Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zararlı

bende sadece 2.cisinin orjinali var ben online oynayabilir miyim ? yani başkasında tov yüklü olsa bile

evet oynayabilirsin. oyunu kurup update yaptıktan sonra senin oyunda tov a dönüşecek. böylece herkesle oynayabileceksin. sadece senin oyun opposing fronts olduğu için tov da açık olan birimler ve ordular açık olmayacak sende. sen sadece ingiltere ve panzer elite ile oynayabileceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

bende sadece 2.cisinin orjinali var ben online oynayabilir miyim ? yani başkasında tov yüklü olsa bile

evet oynayabilirsin. oyunu kurup update yaptıktan sonra senin oyunda tov a dönüşecek. böylece herkesle oynayabileceksin. sadece senin oyun opposing fronts olduğu için tov da açık olan birimler ve ordular açık olmayacak sende. sen sadece ingiltere ve panzer elite ile oynayabileceksin

eyw
    -----------

birde şöle sorunum var

ben tov internetten indirip kurdum sadece o 3 bölüm açıktı tiger ace vs
    böyleyken ben 2. oyunun şifresini yazıp online lobiye giriyordum
    sonra sorun burda başlıyor , ben 1. ve 2. oyunun seriallerini indirdim bölümler açılsın diye , birde tov no dvd crack indirdim kurdum şimdi online lobiye girmiyor daha doğrusu accountuma girmiyor

oyunu bi başka pc de kurdum
    çünkü kendi pc de kurulmuyor
    o yüzden sil bir daha yükle yapamıyorum
    acaba sizdeki o dosyaları temin etsem temiz hallerini düzelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 23 Mayıs 2010; 2:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

üstadlar şu oyunda nerde hata yaptım ya bi bakıp tavsiye verseniz iyi olur valla sıkıldım artık yenilmekten.

http:/****.com/files/390479850/temp.rec.html

yıldızlı yere ra-pid-sha-re gelecek arada çizgi olmadan temp dosyası olarak koydum rakibim ando diye bi adam

oyununu izledim.

öncelikle oyun başlarında yaptığın büyük bir hata var. düşmana retreat çektiriyorsun. bi manga ile bulunduğun bölgeyi çeviriyorsun diğerleri boş bekliyor. bazı mangaların dakikalarca boş durdu. oyun başında hızlı olmak çok önemli. boşta asla birim durmamalı. sürekli birşeyler yapmalısın. ya düşmanı rahatsız ediceksin yada bölge çevireceksin.

ikinci olarak birimlerin hepsini seçip saldır emri veriyorsun. adamda tam üstüne haritadışından topçu atışı yapıyor. ya geri çekilmek zorunda kalıyorsun ya da piyade kaybediyorsun. yapman gereken şey ise birimlerini bölmek. bi kısmını sağdan bi kısmını soldan bi kısmını ortadan götürüp hem düşmanın birimlerini çapraz ateşe tutabilirsin hemde topçu atışlarından en az zararla kurtulabilirsin. üçe böldüysen ordunu, adam bu üçünden birine topçu atışı isticek. sende onlara retreat çekeceksin. diğer ikisi ile saldırmaya devam edeceksin.

üçüncü olarak adamın base e kadar girip kısmen başarılı bir saldırı yaptın. ama dikkat etmediğin noktalar var. tam yolun üstünde durup savaştın. yolların çoğu birimlerini daha vurulabilir yapar. yolda durmucaksın. ve herkesi seçip binaya saldır diyorsun fakat adamın alevli mühendisi senin piyadeleri yaka yaka küle çevirdi. sadece bazukalıları seçip binaya saldırma emri vermelisin. makinalı tüfekli piyadelerede önce bu alevli mühendise sonra rangerslara saldırı emri vereceksin. böylece elindeki saldırı gücünü en güzel şekilde düşmana aktarmış olursun. aksi takdirde makinalı tüfeklerin binayı taraması elindeki gücü israf etmendir.

