Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kımyasal

avrupa yakası atla metrobüse bi bak

Ya sorun değilde Mağaza ismi verin bana :D
  • DTM Dünya Ticaret Merkezi oraya bir bak
  • Anadolu yakasını bilen yokmu ya :D
  • Arkadaşlar benim coh tales of valor ile ilgili bir problemim var.

Windows 7 Ultimate 64 bit işletim sistemim'e kuruyorum oyunu fakat oyun çok kasıntı çalışıyor. Oyunu açıyorum bekliyorum sonra skirmish atayım diyorum mapı açması ortalama 1 dakikayı buluyor. Loading ekranında "press any key" yazısına tıklıyorum sesler geliyor fakat oyun görüntüsü 5-10 saniye sonra geliyor.

Oyun içinde fps düşüklüğü yok fakat oyun'a giriş tam bir rezalet durumda.

Az önce sıfır windows 7 kurdum herhangi birşey kurmadan direk coh tov 'u kurup denedim aynı. 10.4 güncel sürücüler yüklü.

Windows 7 kullanan arkadaşlar sizdede aynı problem varmı veya bu sorun hakkında bilginiz varmı?

NOT: Windows XP kullandığım zamanlar böyle değildi daha kötü bir sisteme rağmen. ( AMD 5000+, HD4830, 2 GB RAM )

####

Sorunu hallettim ses kartı sürücülerimden kaynaklanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 20 Mayıs 2010; 1:32:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Anadolu yakasını bilen yokmu ya :D

Ben Erenköy'den aldım

ama son anda 2 tane D&R var. 2 side cadde üzerinde. Hatta adı Nezih Kitap Evi oalrakta biliniyor. 1. sini geçtim orda olmaz dedim.
    2. sine geldim. Baktım vitrine yok. Sonra ordaki kıza dedim. Alttan gizli bi bölüm çıkardı (tamda kapanma saati mağaza kapanıyor) Baktı baktı ve Opposing Fronts ama bana 1.side lazm. Çünkü Opposing'de sadece panzer elite ve inglizler var. Neyse atladm taksiye gittim 1.sine, ordada baktım 1. oyunu var hemn aldım. (yalnız Tales of Valor'dan hiç iz bulamadım)

Oyun yok satıyor resmen bulman çok zor. Gitmeden önce netten stoklara bak öle git

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Kıskananlar çatlasın !!!

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]
    Tank Comendera dikkat ! adam karizma

Ne mutlu gündü o gün ambalajını bile çıkarmadan resmini çekmiştim. Miss gibi kokuyordu, gıcır gıcırdı. Opposingi aldğm saniyede Tank Comanderın anldından öpmüştüm

• Arkadaşlar oyunu 2 gün önce aldım bikaç sorum var.açtığımız profili silip yeni profil oluşturmanın bir sakıncası veya sınırı varmıdır ? birde bu level atlama sistemi tam olarak nasıl işliyo kısaca anlatabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerolife -- 20 Mayıs 2010; 16:02:00 >
  • quote:

quote:

Anadolu yakasını bilen yokmu ya :D

Ben Erenköy'den aldım

ama son anda 2 tane D&R var. 2 side cadde üzerinde. Hatta adı Nezih Kitap Evi oalrakta biliniyor. 1. sini geçtim orda olmaz dedim.
    2. sine geldim. Baktım vitrine yok. Sonra ordaki kıza dedim. Alttan gizli bi bölüm çıkardı (tamda kapanma saati mağaza kapanıyor) Baktı baktı ve Opposing Fronts ama bana 1.side lazm. Çünkü Opposing'de sadece panzer elite ve inglizler var. Neyse atladm taksiye gittim 1.sine, ordada baktım 1. oyunu var hemn aldım. (yalnız Tales of Valor'dan hiç iz bulamadım)

Oyun yok satıyor resmen bulman çok zor. Gitmeden önce netten stoklara bak öle git

quote:

Kıskananlar çatlasın !!!

