Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk izlenimlerim çok olumlu new steam COH ile ilgili.
  • Steam profilinizde yazan COh 1 ve Coh 2 de aynı şekilde isim olarak gözükür.
  • İstatistik sıfırlama işlemini ekleyeceklermiş gibi görünüyor. Account kısmı geri gelmiş ve oyunu açmadan önce beni account oluşturma ekranı karşıladı. Ayrıca beta kısmında yeni bir eklenti görünüyor.
    İstatistik sıfırlama özelliğinin eklenmesi için daha fazla kullanıcı geri dönüşü gerekiyor ben neredeyse bütün ilgili kurumlara mesaj yazdım bu konu ile ilgili yakın zamanda. Daha fazla kişi bu konu üzerinde durursa çalışmalara hız verirler.
  • Arkadaşlar yav worldbuilder ile harita yapmak istiyorum ama haritayı kaydederken aranan yer bulunamadı diyor sonra program kapanıyor ve crash report send dont send felan çıkıyor bu hatayı nasıl çözebilirim acaba? Birde bu worldbuilderi tek olarak indirebilceğim bir yer var mı birde belgelerimin içindeki company of heroes dosyalarını indirebileceğim bir yer var mı yada biri upload yapabilir mi ?
  • Arkadaşlar ben company of heroes tales of valorda worldbuilder ile harita yapmaya çalışıyorum ama kaydederken My games company of heroes WW2 data senarios MP nin içine kaydetmeye çalışınca kayıt yeri bulunamadı diyor. Sorun worldbuilder den kaynaklıysa yeni worldbuilder nasıl indirebilirim tek olarak? Birde benim belgelerimdeki MP dosyasının içi boş. Onun içinde birşeyler olmalıydı ama bende görünmüyor. Bu belgelerimdeki company of heroes dosyasını temiz olarak indirebileceğim bir yer varmı yada biri upload yapabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

ilk izlenimlerim çok olumlu new steam COH ile ilgili.

arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama hala oynayanı varmı online olarak?bir de ek paketi almama gerek varmı,hangi oyunu daha çok oynanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireğeÇarpanŞut

quote:

arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama hala oynayanı varmı online olarak?bir de ek paketi almama gerek varmı,hangi oyunu daha çok oynanıyor?

hala oynayan var hangi ek paketi alman gerektiğini açıkçası bilmiyorum bende 3 'ü de var eskiden kalma tek tek aktivite ettim steam üzerinden Keylerini girerek.Eskisine nazaran 10 kat daha iyi online hizmeti veriyorlar.
  • quote:

quote:

CoH:Tales of Valor alman yeterli
  • quote:

quote:

quote:

hala oynayan var hangi ek paketi alman gerektiğini açıkçası bilmiyorum bende 3 'ü de var eskiden kalma tek tek aktivite ettim steam üzerinden Keylerini girerek.Eskisine nazaran 10 kat daha iyi online hizmeti veriyorlar.

neden sadece tales of valor almalıyım?ana oyunu alıp sonra ek paketleri almam gerekmez mi?ve son olarak nereden bulabilirim oyunu istanbulda,D&R ve Media Markt'a gittim ama CoH 2 vardı. @pembekedi

• Arkadaşlar DLC'siz CoH aldım bu Blitzkrieg mod dediğinizi orjinal oyuna yükleyebiliyor muyuz ?
  • blitzkrieg modunu severek oynuyoruz arkadaşlarla. tales of valorun olması lazım. orjinal korsan hepsine yükleniyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 4:52:43 >
  • coh2.org sitesinde coh 2v2 turnuvası düzenleniyor. Arkadaşınızı kapın katılın :)

http://www.coh2.org/topic/25992/coh-2v2-tourney
  • oyunu 2 sene önce steamden kampanya dahilinde almıştım . Ana oyun + 2 yamasıyla birlikte 8-9 dolara mı ne aldım tam hatırlamıyorum. Bu oyunu steam dışından başka bir şekilde online oynama şansımız var mı ? yoksa steam e bağlımıyız ? (gerçi steamin online modu çok iyi ama alternatif olarak sorayım dedmi)
  • Oyun steamda %75 indirimde 60 liradan yaklaşık 15 liraya inmiş arkadaşlar kaçırmayın derim.Oynamak isteyen varsa pmleşebiliriz.
  • Az önce COH ilk sürümünü aldım ( 4,5 tl ) ama oyuna çok yabancıyım. Rehber kıvamında faydalanabileceğim detaylı bir türkçe kaynağa ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Buraya bakim dedim ama 3. sayfada iken son sayfayı görüntüleyeyim dedim 92'ye attı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustul

