Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bölge için uyumsuz vs diyor...

son olarak edit:

Ücretsiz orijinal key olmadan multi mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 1 Mart 2014; 22:52:08 >
  • beyler bende orjinal CoH OF var diger bolumler kilitli Diyorumki Mini image dosyalari ve sahte key ile acarsam sikinti olurmu oyunu mp oynayabilirmiyim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Ücretsiz orijinal key olmadan multi mümkün mü ?

gameranger vs gibi programlar ile oynayabilirsin fakat oyuncu bul, versiyonlar uyumlu mu vs çekeceğin işkenceye değmez. Lisanslı al.

quote:

Orijinalden alıntı: PC_Bros2000

beyler bende orjinal CoH OF var diger bolumler kilitli Diyorumki Mini image dosyalari ve sahte key ile acarsam sikinti olurmu oyunu mp oynayabilirmiyim tesekkurler

Hesabına o keyleri işlemen gerekecek. Muhtemelen işlemek istediğinde Steam "geçersiz key" filan der. Hesabı yasaklama filan olur mu bilmiyorum. Bilgisayarına eski versiyonlarını kurup, crackleyerek offline kullanabilirsin single oynamak için. Multi içinse steam e girer oynarsın.

Bende opposing fronts ve coh1 keyleri var. Senaryoları açmak için kullanabilirsin. İkisini 20 liraya veriyorum.

• company of heroes çekilişi saat 23.59'da

https://www.facebook.com/OyuncuCemiyeti
  • Tremor gameste Coh gelmiş arkadaşlar eğer 1395 puanınız varsa direk alın derim stoklar sınırlı sayıda ben uğraştım ama 940 yapabildim
  • Yahu arkadaşlar coh tov server listesinde classical match çıkmıyor bende sadece skirmirsh var sebebini bilen varmı?

• Çok özel bir oyundur COH.

• Coh tov steam nick Ottomanempire ekleyin maç yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouzz34 -- 9 Mart 2014; 4:51:03 >
  • arkadaşlar bu oyunu portable olarak nerden indirebilirim, yardımcı olabilir misiniz?
  • O an :)
     Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

• Ouzz34 O kullanıcısına yanıt
    nası girceği değil de nasıl çıkacağı sorun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan3191

nası girceği değil de nasıl çıkacağı sorun :D

Anlamadım kardeşim :)
  • Bu arada coh tov da kısa film tadında bişey çekmek ıstıyorum senaryolu felan güzel bişey, tabi aranızdan bi kaç kişi çıkarsa çalıştığım için fazla zaman ayıramam bi kaç kişi toplanırsak on numara bişey çekeriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouzz34 -- 7 Nisan 2014; 21:06:04 >
  • derslerden vakit buldukça akşamlari girip oynuyorum ben. geçenlerdede mesaj yazmıştım bir iki kişi çıktı ancak denk gelip oynayamadık kaldı öle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

derslerden vakit buldukça akşamlari girip oynuyorum ben. geçenlerdede mesaj yazmıştım bir iki kişi çıktı ancak denk gelip oynayamadık kaldı öle.

Bi toplanmak felan lazım ama hareket yok kardeşim :)
  • Arkadaşlar toplanıp kaynaşmanın maç yapmanın zamanı geldi sanki. Beraber oynamak isteyen varsa ekleşelim 2vs2 maçlar yapalım
  • Coh1 ve opposing fronts CDkeylerimi 20 liraya satıyorum arkadaşlar. İlgilenen varsa mesaj atsın.
  • http://community.companyofheroes.com/forum/company-of-heroes/company-of-heroes-general-discussion/38748-reset-stats
    Sega oyunu aldığından beri sorunlar bitmek bilmiyor beyinsiz heriflerin ne yaptığı belli değil. Önceden statsımızı resetleyebiliyorken şimdi yapamıyoruz. Önceden sahip olduğumuz haklarımızı alıyorlar sonradan update ile sanki bir b.k yapmışçasına geri veriyorlar. Şerefsiz herifler efsaneyi neredeyse harcayacaklardı. Şu adrese stat reset hakkında yazılanı destekleyici şeyler yazabilen olursa iyi olur beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 13 Nisan 2014; 3:15:47 >

• ben id vereyim madem. eklerseniz boş bi vakitte örneğin yarın akşam üstü yada öğleden sonra falan gibi olabilir.
    steam id
    kavil194
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.