Tank Comendera dikkat ! adam karizma

Ne mutlu gündü o gün ambalajını bile çıkarmadan resmini çekmiştim. Miss gibi kokuyordu, gıcır gıcırdı. Opposingi aldğm saniyede Tank Comanderın anldından öpmüştüm

Ulan iyi küfür ettim bugün, macerayı anlatıyorum :D

Arkadaşımla içerenköy carrefour'da buluştuk. Teknosa ve bimekse baktık 1. ve 2. var 3. yok. Ordan electroworld'e yürüdük, bostancıdakine :D Ordada aynı şey :D. Sonra pendik'e gidelim dedi hadi dedim baya yol var biliyosunuz :D Pendikte indik büyük bimeks var orda oraya girdik 1. ve 2. var 3. yok :D.
    Sonra karşıdaki mediamarkt'a gittik mağazanın karşısındaki yani :D Ordada aynı durum. D&R'a gittik ordada tales of valor hiçbir mağazasında yokmuş d&r'ın 6 saatim boşa gitti :D Yorgunluktan ölüyorum bi oyun için hiç bukadar çekmedim :D

• hayda işe bak benim yaşadıoğım ilçede sadece bir dükkan orj oyun satıyo ordada sadece Tav sırf OP ve Classic almak için merkeze gittim iki kez ,üstüne üstün tav bizim burda70 lira olsa ne güzel gider onu alırım ama herif 70 e alıp 100 satıyuo p ...... (siz aNLADINIZ

• quote:

Arkadaşımla içerenköy carrefour'da buluştuk. Teknosa ve bimekse baktık 1. ve 2. var 3. yok. Ordan electroworld'e yürüdük, bostancıdakine :D Ordada aynı şey :D. Sonra pendik'e gidelim dedi hadi dedim baya yol var biliyosunuz :D Pendikte indik büyük bimeks var orda oraya girdik 1. ve 2. var 3. yok :D.
    Sonra karşıdaki mediamarkt'a gittik mağazanın karşısındaki yani :D Ordada aynı durum. D&R'a gittik ordada tales of valor hiçbir mağazasında yokmuş d&r'ın 6 saatim boşa gitti :D Yorgunluktan ölüyorum bi oyun için hiç bukadar çekmedim :D

Hacı ben pendik'teyim burda CoH'u bırak orjinal oyun yok. Adama soruyorum dioki "orjinal oyun satmıyoruz"

Erenköy D&R kesn vardır. Ama ordakine sor altta gizli sandık war ordan çıkarıyorlar

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

hayda işe bak benim yaşadıoğım ilçede sadece bir dükkan orj oyun satıyo ordada sadece Tav sırf OP ve Classic almak için merkeze gittim iki kez ,üstüne üstün tav bizim burda70 lira olsa ne güzel gider onu alırım ama herif 70 e alıp 100 satıyuo p ...... (siz aNLADINIZ

100mü? ohah çüh yuh ebenin... deseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 20 Mayıs 2010; 19:41:48 >

• quote:

quote:

Hacı ben pendik'teyim burda CoH'u bırak orjinal oyun yok. Adama soruyorum dioki "orjinal oyun satmıyoruz"

Erenköy D&R kesn vardır. Ama ordakine sor altta gizli sandık war ordan çıkarıyorlar

quote:

hayda işe bak benim yaşadıoğım ilçede sadece bir dükkan orj oyun satıyo ordada sadece Tav sırf OP ve Classic almak için merkeze gittim iki kez ,üstüne üstün tav bizim burda70 lira olsa ne güzel gider onu alırım ama herif 70 e alıp 100 satıyuo p ...... (siz aNLADINIZ

100mü? ohah çüh yuh ebenin... deseydin

Abi pendikte kayboldum sandım ya ne garip bi yer orası bide e-5 :D Ben Neomarin'le Pendorya varya oraya gittim :D Kuş uçmaz kervan geçmez minibüs 20 dk'da geldi :D

