Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

bazen bendede oluyo öyle 1 dk falan beklediğim oluyor

bu arada her türlü tank-silah-top-uçak-gemi merakı olanlara gelsin

http://www.militaryfactory.com/

Harikasın

teşekkür ederim kanka

• http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/German-Armor.htm

burada çok guzel 2. dunya savasındakı tum savas gereçlerı var
  • yeah king tiger döktürüyo gene

• quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

yeah king tiger döktürüyo gene

Heavy Panzer :D Move Achtung!

• birde shermanların ek özelliği olmadan bi halta yaramıyorlar yani şu topun ucu uzuyorya eğer o olmazsa hiç bişeydir o tank stuglara bile yeniliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?s=c18278c706239c0a9ef300b5136c5f27&game=25&show=details&id=109338

tavsiye ederim. izleyin

böyle bir savaş yaşanmadı , yaşanamaz king tigerlar , pantherler telef oldu

ben ki asla amerikalı olmam diyen adam ağzım açık izledim

savaş bir noktada kopabilirdi aslında o tepede almancılar , sherman colcole (tepesınde 20 tane mermı olan) risk alıp bu 2 sini halletselerdi savaş boyunca tepelerıne bomba yağmazdı

amerıkan oynayanlara bravo hıc bırakmadılar savası

nedense ben havancı hiç görmedim ? böyle bi kural felan koydular heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 28 Mayıs 2010; 3:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

quote:

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?s=c18278c706239c0a9ef300b5136c5f27&game=25&show=details&id=109338

tavsiye ederim. izleyin

böyle bir savaş yaşanmadı , yaşanamaz king tigerlar , pantherler telef oldu

ben ki asla amerikalı olmam diyen adam ağzım açık izledim

savaş bir noktada kopabilirdi aslında o tepede almancılar , sherman colcole (tepesınde 20 tane mermı olan) risk alıp bu 2 sini halletselerdi savaş boyunca tepelerıne bomba yağmazdı

amerıkan oynayanlara bravo hıc bırakmadılar savası

nedense ben havancı hiç görmedim ? böyle bi kural felan koydular heralde

beleş mortor, mg, at, bazooka team, muhimat, benzin gelirken hangi enayi oyunu bırakır?
    (Videou izlmedim okuldaym)

• o zaman videoyu izledikten sonra yorum yapalım. amerikalılar mükemmel oynadılar. neredeyse kusursuzdular. almanlarda çok güzel oynadılar fakat haritanın solundaki mühimmat noktasına sadece oyunun sonunda gittiler. amerikalılarda sadece oyunun sonunda sağ taraftan vaz geçtiler. amerikalılar deli gibi mühimmat birikti doğal olarak. adam aynı anda hem war machine hem de tanklara tamir e basıyor.

amerikanlar mortar hiç yapmadı sanırım. ama almanalr mortar yaptılar. hatta tepeyi sürekli mortarla dövdüler. amerikanlarda sniper yapan adam kusursuzdu. adamın keskin nişancısı 50 den fazla piyade avladı. almanlar için bu tam bir kabustur. zaten 4 kişilik olan mangalar keskin nişancılar karşısında sıfır oluyorlar.

amerikalılar böyle büyük haritada avantajlı oluyorlar aslında. çünkü howitzerlar ve roketlere sahipler. almanlar stukalara daha fazla önem vermeliydi. madem stuka yapmayacaksın o zaman bazukalarla ya roketlere yada howitzerlara sızıp, imha edeceksin. bu kadar yoğun bir topçu desteğinde değil panterler panzerler, king tigerlar bile dayanamaz ki dayanamadılar :)

amerika ile oynamayıp sürekli amerika bariz üstün demekte ne kadar doğru? amerika ile oynadıktan sonra görebilirsin amerika ile oynamanın zorluklarını. ben amerika ile çok oynadım. almanlar ile de baya oynadım. ikisinide yeterince biliyorum ve diyorum ki almanlar oyunun ilk 20 dkkasını çıkardımı, durdurulamaz. durdurulmaları için ya alman bariz hatalar yapacak, ya da amerikalı kusursuz ve çok şanslı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 28 Mayıs 2010; 11:41:39 >

• quote:

o zaman videoyu izledikten sonra yorum yapalım. amerikalılar mükemmel oynadılar. neredeyse kusursuzdular. almanlarda çok güzel oynadılar fakat haritanın solundaki mühimmat noktasına sadece oyunun sonunda gittiler. amerikalılarda sadece oyunun sonunda sağ taraftan vaz geçtiler. amerikalılar deli gibi mühimmat birikti doğal olarak. adam aynı anda hem war machine hem de tanklara tamir e basıyor.

