Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce coh antology paketini aldm 55 ytl ye 3 oyun birarada ve sıfır kutulu. Nasl almışım iyi mi fiyat?
  • banada al 60 tl veririm
  • balçova kıpada bakarken gördm 15 dk önce hemen aldm :D coh ve of 2 si bi arada 30 tl di bnde anthology i aldm. Iyi denk getirmişim valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

1. ve 2. yi birleştiriyim mi? Tavsiye edermisin? :D

Çeyizine saklamıcaksan birleştir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

1. ve 2. yi birleştiriyim mi? Tavsiye edermisin? :D

Çeyizine saklamıcaksan birleştir tabi

Yani şey diyorum alıp birleştiriyim mi tov mu alıyım ?:D
    Tov'u hiçbir yerde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

balçova kıpada bakarken gördm 15 dk önce hemen aldm :D coh ve of 2 si bi arada 30 tl di bnde anthology i aldm. Iyi denk getirmişim valla.

Şansa bak bütün elektronik marketlere gittim İstanbul'daki adam kipada bulmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

birleştir gitsin bu oyunu satmıycaksan 2.el eğer ayrı kullanmanın bir manası yoq

http://img525.imageshack.us/img525/4699/pplthr.png
    buda pplthr nin basesi yıkılırken xD

ben oyun oynamadım ki. kardeşimdi o. benim hesaptan giriş yapmış. izledim siz oynarken
  • quote:

1. ve 2. var ToV yok. Bnce ondan alakası yok automatch'da yeniyorum win geliyor. Ama Basic'te adam oyundan çıkıyor win gelmiyor hatta dün gece. 13 lv ve 12 lv vardı. 3'e kadar oynadık yeniyordum çıktılar.
    sonra stats'a bakim dedim los almışım, bu nasıl bir şaka ?

bazen istatistikler geç yazılıyor. belki daha önce aldığın loss u yazmıştır. daha sonra da aldığın win i ekler. bazen stats lar saçmalıyor. takılmayın onlara. sonra düzeliyor.

birde drophacker lar var tabi. bakıyor yenilecek. oyundan çıkarken hack kullanıyor ve oyun patlıyor. oyunda senronizasyon problemi oluyor ve relic bu durumlarda genelde en yüksek puanı yapan tarafı galip seçer fakat bazende yenilen tarafı galip seçtiği oluyor.
  • quote:

quote:

balçova kıpada bakarken gördm 15 dk önce hemen aldm :D coh ve of 2 si bi arada 30 tl di bnde anthology i aldm. Iyi denk getirmişim valla.

Şansa bak bütün elektronik marketlere gittim İstanbul'daki adam kipada bulmuş :D

izmir / balçova kipadan aldm hocam istanbulu bilmem :D
  • Beyler ilk 15 dk'da yenilceğimiz belliydi. Benm adam noobun tekiydi. Neyse olaya gelelim. Mapin adını hatrlamıyorm ama Harbor ile bitiyor 2v2 olan yer siz bilrsnz.

ilk 15 dk geçti bnm adam bile gg diyor. Ama bn dururmuym acil Berlin'den hitler gençliğini getirdim HitlerJugend!

30dk geçti hala bnm base'e giremediler. Bu arada karşıdakiler 1 abd 1 ing, lv'ları abd 8, ing 12 ben 7 (wehr) teamdekide wehr lv 3
    Ve ingilz ya habire bombalıyor. Bin gittin personellerle bi tank trp çizdim boydan boya gerisi kum torbası. kangaroolar geçemiyor. stukalarıma bombalıyorm, ilerde de bi sniperım war km geliyor görebiliyorm (bnm adamda resmen bni izliyor kendisi bişey ypmıyor. Onun ana evi hala ayakta...

50dk geçti strom muydu onlar kamuflaj olanlar onları çıkardm werdm ellerine panzerschreck szdm pirestlern arasına alayını aldm
    All'dan yazıyorm kah kah kah, dier askerlerde stg44 var onlarda da baseden çıkanları indirdm. tabi bunları yprken bnm base bombalanıyor. 1 binam var oda stuka çıkarma binası. Karşıdakiler de omfg fln yazmaya başladılar.

60 dk geçti bu sefer tank yolladılar. bnmde 2 at var ama öle bi gizlemişimki (bütün bayraklar onda bnm population aşmş geçmiş)
    2 sherman uçrdm bnm at'leri bumbaladılar. shermanlar bnm base girmeye çalştı. şimdi bakıyorm elmde 2 stuka var gidip shermanımı vursam? yoksa tamir edilen köprüymü uçrsam ? dedim ulan köprüyü yıklm. gittm köprüyü kırdım sonra stukaları onların baseine doğru sürdüm. Bazookalı askleri bnmstukaları kovalıyor o sırada personelle bi bayrak aldım ve sahneye Tiger çıktı bnm basedeki 3 shermanı daha uçrdm ve şunu yazdım;

im from Turkey u cant killed me american

Bunlar yazdı :

LOL , amazing ...

Bende dedim bni kimse yıkamaz ulan bn çıkarım dedim çktım

baktm 1:32 saat olmş

• quote:

Beyler ilk 15 dk'da yenilceğimiz belliydi. Benm adam noobun tekiydi. Neyse olaya gelelim. Mapin adını hatrlamıyorm ama Harbor ile bitiyor 2v2 olan yer siz bilrsnz.

ilk 15 dk geçti bnm adam bile gg diyor. Ama bn dururmuym acil Berlin'den hitler gençliğini getirdim HitlerJugend!

