Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

...
    Bir de hep yazmayı unuttuğum bi sorun örnek vererek açıklıyayım ,diyelim bizimkilere bi ssaldırı oluyor aldım shermanımı gıcır fabrika çıkışlı gönderiyorum cepheye son sürat tam cepheye ulaşmışken düşman panzer 4 ünü görüyorum ,belli bir hıza sahip olduğum için arkadına dolanıp onu en az hasarla indirmek niyetindeyim fkt odane saatte 50 km hızla giden sherman bir anda stop edip 10 m geriden tekrar hızlanmaya başlıyor benin plan mort ,yavv bu benim hep başıma geliyo tanklar tam giderken(özellikle sherman) bir anda stop edip 10 m geriye ışınlanıp tekrar gazlanıyor ,(la hevle...) bu bir tek benim başıma mı geliyor yoksa ciddi bir bug mu ?
    ...

benim başıma hiç gelmedi. daha öncede hiç duymadım. sanırım sana özel bir durum var. costumer support a e posta at bence..

bende tanklar ile ilgili çok sık olan bir bug var. en çok m10 da oluyor. tank ateş etmek yerine tükürüyor. toz, duman çıkıyor namludan fakat mermi çıkmıyor :D bazen çok sinir bozucu oluyor. ama böyle olduktan hemen sonra tekrar atış yapıyor. yani doldurmasını beklemiyorum.o açıdan sabrediyorum :)

ikincisi ise ingiliz tanklarına ait bir bug. hulldown özelliğini iptal ettiğimde tank yerinden 5-6 mt havaya fırlayıp yere düşüyor :D çok çılgın bir görüntü

Haha onu bende yaşadım arkadaşta :D

• ya panzer elite ile şu ingilizlerin toprağı kazıp içine girdikleri yine aynı şekilde kurdukları havan topunu falan nasıl patlatabilirim. adam bi sıralıyo havan toplarını işim bitiyo. zannedersem panzer elitede binalara karşı özellikle ingilizlerin savunmasına karşı iyi olan bir araç yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

ikincisi ise ingiliz tanklarına ait bir bug. hulldown özelliğini iptal ettiğimde tank yerinden 5-6 mt havaya fırlayıp yere düşüyor :D çok çılgın bir görüntü

Haha onu bende yaşadım arkadaşta :D

Bende gördüm tankın zıpladığını

@Nosferatu*

Steamden alman daha iyi. Mesela bn dvd aldm pimanm. Şimdi pc format atsam tekrar dvdden kurmam lazm ama steamden alsaydım. Nerde olursan ol gir hesabına indir CoH'u. CS:Source almştm steamden çok iyi
    Bu arada steamı olan varsa synax133790

• quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

ya panzer elite ile şu ingilizlerin toprağı kazıp içine girdikleri yine aynı şekilde kurdukları havan topunu falan nasıl patlatabilirim. adam bi sıralıyo havan toplarını işim bitiyo. zannedersem panzer elitede binalara karşı özellikle ingilizlerin savunmasına karşı iyi olan bir araç yok galiba

ingilizlere karşı pe nin en önemli silahı panzer bombacılarıdır. ilk işin; bu piyadelerine bazuka ver. böylece yapıları kolay patlatabilirsin. birde oyunun başlarında mutlaka mortar halftrack üret. her fırsatta düşmanın yaptığı mortar bunker a yanan bomba atarsan işin kolaylaşır. siperi boşaltmanın en güzel yolu da mortar ht ile siper e yanan bomba atmak. veya saldırırken panzer bombacıları ile yanan el bombaları atabilirsin sipere. alev alev yanan bir siperde kimse durmak istemeyecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 21 Mayıs 2010; 21:41:10 >

• quote:

quote:

ya panzer elite ile şu ingilizlerin toprağı kazıp içine girdikleri yine aynı şekilde kurdukları havan topunu falan nasıl patlatabilirim. adam bi sıralıyo havan toplarını işim bitiyo. zannedersem panzer elitede binalara karşı özellikle ingilizlerin savunmasına karşı iyi olan bir araç yok galiba

ingilizlere karşı pe nin en önemli silahı panzer bombacılarıdır. ilk işin; bu piyadelerine bazuka ver. böylece yapıları kolay patlatabilirsin. birde oyunun başlarında mutlaka mortar halftrack üret. her fırsatta düşmanın yaptığı mortar bunker a yanan bomba atarsan işin kolaylaşır. siperi boşaltmanın en güzel yolu da mortar ht ile siper e yanan bomba atmak. veya saldırırken panzer bombacıları ile yanan el bombaları atabilirsin sipere. alev alev yanan bir siperde kimse durmak istemeyecektir :)