• Yanlız ben tales of valor arıyorum :D 2 oyunu birleştirmiycem yani ToV aral'ın sitesinde bile yok yurtdışı oyun sitelerinde bile out of stocks yazıyor :D
  • TOV'u steam'den veya GG'den alabilirsiniz. Çoğu firmanın stoklarında mevcut değil malesef.
  • VARAN 1:Oyun YOK SATIYOR

VARAN 2 OYUN ÜRETİLMİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

Arkadaşlar oyunu 2 gün önce aldım bikaç sorum var.açtığımız profili silip yeni profil oluşturmanın bir sakıncası veya sınırı varmıdır ? birde bu level atlama sistemi tam olarak nasıl işliyo kısaca anlatabilirseniz sevinirim.

sadece üç hesap açma hakkınız var. yani iki defa hesap silebilirsiniz. üçüncü defa hesap silip, dördüncü defa hesap açmaya kalkarsanız cd keyiniz banlanır.

seviye atlamak için yüksek seviyeli oyuncuları yenmeniz gerek. ne kadar yüksek seviye yenerseniz o kadar çabuk seviyeniz yükselir. aynı şekilde düşük seviyeli oyunculara yenilirseniz sizinde seviyeniz düşer. seviye konusunda çok güzel bir sistemi var oyunun. genel olarak 1 ile 5 arası ya yeni başlamış biridir. ya da deneyimli biridir ve istatistikleri güzel olsun diye yeni bir profil açmıştır. o yüzden iyi veya kötü oynayacağını bilemezsiniz. 5 ve 7 arası orta düzey oyuncudur. 7 ve 10 arası çok deneyimi olan orta düzey oyuncudur. 10 ve 15 arası iyi oyuncudur. 15 ve yukarısı ise çok iyi oyuncudur.

• teşekkürler pplhntr
  • quote:

VARAN 1:Oyun YOK SATIYOR

VARAN 2 OYUN ÜRETİLMİYOR

Oyun üretiliyordurda dağıtıcı firma Aral almıyordur oyunu,geçen senede wowu getirmemişti Türkiyeye 3 ay beklemiştik oyunun gelmesi için

• geçen gün kardeşim ile teke tek oynadığım oyun. ben ingilizler, kardeşim panzer elite. gayet keyifli bir oyun oldu. tavsiye ederim izlemenizi

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&show=details&id=125477
  • la çok korkak oynamışsınız başta yer alın adamın mangayı ındırdıkden sonra beklıyorsunuz dırek kapıcaksınız noktayı adamı bogmuyorsun adam paso profesyonel asker yolluyor rutbelerını cıkartıyor osvın yolluyor nıye adamı bogmuyorsun beklıyorsun havan yapıyorsun ortaya kuruyon :D bınanın arkasına kurmak aklına hıc gelmıyormu AT kurdun oyunda onu en basta kurman gerekıyordu oyun ortalarında aklına geldı engınerle onu celıklestırmedın de subayları iyi kullanmadın pıyade kullanıcaksan ıng de yanına mutlaka subay alıcaksınki personelın oldurduklerı subaya deneyım,kıdem verıyor bıde o kadar içe gırmıssınkı ben dırek teror seçer kafana roketı ındırırdım :D karsındakı ıyı oynayamamıs bence bı moto ıle sızma yapsa senın kurulumunu gormesı lazımdı çarpısıyorsunuz gerı cekılıp beklıyorsunuz yanlış bence.
  • Ya Steam'den oyun nasıl sipariş ediliyor? :D
  • steam ile ilgili açılmış konular mevcut ama biraz anlatayım steam de sipariş filan yok üye olduktan sonra browserını kuruyorsun satın aldığın oyunlar orada profiline ekleniyor kurmak istediği oyunu install dedikten sonra hiçbir şeye karışmıyorsun en güncel haliyle indirip kuruyor istersen yedeğini alıp istediğin yerde oyununu 5 dakikada kurup oynayabiliyorsun hele indirim günleri bi harika 2-3 ay evvel coh un bütün serisi 12 dolara satıldı steam pc oyuncuları için en iyisi bence
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.