Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • celık gıbı bır defans olsabıle dusmanın yapmış oldugu saldırılardan dolayı defansında tahrıbat olusacakdır sen bu personel ve zırhlı ve zırhsız unsurlarını onarım ve takvıye ıle ugrasırken dusman farklı saldırı teknıklerı uygulamaya ve sana baskı yapmaya devam edıcekdır bence 2 teknık uygulanmalıdır 1 ıncısı sadece saldırıya yonelık eldekı ımkanlar dırek dusman muharebe noktalarına yada sızma şok baskın taktıklerınde kullanılmalı 2 ıncı teknık eldekı bazı unsurlar Bunlar : AT,MG TİM.HAVAN TİM vs vs muharebe noktasının gerısınde bır nevı yarı defans dıger unsurlar muharebe noktasında kullanılacakdır.sadece defans yapmak la oyun kazanılması zordur bence mumkun oldugunca dusmana baskı yapılması dusman ana karargaha gıden muhımmat ve yakıt aktarımını kesmekdır kım ısterkı dusman kısıtlı olanaklarla gonderdıgı dusuk kalıbrelı hafıf zırhlı arac yerıne MG lı sherman yada pershıng o yuzden elden geldıgınde dusmana baskı.Benden bu kadar.
  • nasıl bi savunma kurarsan kur rakibin defans doktrinse howitzer topu ile paramparça eder. nerdeyse bütün haritaya atıyo howitzer eğer air dokt.se ztn uçaklarıyla bombalayacaktır ya da armor dokt. se o shermanın üstüne roket atar ekliyolar o zaman durum daha vaim hareket eden bir ölüm makinesi. eğer ki rakibin ingilizlerse vay haline dakka başı kafana top iner ama rakibi baskı altına alıp tüm ikmal yollarını kestikten sonra fantezi olsun diye 88 leri basarsan ona bi lafım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

nasıl bi savunma kurarsan kur rakibin defans doktrinse howitzer topu ile paramparça eder. nerdeyse bütün haritaya atıyo howitzer eğer air dokt.se ztn uçaklarıyla bombalayacaktır ya da armor dokt. se o shermanın üstüne roket atar ekliyolar o zaman durum daha vaim hareket eden bir ölüm makinesi. eğer ki rakibin ingilizlerse vay haline dakka başı kafana top iner ama rakibi baskı altına alıp tüm ikmal yollarını kestikten sonra fantezi olsun diye 88 leri basarsan ona bi lafım yok

Kanguru denilen zımbırtılara en iyisi tank trop. Geçemiyor enayi gibi bekliyorlar
    Ve sonra synax baba hallediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

nasıl bi savunma kurarsan kur rakibin defans doktrinse howitzer topu ile paramparça eder. nerdeyse bütün haritaya atıyo howitzer eğer air dokt.se ztn uçaklarıyla bombalayacaktır ya da armor dokt. se o shermanın üstüne roket atar ekliyolar o zaman durum daha vaim hareket eden bir ölüm makinesi. eğer ki rakibin ingilizlerse vay haline dakka başı kafana top iner ama rakibi baskı altına alıp tüm ikmal yollarını kestikten sonra fantezi olsun diye 88 leri basarsan ona bi lafım yok

Kanguru denilen zımbırtılara en iyisi tank trop. Geçemiyor enayi gibi bekliyorlar

geçen o tank traplerden bir döşedim bütün basein etrafına hiç bir şekilde yaklaşamıyor adam bir sürü ranger basmış bu arada benim askerler her türlü kaybediyor rangerlara karşı. bende 3-4 tane zırhlı araç bastım askerleri halletsin diye sonra acı gerçek tank trapler adam inş. videoya çekmemiştir yüz yılın salağı diye forumlarda görürseniz bilinki o benim

• quote:

quote:

quote:

geçen o tank traplerden bir döşedim bütün basein etrafına hiç bir şekilde yaklaşamıyor adam bir sürü ranger basmış bu arada benim askerler her türlü kaybediyor rangerlara karşı. bende 3-4 tane zırhlı araç bastım askerleri halletsin diye sonra acı gerçek tank trapler adam inş. videoya çekmemiştir yüz yılın salağı diye forumlarda görürseniz bilinki o benim

Hacı o değilde azla geçn oyunu veriyordum 1 pointten çevirdim.
    (bu arada bnde movie makerdan bi video yptm yüklüyorum )

• PE de rangerlerı 2 ıncı doktrındekı ozel askerler alır sanırım ? ellerıne agır sılahlarıda verırsın tamamdır o askerlerın atısları uzun menzıldede aynı performansı saglıyor siste bile savasabılıyorlar bellı bır sure ıcınde gorunmez oluyorlar kı pusu ıcın mukemmel bir manga agaç altına çalılara goturun bekletın hemen gorunmez oluyolar
  • Video yptım

• elıne saglık da o oynadıgın adam bence kotu player vıdeo guzel olmus basarılarının devamını dılerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

elıne saglık da o oynadıgın adam bence kotu player vıdeo guzel olmus basarılarının devamını dılerım

Evet adamn kötü olduğunu biliyorum ama bu nasıl böylee 7 8 lvlara gelmiş onu anlamadım

Sony vegasın günü bitmişti movie makerdan yptım. Müzik nasıl ?
  • quote:

:D:D abi bence bunu umumi yerlerde anlatma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

:D:D abi bence bunu umumi yerlerde anlatma :D

yapcak bişey yok artık bide utanmadan adama tank trapleri nasıl kaldırabilirim diye sordum

• @Synax

Rammstein'dan parçalar süper olmuş :D Ama değiştirmeden atsaydın keşke :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

@Synax

Orjinalinimi? 2. şarkıyı eklemeseydn mi dedin anlamadm
  • quote:

quote:

@Synax

Orjinalinimi? 2. şarkıyı eklemeseydn mi dedin anlamadm

Yani parçaların değişmiş halini atmışsın onu diyorum, tekno gibi olmuş :D

Not: Arkadaşlar bugün 2 yere baktım Tales Of Valor'u bulamadım 1. ve 2. si var hep ToV'u bulamadım bir türlü nerden alabilirim?
    Mediamarkt ve Overgame e sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 19 Mayıs 2010; 18:29:29 >
  • ist de isen DTM de var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

ist de isen DTM de var sanırım

İst anadolu yakasındayım DTM?
  • quote:

Not: Arkadaşlar bugün 2 yere baktım Tales Of Valor'u bulamadım 1. ve 2. si var hep ToV'u bulamadım bir türlü nerden alabilirim?

Rammstein - Du Riechst So Gut 'un orkestra versiyonu. Sesi sonuna kadar aç öyle dinle dehşet bişey
    Yazın güzl bi video hazırlıcam, sony vegasla dehşet olcak.
  • quote:

quote:

Rammstein - Du Riechst So Gut 'un orkestra versiyonu. Sesi sonuna kadar aç öyle dinle dehşet bişey
    Yazın güzl bi video hazırlıcam, sony vegasla dehşet olcak.

Du Riechst So Gut olduğunu anladım zaten orkestra versiyonuymuş :D
  • Ya ben hala oyunu nerden alabileceğimi düşünüyorum?
  • avrupa yakası atla metrobüse bi bak
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.