediğimi genel bir kuraldır, iyi oyuncuların bile gözden kaçırdıkları ve iyi makro yönetimi olmadığı için yapamadığı olaydır. Yani P vs P uygulanması gereken bir kuraldır.

Unutmadan söylyim bilgisayarın mikrosun çok iyi olmadığı için el bombaları iş yapar benden söylemesi:D

Umarım yardımcı olur,

Bende bu gün Eastern front modunu kurdum 2.1 gerek combiner gerek tek açılmadı 1.7 indrimek zorunda kaldım ostheer'ler yok ama olsun
    Hızlı Başlama modunda oynuyorum ben 2k man power 200 benzin 200 ammo veriyor .
    Tanklar Çok kullanışlı geliyor bana T34-85 TIGER SHERMAN FF Özellikle :)
    1 Senedir oynuyorum Oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 16 Ocak 2015; 22:30:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Yaklaşık 2 saattir savaşıyorum harita bu her şeyi işaretledim
    Adamlar Asker + AT gun uzerinde savasiyoryar Birkac elefant ve stuglari var benim ise tank basacak fuelim yok bana bir care (2.resmin olayla alakasi yok bonus o)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 17 Ocak 2015; 11:00:36 >

• Hemen her gun 1 2 mac yapiyorum steamde oynayacak falan varsa takim olusturalim bu arada hep amerikayla oynuyorum

• steam hesabimda tales of valor ile mevcut 1. oyun. senaryoda en zorda oynayip custom gamelerde easy CPU ya karsi bile ezilerek yeniliyorum. varsa oynayan ekleselim ayni oyunda olalim izliyimde ogreniyim :D
  • Arkadaşlar oynadığı maçları yayınlayan bir arkadaş vardı youtubeda kanalını bilen varsa paylaşabilir Mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: murc-i

Arkadaşlar oynadığı maçları yayınlayan bir arkadaş vardı youtubeda kanalını bilen varsa paylaşabilir Mi?

Keantr miydi neydi o arkadaşı kastediyorsanız bıraktı yayınları. Kanalı da kapatmış galiba.
  • Yaptıgı macları yayınlıyordu anlatıyordu hem de.

• Arkadaşlar oyunu 1 yıldır severek oynuyorum ancak alttaki reimdeki gibi kamera açısını oyun esnasında görme imkanımız olup olmadığını bilmiyorum.Bu kameraya nasıl geçiş yapabiliyoruz yani askerlerin gözünden bakan kamera açısına?

https://store.donanimhaber.com/b8/34/df/b834df6db03e601c2bf7e854df6081f9.jpg

• baris3000 B kullanıcısına yanıt
    Alt tuşuna basılı tutup fareyi hareket ettirerek kamera açısını değiştirebilirsin. Farenin topuyla ile yaklaşıp uzaklaşabilirsin.
  • arkadaşlar herkese merhaba..forumunuza yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum..
    fakir fukara yeni bir üniversite mezunu işsiz biri olarak antika bilgisayarımın bana izin verdiği ve sevdiğim 3 oyunu oynamaktayım.. Dota 1 , Cod 2 ve COH : tales of valor

dota 1 de sorunum yok weplaesten yıllardır oynamaktayım.. sorularım cod 2 ve COH için olacak

*cod 2 yi derslerime mani oluyor ve cod4 çıkınca netten oynanan Türk serverlar boşaldığı için yıllar önce silmiştim.tekrar yükledim ama türk serverlara girdiğim program artık çalışmadı (eyeinst adlı program).. v1.3 yükseltip oyun üzerinden girebiliyorum ama sanırım Türk serverı yok..zaten oyun orjinal olmadığı için bad key code diyor her sunucuyada giremiyorum.. Aranızda hala cod2 oynayan var mı ? girip oynayabileceğim Türk serverı bileniniz var mı ?

** COH a gelince..netten bilgisayarımın kaldıracağı güzel bi oyun ararken COH:tales of valoru indirdim..oyun orjinal değil..tutorial adı altında eğitimi geçtim..compaign de ilk görevi yaptıktan sonra 2. görev baydı..bu oyunuda netten oynayabilmek için orjinaline mi sahip olmam gerekiyor ?
    oyunun en çok oynanan modu nedir ?
    coh ana oyunu ve diğer yamasını oynamadığıma pişman olacağım şeyler var mı ?

bazı sorular saçma olabilir,size mantıklı gelenleri cevaplayabilirsiniz..iyi forumlar herkese :)

• DeViLsGuNs D kullanıcısına yanıt
    En çok multi oynanır CoH. Lisansa sahip olmanız lazım multi için. Gameranger gibi programlarla oldukça kalitesiz bi deneyim yaşayarakta oynayabilirsiniz.

