Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alman wermacht da defans grubundaki flak 88 leri nasıl güçlendirebilirz birde bazen tek atışta patlıyorlar bazende baya dayanıklı oluyorlar neden acaba bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar coh'a eastern front diye bir mod gelmiş. Mod'un içinde ruslar var. Oynayan varmı? nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Arkadaşlar coh'a eastern front diye bir mod gelmiş. Mod'un içinde ruslar var. Oynayan varmı? nasıl?

bayağıdır var. oynamadım ama in game videolarına baktım youtube da.. orjinal olmadıktan sonra ben oynamamayı tercih ederim. sonuçta modu yapan kişi ne kadar balans yapabilir ki. hele ki rusları almanlardan daha çok seviyorsa daha güçlü yapar adam :)

quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

alman wermacht da defans grubundaki flak 88 leri nasıl güçlendirebilirz birde bazen tek atışta patlıyorlar bazende baya dayanıklı oluyorlar neden acaba bilgisi olan varmı

tek atışta 88 patlamaz. hasar alır. hasarlıyken 88 e piyade bindirirsin. o zaman tek atışta patlar. çünkü hasarlıdır :) yeni yapılmış gıcır gıcır bir 88 i tek atışta hiçbir şey patlatamaz. tabi oyunda şans denen birşeyde var. kimi zaman aynı mermi çok hasar verir kimi zaman az. orası kısmetine kalmış. fakat tek topta patlamaz

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Online oynayan arkadaşlar hamachi den mi oynuyorsunuz? Yoksa oyunun kendi online kısmından mı? Bir de oyunun kendi online kısmından oynayabilmek için orjinal gerekiyor mu?

hamachiden oynanabiliyor fakat ilk çıkan coh zaten 20 lira. 20 lira verir crack ti hamachi ydi filandı uğraşmana gerek yok. multiplayer a tıklıyorsun karşında 6500 kişi. seç beğen oyna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Arkadaşlar coh'a eastern front diye bir mod gelmiş. Mod'un içinde ruslar var. Oynayan varmı? nasıl?

bayağıdır var. oynamadım ama in game videolarına baktım youtube da.. orjinal olmadıktan sonra ben oynamamayı tercih ederim. sonuçta modu yapan kişi ne kadar balans yapabilir ki. hele ki rusları almanlardan daha çok seviyorsa daha güçlü yapar adam :)

quote:

alman wermacht da defans grubundaki flak 88 leri nasıl güçlendirebilirz birde bazen tek atışta patlıyorlar bazende baya dayanıklı oluyorlar neden acaba bilgisi olan varmı

tek atışta 88 patlamaz. hasar alır. hasarlıyken 88 e piyade bindirirsin. o zaman tek atışta patlar. çünkü hasarlıdır :) yeni yapılmış gıcır gıcır bir 88 i tek atışta hiçbir şey patlatamaz. tabi oyunda şans denen birşeyde var. kimi zaman aynı mermi çok hasar verir kimi zaman az. orası kısmetine kalmış. fakat tek topta patlamaz

quote:

Online oynayan arkadaşlar hamachi den mi oynuyorsunuz? Yoksa oyunun kendi online kısmından mı? Bir de oyunun kendi online kısmından oynayabilmek için orjinal gerekiyor mu?

hamachiden oynanabiliyor fakat ilk çıkan coh zaten 20 lira. 20 lira verir crack ti hamachi ydi filandı uğraşmana gerek yok. multiplayer a tıklıyorsun karşında 6500 kişi. seç beğen oyna :)

İlk çıkan coh biraz dengesiz bence amerika ve almanya açısından. Tov oynanıyor mu peki?

• ilk çıkan coh u alsanızda online oynayabilmek için gerekli güncellemeleri yapmanız şart. doğal olarak balans düzeliyor. tov oynanıyor mu derken??
  • bizzat çektiğim videolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 14 Mart 2010; 18:30:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk çıkan coh biraz dengesiz bence amerika ve almanya açısından. Tov oynanıyor mu peki?

