Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition

- Bazı pre komutanları veriyor (Hangi komutanlar olduğuna steam sayfasından bakabilirsin). Özel profil çerçevesi veriyor. Bir de Theather of War minisenaryolarından Case Blue olanını ve adını hatırlamadığım şuanda satışta olmayan bir minisenaryoyu veriyor.

Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition Upgrade

- Normal CoH2 oyununa sahipsen bu geliştirmeyi satın alarak yukarıdaki Digital Collector's Edition 'a yükseltme yapıyorsun. O paketin verdiği hediyeleri veriyor sana doğal olarak.

Company of Heroes 2 - Southern Fronts Mission Pack
    Company of Heroes 2 - Victory at Stalingrad Mission Pack
    Company of Heroes 2 - Case Blue Mission Pack

- Bunlar da minisenaryolar. İstersen arkadaşlarınla beraber bu senaryoların bir kısmını oynayabiliyorsun. İçinde savaş çeşitleri mevcut. Bilgisayara karşı değişik türde savaşlar oluyor. Skirmish'ten farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Arkadaşlar bizim birkaç kişi takıldığımız bi nette coh tov vardı . Ama malesef kafe sahini adam bizim oyunu silmiş yerine türk gencinin zekasına uygun başka oyunlar yüklemiş. Şimdi biz bu oyunu flaşa atıp tekrar yükletmeyi planlıyoruz . Ama şöyle bir sorun var , adam diyor ki bi kodu bu bilgisayardan attığımda diğer bilgisayar kabul etmiyor . Adamın ne demek istediğini anlayabilmiş değilim ne demek istedi bu adam ?

Hocam adam kodu bu bilgisayardan attığımda diğer bilgisayar kabul etmiyor derken anladığım kadarıyla şey demek istiyor . Aynı CD-Key'i kullanınca LAN'dan hata veriyor bazı oyunlarda belki CoH'dada sıkıntı vardır.
  • eup kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam önemli değil.CoH2 oynadığım kadarıyla CoH1'den daha karışık ve zor geldi bana CoH1 gerçekten harika bir oyun geçen arkadaşa öğretiyim derken normal ai'lerle 2 saat savaş yaptık . Lion haritasını denemenizi öneririm 4 kişilik gayet hoş bir haritadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsHighAsHonor

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Arkadaşlar bizim birkaç kişi takıldığımız bi nette coh tov vardı . Ama malesef kafe sahini adam bizim oyunu silmiş yerine türk gencinin zekasına uygun başka oyunlar yüklemiş. Şimdi biz bu oyunu flaşa atıp tekrar yükletmeyi planlıyoruz . Ama şöyle bir sorun var , adam diyor ki bi kodu bu bilgisayardan attığımda diğer bilgisayar kabul etmiyor . Adamın ne demek istediğini anlayabilmiş değilim ne demek istedi bu adam ?

Hocam adam kodu bu bilgisayardan attığımda diğer bilgisayar kabul etmiyor derken anladığım kadarıyla şey demek istiyor . Aynı CD-Key'i kullanınca LAN'dan hata veriyor bazı oyunlarda belki CoH'dada sıkıntı vardır.

Evet olabilir . Peki bu sorunu tek seferde nasıl halledebiliriz ? Ayrı ayrı bütün pc lerde farklı cd key mi girmek zorunda ?

• company of heroes tales of valoru aldım ama kutuphanede 2 tane seçenek görünüyor, bu oyunlardan hangisini yüklemeliyim beyler

company of heroes tales of valor mu
    company of heroes (new steam version mu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

company of heroes tales of valoru aldım ama kutuphanede 2 tane seçenek görünüyor, bu oyunlardan hangisini yüklemeliyim beyler

New Steam versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

quote:

company of heroes tales of valoru aldım ama kutuphanede 2 tane seçenek görünüyor, bu oyunlardan hangisini yüklemeliyim beyler

New Steam versiyonu.