amerikanlar mortar hiç yapmadı sanırım. ama almanalr mortar yaptılar. hatta tepeyi sürekli mortarla dövdüler. amerikanlarda sniper yapan adam kusursuzdu. adamın keskin nişancısı 50 den fazla piyade avladı. almanlar için bu tam bir kabustur. zaten 4 kişilik olan mangalar keskin nişancılar karşısında sıfır oluyorlar.

amerikalılar böyle büyük haritada avantajlı oluyorlar aslında. çünkü howitzerlar ve roketlere sahipler. almanlar stukalara daha fazla önem vermeliydi. madem stuka yapmayacaksın o zaman bazukalarla ya roketlere yada howitzerlara sızıp, imha edeceksin. bu kadar yoğun bir topçu desteğinde değil panterler panzerler, king tigerlar bile dayanamaz ki dayanamadılar :)

amerika ile oynamayıp sürekli amerika bariz üstün demekte ne kadar doğru? amerika ile oynadıktan sonra görebilirsin amerika ile oynamanın zorluklarını. ben amerika ile çok oynadım. almanlar ile de baya oynadım. ikisinide yeterince biliyorum ve diyorum ki almanlar oyunun ilk 20 dkkasını çıkardımı, durdurulamaz. durdurulmaları için ya alman bariz hatalar yapacak, ya da amerikalı kusursuz ve çok şanslı olacak

Hacı şu mantıkla baksan

Sen Türksün ve çanakkale savaşını yapıcaksın. 2 takım var ingiliz ve türk. Hangisini üstün yaparsın?
    Tabikide kendi askerini, hangi türk ister ingilizleri güçlü ypmak? hatta eşit bile yapmalarını istemez ki ingilizler yenmesin

İşte bu oyunda öyle mantıkta, ama yinede şükür rus versiyonun akdar abartılı değil ama..

İnan ABD'deki askerler tanklar zart zurt başka bi ülkede olsn mesela italya diyelim terettütsüz onu seçerim. Sırf ABD ismini aldığı için seçmiyorum...

Evet ABD ile hayatımda max 2 kere oynamışımdır ama bu ABD'i tanımıyorum demk değilki. Düşmanım işte ne yptklarnı ezbere biliyorum.

Mesela dün oyun sonlarında ABD base'ine girdim allahım one abartmadan söylüyorum yakşk 20şer tane morotr ve mg yerde + biz evi yıkıyoruz bu yukardan benzin ve cephane indiriyor. Ahh ırkçılık...

• pplhntr

varsa baska video isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

o zaman videoyu izledikten sonra yorum yapalım. amerikalılar mükemmel oynadılar. neredeyse kusursuzdular. almanlarda çok güzel oynadılar fakat haritanın solundaki mühimmat noktasına sadece oyunun sonunda gittiler. amerikalılarda sadece oyunun sonunda sağ taraftan vaz geçtiler. amerikalılar deli gibi mühimmat birikti doğal olarak. adam aynı anda hem war machine hem de tanklara tamir e basıyor.

Hacı şu mantıkla baksan

Sen Türksün ve çanakkale savaşını yapıcaksın. 2 takım var ingiliz ve türk. Hangisini üstün yaparsın?
    Tabikide kendi askerini, hangi türk ister ingilizleri güçlü ypmak? hatta eşit bile yapmalarını istemez ki ingilizler yenmesin

İşte bu oyunda öyle mantıkta, ama yinede şükür rus versiyonun akdar abartılı değil ama..

İnan ABD'deki askerler tanklar zart zurt başka bi ülkede olsn mesela italya diyelim terettütsüz onu seçerim. Sırf ABD ismini aldığı için seçmiyorum...

Evet ABD ile hayatımda max 2 kere oynamışımdır ama bu ABD'i tanımıyorum demk değilki. Düşmanım işte ne yptklarnı ezbere biliyorum.

Mesela dün oyun sonlarında ABD base'ine girdim allahım one abartmadan söylüyorum yakşk 20şer tane morotr ve mg yerde + biz evi yıkıyoruz bu yukardan benzin ve cephane indiriyor. Ahh ırkçılık...

Milli duygularınla bi oyunu bu kadar ilişkilendirme bence. Altı üstü bir oyun Amerika daha güçlü olsada, bence almanlarla oynamak çok daha zevkli. ABD'yi sevmiyorsun diye oynamayacaksın diye bir şey olmamalı bence. Ayrıca savaşta duygularınla hareket etmemelisin.

