Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertblade

arkadaşlar ya şu oyunumu bi değerlendirebilir misiniz? acaba benmi kaptım olayı yoksa karşımdaki mi ezikti

http:/****.com/files/392677882/temp.rec.html

yıldızlı yere rap-id-sh-a-re gelecek.

izlicem sonra yorum yaparım ...

birde şuna çok kızıyorum o tankın namlusu kapalı ya madem sen 2.dünya savasından esinlenip bi oyun yapıyorsun tüm çıplaklığıyla yapsana
    onu kapatmak yerine git king tiger' güçlendir ne bilim karşı tarafı güçleştir felan yani
    illa denge olucak diye var olan yaşanmış gerçekleri örtmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 29 Mayıs 2010; 0:18:51 >

• çok güzel bi video

19:40 da o tankın namlusu önceden çalısıyordu onu gosterıyor

burda oyuna son şeklini veren yeni araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 29 Mayıs 2010; 0:37:23 >

• herşeyi olduğu gibi aktarırlarsa o zaman amerikalıların kazanma gibi bi şansı olamaz. almanların teknolojisi ve savaş deneyimi allies dan çok daha üstün. ortada keyifli bir oyun olması için iki tarafın güçleri dengeli olmalı.

yamaların hepsi edinilen tecrübeler doğrultusunda profesyoneller tarafından yapılıyor sonuç olarak. kalkıpta onun namlusunu kapatacağına şunu yapsaydın denge için.. demek ne kadar uygun olur? adamlar ilk etapta açık yaptılar zaten. deneyimleri dengeyi bozduğunu göstermiş olacak ki kapatmayı uygun görmüşler. bence fazla takılacak bir durum değil bu.

normal şartlarda oyundaki dengenin olabildiğince iyi yapıldığı düşünülür. ama nedense bu forumda genel kanı tersi yönde :)
  • ızlıyecem bakalım
  • çok şaşırdığım bir nokta var o stukalar gerçekmiş ya ben onları sırf oyun için yapılmış diye düşünüyodum. karşımda öyle bi düşman varsa öldüğümünün yanıtıdır direkt kaçacak delik yok resmen
  • bi şaçmalık daha ,bazuka mermileri çok güçlü , bi atışta koca tankı mahvediyo nerdeyse(yüzde olarak)normalde böyle mi ?

mertblade :

savaşı ızledim iyiydin

* bir şey belirteyim aynı senin savastaki gibi oldu expert mi hard mı hatırlamıyorum cpu sadece o motorsikletle bölge alabilen araç varya ondan çıkarmış görsen 20-30 tane bir anda şaşırdım, ne tank var , ne antitank

askerlerle dalıyodu seninkide o hesab olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 29 Mayıs 2010; 1:03:34 >
  • izledım bu oynadıgın arkadasınmı ? sızde ne macro var ne micro var :D mangalar bazen boşda beklıyor arabayı sag kanatta bıraktın patlattılar ornegın mg tımını ındırdın bence o mg yı alıp gerıye koyar pıyadelerı ates yagmuruna tutabılırdın karsındakı ıyı bır oyuncu degıl sadece 1 hatta saldırı yapıyor ılk bastakı bır mangasını mg aracına karsı kaybetmesı tamamı ile bir sacmalıktı kısacası pro bır oyun dıyemıyecegım karsındakı eleman berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

bi şaçmalık daha ,bazuka mermileri çok güçlü , bi atışta koca tankı mahvediyo nerdeyse(yüzde olarak)normalde böyle mi ?

mertblade :

savaşı ızledim iyiydin

* bir şey belirteyim aynı senin savastaki gibi oldu expert mi hard mı hatırlamıyorum cpu sadece o motorsikletle bölge alabilen araç varya ondan çıkarmış görsen 20-30 tane bir anda şaşırdım, ne tank var , ne antitank

askerlerle dalıyodu seninkide o hesab olmus

ben hiç bazuka ile tanka ateş etmedim :D battlefield oyununda da bi tankı imha etmek için en fazla 3 atış yapıyorduk. demek ki yeterli oluyor zırhı delmek için. sonuçta bazukalarda zırhı delmek için yapılıyor. hedef o