teseekuler sormasaydım 10gb tı bosuna indirecektim

• online de amerikayla hep kaybediyorum 3vs3 4vs4 farketmiyor almanlar mı çok güçlü anlayamadım şu işi
  • Beyler bilgisaarıma bayağı önce format tmıştım uzun aradan sonra tekrar new steam versiyonunu yükledim ve oyuna girdim eskisi gibi oynayamıyorum artık :D ama kendi eski oynadığım playbakları izliyorum öyle geliştiricem bakalım artık. Benim taktiğim hep haritanın ortakalrından ele geçirmeye başlamak.
  • Arkadaşlar Company Of Heroes New Steam Versionda The Scheldt Haritasında bir türk arkadaşla oynadık. Oyun bayağı zevkliydi isterseniz taktiğimizede bakabilirsiniz bayağı mücadeleli geçti. Biz Almandık. Bir Göz Atın:

https://www.youtube.com/watch?v=s9botArqamc&list=UUqf6l2zEx7OwttzKyCAg6lA
  • Arkadaşlar selamlar

yazılmışsa affola birazcık tembelliğim üzerimde de COH Steam versiyonunda Hile var mı yok mu ona göre kuracağım bilgisayara yoksa hiç uğraşmıyayım.

Şu oyunda Beta dan beri oynamışlığım var 1500 oyunu geçkin maçım var fakat Hile yi gözümle görünce oyunu bırakmıştım fakat gel gör ki insan özlüyor buram buram burnumda tütüyor COH

eğer ki Online larda 1vs1 de hile yok ise geri dönmeyi düşünüyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Arkadaşlar selamlar

yazılmışsa affola birazcık tembelliğim üzerimde de COH Steam versiyonunda Hile var mı yok mu ona göre kuracağım bilgisayara yoksa hiç uğraşmıyayım.

Şu oyunda Beta dan beri oynamışlığım var 1500 oyunu geçkin maçım var fakat Hile yi gözümle görünce oyunu bırakmıştım fakat gel gör ki insan özlüyor buram buram burnumda tütüyor COH

eğer ki Online larda 1vs1 de hile yok ise geri dönmeyi düşünüyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

ben 60 a yakın maç yaptım hiç karsılaşmadım,genelde 3vs3 ve 4vs4 oynuyorum,1vs1 5-6 maç yatım,bence steam versiyonunda sıkıntı yok
  • tamamdır indirdim COH new Steam versiyonu.

fakat sorunum şu önceki oynadığım ACC ile oynayamadım Steam hesabımda ki isim gözüküyor oyuna girince.

önceki COH ismim ile giremedim onda tüm madalyalar görevler vs açıktı 1000 oyun istatistiğim vs yok.

Onu nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Önceki hesaplar önceki sunucuda kaldı. Baştan başlayacaksın istatistiklere.
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    İstatistiklerin sıfırlanması için herhangi bir yol yok değil mi şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

İstatistiklerin sıfırlanması için herhangi bir yol yok değil mi şu an?

Bildiğim kadarıyla yok. Anca yeni bir steam hesabı açıp, oradan oyunu tekrar satın alarak baştan başlayabilirsin. %66-75 gibi indirimlerde düşünülebilir belki bilemiyorum.
  • ben 2 ay once basladım acemi oldugumdan su an 14 galibiyete 50 yenılgıdeyım,tabi bu nedenle bazen kick yiyorum oda bulmam zorlaşıyor tabi simdi be oyun için veya steamden istatıstıklerimi sıfırlamak istiyorum internette bi yerde görmustum denemeler yapmak için başka hesap alıyorlarmış oyun içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distortionn -- 10 Ağustos 2014; 17:13:25 >
  • quote:

ben 2 ay once basladım acemi oldugumdan su an 14 galibiyete 50 yenılgıdeyım,tabi bu nedenle bazen kick yiyorum oda bulmam zorlaşıyor tabi simdi be oyun için veya steamden istatıstıklerimi sıfırlamak istiyorum internette bi yerde görmustum denemeler yapmak için başka hesap alıyorlarmış oyun içinden

Doğrudur. Başka yol gözükmüyor çünkü.

Ancak ranked oynayarak kendi seviyenize yakın kişilerle oynamanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

mesele sadece istatistik değil ki

orada güzel ismim vardı en azından ismimi değiştiremez miyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

mesele sadece istatistik değil ki

orada güzel ismim vardı en azından ismimi değiştiremez miyim?

Steam profil adın gözükür oyunda. Steam profil ismini istediğin zaman istediğin şekilde değiştirebiliyorsun. Gerçi ben coh a hiç giriş yapmadım. CoH2 de böyle. CoH'ta da öyledir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 10 Ağustos 2014; 23:49:08 >

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.