• quote:

birde şöle sorunum var

ben tov internetten indirip kurdum sadece o 3 bölüm açıktı tiger ace vs
    böyleyken ben 2. oyunun şifresini yazıp online lobiye giriyordum
    sonra sorun burda başlıyor , ben 1. ve 2. oyunun seriallerini indirdim bölümler açılsın diye , birde tov no dvd crack indirdim kurdum şimdi online lobiye girmiyor daha doğrusu accountuma girmiyor

oyunu bi başka pc de kurdum
    çünkü kendi pc de kurulmuyor
    o yüzden sil bir daha yükle yapamıyorum
    acaba sizdeki o dosyaları temin etsem temiz hallerini düzelir mi ?

oyunum orjinal diyorsun fakat nodvd crackten bahsediyorsun. nasıl bir düzen kurdun bilemiyorum ama normal şartlarda hangi dvd ile kurulum yaparsan onun ilerlemesini oynayabilirsin. hangi ilerlemeyi istiyorsan onun dvdsini indir netten. onunla kur oyunu. sonra relic hesabından giriş yap. eğer relic hesabında o ilerlemenin keyi varsa oynarsın. yoksa key girmeni ister

işin içine crackler, serialler girince ne olur bilemiyorum

• ağa oyunum orjinal derken serial var elimde ama dvd si bozuk bende coh tov netten indirdim kurdum ona serial girdim(2. oyunun) ve lobiye girebiliyordum

sonra artık sırasını hatırlayamadım no dvd crack yaptım , o acılmayan bolumler ıcın dosyalar ındırdım ıcındekı serıallerı gırdım bolumler acıldı eyw da bız accountumuza giremiyoruz şifreyi yazıyorum dosyaları soruyor tmm diyorum cık olmuyor o no dvd crack dosyaları bozdu kesın sımdı netten onu bulmaya calısıyorum ıcınde hangı dosyalar vardı dıye , temız dosyalarla degıstırcem bakalım duzelcek mı
  • he buldum dosyaları sizden ricam artık kim yaparsa

" validators " ve " RelicCOH.exe" dosyaları bana yollamanız , toplamda 3mb ama crack yapmayanlardan tabi

ister upload , ister e-posta (miyokanima@windowslive.com) lütfen bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 23 Mayıs 2010; 2:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

quote:

Orijinalden alıntı: onurk

steam den almanı tavsiye ederim ben hem kendime hemde kardeşime aldım patch sorunu yok en güncel haliyle iniyor dvd bozuldu çizildi derdi yok yedeğini al istediğin yerde kur oyna

cevabınız için teşekkür ederim,bende öyle düşünüyorum,css aldım biliyorum rahatlığını steam'in
    coh da durum nasıl merak ettim
    siz hangi oyunu almamı tavsiye edersiniz?

Coh steamde 19,9$ (kutulu olarak türkiyede 20tl ye satılıyor,bknz:hb)
    Of 19,9$
    ToV 29,9$

birde
    Company of Heroes Complete Pack mevcut buda 49,9$

benim bildiğim ToV herşeyi kapsıyor(ırk+asker)bu nedenle sadece ToV u almam yettiğini gösteriyor,yanlışım varsa düzeltin lütfen

@pplhntr
    drophack cok can sıkıcı bir durum gibi gözüküyor,relic çare bulamamış mı bunca zamandır buna

eğer oyunun campaign kısmını oynamayacaksan tov almanı öneririm fiyat olarakta steam de tov şuanda tr den daha ucuz diğerleri biraz pahalı

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 23 Mayıs 2010; 9:47:44 >

• pplhntr teşekkür ederim yorumun için artık zamanla öğrenicez ya. orada base saldırımdaki asıl amaç howitzerini yıkmaktı onu yıktıktan sonra önümde direk binaya saldırdım sonradan farkettim alevci eleman olduğunu. zaten bu aralar hep kıl payı kaybediyorum bu arada gamereplays sitesinde cohla ilgili çok güzel öneriler taktikler var tavsiye ederim bakmanızı
  • quote:

quote:

quote:

steam den almanı tavsiye ederim ben hem kendime hemde kardeşime aldım patch sorunu yok en güncel haliyle iniyor dvd bozuldu çizildi derdi yok yedeğini al istediğin yerde kur oyna

cevabınız için teşekkür ederim,bende öyle düşünüyorum,css aldım biliyorum rahatlığını steam'in
    coh da durum nasıl merak ettim
    siz hangi oyunu almamı tavsiye edersiniz?