• arkadaşlar aranızda almanların güçlü alliesların güçsüz olduğunu söyleyenler olmuş :D Az önce 2 saat süren bir pro oyunundan çıktım. almanlar tüm rütbeleri alıp bize panzerler king tiger ve knights cross granadiers pe askerleri ile daldılar :D:D ben ve bi takım arkadaşım infantry company i seçmiştik ve diğer arkadaşımızda da armor company vardı. rangerlarlar ve atler ile tüm tankları kesip askerleri calliope ile püskürttükten sora oyundan zaten tanklar çıktı nerdeyse çünkü biz spam şekilde ranger basıyorduk bende yaklaşık 6 - 10 arası ranger bölüğü hepsi thompsonlı olarak vardı. Rangerlarla dağıttık tüm askerleri ilk bi saatte almanlar üstün gözükmesine ve tüm grütbeleri almalarına rağmen rangerlar ve anti tanklarla kazandık oyunu :D Bi şeyler kapmak isteyen arkadaşlar olursa die rangerlarla ilgili replayi internete upload edip linkini de koyuyorum burya yorumlarınızı bekliorum :D

http://www.zshare.net/download/76640861691857cd/]Rangers.rec - 4.61MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_sg -- 29 Mayıs 2010; 5:55:02 >

• Bu replayları izlemek için bu dosyaları nereye atmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

izledım bu oynadıgın arkadasınmı ? sızde ne macro var ne micro var :D mangalar bazen boşda beklıyor arabayı sag kanatta bıraktın patlattılar ornegın mg tımını ındırdın bence o mg yı alıp gerıye koyar pıyadelerı ates yagmuruna tutabılırdın karsındakı ıyı bır oyuncu degıl sadece 1 hatta saldırı yapıyor ılk bastakı bır mangasını mg aracına karsı kaybetmesı tamamı ile bir sacmalıktı kısacası pro bır oyun dıyemıyecegım karsındakı eleman berbat

yok arkadaşım değil automatchden gelen lvl 4 bi adam. o arabayı unuttum orda daha doğrusu ben ona shifte basıp 3-4 yer almasını söylemiştim o direk sonuncu bastığım yere gitti ondan öyle işlevsiz bi şekilde kaldı orda. mgyi bilerek almadım tank busterlarım vardı o bölgede. mesela mg bende olsa adam saldırdığında askerleri direk sararıp geri çekilecekti ama bu şekilde adam belki bi umut deyip devam edicekti saldırıya sonra benim yeşil korumalı tank busterlar halledecekti adamı karşıdaki eleman basitti biraz. ama şı ingilizlerin savunmasına karşı hala bi çözüm bulamadım panzer elite ile. adam bi at yapıyo birde mg ondan sonra ne askerler halledebiliyosun ne de tankla ancak mortar atacaksında o da isabet edecekte patlayacak değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim.

ek olarak aslında bazuka tankın paletine sıkıldığında palete hasar verip tankın hareket kabiliyetini yok etmek için kullanılıyor diye biliyorum yoksa o bazuka zırh falan delemez.

mustafa_sg eğer o rangerlarda thompson yoksa o askerler sadece araçlara karşı iyi o da bazuka desteği olduğu için abartmıyorum bi gün oynuyoruz bi adamla bende 5 bölük ranger var (thompson yok) 2 bölük normal piyade barlı birde bi halftrack hemde üstünde uçaksavar gibi bişey var. karşıdaki adam panzer elite 6 bölük askeri var stg44 lü ama ve 2 tanede falan tank busterı var ve bi köprüde karşılaştık ikimizdede cover desteği yok düz köprü ve inan bana rangerları zor kurtardım. şok oldum ondan sonra bıraktım amerika ile oynamayı

zararlı panzer elitin askerleri çok güçlü bence sırf piyade ile oynayıp kazandığım bir sürü savaş var. teşekkür ederim değerlendirmen için

birde panzer elitede panther grubu çağrıyosun iki tane panther geliyo aman yarabbi yok böyle bi olay birde yine panzer elitin bir tankı var tamamen patlatılmış yok edilmiş tankları geri çıkartıyo enkazın üstüne tıklayınca yeni bi tankınız oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: KOBE

Bu replayları izlemek için bu dosyaları nereye atmamız gerekiyor?

belgelerim --- my games ---- company of heroes ----- playbacks
    oraya at sonra oyundan bi skirmise gir tepede history yazıyor ordan recorded game seç oradan izle oyunu
  • tank kullanmak da ustalık ister dimi ? ben acemiyken tankları hep önden ve yalnız gönderirdim geriye cesetleri gelirdişimdi en az 2 bölük askerle, geriden yolluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 29 Mayıs 2010; 11:26:06 >
  • replayı henüz izlemedim. izledikten sonra yorumuu yapacağım. ama öncelikle şunu söyleyebilirim. her birimin spam ı zevksiz bir oyuna neden olduğu gibi galibiyete de sebeb oluyor. bu noktada seçmeniz gereken ne olursa olsun galibiyet mi yoksa sonucu ne olursa olsun keyifli bir oyun mu? ben her zaman ikincisini seçmişiimdir. o yüzden spam yaptığım pek görülmez