• nasıl beleşe mortar falan veriyor ya anlamadım

bu arada oyun yapımcısı olan relic firmasının ana merkezi kanadada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 28 Mayıs 2010; 13:44:50 >
  • quote:

nasıl beleşe mortar falan veriyor ya anlamadım

bu arada oyun yapımcısı olan relic firmasının ana merkezi kanadada

Hacı onlarda bişey var, sana benzin ve cephane atıyor havadan + yanınnda mortar ve mg iniyor

Edit: Daha demn 12 lv indrcektm oyundan attı ve loss verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 28 Mayıs 2010; 13:57:06 >
  • 2 kere oynadıysan bilemezsin amerika ne gibi zorluklarla karşılaşıyor almanlar karşısında.

usaya verilen bi sürü kabiliyeti eleştiriyorsun. havadan mortar mg benzin geliyor diyorsun ama biliyormusun ki almanların (polonya mıydı fransamıydı hatırlamıyorum) bi kasabada amerikan askerlerinin etrafını sarıp, ikmalsiz bıraktıp, savaşırken birleşik devletler hava kuvvetlerinin uçaklarla kasabaya mühimmat ve benzin attıkları ve bu havadan yapılan ikmal sayesinde az sayıdaki amerikalının etrafı sarılmış olmasına rağman almanlara karşı direndiği ve sonunda amerikan birlikleri gelerek almanları geri püskürttüğünü...

bu oyunda hayal ürünü hiçbirşey yok. eğer hava kuvvetlerini seçtiğinde havadan mühimmat ve yakıt indirme kabiliyeti kazanıyorsan ikinci dünya savaşında da bu olmuştur
  • birde birçok kişinin ortak düşündüğü şey ikinci dünya savaşı hakkında yapılmış onlarca oyundan en objektifi coh olduğudur. bende öyle düşünüyor. oyun son derece objektif yapılmış.

eğer bi savaş oyunu yapılacaksa bu çanakkale savaşı da olsa tarafların bi yerde dengelenmesini isterim. sonuçta oyun oynuyoruz ve keyif almaya bakıyoruz. bariz üstün bi ordu ile sürekli yenmekte nasıl bi keyif alabilirsin ki Türk olsan da...
  • quote:

2 kere oynadıysan bilemezsin amerika ne gibi zorluklarla karşılaşıyor almanlar karşısında.

usaya verilen bi sürü kabiliyeti eleştiriyorsun. havadan mortar mg benzin geliyor diyorsun ama biliyormusun ki almanların (polonya mıydı fransamıydı hatırlamıyorum) bi kasabada amerikan askerlerinin etrafını sarıp, ikmalsiz bıraktıp, savaşırken birleşik devletler hava kuvvetlerinin uçaklarla kasabaya mühimmat ve benzin attıkları ve bu havadan yapılan ikmal sayesinde az sayıdaki amerikalının etrafı sarılmış olmasına rağman almanlara karşı direndiği ve sonunda amerikan birlikleri gelerek almanları geri püskürttüğünü...

bu oyunda hayal ürünü hiçbirşey yok. eğer hava kuvvetlerini seçtiğinde havadan mühimmat ve yakıt indirme kabiliyeti kazanıyorsan ikinci dünya savaşında da bu olmuştur

Çok doğru oyunda gayet dengeli o mühimmat indirme özelliği olmasada almanlara güçlü derdik.

• quote:

2 kere oynadıysan bilemezsin amerika ne gibi zorluklarla karşılaşıyor almanlar karşısında.

bahsettiğin savaş balç savaşı (battle of bulge) almanların batıdaki son taarruzudur kuşatmaya alınan bölge bastogn adındaki kasabadır

coh un ensevdiğim tarafı dengeli ve savaşın özelliklerini objektif biçimde yansıtmasıdır birimlerin özellikleri hiçbir WWII oyununda bukadar başarılı yansıtılmamıştır bir tarafın avantajlı olduğuna inanmıyorum sadece uzmanlık ve gelişimle ilgili

• ya biraz önce indiriyodum adamın tekini drop oldu şero bana oyun ekranında victory dedi ama loss confirmation olarak işledi yeter ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

bahsettiğin savaş balç savaşı (battle of bulge) almanların batıdaki son taarruzudur kuşatmaya alınan bölge bastogn adındaki kasabadır

coh un ensevdiğim tarafı dengeli ve savaşın özelliklerini objektif biçimde yansıtmasıdır birimlerin özellikleri hiçbir WWII oyununda bukadar başarılı yansıtılmamıştır bir tarafın avantajlı olduğuna inanmıyorum sadece uzmanlık ve gelişimle ilgili

Evt Battle of Bulge Hollanda ve Fransa arasında aynen aynattığın gibi yardım geldi.
    Eğer gerçekleri karşılaştrmak istersen buraya almanların silahlarını yazsam inan ömrüm yetmez...

quote:

ya biraz önce indiriyodum adamın tekini drop oldu şero bana oyun ekranında victory dedi ama loss confirmation olarak işledi yeter ya

artık bnde dorp hackerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 28 Mayıs 2010; 15:55:27 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.