Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size ve pplhntr' ye yardımlarınız ve yorumlarınız için çok tesekkur ediyorum. online olarak yeni başlamış biri olarak level atlamanın hızlı bir yolu varmı acaba... level-1 olunca arkadaşlar oyuna almıyorlar, püh noktalar varsa paylaşırsanız sevinirim. son bi soru olarak online oynarken yaklaşık oyun başladıktan 1-2 dk sonra bazı leveli yüksek oyuncularla oynadıgım oyunların terarına baktıgımda, oyuncuların çok hızlı yapılandıgını görüyorum hile kullanıyor olma ihtimalleri varmı acaba ? örnek olarak ben daha barrack yaparken adam 2 manga asker üretmiş oluyor.
  • açıkçası ben normalden hızlı gelişen birine rastlamadım. sadece yenildiği oyunlarda drop hack denilen şeyi yapıp, bağlantıyı bozarak oyunu durduruyorlar ve oyundan çıkmanı bekliyorlar. çıkarsan o kazanıyor, çıkmazsan sonucu relic belirliyor. genelde relic yenen tarafa verir oyunu ama bazen drop hack yapanada verebiliyor. bunun dışında hile kullanan görmedim.

hızlı seviye atlamak için yapabileceğin tek birşey var. o da yüksek seviyeli oyuncuları yenmek :) onun dışında başka bir püf noktası yok. zamanında skirmish ile basic oyunların istatistikleri beraber tutuluyordu. bizde çakal gençlik olarak arkadaşımla beraber müttefik oluyorduk. karşımıza bir tane easy bilgisayar koyuyorduk ve ben sürekli bren basıp saldırıyordum. arkadaşda airborne indirip dinamit atıyordu. bilgisayarı yaklaşık 6-7 dakkada yeniyorduk. böylece istatistiklerimizi yükseltiyorduk. fakat onunda önüne geçtiler. artık bilgisayara karşı oyunlar için farklı seviye, basic oyunlar için farklı seviye veriyor relic. 500 kez bilgisayarı yensende multiplayer yaptığında lvl 1 gözüküyorsun. kısacası iyi oyuncuları yenerek hızlı seviye atlayabilirsin. işin cinliği yok.

• Arkadaşlar Coh Tov'da naziler için en çok kullandığınız ve en iyi sonuç veren taktiğinizi söyleyebilir misiniz?

Ayrıca bu Panzer ırkı ve Britanya tam olarak ne yapabiliyor ben Pek ordu fazlalığı göremedimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 8 Şubat 2010; 20:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Arkadaşlar Coh Tov'da naziler için en çok kullandığınız ve en iyi sonuç veren taktiğinizi söyleyebilir misiniz?

Ayrıca bu Panzer ırkı ve Britanya tam olarak ne yapabiliyor ben Pek ordu fazlalığı göremedimde.

almanlar için eğer 205 tiger i aldıysan almanlar için grenadier lerine ve support(mg, sniper vs..) lara hemen veteran ver, benzinleri hemen tut ve blitzkrieg doctrine i seçerek tiger in gelmesini bekle, tiger genellikle ortalığı dağıtırçok iti bir anti inf ve anti tank tır kendisi ve patlayınca king tiger in aksine tekrar çağırabilirsin
    ayıca ToV da en etkili yöntem ingilizlerde kangaroo carrier kullanmaktır, içine PIAT lı sappers ve Bren li Infantry section ve tercihen bir tane kumandan(lieutenent ya da captain) koyarsanız hem ortalığı dağıtırsınız hem de commander larınız kolay yoldan command point kazanır
    panzer iyi kullanıldığında çok etkili olabilir, online oyunlara başlarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 8 Şubat 2010; 21:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lémon

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Arkadaşlar Coh Tov'da naziler için en çok kullandığınız ve en iyi sonuç veren taktiğinizi söyleyebilir misiniz?

almanlar için eğer 205 tiger i aldıysan almanlar için grenadier lerine ve support(mg, sniper vs..) lara hemen veteran ver, benzinleri hemen tut ve blitzkrieg doctrine i seçerek tiger in gelmesini bekle, tiger genellikle ortalığı dağıtırçok iti bir anti inf ve anti tank tır kendisi ve patlayınca king tiger in aksine tekrar çağırabilirsin
    ayıca ToV da en etkili yöntem ingilizlerde kangaroo carrier kullanmaktır, içine PIAT lı sappers ve Bren li Infantry section ve tercihen bir tane kumandan(lieutenent ya da captain) koyarsanız hem ortalığı dağıtırsınız hem de commander larınız kolay yoldan command point kazanır
    panzer iyi kullanıldığında çok etkili olabilir, online oyunlara başlarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Panzer ırkı diye bir ırk yok :) sadece nazi almanyasının seçkin panzer ordusunu kontrol etmiş oluyorsun. panzer mobilize olduğundan ofansif multiplayer oyuncuları için birebir. açıkçası ben bi kaç oyun yaptım panzer elite ile. taktik veremicem.

