Şimdi Ara

COMPAQ IPOQ 3630 YARDIM EDERMISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba COMPAQ IPOQ 3630 aldim ikinci el olarak yanliz cihazda soyle bir durum var. Cihazi resetlemisler Internetten aradigim ve buldugum kadar ilk karsilama ve ayar ekranina gecmis (win xp deki gibi) Ancak ilk ekranda beni AUSRICHTEN (almancasi) ALIGN SCREEN (ingilizcesi - internetten buldum) seklinde karsiladi makina Ben bu bolumu nasil gecip diger bolumlere gecebilirim? Internette bir yer buldum bunu adim adim aciklamis Ancak rusca oldugu icin hicbirsey anlamadim. Yardim eder iseniz sevinirim. Bu arada elimdeki cihaz Almanca Bu cihazin isletim sistemini Ingilizceye cevirme olanagim var mi? Bunu ben yapabilirmiyim yoksa HP Servisinin yollari tastan diyip Cebime parayi koyup Amca ben geldim mi demeliyim? Saygilar...

Rusca aciklama yapan sitenin adresi asagidadir.
    http://www.pocketpc2002.ru/support/ipaq/faq/welcome.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytariko -- 27 Ağustos 2005, 18:45:07 >

• hard reset atmayı denedinmi?
  • hart formattan sonra

birinci ekranda karelerin ortasına dokunuyorsun

ikinci ekranda nex nex tarzı bir ekran cıkıyor dokunuyorsun geciyor

üçüncü ekranda ise kopyala yapıştır yapıyorsun kalemi basılı tutuyorsun ekrana farklı bir menu acılıyor copy paste

ve pda acılıyor ..
  • Evet 1 - 2 defa yaptim bu islemi ancak bu bolumden bir turlu gecmem mumkun olmadi. Cihazin kullanma klavuzlarini netten indirdim ancak bu bolum ile ilgili hicbir cumle veya resim gecmiyor.
  • bir deneyeyim hocam olmaz ise donerim tekradan Tesekkurler
  • Hocam makina bu islemi yemedi yada ben beceremiyorum Anlamadim gitti valla!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytariko -- 27 Ağustos 2005, 23:01:55 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KOND

hart formattan sonra

birinci ekranda karelerin ortasına dokunuyorsun

ikinci ekranda nex nex tarzı bir ekran cıkıyor dokunuyorsun geciyor

üçüncü ekranda ise kopyala yapıştır yapıyorsun kalemi basılı tutuyorsun ekrana farklı bir menu acılıyor copy paste

ve pda acılıyor ..

Hard format dediginiz sey Hard reset sanirim. Bu islem reset tusuna 2 sn basip sonra alttaki kapatma tusu ile cihazi kapatip 60 sn sonra acma olarak oluyor gorunuyor katalogunda. Bu islemi de yaptim. Ancak ALIGN SCREEN bolumunde ortadaki isarete dokununca imlec sol uste, tekrar dokununca sol alta, tekrar dokununca sag alta ve enson tekrar dokununca sag uste gidiyor. Bu bolumden sonra normalde STYLUS bolumune gecmesi gerekiyor ancak gecis yapmak yerine ALIGN SCREEN bolumunde imlec tekrar ortaya kayiyor. Yardim eder iseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer oratadaki işaret dediğin beyaz bi noktaysa stylus u 90 derece açıyla üzerinde tut ve kaldırma bi süre, bide bunu dene bakalım
    ayrıca bundan önce hard reset işlemni 10 kere falan dene, bazen 10 deneme falan gerekeilio
  • Yok hocam yemiyor Inat etti iyice. Kirdiracak kafasini gozunu. En son sen sag ben selamet. Su anda yanimda 3650'si olan bir arkadasim var ve oda denedi. Hatta kendi cihazinida resetledi yanimda. Ayni ekran ondada gorundu ancak kolaylik ile gecti. Tek fark benimki Almanca arkadasinki Ingilizce Bu almanlarin inatciligini Uretim sirasinda bu palmlerede mi aktarmislar ne. Neyse sinirden sacmalamaya basladim artik. Durum su ALIGN SCREEN bir suru resete karsin hala ayni cillop gibi gozume batiyor karsimda. Herhalde pazartesi gunu HP Servisine gonderecem cihazi. Inatcilik sinirlerini aldirmak uzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytariko -- 27 Ağustos 2005, 23:29:51 >
  • hayırlısı olsun
  • Bu ALIGN SCREEN ve STYLUS bolumlerini gectim arkadaslar. Ancak simdi de PUP-UP MENUS bolumunde takildim. CUT - COPY - PAST menusu gelmedi. Bunu ne yapip getirebilirim? Ekranin orasina burasina dokundum ancak gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytariko -- 28 Ağustos 2005, 3:13:18 >
  • Sorunu biraz inat ile cozdum arkadaslar tesekkurler. Problem ALIGN SCREEN de falan degilmis Ekranda sag asagiya bastigimda klavte acilmiyor su anda. Ya ALIGN SCREEN ayarini yanlis yaptim yada ekranda kayma var. Her neyse en azindan calisan ve MP3 player olarakta kullanabilecegim PPC2000 kurulu bir Almanca PDA olmus oldu
  • geçmiş olsun
  • Sagolasin hocam Yardimin icinde ayriyetten sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.