Scorched earth tacticsde mayın yerleştrme var. Düşman ordan çktığı zmn gidp koyuyorm. 1 2 dk sonra bakıyorm Bom Boom Boom 2 3 2 3exp geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

quote:

Scorched earth tacticsde mayın yerleştrme var. Düşman ordan çktığı zmn gidp koyuyorm. 1 2 dk sonra bakıyorm Bom Boom Boom 2 3 2 3exp geliyor

madem siperi boş buldun girsene içine :D ne mayın kuruyorsun. ingilizin seni oradan çıkarması çok zordur. büyük sıkıntı olur ingilize. hele ki siper adamın karargah kamyonuna yakınsa. baktın yavaş yavaş öldürmeye başladı adamlarını. içinden çıkarken delete dersin. hem siperi bozmuş olursun hemde retreat çekersin

• iyi de bizim elemanlar yanan bombayı sokamıyoki sipere deli oldum ya bide şu random sisteme gıcık oluyorum hani bazen yılmaz vural kendini tutamayıp sağaya giriyo ya bende aynen girecem bigün bilgisayara abi 1 dk boyunca çatışıp kimsenin ölmediği bi savaş var mı ya hemde karşılıklı
  • valla mevzının ımhasında en garanti yontem PE de 2 ıncı doktrındekı ozel askerler bi bombaları var 10 dk boyunca sonmuyor meret :D at oyun bıtene kadar mevzı dıye bir sey olmaz :D bıde onlara defans ver ölmuyorlar resmen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

madem siperi boş buldun girsene içine :D ne mayın kuruyorsun. ingilizin seni oradan çıkarması çok zordur. büyük sıkıntı olur ingilize. hele ki siper adamın karargah kamyonuna yakınsa. baktın yavaş yavaş öldürmeye başladı adamlarını. içinden çıkarken delete dersin. hem siperi bozmuş olursun hemde retreat çekersin

Üstüne para verseler o sipere alman askeri sokmam.

• quote:

iyi de bizim elemanlar yanan bombayı sokamıyoki sipere deli oldum ya bide şu random sisteme gıcık oluyorum hani bazen yılmaz vural kendini tutamayıp sağaya giriyo ya bende aynen girecem bigün bilgisayara abi 1 dk boyunca çatışıp kimsenin ölmediği bi savaş var mı ya hemde karşılıklı

Gaza getirdiniz beni steamden alıcam haziran gelsinde bi, öğrenci olmak zor iş ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 21 Mayıs 2010; 23:25:10 >
  • quote:

...

savaşta duygusallık zayıflıktır. zayıflıkta ölüm... kazanmak istiyorsan duygusal olmayacaksın :P
  • quote:

quote:

...

savaşta duygusallık zayıflıktır. zayıflıkta ölüm... kazanmak istiyorsan duygusal olmayacaksın :P

Adam tarih yazdı :D
  • blitz doktrininden gelen stormtroopers larda olan 50 mühimmatlık dehşet bir bomba var. onu sipere attığınızda yüzde 95 içindekiler ölür. yüzde 5 bir iki kişi kalır
  • Öyle bir yazdınki :D evet gazi yüzbaşı :P şimdi bazen ingilizler tuzak mevzı kurabılıyorlar adam mevzı kuruyor TNT ustune kuruyor bızım elemanlarda atlıyor bum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Öyle bir yazdınki :D evet gazi yüzbaşı :P şimdi bazen ingilizler tuzak mevzı kurabılıyorlar adam mevzı kuruyor TNT ustune kuruyor bızım elemanlarda atlıyor bum :D

evet o mükemmel bir sazan avıdır. ama savaşırken ona ayıracak vaktiniz pek olmuyor :) üstelik bunu sadece komando ile yapabiliyor. adam bunu yaparsa bi kere yersiniz. ikincisini yemezsiniz artık :)
  • Bu konuda takılmayı çok seviyorum ya :D Nedense bana durduk yere bi mutluluk veriyo :D
  • sadece komandolarmı ingiliz mühendıslerınden gerekli muhimmatla TNT döşeme ve mayın tarayıcılıgı ozellıgı yapılmıyormu ?
  • Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama böyle bi site buldum çok güzel ve işe yarar
    http://coh-stats.com/Main_Page
  • yok ya bi daha panzer elite oynamam o dandik zırhlı araç gelince işin bitiyo bazuka çakan adamın yok
  • quote:

yok ya bi daha panzer elite oynamam o dandik zırhlı araç gelince işin bitiyo bazuka çakan adamın yok

light at ht ile m8 leri oyun başında rahatlıkla durdurabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.