Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kavil kullanıcısına yanıt
    id : Ottomanempire
  • Gençler coh 1 mi oynuyorsunuz yoksa coh 2 mi oynuyorsunuz ben alışmışım 1 e bırakamıyorum ama coh 2 alsammı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantan1010

Gençler coh 1 mi oynuyorsunuz yoksa coh 2 mi oynuyorsunuz ben alışmışım 1 e bırakamıyorum ama coh 2 alsammı acaba ?

CoH2 ye geçince insan sanki farklı bir oyun oynuyormuş hissine kapılıyor. Tamam karakteristik özellikleriyle oyun CoH olduğunu bağırıyor ama klavye ve fareyi yabancılıyormuş gibi bir hisse kapılıyorsun. Bir kaç saat geçtikten sonra ısınmaya yavaş yavaş başlıyorsun. Bir kaç gün sonra ise oyuna ısınıyorsun. Bi hafta filan sonra ise oyunun CoH1'den daha zor olduğunu fark ediyorsun. Karşında iki kapı duruyor. Ya oyunu b.klama kapısını seçip CoH1'e geri dönüyorsun, ya da yeni sistemin, yeni grafiklerin, yeni seslerin, yeni dengenin kapısını seçip, sık sık masaya yumruk attığın sık sık yumruğunla "işte bu" sevinç hareketi yaptığın CoH2'ye devam ediyorsun.

Bence imkan bulursanız korsan olarak oyunu bir hafta deneyin. Beğenirseniz satın alırsınız, beğenmezseniz eskisine devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: hakantan1010

Gençler coh 1 mi oynuyorsunuz yoksa coh 2 mi oynuyorsunuz ben alışmışım 1 e bırakamıyorum ama coh 2 alsammı acaba ?

CoH2 ye geçince insan sanki farklı bir oyun oynuyormuş hissine kapılıyor. Tamam karakteristik özellikleriyle oyun CoH olduğunu bağırıyor ama klavye ve fareyi yabancılıyormuş gibi bir hisse kapılıyorsun. Bir kaç saat geçtikten sonra ısınmaya yavaş yavaş başlıyorsun. Bir kaç gün sonra ise oyuna ısınıyorsun. Bi hafta filan sonra ise oyunun CoH1'den daha zor olduğunu fark ediyorsun. Karşında iki kapı duruyor. Ya oyunu b.klama kapısını seçip CoH1'e geri dönüyorsun, ya da yeni sistemin, yeni grafiklerin, yeni seslerin, yeni dengenin kapısını seçip, sık sık masaya yumruk attığın sık sık yumruğunla "işte bu" sevinç hareketi yaptığın CoH2'ye devam ediyorsun.

Bence imkan bulursanız korsan olarak oyunu bir hafta deneyin. Beğenirseniz satın alırsınız, beğenmezseniz eskisine devam edersiniz.

Aynen yazmayı unutmuşum coh 2 yi korsan inidirp denedim ama skirmish modun bulamadım coh 1 de takım seçme cpu seçme ekranı var harita fln orayı bulamadım yada karışık geldi çözemedim campaign yapıp kapattım grafikler enfes gerçekten en yüksek grafik ayarlarını seçip oynadım çok güzeldi ama baya değişmiş çözmem gerekecek stratejik pointlere resource yapılıyor heralde öyle bi yenilik gelmiş

• Coh2 yi ben beğenmedim sanki farklı bir oyun coh 1 deki o atmosferi vermiyor bence grafik olarak ses olarak ne kadar yukarda olursa olsun ben coh 1 diyorum :)
  • @hakatan1010 Yenilikler saymakla bitmez inanın. Çok köklü değişikliklerden tutun, ufak tefek detaylara kadar konuşulabilecek çok yenilik/değişiklik var.

