Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zararlı

quote:

Orijinalden alıntı: onurk

buyur kardeşhttp://rapid-share.com/files/391172577/RelicCOH.exe.html

kardeşim çok saol hakkını helal et , sorun crack yüzündenmiş şimdi hesabıma girebiliyorum

şimdi acemi sayılırım oyunu cok iyi oynarım da online nasıl olcak onu bilmiyorum napıcaz burdayken
     Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

DOSTUM MULTİYİ İLK DEFA OYNUYOSUN ANLADIGIM KADARIYLA . ALLTA HOST GAME YAPIP 1VS1 2VS2 3VS3 MAÇLAR KURUP GELENLERİ BEKLEYEBİLİRSİN YADA EKRANDA BULUNAN HERHANGİ BİR OYUNA KATILABİLİRSİN. BURDA KAZANIP KAYBETTİGİN MAÇLAR BASİC MAÇA KAYDEDİLİR . EGER LEADERBOARDDA DERECE YAPIP İLERLEMEK İSTİYORSAN AUTOMATCH DERSİN VE 1VS1 2VS2 3VS3 TE SENİN LVL İNE GÖRE VEYA DEGİL KARŞINA RAKİP GELİR VE BURDA YAPTIGIN MAÇLAR CLASSİC MAÇLAR ADI ALTINDA KAYD EDİLİR . BU ŞEKİLDE ÜST SIRALARA TIRMANIRSINKİ ( OYUNU HAKKTEN İYİ OYNAYIP OYNAMADIGIN GERÇEGİNİ BURADA ÖGRENEBİLİRSİN) BU SADECE BİR KISMIYDI GERİSİNİ ARTIK KURCALARSIN..

• listeli olanlar kurulmuş oyunlar. herhangi birine girip, oynayabilirsin. istersen HOST GAME e tıklayarak sende bi oyun kurabilirsin. tabi bunlar BASIC yani UNRANKED denilen oyunlar. yani sizi sıralamaya sokmuyor. alıştırma oyunları için, deneyim kazanmak için unranked oynamak daha uygun. ranked da daha deneyimli, iyi oyuncular oynuyor. doğal olarak patates olursunuz.

eğer RANKED oynamak isterseniz AUTOMATCH e tıklayıp, bire bir veya ikiye iki oynayarak sıranızı yükseltip, ilk üç e filan girmeye çalışırsınız. tabi ilk iş olarak ilk on bine girmekten başlayabilirsiniz :)

eğer hiçbişey ile uğraşmak istemiyorum sadece oynamak istiyorum diyorsanız en yukarıdaki PLAY butonuna basıp, hızlıca herhangi biri ile eşleşip, bire bir ranked oyun oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 25 Mayıs 2010; 1:24:12 >
  • ilk bi alıştıralım kendimizi bakalım peki online oyunda normalde oldugu gibi hile çalısıyo mu ?
  • Bırseyı duzeltmek ısterım oyundakı knıght cross askerlerı sovalye hacı madalyası kazanmıs askerlerdır kara sovalyeler degıl
    Alman ordusunun en yuksek madalyasıdır mese dalı yapraklarıda ayrıca bu madalya uzerıne verılır
    Mıchaeıl wıtmann campaıgndekı Alman tank komutanı bu madalyayı almıstır
    Dunyanın gelmıs gecmıs en ıyı tankcısıdır hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

sırf senin için beş dakka girip bi hard ile oynadım. belki bi fikir verir sana oyunum..

http://KLASİK PAYLAŞIM SİTESİ.com/files/391130468/2p_angoville_farms.2010-05-24.20-36-36.rec.html

klasik paylaşım sitesini bilirsiniz. o rapid li share li bi site varya. onu yazın büyük yazdığım yere

ya adamım kusura bakma ben wehrmacht ile oynanmış bi oyun istemiştim yinede sağol zaman ayırdığın için

hiç dikkat etmedim. ben herhangi bi oyun istedin sandım :) werh da pek iyi değilim. hard beni zorlar. wehr de benden pek birşey öğreneceğini sanmıyorum :)

• quote:

ilk bi alıştıralım kendimizi bakalım peki online oyunda normalde oldugu gibi hile çalısıyo mu ?

drophacker denilen adi heriflerden çok var. bazen oyunu bozuyorlar yenilince. sanki yenildiklerin gerçekten öldürülüyorlar. onun dışında farklı hilelere başvuran görmedim. birde savaş sisini kaldırdıkları iddaa edilen hilecilerde var. bizzat böyle birine denk gelmedim.

ne olursa olsun insanlar az veya çok emek harcıyorlar oyun oynarken. oyunda da olsa insanların emeklerini hiçe sayıp, hileye başvurmak hiç medenice değil. yendiğin zaman keyfini alır, yenildiğin zaman nerde hata yaptığını görürsün ve biter, geçer. sadece bi oyun...

