Şimdi Ara

Compaq presario f500ea servis portal kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: effectiveness63

Aslında meslektaşım benim laptopdaki sorun sadece wireless değildi birde F12 tuşu kökten çıkmıştı. Nasıl oldu bilmiyorum bi actım baktım tuş yok :D tuş takımını komple değişeceklerdi ve malum wireless probleminden dolayı anakartı da değişeceklerdi parça geciktiginden dolayı 30 iş günüde doğasıyla geçti.

Ne olursa olsun bilmiyorum bu son olur heralde bir daha hp servise göndermek istemiyortum hele bi makine gelsinde hayırlısıyla .. Acaba ne zamana kadar gelir ? Değişim talebi formunu dün imzaladım. Fax çekmiş teknosa 1 haftaya kadar gelir mi acep ?

Bu arada iyi temennilerin için teşekkür ederim

Yani bir haftaya da gelebilir, bir aya da gelebilir. Ama genelde ürün değişimlerinde pek problem yapmıyorlar diye biliyorum. Sanırım 2 haftaya kadar verirler. (yani umarım)

• evet bugn itibariyle tam 1 hafta oldu hala laptop ortalıkta yok
  • ne oldu kardeş devamını yazmamışsın....geldmi notebook...?
  • yoksa gelmiyor mu

ben de vereli yarın 1 hafta oluyor dün aradım parça bekliyorlarmış
    şu wireless sorunu devam etmez inşallah, 1 yıla yakın daha kullanmayı düşünüyorum bu cihazı çünkü
  • arkadaşlar merhaba.
    ben de hp compaq laptop da wirless sorunu yaşadım. bilgisayarı bir hata edip teknosadan almıştım..
    garanti süresi dolmamıştı ve 12 aydır sapasağlam kullanıyordum.. problem çıkınca en güvenilir yerdir diye aldım bilgisayarımı
    hp servise götürdüm. aracı olarak teknosaya başvurmadım. henüz iki hafta oluyor. ses seda yok.
    burada okuduklarımdan yola çıkarak 30 gün bekleyecek ve 31. gün para iadesi talep edeceğim.
    fakat aynı sorunu yaşamış ve burada aşamalarını bizimle paylaşmış olanlara bir sorum var.
    para idadesi veya yeni bir model istediğimizde ne kadar süre sonra bilgisayar elimize ulaşıyor.
    ben bilgisayarı iş için kullandığım için zaman benim için çok önemli..
    bir de tamir ettikleri zaman sorun tekrar ediyor mu?
    üst bir model istediğim zaman istediğim herhangi bir modeli verirler mi?
    çünkü ben 17 inç olan bilgisayarımı kabul ederlerse 15 inç bir başka model ile değiştirmek istemekteyim..
    böle bir sürü sorum var.. cevaplayan aradaşlara minnettar kalacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tongutg -- 14 Eylül 2008; 9:13:36 >

• Geçmiş olsun.

Bence ilk önce bir bkleyin bakalım. Hele bir 30 iş gününüz dolsun. Demek istediğim bunların işi belli olmaz, yarın bilgisayarınızı yaptık da diyebilirler.

Sorularınıza gelecek olursak;

Yeni ürün talep ettiğinizde sanırım bir ya da en geç iki hafta içinde yeni ürünü alırsınız. Yeni ürün talep ettiğinizde problem çıkarmıyorlar. Ama para iades isterseniz işler meşakkatli. 2 haftada alan da var, aylarca sürünen de. Açıkçası para iadesi işin en zor kısmı.

Ürün değişiminde iyi pazarlık ederseniz istediğiniz daha iyi özelliklerdeki ürünü alabilirsiniz ama 17inch yerine 15inch vermezler gibi geliyor bana. Yine 17inch ama daha iyi özelliklerde bir bilgisayar için pazarlık yapabilirsiniz. Ama bunların işleri belli de olmaz, siz talep edin 15inch, bakarsınız verirler :)

Benim bilgisayarım da neredeyse bir yıl önce giymişti wirelessdan servise, anakart değişti. BIOS güncellemesi yaptım bilgisayar gelir gelmez ve bir yıldır sorunsuz kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim, bilgisayarınız gelir gelmez F1F sürümlü BIOSu yükleyin.

Tekrar söylüyorum, para iadesi ve ürün değişimi için fazla heveslenmeyin. Bakarsınız tamir edip verirler aleti. Benimkini 24. iş gününde vermişlerdi. :D

• ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..
    bekliyorum.. bakalım ne diyecekler..
    gelişmeleri buradan bildiririm
  • merhabalar:)
    bugün hp servisden bilgisayarımı aldım.
    şimdilik osrun devam etmiyor.
    ayrıca beklediğimden çabuk geldi..
    işte böyle. verilen onarım belgesinde mainboard değiştirildi yazıyor.
    :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.