Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu aralar ayarlanabilir 2v2 haberleşelim seninle
  • Arkadaşlar 5 oyundan 1i laglı oluyor, oyunda kimse hareket edemiyor ayrıca ara arada sync error hatası veriyor bunlar son uptade den sonra daha fazla olmaya basladı acaba son kez oyuna el atarlar mı?
  • Son updateye hayran kaldım hiç lag yok drop hack yok
    tek sorun oyuncu eksikliği gerçi iyi kötü her zaman bir oyun bulunuyor tabi genelde 2v2 veya 3v3 oluyor 4v4 çok az
  • Oynayan sayisi bayagi azalmis , gecen bir mac yaptim 1v1 , coh2 deki taktiklerimi uyguladim karsi taraf darmaduman oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Lisans isteyen varsa 1. oyun ve opposing fronts CDkeylerimi satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Coh 2 greenmangaming adlı sitede indirime girid ve belli indirim kodu ile 10,88 dolara geliyor yani yaklaşık 22 tl.Bu fiyata coh 2 kaçmaz.Sitegüvenilir,daha önce alışveriş yaptım.Aldığınızda size key olarak veiryor ve steamde aktifleştiriyorsunuz.

Oyunu normal indirimli fiyatı 13 dolar ama bu kod ile 10,88 dolar oluyor Voucher kodu: GMG20-CV2W4-DSYBT
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/strategy/company-heroes-2/

Beyler Company of Heroes 2: Digital Collector's Edition normal fiyatı 80 dolar ama bu sitede yarın %66 indirim alıp birde bu kod voucher kod ile birlikte 30 dolara kadar indirim alıcak.Eğer almak isityorsanız kaçmaz fırsat.
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/strategy/company-heroes-2-digital-collectors-edition/

euro değil mi?

• Company of Heroes Update
    18 ŞUBAT - RELIC_NOUN
    We will be releasing an update for Company of Heroes today that is aimed at addressing issues that players have been experiencing with the game.

We will be bringing the game servers offline for approximately 30 minutes starting at 2 pm PST (10 PM GMT).

The following changes are included in the update.

We thank you for your patience as we continue to improve your playing experience.

Version 2.700.2.30

General

- Added: mutliqueue automatch search functionality

Bug Fixes

- Fixed: Arranged Team Stats are always displaying the 1st (host) User of the Arranged team
    - Fixed: Leaderboards repeat the same 46 players
    - Fixed: Users can randomly be the British faction during Panzerkrieg and Assault games
    - Fixed: Temporarily lagging player causes game to lag for seconds to minutes
    - Fixed: Changing tabs becomes unresponsive when introducing lag + joining busy chat channels
    - Fixed: Game List appears to be filtered when Filters are turned off
    - Fixed: 3v3 and 4v4 matches not being played
    - Fixed: modding does not work

• ReDComrade R kullanıcısına yanıt
    Sonunda geldi şu güncelleme. Oyundan o kadar soğumuştum ki, 1 haftadır oynamıyordum.
  • Arkadaşlar korsan coh tov var elimde serial ini alicam steam dan korsanı silip orjinali yuklemem grrekirmi yoksa korsan a orjinal serial i girsem olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ouzz34

Arkadaşlar korsan coh tov var elimde serial ini alicam steam dan korsanı silip orjinali yuklemem grrekirmi yoksa korsan a orjinal serial i girsem olurmu?

Korsana orjinal keyi girmen bir işe yaramaz çünkü oyunun serverları kapanıp, steam serverlarına geçti. Steam'deki hesabına keyi girerek, kütüphanene gelen coh new steam version 'u yüklemen lazım.

Bu arada bende coh1 ve coh opposing fronts cd keyleri mevcut. Satın almak istersen özel mesaj atabilirsin
  • Yani keyi girip coh tov u tekrar steam dan download edicem?

• CoH2 indirimde,sizde coh1 kadar iyi mi alınır mı?
    http://www.nuuvem.com.br/produto/1117-company-of-heroes-2

20tl ediyor.
  • quote:

Yani keyi girip coh tov u tekrar steam dan download edicem?

Kesin bir bilgim yok ama sendeki oyunu silmeden gerekli güncellemeleri manuel olarak yaparsan ve sendeki oyunu steam'e gösterebilirsen sıkıntı olmaz mantıken.

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

CoH2 indirimde,sizde coh1 kadar iyi mi alınır mı?

20tl ediyor.

20 lira değil 20 dolar :) Bir de o sitenin region locked ürün sattığını duydum. Onu araştırıp satın al alacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 28 Şubat 2014; 18:25:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Kesin bir bilgim yok ama sendeki oyunu silmeden gerekli güncellemeleri manuel olarak yaparsan ve sendeki oyunu steam'e gösterebilirsen sıkıntı olmaz mantıken.

quote:

20tl ediyor.

20 lira değil 20 dolar :) Bir de o sitenin region locked ürün sattığını duydum. Onu araştırıp satın al alacaksan.

Satın aldım kütüphane de hem coh tov hemde coh New steam versiyon var ikisini de mi ibdirimem gerekiyor? Bide ben şuan serial key Mi aldım oyunumu aldım bu ikisi farklı şeyler mi yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouzz34 -- 28 Şubat 2014; 20:24:00 >

• O site nasıl satıyor bilmiyorum. Multi oynamak için new steam versiyon şart. Diğeri belki senaryo oynamak için lazımdır belki de lazım değil emin değilim

• quote:

quote:

quote:

20tl ediyor.

20 brezilya doları yaklaşık 20 tl yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

quote:

quote:

quote:

20tl ediyor.

20 brezilya doları yaklaşık 20 tl yapar

region locked mu beyler bilgilendirirseniz sevinirim 3 buçuk saati var fiyatın yükselmesi için

• Madem öyle 20 liraya satıyorlarsa mutlaka alın. 20 lirayı insanlar sigara paketlerine veriyor :) efsanevi bi oyunu bu fiyata almak var..
  • Geriye dönük baktığımda favorilerde gördüm :)
    tam 8 yıl olmuş COH ile tanışalı... halen izleri aklıma..
    2006 'ın kurban bayramında masa başına kitlemişti beni..

sonraki versiyonları pek sarmadı.
    Her strateji oyuncusunun oynaması gerekli 1. Versiyon COH.
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.