CoH; Tales of Valor şu anda indirimde ve 7,5 lira

http://store.steampowered.com/app/20540/

CoH, CoH; Opposing Fronts ve CoH; Tales of Valor paket halinde 14,75 lira

http://store.steampowered.com/sub/1529/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 29 Mart 2015; 11:34:23 >

• çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.. oyun multiplayer oynanırkende skirmishteki gibi bir strateji oyunu gibi oynanıyor sanırım..yani bir red alert 2 felan gibi..doğru mudur? :)
    coh multi en çok oynanan oyunu tales of valor mıdır ? baya ucuzmuş sanırım oyun sararsa alacağım ilk kez steamden bir oyun :)
    Skirmish de yapay zekaya karşı oynarken multiplayerda gerçek oyuncularla oynuyorsun. En çok oynanan Coh 2 ama onda optimizasyon sorunu var pc iyi değilse kaldırmayabilir. İndirimde olduğu için ucuz. :)
    coh'ta ayrı ayrı sunucular yoktur. hangi pakete sahip olursan ol, coh'un aynı sunucularına bağlanırsın. yani coh un herhangi bi paketine veya paketlerine sahip olan her oyuncu aynı oyuncu havuzunda toplanır, birbirleriyle eşleştirilir..

coh1 i oynayan oyuncu sayısı günlük ortalama 2,5 bin civarı denebilir. sen hangi paketi alırsan al, bu 2,5 bin kişiye katılacaksın.. sadece aldığın paketin içinde ne varsa o içeriklere sahip olarak multiye gireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

arkadaşlar herkese merhaba..forumunuza yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum..
    fakir fukara yeni bir üniversite mezunu işsiz biri olarak antika bilgisayarımın bana izin verdiği ve sevdiğim 3 oyunu oynamaktayım.. Dota 1 , Cod 2 ve COH : tales of valor

dota 1 de sorunum yok weplaesten yıllardır oynamaktayım.. sorularım cod 2 ve COH için olacak

*cod 2 yi derslerime mani oluyor ve cod4 çıkınca netten oynanan Türk serverlar boşaldığı için yıllar önce silmiştim.tekrar yükledim ama türk serverlara girdiğim program artık çalışmadı (eyeinst adlı program).. v1.3 yükseltip oyun üzerinden girebiliyorum ama sanırım Türk serverı yok..zaten oyun orjinal olmadığı için bad key code diyor her sunucuyada giremiyorum.. Aranızda hala cod2 oynayan var mı ? girip oynayabileceğim Türk serverı bileniniz var mı ?

** COH a gelince..netten bilgisayarımın kaldıracağı güzel bi oyun ararken COH:tales of valoru indirdim..oyun orjinal değil..tutorial adı altında eğitimi geçtim..compaign de ilk görevi yaptıktan sonra 2. görev baydı..bu oyunuda netten oynayabilmek için orjinaline mi sahip olmam gerekiyor ?
    oyunun en çok oynanan modu nedir ?
    coh ana oyunu ve diğer yamasını oynamadığıma pişman olacağım şeyler var mı ?

bazı sorular saçma olabilir,size mantıklı gelenleri cevaplayabilirsiniz..iyi forumlar herkese :)

COD 2 oynayabileceğin oynasana.com ve xfire sunucuları var.Oynasana'da fazla kişi kalmadı, xfireda yabancı ve türk sunucular bulabilirsin halen aktif oynanan.
    COH'a gelecek olursak ana oyununu oynamamanın bir dezavantajı yok pplhntr'ın dediği gibi daha çok multiplayer oynanan bir oyun olduğu için single oyunun pek kattığı birşey yok.Bu arada indirimi kaçırma derim.

• hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum..çok pis gaza getirdiniz,indirim bitmeden steamden alacağım ..steam i geçtim daha önce orjinal tek bir cd bile almamıştım :) daha fazla baymadan son bir iki şey sorayım..

*şimdi ben bu oyunun 7.71 gb .iso dosyası insin diye 1-2 gece açık tuttum bilgisayarı..şimdi hindi gibi steam üzerinden tekrardan mı indireceğim? bana key,code felan gönderseler ya da orjinal dvd kargolasalar olmamı :)

eyup52 winston churchill sözünü çok beğendim karşılık olaraktan: "hayat ileriye bakarak yaşanır geriye bakarak anlaşılır" demek istiyorum..

herkese iyi forumlar.
  • baris3000 B kullanıcısına yanıt
    kameranın açılarını nasıl değiştirebileceğini arkadaş anlatmış zaten.. birşey ekleyeyim: ayarlarla oynadıktan sonra backspace tuşuna 2 kere basınca orjinal açıya geri döner..
    Ne yazık ki Steam sadece dijital içerik satıyor. Bu yüzden bu kadar ucuza oyun lisansı verebiliyor. Emin değilim ama muhtemelen Steam üzerinden tekrar indirmen gerekecek. ISO dosyasını Steam e gösterip, o verileri kullandırabilir misin pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 30 Mart 2015; 1:11:22 >
  • bi fukara gariban coh:tales of valor oynayan ben mi kaldım,herkes coh 2 ye mi geçti ?.. :D

biri abd alıp,karşıyada werhmachtı seçip zor seviyede (hard) langres haritasında ( 1 vs 1 küçük köprüsüz harita )
    alt edip replayı bana gönderebilir mi ? kafayı yiyeceğim 2 gündür ne denesem,hangi komuta ağacını seçsem yenemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViLsGuNs -- 16 Nisan 2015; 18:25:36 >
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.