• öle deme sınırsız cephane , yakıt , insan bunlar birleşince bak sen

tabi online oynamak taki asıl amacım zevk almak o yüzden gerek yok

gel senle bi el atalım benım opposıng fronts yalnız
  • o lobideyken benim bakmam gereken yer o performans olan yer di mi ?
  • bu drophack sanırım bir bug doğrumudur? Eğer oyun bazlı bir hata ise bu ecnebiler neden bunu yamalamıyorlar? Yarın evimde olnca ilk işim kurup hemen online oynamak olacak.
  • benim anlamadığım o automatch ile üstteki play tuşunun ne farkı var ki ikisindede dereceye giriyosun diye biliyorum. fark ne. bu arada hile konusunda geçen adamın biri baseme 6 tank 10 yakın piyade ile saldırdı bariz populasyon hilesi yaptı diye düşünüyorum.
  • sana 6 tank yolluyan adam hangi ülke gönderdiklerı neydı map ne ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

sana 6 tank yolluyan adam hangi ülke gönderdiklerı neydı map ne ona göre

1vs1 mapiydi ortada bi kilise var dere geçiyo köprü var birde amerikaydı sherman gönderdi. biliyosan automatch ile playin farkını söylersen sevinirim
  • play de kurulu ve başlamamış maçalara gırebılıyorsun atıyorum ben 2vs2 veyahut 1vs1 maç kurdum play kısmından kurdugum oyuna katılabılıyorsun automatch da ıstemedıgın 2 mapı cıkarıyorsun kaç vs kaç oldugunu ve ulkenı ayarlayıp auto match dıyorsun sana otomatık herhangı bir rakıp buluyor benım bıldıgım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

play de kurulu ve başlamamış maçalara gırebılıyorsun atıyorum ben 2vs2 veyahut 1vs1 maç kurdum play kısmından kurdugum oyuna katılabılıyorsun automatch da ıstemedıgın 2 mapı cıkarıyorsun kaç vs kaç oldugunu ve ulkenı ayarlayıp auto match dıyorsun sana otomatık herhangı bir rakıp buluyor benım bıldıgım bu.

tmm sağol o zaman üstteki play ile automatchin hiçbir farkı yok.
  • burda hangi özellik ne işe yarıyor onları paylaşalım ben ss atıcam şimdi
  • Arkadaşlar hangi saatlerde oynuyorsanız multi olarak buluşup birlikte oynayalım. İstanbul kanalındayım artık.
  • Ulan okadar tov aradım bulamadım sizle oynamak için normal coh'u alıcam :D Sonra yine alırım tov'u. Zaten wehrmacht normal coh'ta en sevdiğim ordu da wehrmacht :D Bu arada tov'la wehrmacht'a neler ekleniyo ona göre alıyım?
  • quote:

...gel senle bi el atalım benım opposıng fronts yalnız

DH COH msn grubu mevcut. buradan online olan herkes ile bağlantı kurabilirsin. bende online isem msnde bana yaz yeter. zaten 1e1 oynayacak insan arıyorum. kimse 1e1 yanaşmıyor pek :) aşağıdaki adresten msn grubuna katılabilirsiniz.

http://cid-0009d6875c9dc9ed.groups.live.com/

quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor
    bu drophack sanırım bir bug doğrumudur? Eğer oyun bazlı bir hata ise bu ecnebiler neden bunu yamalamıyorlar? Yarın evimde olnca ilk işim kurup hemen online oynamak olacak.

bug değil. kötü amaçlı kullanıcılar tarafından yapılan bir işlem. nasıl yaptıkları hakkında fikrim yok ama insanoğlunu anlamak bazen güç. yenilince çingeneliğe başvuruyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade
    benim anlamadığım o automatch ile üstteki play tuşunun ne farkı var ki ikisindede dereceye giriyosun diye biliyorum. fark ne. bu arada hile konusunda geçen adamın biri baseme 6 tank 10 yakın piyade ile saldırdı bariz populasyon hilesi yaptı diye düşünüyorum.

automatch ile istediğin haritalarda istediğin ordu ile 1e1 veya 2ye2 oynayacağını seçme şansın var. PLAY butonuna basınca size hiçbir şey sormadan en hızlı şekilde sizi oyuna sokuyor. hangi orduyu verir, hangi haritada oynarsınız bilemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 25 Mayıs 2010; 19:52:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ulan okadar tov aradım bulamadım sizle oynamak için normal coh'u alıcam :D Sonra yine alırım tov'u. Zaten wehrmacht normal coh'ta en sevdiğim ordu da wehrmacht :D Bu arada tov'la wehrmacht'a neler ekleniyo ona göre alıyım?

TOV da wehr için motorsiklet yerine volkswagen bir araba geliyor. en önemlisi bu araba geri gidebiliyor. motorsiklet bildiğiniz gibi geri gidemiyor.

stug 4 yerine uzun menzilli müthiş bir antitank tankı geliyor. atış gücü çok yüksek. üstelik üzerinde bir tane ağır makinalı tüfek mevcut. kendisine saldıran piyadelere baskı ateşi açabiliyor. tabi hmg gibi etkili değil. baskı görebilmek için düşman piyadelerinin siperde savaşmaması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 25 Mayıs 2010; 19:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ulan okadar tov aradım bulamadım sizle oynamak için normal coh'u alıcam :D Sonra yine alırım tov'u. Zaten wehrmacht normal coh'ta en sevdiğim ordu da wehrmacht :D Bu arada tov'la wehrmacht'a neler ekleniyo ona göre alıyım?

TOV da wehr için motorsiklet yerine volkswagen bir araba geliyor. en önemlisi bu araba geri gidebiliyor. motorsiklet bildiğiniz gibi geri gidemiyor.

stug 4 yerine uzun menzilli müthiş bir antitank tankı geliyor. atış gücü çok yüksek. üstelik üzerinde bir tane ağır makinalı tüfek mevcut. kendisine saldıran piyadelere baskı ateşi açabiliyor. tabi hmg gibi etkili değil. baskı görebilmek için düşman piyadelerinin siperde savaşmaması gerek

Tankın adı?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.