Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertblade

ya bazen oyuna girerken cd istiyo niyeki kim uğraşacak şimdi onu kutusundan çıkar tak sırf üşengeçliğimden oynamıyorum şimdi

cancel de. log in e tıkla. tekrar bağlanamazsa, oyunu kapat ve yeniden aç. tekrar bağlanmazsa, internet bağlantını kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

ya bazen oyuna girerken cd istiyo niyeki kim uğraşacak şimdi onu kutusundan çıkar tak sırf üşengeçliğimden oynamıyorum şimdi

cancel de. log in e tıkla. tekrar bağlanamazsa, oyunu kapat ve yeniden aç. tekrar bağlanmazsa, internet bağlantını kontrol et.

sağol bu arada ingilizlerle oynamak çok ustalık gerektiriyo yani ing. ile iyi oynayan biri varsa o adamın eli öpülür. askerleri çok pahalı, asker basmak yerine bren basıp mg yüklemesi yaptıktan sonra askerden daha verimli oluyor. ama topçuları mükemmel.

bu arada oyunu satın almak isteyen varsa yardımcı olabilirim. COMPANY OF HEROES ANTHOLOGY paketi var 3 oyunuda içeriyor (ek paketleriyle beraber). yurt dışında akrabam var çok ucuza alırız. pm atın yeterli boşuna başka sitelere (gg) 80 lira vermeyin.

• @pplhntr

Windows 7 kurmanı ve kullanmanı öneririm.Xp'den vazgeçin artık.

Pc'ye direk güneş gelmesin ileride başka sorunlarıda getirebilir.

Sen ayarları High'dan yukarı çıkartamıyon sanırım.Bazıları yinede ultra olabililir.Tek tek kontrol et.

@napolyon94

Sistem gerçek tabikide.İnşallah sizlerede kısmet olur.
  • quote:

bu arada oyunu satın almak isteyen varsa yardımcı olabilirim. COMPANY OF HEROES ANTHOLOGY paketi var 3 oyunuda içeriyor (ek paketleriyle beraber). yurt dışında akrabam var çok ucuza alırız. pm atın yeterli boşuna başka sitelere (gg) 80 lira vermeyin.

Tales of Valoru kaça getirebilrsn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

@pplhntr

Windows 7 kurmanı ve kullanmanı öneririm.Xp'den vazgeçin artık.

Pc'ye direk güneş gelmesin ileride başka sorunlarıda getirebilir.

Sen ayarları High'dan yukarı çıkartamıyon sanırım.Bazıları yinede ultra olabililir.Tek tek kontrol et.

aslında win7 kullanıyorum. dvdsi arkadaşımda. format atınca mecbur xp kurdum. dvd gelince win7 yi tekrar kurucam. ama win7 de çok donuyor oyunda. dx10 açılıyor. malüm win7 çok daha fazla ram işgal ediyor filan.

ayarlarıda anlatamadım bir türlü :) sadece shader quality ve terrain detail ultra değil high. diğer kalan tüm ayarların en yükseği ultra ise ultrada, high ise high da. fakat dediğim gibi dx10 işin içine girince çok donuyor. sence bi sebebi olabilir mi? yapmam gereken birşey var mıdır?

• @pplhntr

İşlemcinin 3.6 ghz de stabil olduğuna emin misin ?Değilsen prime 95 indir ve dene.Onla alakalı olabilir.Powerın yetersiz ondan da olabilir.Yoksa geri kalan parçaların bu oyunu oynatmak için çok yeterli.Ben Win 7 kullanıyorum kartımda dx11 de var.Ama hiç zorlamıyorum sistemi.Bu oyunda ekran kartınıa bile overclock yapmıyorum.Gerek kalmıyor.4 gb ram var ise Wİn 7 64 bit ultimate kur.Bir de Nvidia'nın sürücülerine dikkat et bazıları çok kötü.Ben de Nvidia dan uzak kaldım Hdmi probleminden hangi sürücü senin için iyi sen bakarsın.Ama dahili bileşenlerde sürücüler hakkında detaylar var oradan bakarsın.
  • aslında tüm ayarlar boş beleş orda sadece AA ve çözünürlük önemli
  • Company of heroes her grafikte güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Company of heroes her grafikte güzel

çok FANATİK oldu bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 16 Mayıs 2010; 20:13:17 >
  • arkadaşlar bu ingilizlerde 1 mangaya 2 adet 3 rutbelı subay verdıgımızde sadece 1 subay ozellıgımı gecıyor mangaya yoksa 2 subayın verdıgı ozelıklerıde alıyormu ?
  • ben 1 tane bile vermiyorum xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

arkadaşlar bu ingilizlerde 1 mangaya 2 adet 3 rutbelı subay verdıgımızde sadece 1 subay ozellıgımı gecıyor mangaya yoksa 2 subayın verdıgı ozelıklerıde alıyormu ?

bir teğmen yanına gelince üstlerinde sarı bir yıldız çıkıyor. bu bonus anlamına geliyor. iki tane gelince iki yıldız oluyor. heralde bu da iki kat bonus oluyor olsa gerek
  • Bugün yine ingilizlerle katliam yaptım 5 howitzer 3 priest :D Sıra sıra Rocket barrage çok harikaydı :D
  • Arkadaşlar Axis'lerde savunma nerden yapılıyor ?
  • quote:

Arkadaşlar Axis'lerde savunma nerden yapılıyor ?

ne savunması?
  • Valla sen sen ol savunma yapma, hemen howitzerlar ile dagitiyorlar :(
  • quote:

Savunma ne arar la Axis'de

İşin şakası tabiki bu. Ne savunmasından bahsediyorsun anlamadım bende pplhntr gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Savunma ne arar la Axis'de

İşin şakası tabiki bu. Ne savunmasından bahsediyorsun anlamadım bende pplhntr gibi.

Sanırım 88likten bahsediyor.
    88'lik yapmak icin Defence Doctrine'i secmelisin. 88'ligi Doctrine agacında actıgın anda pioneer'ların ile yapabilirsin.

• çıkar 1 flakpanzer+2panzerrkampfagen 5 Panther+1 tiger 1 2 manga storm +biitzkrieg ver çoşşşşşşşşşşş tüm harita senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 18 Mayıs 2010; 14:02:40 >
  • Flak 88lerden bahsediyordum teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.