Az önce COH ilk sürümünü aldım ( 4,5 tl ) ama oyuna çok yabancıyım. Rehber kıvamında faydalanabileceğim detaylı bir türkçe kaynağa ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Buraya bakim dedim ama 3. sayfada iken son sayfayı görüntüleyeyim dedim 92'ye attı :(

Önceki mesajlarda pphltr(yanlış yazdıysam kusura bakmasın) verdiği birkaç taktik mevcut.Onun dışında bulabileceğin türkçe kaynak yok.İngilizcesi olan birisini tanıyorsan gamereplays'ten öğrenebilirsiniz oyunu.Yardımcı olabilirse bir ara başkalarının taktiklerini toplu bir biçimde yazdığım bir txt dosyası mevcut bir bakın derim:

https://docs.google.com/document/d/1EkofjM9OGeFs92xq_WWCw7yb2ka0e17rPzXQMn4dcZU/edit?usp=sharing

Eğer çok istiyorsan bir rehber hazırlayabilirim görsel olarak zengin fakat COH 2 oynamaya başladığım için zaman bulabilirmiyim bilmiyorum.

• eyup52 kullanıcısına yanıt
    Anlamsız bir nick için kusura bakmam :)

6 sayfa dolusu kısa bilgiler bir çok kişinin işine yarayabilir. Çalışman için teşekkürler ancak 6 sayfa bilgiyi okumak da zahmetli oluyor. Bu yüzden ufak bir eleştirim var; satır başları, kalın yazı, madde imleri gibi şeyleri daha sistemli kullanmanızı öneririm. Bilgileri güzelce kategorize etmişsiniz ancak dediğim gibi satırbaşı veya kalın yazı gibi şeyleri sistemli kullanmayınca göz kolayca ayırt edemiyor bölümleri.
  • Benim Taktiklerden önce oyun dinamiklerini çözmem lazım. Zira oyunun 4 kopyasını aldım arkadaşlarada anlatabilmeliyim. Bu hafta fırsat buldukça oynamaya, oyunu çözmeye çalışayım. Hafta sonuna kadar çözemediğim kısımları biriktirip burdan öğrenemeye çalışayım. Rehberi şu aşamadan sonra yapmak zahmetli olacaktır ki çok kişiye de hitap etmeyecektir. Genede teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Anlamsız bir nick için kusura bakmam :)

6 sayfa dolusu kısa bilgiler bir çok kişinin işine yarayabilir. Çalışman için teşekkürler ancak 6 sayfa bilgiyi okumak da zahmetli oluyor. Bu yüzden ufak bir eleştirim var; satır başları, kalın yazı, madde imleri gibi şeyleri daha sistemli kullanmanızı öneririm. Bilgileri güzelce kategorize etmişsiniz ancak dediğim gibi satırbaşı veya kalın yazı gibi şeyleri sistemli kullanmayınca göz kolayca ayırt edemiyor bölümleri.

@pplhntr
    Ben kendime göre düzenlemiştim başkalarının okuması için düşünmediğimden imla kurallarına ve görselliğe pek dikkat etmedim.Rehber niteliğinde bir düzenleme yapabilirim.
    @mustul
    Bu oyunda herşey hazır taktik vs. değil ama bazı mekaniklerin anlaşılması açısından rehberler çok faydalı oluyor.100 küsür maç attığım oyunda göremediğim şeyleri 1 rehber okuyarak öğrenebiliyorum.Genel olarak oyun içerisinde geliştiriyorsun taktiği oyun mekaniklerini öğrendikten sonra daha rahat ve doğru gelişiyor taktiğin.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.