Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun forumda hakettiği ilgiyi gördü sonunda güncel tutalım yeni gelenler olur

beyler ben hep ally oynadım şimdi axis te uzmanlaşmaya çalışıyorum hakkaten zormuş dün multide usa&brit expert pc ye karşı wehrmacht&panzer elite ilk ciddi muharebeme çıktım fena dayak yedik elinde wehrmacht ile hard veya expert oyun kaydı olan varsa paylaşsın bi zahmet tercihen angoville map olsun gamereplays ta bulamadım
  • Axis daha güzel bence wehrmacht özellikle :D
  • Bu oyuna map nasıl eklernir tales of valor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

oyun forumda hakettiği ilgiyi gördü sonunda güncel tutalım yeni gelenler olur

beyler ben hep ally oynadım şimdi axis te uzmanlaşmaya çalışıyorum hakkaten zormuş dün multide usa&brit expert pc ye karşı wehrmacht&panzer elite ilk ciddi muharebeme çıktım fena dayak yedik elinde wehrmacht ile hard veya expert oyun kaydı olan varsa paylaşsın bi zahmet tercihen angoville map olsun gamereplays ta bulamadım

wehrmacht oynamak zor yeni bina yapmak için sürekli karargahtan güçlendirme yapman gerekiyo o da yakıt istiyo arkadaş sanki her yer petrol kuyusuda biz yakıt toplamadık

• eğer wher oynayacaksan sert muharebe istıyorsan high yada medium yakıt yada mühimmat noktalarına puan arttıkça zaman buldukca güçlendırıcı inşaa edın.Buda sıze daha çok yakıt yada mühimmat gelmesini sagalayacakdır.wherde benzın sıkıntısından çok insan gucu puanıda onemlı atıyorum 100 yakıt var ama ınsan gucu yok ınsan gucunden tasarruf ıcın medıc bunker yapın catısma esnasında mangaların sayısını kontrol edin,sniperleri boşta bırakmayın rutbe yukseltmelerı yaparken pıyadelerde en az 2. sevıye rutbe cıkarın ve kafadan tum birimlerin rutbesını cıkarmayın atıyorum pıyadeler + agır zırhlı araçlar yada piyadeler + hafif zırhlı araçlar şeklınde yukseltme yapın. bu şekılde bir stratejı uygulayın.tank savaslarında elden geldıgınce rutbe 3. sevıyede olsun wherde 3 uncu sevıye agır zırhlı araçlarda extra guclu zırh anlamına gelıyor.Düsman askerlerının araç ve gereçlerını kullanın örneğin:etkisiz hale getırdıgınız MG timinin makınelı tufegını alın ıhtıyac varsa.wherde oyun baslarında usa ya nazaran mg avantajı var bunu pıyadelerın arkasında ates destegı olarak kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

eğer wher oynayacaksan sert muharebe istıyorsan high yada medium yakıt yada mühimmat noktalarına puan arttıkça zaman buldukca güçlendırıcı inşaa edın.Buda sıze daha çok yakıt yada mühimmat gelmesini sagalayacakdır.wherde benzın sıkıntısından çok insan gucu puanıda onemlı atıyorum 100 yakıt var ama ınsan gucu yok ınsan gucunden tasarruf ıcın medıc bunker yapın catısma esnasında mangaların sayısını kontrol edin,sniperleri boşta bırakmayın rutbe yukseltmelerı yaparken pıyadelerde en az 2. sevıye rutbe cıkarın ve kafadan tum birimlerin rutbesını cıkarmayın atıyorum pıyadeler + agır zırhlı araçlar yada piyadeler + hafif zırhlı araçlar şeklınde yukseltme yapın. bu şekılde bir stratejı uygulayın.tank savaslarında elden geldıgınce rutbe 3. sevıyede olsun wherde 3 uncu sevıye agır zırhlı araçlarda extra guclu zırh anlamına gelıyor.Düsman askerlerının araç ve gereçlerını kullanın örneğin:etkisiz hale getırdıgınız MG timinin makınelı tufegını alın ıhtıyac varsa.wherde oyun baslarında usa ya nazaran mg avantajı var bunu pıyadelerın arkasında ates destegı olarak kullanın

Ben SA ve sdkfzlere rütbe veriyorum. SA, black knightlar için. Sdkfz ise stukalar için.
    ilerde zengin oldukçada tanklara veriyorum.

• black knightlar iyi ama 1 tanesini vursalar bıle hemen karsı taraf kıdem alıyor iyi baskın yapılır onlarla ama dez avantajıda bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

black knightlar iyi ama 1 tanesini vursalar bıle hemen karsı taraf kıdem alıyor iyi baskın yapılır onlarla ama dez avantajıda bu

ilk stukalarla temizliyorum sonra kinghtları sokuyorum
  • ben wehr da stormtroopers ve wolksgrenadirs dan başka piyade kullanmıyorum genelde 2 storm 1 snipre 1 panther yetiyo
  • black knight kim ya ilk kez duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

black knight kim ya ilk kez duydum

knights cross holders, wehrmacht ın panzer commandından çıkan elit askerler
  • e biriniz sevabına angoville map te hard veya expert oynayıp kaydı buraya koysunda görerek öğrenelim teoride bende çok şey öğrendim ama muharebe alanında farklı oluyor patton gibi konuşturmayın beni
  • sırf senin için beş dakka girip bi hard ile oynadım. belki bi fikir verir sana oyunum..

http://KLASİK PAYLAŞIM SİTESİ.com/files/391130468/2p_angoville_farms.2010-05-24.20-36-36.rec.html

klasik paylaşım sitesini bilirsiniz. o rapid li share li bi site varya. onu yazın büyük yazdığım yere
  • eyvallah kardeşim ya çok makbule geçti seyrediyim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

sırf senin için beş dakka girip bi hard ile oynadım. belki bi fikir verir sana oyunum..

http://KLASİK PAYLAŞIM SİTESİ.com/files/391130468/2p_angoville_farms.2010-05-24.20-36-36.rec.html

klasik paylaşım sitesini bilirsiniz. o rapid li share li bi site varya. onu yazın büyük yazdığım yere

ya adamım kusura bakma ben wehrmacht ile oynanmış bi oyun istemiştim yinede sağol zaman ayırdığın için
  • Yarından itibaren bende multiplayer'a başlayacağım. Türk arkadaşlarla oynamayı diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

black knight kim ya ilk kez duydum

Nazilerde kara şovalyeler vardı. Oyunda da kinght diyor demkki bu, o kara şovalyeler. Ztn üniformasndanda belli oluyor. Eski sayfalarda ayrıntılara grdik ordan okuyabilrsn
  • rica ediyorum biri şu lanet RelicCOH.exe yi upload etsin bi crack yaptık orjinal hesabımıza giremiyoruz

* sil bastan yükle olmuyor o yüzden

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

veya ben accountumun şifresini unuttum diyelim nasıl öğrenicez forgot password yeri aktif olmuyor ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 24 Mayıs 2010; 22:16:53 >
  • buyur kardeşhttp://rapid-share.com/files/391172577/RelicCOH.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 24 Mayıs 2010; 23:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

buyur kardeşhttp://rapid-share.com/files/391172577/RelicCOH.exe.html

kardeşim çok saol hakkını helal et , sorun crack yüzündenmiş şimdi hesabıma girebiliyorum

şimdi acemi sayılırım oyunu cok iyi oynarım da online nasıl olcak onu bilmiyorum napıcaz burdayken
     Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.