Tovcularla beraber oynuyorsun ama ozelliklerini kullanamiyorsun tov un,tavsiyem 10 lira daha wer oyunun %30 unu oynayacagina %100 unu oyna

• iyide tales of valor 30 lira değil ki? 70 tl. eğer 70 lirası varsa arkadaşın tabi ki gidip tales of valor u alsın. ama hamachi ile oynamak istediğine göre oyuna para vermek istemiyordur diye düşündüğümden bari en azından 20 liraya ilk çıkan coh u alsın. sadece usa ve nazi birliklerini seçerek oynasın dedim.

30 lira olan opposing fronts. onu alıncada sadece uk ve pe birliklerini seçebiliyorsun.
  • quote:

iyide tales of valor 30 lira değil ki? 70 tl. eğer 70 lirası varsa arkadaşın tabi ki gidip tales of valor u alsın. ama hamachi ile oynamak istediğine göre oyuna para vermek istemiyordur diye düşündüğümden bari en azından 20 liraya ilk çıkan coh u alsın. sadece usa ve nazi birliklerini seçerek oynasın dedim.

30 lira olan opposing fronts. onu alıncada sadece uk ve pe birliklerini seçebiliyorsun.

Aaa bende klasik coh war OP alsam account birlestirmesi yapabilirmiyim yaparsam 4 orduyuda yonetirmiyim , operasyon denilen olay icin 40 lira fazla wermeye degermi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lémon

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Arkadaşlar Coh Tov'da naziler için en çok kullandığınız ve en iyi sonuç veren taktiğinizi söyleyebilir misiniz?

Ayrıca bu Panzer ırkı ve Britanya tam olarak ne yapabiliyor ben Pek ordu fazlalığı göremedimde.

almanlar için eğer 205 tiger i aldıysan almanlar için grenadier lerine ve support(mg, sniper vs..) lara hemen veteran ver, benzinleri hemen tut ve blitzkrieg doctrine i seçerek tiger in gelmesini bekle, tiger genellikle ortalığı dağıtırçok iti bir anti inf ve anti tank tır kendisi ve patlayınca king tiger in aksine tekrar çağırabilirsin
    ayıca ToV da en etkili yöntem ingilizlerde kangaroo carrier kullanmaktır, içine PIAT lı sappers ve Bren li Infantry section ve tercihen bir tane kumandan(lieutenent ya da captain) koyarsanız hem ortalığı dağıtırsınız hem de commander larınız kolay yoldan command point kazanır
    panzer iyi kullanıldığında çok etkili olabilir, online oyunlara başlarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Panzer ırkı diye bir ırk yok :) sadece nazi almanyasının seçkin panzer ordusunu kontrol etmiş oluyorsun. panzer mobilize olduğundan ofansif multiplayer oyuncuları için birebir. açıkçası ben bi kaç oyun yaptım panzer elite ile. taktik veremicem.

nazilerlede pek oynamıyorum. ama ben doktrin ağacından blitz i tercih ediyorum ve direk tiger a oynuyorum. blitz seçtiğinizde kilit nokta mühmmat noktalarını elde tutup hatta OP kurarak daha fazla muhimmat kazanmak. böylece bol bol blitz bombalarını kullanır, düşman piyadelerine kabus olursunuz.