spam, iyi oyuncu olmayanlara karşı yüzde 95 galibiyet getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

replayı henüz izlemedim. izledikten sonra yorumuu yapacağım. ama öncelikle şunu söyleyebilirim. her birimin spam ı zevksiz bir oyuna neden olduğu gibi galibiyete de sebeb oluyor. bu noktada seçmeniz gereken ne olursa olsun galibiyet mi yoksa sonucu ne olursa olsun keyifli bir oyun mu? ben her zaman ikincisini seçmişiimdir. o yüzden spam yaptığım pek görülmez

spam, iyi oyuncu olmayanlara karşı yüzde 95 galibiyet getirir.

spam şeklinde ranger basıoduk derken aralarında sniper mg rifleman felan da vardı ayrıca bi ara shermanlarla da daldık ama panzerschrecklerle delik deşik ettiler tüm tanklarımızı ama gene de jagdpantheri ve king tigeri indirirken m10 tank hunterlarımız vede anti tanklarımız vardı yok sadece rangerlarla onları indirmeye çalışmak ölüm :D:D:D hele bi de yanına askerleri getirirse :D o kadar öok ranger basmamızın tek sebibi 3 rütbeli askerle baş edebilmekti çünkü adamlara mg felan bile işlemiyor nerdeyse :D:D:D replayi izleyince ne demek istediğimi anlarsın ;) ayrıca rangerlarla oynamak çok eğlenceli :D:D:D pe in pantherlerini 6 tane ranger bölüğü 2-3 atışta alıo :D:D aynı anda 12 tane bazukayla ateş edince tabi xD hele bide arkasından yakarlarsan yav haline adamın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_sg

arkadaşlar aranızda almanların güçlü alliesların güçsüz olduğunu söyleyenler olmuş :D Az önce 2 saat süren bir pro oyunundan çıktım. almanlar tüm rütbeleri alıp bize panzerler king tiger ve knights cross granadiers pe askerleri ile daldılar :D:D ben ve bi takım arkadaşım infantry company i seçmiştik ve diğer arkadaşımızda da armor company vardı. rangerlarlar ve atler ile tüm tankları kesip askerleri calliope ile püskürttükten sora oyundan zaten tanklar çıktı nerdeyse çünkü biz spam şekilde ranger basıyorduk bende yaklaşık 6 - 10 arası ranger bölüğü hepsi thompsonlı olarak vardı. Rangerlarla dağıttık tüm askerleri ilk bi saatte almanlar üstün gözükmesine ve tüm grütbeleri almalarına rağmen rangerlar ve anti tanklarla kazandık oyunu :D Bi şeyler kapmak isteyen arkadaşlar olursa die rangerlarla ilgili replayi internete upload edip linkini de koyuyorum burya yorumlarınızı bekliorum :D

http://www.zshare.net/download/76640861691857cd/]Rangers.rec - 4.61MB

internet cafede tam 40 dk felan zaman harcadım çok süper savaş

2 amerikalı yanyana gelince olanlar görüyorsunuz videoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 29 Mayıs 2010; 15:06:53 >

• mustafa_sg videonu izledim tebrikler jeneriklere geçecek bir söz söylemişsin

-we lose
    -dont give up

yalnız rakibi anlayamadım bi ara 3 panther 3 panzer boş boş bekledi hele biri jagdpanzermi ne çıkarmış ranger görüyo rangerın bazukası tanka işlemiyor ve adam geri çekiliyor o tigerı pisi pisine harcadılar içim eridi ya. birde at ile adamın tankının arkasından sıkıyosunuz ama adam ısrarla devam ediyo gitmeye. o nebelferwer mi ne var ya roket atan onları çok boş tuttular. bide adam ranger görüyo hemen geri çekiliyo la biraz dur direnmeye çalış oyunun sonunda hile falan oldu herhalde bi lag olayı oldu ondan sonra herkes kicklendi anlamadım orası ama güzel bi oyundu tebrikler

• Vay be 1 gün girmedim deli gibi yorum gelmiş baya canlandı bu konu :D
    Ya o bazukalar fazla güçlü dağıtıyolar araçları onları gördüğüm anda Piooner'larla kızartma yapıyorum onları :D
  • millet takmış bölük böülk ne bölüğü :D askeri sısteme gore ılk TİM(manga)=TAKIM=BÖLÜK=TABUR o rangerler timlerden(mangalardan) olusuyor.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.