@Quzz34 Atmosferi veren, sizi içine alan, oradaymışsınız duygusunu veren 1. kritik şey "görsel efektler/grafikler/fizik"tir. Çünkü insanın görme duyusuna hitap eder. Beyni kandırmanın en etkili yolu gözü kandırmaktır. Gözden sonra gelen beyni kandırmanın en etkin yolu ise işitme duyusudur. Yani 2. kritik şey "ses efektleri/seslendirmeler"dir. Bir insanın gözünü ve kulağını aynı anda kandırabilirseniz, o kişinin beynini artık kandırmışsınız demektir. Beyne görüntü ve ses olarak ne verirseniz, sanki kişi oradaymış gibi tepki vermeye başlar.

Bu kadar teknik detaydan sonra, CoH1'e bakarsanız Relic grafik ve ses konusunda oldukça titiz bir iş çıkarmıştır ki onlarda atmosferi hissetmenin oyuncuyu oyuna ne kadar bağladığını röportajlarında bahsettiler. CoH2'de ise bunu bir kaç tık yukarı çıkararak maksimum atmosfer duygusunu yakalamaya çalışmışlar ve sonuna kadar başardıklarını düşünüyorum. Oyunun grafik ve ses kalitesine denecek birşey yok.

Bu açıdan "1. oyunun verdiği atmosferi vermiyor" yaklaşımını pek gerçekçi bulmuyorum. Muhtemelen sizi iten başka birşey. Atmosfer olmamalı sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 12 Nisan 2014; 23:47:58 >

• ouzz34 otoman diye birini ekledim senin nicktende sen misin bilmiyorum. bi ton ottomanempire olaan kullanıcı var... benim nicki aratıp eklerseniz daha kolay olur. bugün yarın müsaitim ben oynayacak var ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

@hakatan1010 Yenilikler saymakla bitmez inanın. Çok köklü değişikliklerden tutun, ufak tefek detaylara kadar konuşulabilecek çok yenilik/değişiklik var.

@Quzz34 Atmosferi veren, sizi içine alan, oradaymışsınız duygusunu veren 1. kritik şey "görsel efektler/grafikler/fizik"tir. Çünkü insanın görme duyusuna hitap eder. Beyni kandırmanın en etkili yolu gözü kandırmaktır. Gözden sonra gelen beyni kandırmanın en etkin yolu ise işitme duyusudur. Yani 2. kritik şey "ses efektleri/seslendirmeler"dir. Bir insanın gözünü ve kulağını aynı anda kandırabilirseniz, o kişinin beynini artık kandırmışsınız demektir. Beyne görüntü ve ses olarak ne verirseniz, sanki kişi oradaymış gibi tepki vermeye başlar.

Bu kadar teknik detaydan sonra, CoH1'e bakarsanız Relic grafik ve ses konusunda oldukça titiz bir iş çıkarmıştır ki onlarda atmosferi hissetmenin oyuncuyu oyuna ne kadar bağladığını röportajlarında bahsettiler. CoH2'de ise bunu bir kaç tık yukarı çıkararak maksimum atmosfer duygusunu yakalamaya çalışmışlar ve sonuna kadar başardıklarını düşünüyorum. Oyunun grafik ve ses kalitesine denecek birşey yok.

Bu açıdan "1. oyunun verdiği atmosferi vermiyor" yaklaşımını pek gerçekçi bulmuyorum. Muhtemelen sizi iten başka birşey. Atmosfer olmamalı sanıyorum.

Yok kardeşim benim kendi düşüncem atmosferi veren grafik ve ses değil bunu nasıl tanımlarım bilmiyorum ama genel manada ilk oyunun tadını vermiyor belki de o bi basamak yukarı taşınan kalite dir bunun sebebi belki de Cephelerin degismesi belkide belkide işte bilmiyorum ama benim için ilk oyunun tadını vermiyor maalesef online deneme şansım olmadı belkide senaryo tad vermediği için böyle düşünüyorum bilmiyorum yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

ouzz34 otoman diye birini ekledim senin nicktende sen misin bilmiyorum. bi ton ottomanempire olaan kullanıcı var... benim nicki aratıp eklerseniz daha kolay olur. bugün yarın müsaitim ben oynayacak var ise.