Coh steamde 19,9$ (kutulu olarak türkiyede 20tl ye satılıyor,bknz:hb)
    Of 19,9$
    ToV 29,9$

birde
    Company of Heroes Complete Pack mevcut buda 49,9$

benim bildiğim ToV herşeyi kapsıyor(ırk+asker)bu nedenle sadece ToV u almam yettiğini gösteriyor,yanlışım varsa düzeltin lütfen

@pplhntr
    drophack cok can sıkıcı bir durum gibi gözüküyor,relic çare bulamamış mı bunca zamandır buna

eğer oyunun campaign kısmını oynamayacaksan tov almanı öneririm fiyat olarakta steam de tov şuanda tr den daha ucuz diğerleri biraz pahalı

edit:imla

tamamdır
    bence bir kaç bölüm oynayım diye para saçmaya gerek yok..onun yerine ToV alıp multi de herşeye sahip olarak oynayım
    en kısa zamanda oyuna sahip olmayı planlıyorum
    steamde oyunu satın alınca kredi kartı bilgilerini kaydediyor,başka bir oyunu satın al diyince de direk alıyormuş varmı böyle birşey duyan? yaşayan?

• yok öle bişey. Paypal aracılığıyla yaparsan ödemeyi o zaman dedigin doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

yok öle bişey. Paypal aracılığıyla yaparsan ödemeyi o zaman dedigin doğru.

steam den ne aracılığı ile alıyorsun ki? kredi kartı olarak tanıdığın kartını kullanacağım da sonra beni soydun diyip kapıma gelmesin
  • quote:

quote:

steam den ne aracılığı ile alıyorsun ki? kredi kartı olarak tanıdığın kartını kullanacağım da sonra beni soydun diyip kapıma gelmesin

Steam'den direk sanal pos ile alabiliyorsun. Bunun dışında paypal üyeliğin var ise orada tanıttığın kredi kartını kullanarak hiç kart numarası vs girmeden de alabiliyorsun.

Ödeme yaparken paypal opsiyonunu seçmezseniz kredi kartınız herhangi bir yerde kayıtlı olmayacaktır. Paypalda da hiçbir problem yaşamadım yıllarca alışverişim oldu.

Tabi bunların garantisini kimse veremez elin gavuru bir vulln bulur tüm kart bilgilerini yürütebilir. Karar sizin

• quote:

quote:

quote:

Steam'den direk sanal pos ile alabiliyorsun. Bunun dışında paypal üyeliğin var ise orada tanıttığın kredi kartını kullanarak hiç kart numarası vs girmeden de alabiliyorsun.

Ödeme yaparken paypal opsiyonunu seçmezseniz kredi kartınız herhangi bir yerde kayıtlı olmayacaktır. Paypalda da hiçbir problem yaşamadım yıllarca alışverişim oldu.

Tabi bunların garantisini kimse veremez elin gavuru bir vulln bulur tüm kart bilgilerini yürütebilir. Karar sizin

madem sanal pos ile alınca kayıt edilmiyor,sanal pos dan alalım

• yeni map leri nasıl yüklüyoruz coh tov ' da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

arkadaşım o kadar oynadım o kadar denedim yine de su oyunbasındaki british motorcylelarını alt edemedim. bide kangaroo creer leri bi yardım edin?
    not: amerikan askerlerini affetmem ama

Kangaroo'lara en iyi taktik tank trap yoksa kaçışı yok onların.

saol
  • Çarpışmadan önce ve sonra fotoğrafları.. aynı noktadan çekildi.

http://i46.tinypic.com/30w5so9.jpp

http://i50.tinypic.com/35jb52p.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 23 Mayıs 2010; 16:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Çarpışmadan önce ve sonra fotoğrafları.. aynı noktadan çekildi.

ibretlik bi paylaşım olmuş buda cohun çevre etkileşiminin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.

• şu sıra topic çoştu her girdiğimde 10 tane yeni msj oluyo

havok motorunu seviyorum ulennn

• ilk çıkan versiyonun (company of heroes) 1.71 patchli halini bugün hamachiden oynamak isteyen pm atsın

hamachi versiyonu da 2.0.2.85 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 23 Mayıs 2010; 18:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

şu sıra topic çoştu her girdiğimde 10 tane yeni msj oluyo

havok motorunu seviyorum ulennn

Aynen geniş kitlelere yayıldı giderek :D

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.