nazilerlede pek oynamıyorum. ama ben doktrin ağacından blitz i tercih ediyorum ve direk tiger a oynuyorum. blitz seçtiğinizde kilit nokta mühmmat noktalarını elde tutup hatta OP kurarak daha fazla muhimmat kazanmak. böylece bol bol blitz bombalarını kullanır, düşman piyadelerine kabus olursunuz.

ingilizlere gelirsek. panzer elite ın aksine yerleşik savaşan bir ordu tabanlı. ingilizler ile çok oynadım. benim genelde tercih ettiğim şudur; doktrin ağacından "kraliyet komandoları"nı seçerim. ilk olarak HQ kamyonumu koyacağım +10 mühimmat veren bi bölge seçerim. direk piyadelerimle orayı çevirmeye giderim. bu arada hemen bi tane daha piyade basarım. o piyadeler çıkar çıkmaz kamyonu toplayıp +10muhimmata gönderirim. daha sonra o bölgede kamyon kurulr kurulmaz bren üretirim. arkasından teğmen.. bu arada bir tane de mortar kurarım kamyonun oraya. 75 mühimmat olunca piyadelerime bren veririm. daha sonra sapper kamyonu çağırıım. direk sapper üretip piat veririm. oyun sırasında tabiki komandoların sis bombalarından ve TNT lerinden bol bol faydalanırım :) daha sonra kanguru üretip içini doldururum. karşınızda iyi oyuncu yoksa kangurular meydana çıkar çıkmaz oyun sizin olur. iyi oyuncu varsa kangurular hiçbir işe yaramaz.

• amerika ile oynayanlar için bir tavsiyede bulunacak varmı. özelikle online oynayanlar için yenilmekten sıkıldım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokutay

amerika ile oynayanlar için bir tavsiyede bulunacak varmı. özelikle online oynayanlar için yenilmekten sıkıldım artık.

ben sürekli amerika ile oynuyorum. sana tipik bir başlangıç söyleyeyim. gerisini oyunun gidiş hattına göre sen şekillendirirsin.

ilk olarak mühendise baraka yaptırıyoruz ve bir mühendis üretiyoruz. baraka tamamlanınca rifle üretiyoruz. mühilerle benzinlikler öncelikli olarak bölgeleri çeviriyoruz. bu arada insangücü biriktikçe rifle üretiyoruz. mümküm olduğunca rifleleri beraber çarpıştırın. teke tek yakalanmasınlar düşmana. benzininiz 60 olduğu anda barakadan BAR geliştirmesini yaparak riflelere bar verin. piyade gücünüz artık katlanmış olur. bu noktadan sonra insangücünü ne ihtiyacınız varsa ona göre kullanın. 4-5 mangadan fazla rifle yapmayın. benzin bar yüzünden sıfırlanmıştı. 20 olunca hemen sıhhıye kurun karargaha... artık geri çekilen rifleler ile sağlıklı bir şekilde cepheye dönebilirsiniz.

bu noktadan sonra ben doktrin ağacından paraşütçüleri seçmenizi tavsiye ederim. eğer çok piyade ağırlıklı oynuyorlarsa (örneğin karşınızda PE var ve kalabalık geliyorsa..) doktrin ağacının sağ tarafından başlayıp keşif uçağı ile makinalı uçak sortisini seçin. düşmanın saldırılarını bunu kullanarak atlatabilirsiniz. eğer araç veya tank ağırlıklı oynayacağını düşünüyorsanız doktrinin sol tarafından paraşütçüleri ve antitank indirmeyi açmalısınız. gerek paraşütçülere bazuka vererek gerek at indirerek taşıtlara üstünlük sağlarsınız.

eğer karşınızdaki MG42 ağırlıklı oynuyorsa sıhhıye kurduktan sonra benzin 40 olunca elbombası geliştirmesini açmanız faydalı olur. mg takımına el bombası atarsınız. eğer bunu düşünmüyorsanız yapmanız gereken 50 benzin olmasını bekleyip ardından 45 benzin olunca motor pool yapıp zırhlı araç üretmek.