Kardeşim ben arama kısmını acamadim açılmadı o yüzden ekleyemedim :) eve gidince tekrar drniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouzz34 -- 14 Nisan 2014; 0:03:57 >
  • COH2 nin COH1 tadını vermemesinin sebebi oyunun çok daha renkli bir palete ve konsola sahip olduğundan dolayıdır diye düşünüyorum. Komutanların o meymeletsiz vesikalıkları Control pointteki sarı kesik çizgiler ve karmaşıklığı oyunun minimal atmosferini ve basitliğini öldürmüş bu da COH1 in o soğuk atmosferini yakalayamamasına sebep olmuş. Tankların ateş etme animasyonları ve ateş ettikten sonra gerçek dışı sarsılmaları da buna bir etken tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

COH2 nin COH1 tadını vermemesinin sebebi oyunun çok daha renkli bir palete ve konsola sahip olduğundan dolayıdır diye düşünüyorum. Komutanların o meymeletsiz vesikalıkları Control pointteki sarı kesik çizgiler ve karmaşıklığı oyunun minimal atmosferini ve basitliğini öldürmüş bu da COH1 in o soğuk atmosferini yakalayamamasına sebep olmuş. Tankların ateş etme animasyonları ve ateş ettikten sonra gerçek dışı sarsılmaları da buna bir etken tabi.

Al bendende o kadar kardeşim tercüman oldun bu ufak ama atmosferı buyuk olcude etkıleyen detaylar coh tov havası vermıyor maalesef
  • Ikinizide ekledim beyler laptop la bağlandım masaüstü nde dns den dolayi steam içi dolaşım olmuyor du kabul edersiniz

• Şu konuyu ayakta tutalım . Bende yıllardan beri arkadaşlarla beraber coh tales of valor oynarım . 3 vs 3 bir sürü savaş yaptık (biz 3 kişi karşıya 3 hard veya exp) Oyunu 2 gün önce terar yükledim . Ve savaşırken duygulandım . özellikle geçen yaz yaklaşık 2 ay boyunca hill331 i 3 vs 3 hardta yenmeye çalıştık . Her seferinde hüsran oluyordu . Son seferde yenilicektik ingilizler ve amerikanlar bizim baseye kadar gelmişlerdi . Sonrasında önce püskürttük sonrasında güzel bi saldırıyla mahvettik ortalıgı . O günden sonra birdaha coh tov kapışmak nasip olmamıstı .

• Bende kutulu coh var. Ayrıyetten steamim de de coh var. Ben kutulu coh u arkadaşıma vermek istiyorum, benimle oynayabilir mi? Steamine kutulu olanını ekleyebilir mi?
  • Degrave kullanıcısına yanıt
    Ekleyebilir hiçbir sıkıntı olmaz
  • bende coh 1 var ben para birikrtiriyordum gta 4 icin ama bir yandan canim coh 2 deki ruslari istiyor sizce ef mod kursam birinci oyuna tatmin edermi ? acil

• takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Bros2000

bende coh 1 var ben para birikrtiriyordum gta 4 icin ama bir yandan canim coh 2 deki ruslari istiyor sizce ef mod kursam birinci oyuna tatmin edermi ? acil

Bence coh1 yeteri kadar oynadıysan ve oyunun o tadını aldıysan coh2 al derim. Ef mod kurarsan multi oynayacak adam bulmakta zorlanırsın coh2 al. Hazıran gibi ek paket gelecek onunla birlikte oyun havası değişecek. Bende almayı dusunuyorum coh2 yi, forumda 20-25 tl ye satan arkadaşlar var onlardan almanı tavsiye ederim
  • Bu stats reset işi iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Hesabı ortak kullanıyordum ve kaybedilen maç sayısı arttı haliyle bende stats reset talebinde bulundum fakat ne relicten ne segadan ne de steamdan bu konuda çözüm geldi segadan başka kimse ilgilenmedi bile. Bu konuda ne yapılabilir? Bu hakkımız olmalı önceden vardı şu anda da olmalı yorumları bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.