30dk geçti hala bnm base'e giremediler. Bu arada karşıdakiler 1 abd 1 ing, lv'ları abd 8, ing 12 ben 7 (wehr) teamdekide wehr lv 3
    Ve ingilz ya habire bombalıyor. Bin gittin personellerle bi tank trp çizdim boydan boya gerisi kum torbası. kangaroolar geçemiyor. stukalarıma bombalıyorm, ilerde de bi sniperım war km geliyor görebiliyorm (bnm adamda resmen bni izliyor kendisi bişey ypmıyor. Onun ana evi hala ayakta...

50dk geçti strom muydu onlar kamuflaj olanlar onları çıkardm werdm ellerine panzerschreck szdm pirestlern arasına alayını aldm
    All'dan yazıyorm kah kah kah, dier askerlerde stg44 var onlarda da baseden çıkanları indirdm. tabi bunları yprken bnm base bombalanıyor. 1 binam var oda stuka çıkarma binası. Karşıdakiler de omfg fln yazmaya başladılar.

60 dk geçti bu sefer tank yolladılar. bnmde 2 at var ama öle bi gizlemişimki (bütün bayraklar onda bnm population aşmş geçmiş)
    2 sherman uçrdm bnm at'leri bumbaladılar. shermanlar bnm base girmeye çalştı. şimdi bakıyorm elmde 2 stuka var gidip shermanımı vursam? yoksa tamir edilen köprüymü uçrsam ? dedim ulan köprüyü yıklm. gittm köprüyü kırdım sonra stukaları onların baseine doğru sürdüm. Bazookalı askleri bnmstukaları kovalıyor o sırada personelle bi bayrak aldım ve sahneye Tiger çıktı bnm basedeki 3 shermanı daha uçrdm ve şunu yazdım;

im from Turkey u cant killed me american

Bunlar yazdı :

LOL , amazing ...

Bende dedim bni kimse yıkamaz ulan bn çıkarım dedim çktım

baktm 1:32 saat olmş

Helal :D

• hll bende bugün (az önce bi maç yaptım herif 4 tane shermanı dizmiş basesine yakın bi yere (önceden sniper göndermiştim) bakıyorum öylece açıkta duruyolar 4 manga stormtroopers ımı aldım hepsinde en az 1 tane panzerschrek vardı kamuflajlı modda shermanların etrafını sardım hemen kamuflajaları kapatıp bişlitzkrieg ilan ettim benim askerler delirdi düşman ne olduğunu anlamadan 4 sherman 2 enginner kaybetti ve bu onun ölümcül hatası oldu hemen basesine dayandım, direk stuh çağırma vardı aldım 2 stuh yıktım baseyi herif sherman ssaldrırısından beri küfrediyo ekrana bakıyom 3 satır boyunca mad.. fu.. ,

• quote:

biraz önce coh antology paketini aldm 55 ytl ye 3 oyun birarada ve sıfır kutulu. Nasl almışım iyi mi fiyat?

45 liraya aldım ben 1 ay önce şimdi döviz daha ucuz. iyi almışsın yinede 10 liradan bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

biraz önce coh antology paketini aldm 55 ytl ye 3 oyun birarada ve sıfır kutulu. Nasl almışım iyi mi fiyat?

45 liraya aldım ben 1 ay önce şimdi döviz daha ucuz. iyi almışsın yinede 10 liradan bişey olmaz

Ben tek ToV bulamıyorum bütün elektronikçileri gezip adamlar 3'lüyü buluyo ya :D İstanbul'daki kipalarda varmıdır ki ?
  • steamden alıp kullanan varmı bu oyunun serisini?yada tek oyununu?
    sadece ToV u almayı planlıyorum,ancak nereden almalıyım karar veremedim..(steam ağır basıyor)
  • valla kipalara bakın mutlaka. Birde bimeks de varmış duyduğuma göre. Oyunu surekli oynayan arkadaşlarla maç atarz bol bol artk.
  • steam den almanı tavsiye ederim ben hem kendime hemde kardeşime aldım patch sorunu yok en güncel haliyle iniyor dvd bozuldu çizildi derdi yok yedeğini al istediğin yerde kur oyna
  • bende sadece 2.cisinin orjinali var ben online oynayabilir miyim ? yani başkasında tov yüklü olsa bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

steam den almanı tavsiye ederim ben hem kendime hemde kardeşime aldım patch sorunu yok en güncel haliyle iniyor dvd bozuldu çizildi derdi yok yedeğini al istediğin yerde kur oyna

cevabınız için teşekkür ederim,bende öyle düşünüyorum,css aldım biliyorum rahatlığını steam'in
    coh da durum nasıl merak ettim
    siz hangi oyunu almamı tavsiye edersiniz?

Coh steamde 19,9$ (kutulu olarak türkiyede 20tl ye satılıyor,bknz:hb)
    Of 19,9$
    ToV 29,9$

birde
    Company of Heroes Complete Pack mevcut buda 49,9$

benim bildiğim ToV herşeyi kapsıyor(ırk+asker)bu nedenle sadece ToV u almam yettiğini gösteriyor,yanlışım varsa düzeltin lütfen

@pplhntr
    drophack cok can sıkıcı bir durum gibi gözüküyor,relic çare bulamamış mı bunca zamandır buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksnake03 -- 23 Mayıs 2010; 1:05:48 >

• üstadlar şu oyunda nerde hata yaptım ya bi bakıp tavsiye verseniz iyi olur valla sıkıldım artık yenilmekten.

http://rapidshare.com/files/390479850/temp.rec.html

yıldızlı yere ra-pid-sha-re gelecek arada çizgi olmadan temp dosyası olarak koydum rakibim ando diye bi adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 23 Mayıs 2010; 0:59:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.