ingilizlere gelirsek. panzer elite ın aksine yerleşik savaşan bir ordu tabanlı. ingilizler ile çok oynadım. benim genelde tercih ettiğim şudur; doktrin ağacından "kraliyet komandoları"nı seçerim. ilk olarak HQ kamyonumu koyacağım +10 mühimmat veren bi bölge seçerim. direk piyadelerimle orayı çevirmeye giderim. bu arada hemen bi tane daha piyade basarım. o piyadeler çıkar çıkmaz kamyonu toplayıp +10muhimmata gönderirim. daha sonra o bölgede kamyon kurulr kurulmaz bren üretirim. arkasından teğmen.. bu arada bir tane de mortar kurarım kamyonun oraya. 75 mühimmat olunca piyadelerime bren veririm. daha sonra sapper kamyonu çağırıım. direk sapper üretip piat veririm. oyun sırasında tabiki komandoların sis bombalarından ve TNT lerinden bol bol faydalanırım :) daha sonra kanguru üretip içini doldururum. karşınızda iyi oyuncu yoksa kangurular meydana çıkar çıkmaz oyun sizin olur. iyi oyuncu varsa kangurular hiçbir işe yaramaz.

@lemon
    @pplhntr

sağolun acemilik işte.

• quote:

ozaman bende sans yok :)peki hangi geliştirmelerle 88liği daha dayanıklı yapabiliriz böyle birşey varmı _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 14 Mart 2010; 23:32:55 >
  • Biz arkadaşlarla normal Coh oynarken de oldu 88 lik olayı. Sherman tek atışta aldı. Tabi karşı takımdaki arkadaşlarım baya sinirlendi bu duruma

ToV oynanıyor mu derken hamachiden oynanıyor mu demek istemiştim. Söylediğiniz gibi para vermek istemiyorum açıkçası. ( Öğrenciyiz ne yapalım )

Bildiğiniz hamachi ağları varsa paylaşabilir misiniz? Normal Coh, Op , ToV farketmez.
  • evet 88lik olayı baya sinir bozucu okadar güçlü bi top nasıl birden patlar ki?neyse artık wermacht seçmiyorum onun yerine panzer eliteden lutwfave seçiyorum ordaki 88likler daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Aaa bende klasik coh war OP alsam account birlestirmesi yapabilirmiyim yaparsam 4 orduyuda yonetirmiyim , operasyon denilen olay icin 40 lira fazla wermeye degermi ?

evet. ister 30 liraya opposing fronts alır şu anda kullandığınız account a eklersiniz. böylece 4 orduyu yönetirsiniz. isterseni 70 lira verip 4 orduyu yönetebilirsiniz. 70 liranın avantajı değişik 6-7 tane birim daha ekleniyor oyuna ve operasyonlar açılıyor. ben operasyonlardan panzerkrieg den keyif alıyorum ama sırf panzerkreig oynayabilmek için fazladan 40 lira ödemeyi tercih etmezdim. benim fikrim değmez. isterseniz youtube dan operasyonlar a bakın. sizce keyif alabilecekseniz alın.

quote:

ozaman bende sans yok :)peki hangi geliştirmelerle 88liği daha dayanıklı yapabiliriz böyle birşey varmı _?

88 e rütbe verebilirsiniz. böylece daha iyi savaşır. bunuda nazide rütbe verdiğimiz binadan sanırım araçlara rütbe veren seçeneği seçiyorduk. orada tek tek bakın seçeneklere. hepsinde hangi birimlere rütbe verdiği yazar. 88 yazanı seçin.
    +
    m4 sherman asla tek atışta hasarsız bir 88 i imha edemez. imkansız...

quote:

ToV oynanıyor mu derken hamachiden oynanıyor mu demek istemiştim. Söylediğiniz gibi para vermek istemiyorum açıkçası. ( Öğrenciyiz ne yapalım )

Bildiğiniz hamachi ağları varsa paylaşabilir misiniz? Normal Coh, Op , ToV farketmez.

hamachi den tabi ki oynayabilirsiniz ama diğer oyuncular ile versiyonlarınız aynı olmalı. bana sorarsanız 20 liraya bir coh alın ve çatır çatır oynayın. 20 lira çok büyük bir ücret olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 15 Mart 2010; 0:06:37 >