önerim mühimmatınızı çok fazla biriktirmemeniz. eğer uçakla piyade taramayacaksanız sık sık riflelerin yaylım ateşi seçeneiğini seçin. ve rifleler ile çarpışırken her mangayı birbirine uzak tutun. eğer iki manganız varsa iki manga düşmana iki noktadan eteş etsin. en güvende olduğunu düşündüğünüz manga ile yaylım ateşi açın.

KESİNLİKLE rifle mangalarınızı kaybetmeyin. direk karargaha kaçırın. deneyim kazanan rifleler mükemmel savaşırlar. 3 rütbeli bir barlı rifle gurubu alman şovalyeleri ile rahatça teke tek çarpışabilir. hele birde supply yard dan upgrade yapıldı ise mükemmel olur.

burda verdiklerim benim oyunun başlangıç evresinde tercihlerimdir. bu taktikle oynarsanız benzini ASLA biriktirmeyin. harcayın. barakada 125 benzinlik geliştirme var ve bunları yapmadığınız her saniye sıkıntı yaşarsınız. ben benzin 59 olduğunda BAR geliştirmesine sürekli tıklıyorum ve 60 olduğu anda üretime sokuyorum. o kadar ciddi bir durum. Ranked oyunlarda hız çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 12 Şubat 2010; 2:16:48 >

• çok tesekkurler.
  • Biraz önce biten çarpışmamızdan bir screenshot.. M10, Alman zırhlı aracını vururken..

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]
  • Kısa yoldan taktik öğrenmek için gamereplays.org'dan shaman79 adlı Türk arkadaşın replaylarını izlemenizi tavsiye ederim.Dünyanın en iyi coh oyuncularından biridir.En son ilk 50de idi.Wehrmatch.Hemen birşeyler kaparsınız.
  • arkadaşlar ben alman ırkını oynuyorum karşımda ingiliz oldugu zaman askerleri beni baya bi zorluyor alman askerleri düşük gibi ne yapmam gerekiyor_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

arkadaşlar ben alman ırkını oynuyorum karşımda ingiliz oldugu zaman askerleri beni baya bi zorluyor alman askerleri düşük gibi ne yapmam gerekiyor_?

Bir çok taktik uygulanabilir fakat bu taktikler haritaya göre de değişiyor .. benim görüşüm bu şekildedir ve bu yüzden sana tam olarak şunu yap demek yerine sana bir site vereceğim.. buradan ilgili replay ları indirir izlersen çok taktik öğrenebilirsin ve işine yarar...

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25

• girdimde indirdiğim videoları seyredemiyorum..pcmde oyun yuklu deil onunla bi alakası varmı
  • replaylar oyun içinden seyrediliyor yani oyunun kurulu olması lazım
  • coh un orjinali var online oynuyorum ama coh tov un orjinalini de alcam oparations için . normal olarak online da iyiyim ama operations hakkında bi fikrim yok. operations oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Naziler güçlü hele King Tigerler

Forever NAZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

coh un orjinali var online oynuyorum ama coh tov un orjinalini de alcam oparations için . normal olarak online da iyiyim ama operations hakkında bi fikrim yok. operations oynayan var mı?

ben oynuyorum ara sıra panzerkrieg.. özellikle 2ye2 gayet keyifli. fakat fazla oyuncu yok. çok az server kuruluyor. sadece operasyonlar için o kadar para verme derim ben. tabi hem ilk oyun hemde opposing fronts varsa sende. eğer biri varsa tov u almak mantıklı tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher57
    coh un orjinali var online oynuyorum ama coh tov un orjinalini de alcam oparations için . normal olarak online da iyiyim ama operations hakkında bi fikrim yok. operations oynayan var mı?

Merak etme bende duz coh la takiliyorum ,tav alicktmda c&c4 almaya karar werdim su gunlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynayan arkadaşlar hamachi den mi oynuyorsunuz? Yoksa oyunun kendi online kısmından mı? Bir de oyunun kendi online kısmından oynayabilmek için orjinal gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King
    Online oynayan arkadaşlar hamachi den mi oynuyorsunuz? Yoksa oyunun kendi online kısmından mı? Bir de oyunun kendi online kısmından oynayabilmek için orjinal gerekiyor mu?

Hamachi dende kapisiliyor ama rht deil bende orjinali war,oyun ztn ucuz 20 liraya coh al hmchi,versiyon,net bglntisi fln ugrasma
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.