• satın almak istiyorsanız steam i yakından takip edin geçen ay bütün seri sadece 12 dolara satıldı
  • quote:

quote:

evet. ister 30 liraya opposing fronts alır şu anda kullandığınız account a eklersiniz. böylece 4 orduyu yönetirsiniz. isterseni 70 lira verip 4 orduyu yönetebilirsiniz. 70 liranın avantajı değişik 6-7 tane birim daha ekleniyor oyuna ve operasyonlar açılıyor. ben operasyonlardan panzerkrieg den keyif alıyorum ama sırf panzerkreig oynayabilmek için fazladan 40 lira ödemeyi tercih etmezdim. benim fikrim değmez. isterseniz youtube dan operasyonlar a bakın. sizce keyif alabilecekseniz alın.

quote:

88 e rütbe verebilirsiniz. böylece daha iyi savaşır. bunuda nazide rütbe verdiğimiz binadan sanırım araçlara rütbe veren seçeneği seçiyorduk. orada tek tek bakın seçeneklere. hepsinde hangi birimlere rütbe verdiği yazar. 88 yazanı seçin.
    +

quote:

hamachi den tabi ki oynayabilirsiniz ama diğer oyuncular ile versiyonlarınız aynı olmalı. bana sorarsanız 20 liraya bir coh alın ve çatır çatır oynayın. 20 lira çok büyük bir ücret olmasa gerek.

Bilmiyorum. Arkadaşıma howitzer aldı sanırım dedim o da hayır sherman aldı dedi ve çıldırdı zaten

Opposing Fronts alınca direk olarak yükleyip oynayamıyor değil mi? Bir de steam dan nasıl alabilirim? (Kredi kartı falan gerekirmi?)

• Bir de oyunu kutulu alsam kaç bilgisayara yükleyebilirim ve aynı anda oynayabilirim?(karşılıklı olarak) Bazı oyunlar 3-4 bilgisayara yüklenebiliyor onun için soruyorum.
  • quote:

quote:

quote:

+

quote:

Cok saol bi yerden op bulmam lazim simdi

• steam den nasıl alınıyor bilmiyorum. kredi kartı mecbur olsa gerek.

opposing fronts ek paket değil. direk oyunu kurup oynayabilirsiniz. sadece bazı seçenekler kilitli olur.

istediğiniz kadar bilgisayara yükleyebilirsiniz. lakin aynı anda hiçbiri giremez. sadece bir bilgisayar online olabilir. fakat 5 tane farklı profil açabilirsiniz. yani 5 kişi oyunu yükleyip, farklı zamanlarda oyuna girmek şartı ile oynayabilirsiniz.

eğer aynı binada local ağınız varsa her bilgisayarın internetini kapatıp oyuna DVDyi bilgisayara takarak girebilirsiniz offline olarak. daha sonra LAN game kurup birbiriniz ile oynarsınız. biraz çetrefilli bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 15 Mart 2010; 19:59:28 >
  • quote:

steam den nasıl alınıyor bilmiyorum. kredi kartı mecbur olsa gerek.

opposing fronts ek paket değil. direk oyunu kurup oynayabilirsiniz. sadece bazı seçenekler kilitli olur.

istediğiniz kadar bilgisayara yükleyebilirsiniz. lakin aynı anda hiçbiri giremez. sadece bir bilgisayar online olabilir. fakat 5 tane farklı profil açabilirsiniz. yani 5 kişi oyunu yükleyip, farklı zamanlarda oyuna girmek şartı ile oynayabilirsiniz.

eğer aynı binada local ağınız varsa her bilgisayarın internetini kapatıp oyuna DVDyi bilgisayara takarak girebilirsiniz offline olarak. daha sonra LAN game kurup birbiriniz ile oynarsınız. biraz çetrefilli bir iş.

Teşekkürler. Peki Op mu oynayan fazla yoksa normal Coh mu?(online olarak) Hangisi daha fazlaysa onu alayım bari.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.