Şimdi Ara

COMPAQ PRESARIO V6328 ayrıntılı resim.HAYRANLARINA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakından merak eden Qompaq hayranlarına
    biraz canlı fotoğraf ekleyerek aydınlatıcı bilgi vermek istedim.
    Dahasını öğrenmek isteyenlere, soruları yantlanacaktır.

COMPAQ PRESARIO V6328 ÖZELLİKLERİ - FİYATI ( Değişken olabilir)
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/1090731-4511061-4511669-4511669-4511669-13077492-78219321.html

PARLAK MALZEMELİ KASA

DOKUNMATİK SES VE MULTIMEDIA TUŞLAR

AKTİF VE KAPALI DURUMA GETİREBİLEN TOUCH PAD

UZAKTAN KUMANDA ExpressCard YUVADA GİZLEME DİKKAT!!!
    HP SİTESİNDE İSTEĞE BAĞLI DİYOR ALIRKEN MUTLAKA SORUN.

• Hayirli olsun arkadasim guzel secim. Ayni bilgisayar bende de var suan icin memnunum.

Kumanda bende de cikti. 6338 alan bir arkadasta cikmamisti dikkat edilmesi gereken bir konu.
  • Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Compaq ın bu modeli bence fiyat
    performans olarak en iyi seçimlerden biri, Bu nedenle bende V6328 veya
    V6343 modellerinden birini almayı planlıyorum. Yalnız kafamı kurcalayan
    bir soru var. Compaq ın diğer topiğinde bazı arkadaşlar harddiskten
    bir ses geldiğini yazmışlar. Acaba sizin aldığınız nootbooklarda böyle bir
    problem var mı ?
    Ayrıca kullanırken pili ortalama ne kadar gidiyor ?

Cevaplarsanız çok memnun olurum

Edit: Şimdi dikkatimi çekti. Diğer forumdaki bir arkadaşımız sesin Win XP kullanırken olduğu,
    Vista kullanırken kaybolduğunu yazmış. Eğer her iki işletim sistemini kullanan biri varsa bunun hakkında
    bilgi verebilir mi, ses sadece Win XP kullanırken mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 9 Haziran 2007; 16:30:56 >
  • Diğer forumu okuduktan sonra şarja takılı değilken bir ses olduğunu farkettim fakat o sesin hdd kısmından gelmesine rağmen hdd den olmama ihtimali var. Genelde wireless kapalı kullanıyorum ve ses olduğu zaman wireless i açıp kapatıyorum (düğme hdd ile aynı yerde) ve ses gidiyor. Zaten oluşan ses bana göre rahatsız ediici bir ses değil heleki desktop hdd lerin seslerinidüşünürsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T0L6@

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Compaq ın bu modeli bence fiyat
    performans olarak en iyi seçimlerden biri, Bu nedenle bende V6328 veya
    V6343 modellerinden birini almayı planlıyorum. Yalnız kafamı kurcalayan
    bir soru var. Compaq ın diğer topiğinde bazı arkadaşlar harddiskten
    bir ses geldiğini yazmışlar. Acaba sizin aldığınız nootbooklarda böyle bir
    problem var mı ?
    Ayrıca kullanırken pili ortalama ne kadar gidiyor ?

Cevaplarsanız çok memnun olurum

Edit: Şimdi dikkatimi çekti. Diğer forumdaki bir arkadaşımız sesin Win XP kullanırken olduğu,
    Vista kullanırken kaybolduğunu yazmış. Eğer her iki işletim sistemini kullanan biri varsa bunun hakkında
    bilgi verebilir mi, ses sadece Win XP kullanırken mi oluyor ?

Teşekkür ederim. hard diskte anormal bir ses mevcut değil.
    Benim ikinci dizüstüm, çok sessiz ortamda dikkatli bir şekilde
    kulağınızı harda yaklaştırınca duyabilirsiniz. Ben sadece vista kullanıyorum.
    Batarya süresi ise bazı donanımların ve laptop ta bulunan ayarların yapılması,
    ekran ışığının gereksiz fazla aydınlatılmasının kısılması , harici optik maus kullanılmaması gibi
    harici donanım takılmaması kullanım süresini uzatan faktörlerdir.
    Ve yeni aldığınızda V6328 yaklaşık 2-3 saat gitmeli.

• isinma sorunu yok en cok isininan kisim hdd kismi
    touchpad gordugum en iyilerden, ter ve hafif nemde bile calisiyor, hemen uzerinde bulunan tusla iptal edilebiliyor ek mouse kullananlar icin cok iyi
    kumanda sadece qplay ve media center da degil hemen hemen tum multimedia uygulamalarda kullaniliyor, elimden dusurmuyorum diyebilirim
    klavye cok rahat (daha once acer ve msi modelleri kullanmistim kesinlikle onlardan daha iyi)
    kasa iscilik, malzeme ve gorunum cok iyi
  • Peki arkadaşlar 6338 serisinde Amd işlemci nasıl. Laptoplar için Amd yi fazla tavsiye etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 4 Temmuz 2007; 18:28:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Peki arkadaşlar 6338 serisinde Amd işlemci nasıl. Laptoplar için Amd yi fazla tavsiye etmiyorlar

valla etmeyen insanlar bana göre çok sabit fikirli. Bendede v6338 amd tl 52 var ve çok memnunum sadece bir kere intel işlemcim oldu oda celeron 600 dü. çok saçmalıyolar. bence intelin kuruntusu yada komplosu. çatır çatır çalışıyo sapasağlam laptop. hiçbişiysi yok. hem amd her zaman intelle dalga geçicek cinsten işlemciler yapmıştır. intelin 2.2 ghz lık işlemcisinin gücünü 1.7 lik amd rahatlıkla verebilir. bene alırsan doru bi karar vermiş olursun.

• hayırlı olsun makinan dostum, servissiz günlerde kullanırsın umarım...
  • merhabalar..
    bende iki ay önce ea6338 + creative zen satın almıştım.. gerçekten desktoptan aldığım hertürlü randımanı bana sağlamakta( neredeyse diyim yani).. esasen oyun performansı da hiç gözardı edilemeyecek derecede yeterli denilebilir.. dış yüzey kaplaması ve ergonomisi fevkalade.. satın almadan önce epey kararsızlandım toshiba ve sonyler ister istemez akıl karıştıryor.. ancak şimdi hiçbir keşkem yok aklımın herhangi bir köşesinde.. üstelik neredeyse ayırdığım bütçenin yarısına olayı bitirmenin keyfini sürüyorum.. hele herşeyi aynı olduğu halde ısrarla hp alıp eş modelde 200-300$ fazla ödeyenlere .. ne diyim ki bilemiyorum yani..:-))
    kısaca laptop lazımsa..compaq 63XX işinizi görecektir , şu dönem için en azından yani.. benim nacizhane fikrimdir.. üstelik ürünü bir yıl, ücretsiz herşeye karşı sigortalamanızda mümkün..
    herkese iyi günler dilerim.

• arkadaşlar bende de 6328 var haziran 2 den beri kullanıyorum. bu bahsedilen ses olayı bende mevcut fakat wireless kullanırken ses kayboluyor. ben organizasyon işinde olduğum için laptopu profesyonel konser alanı sistemine bağladığımda kolonlarda inanılmaz bir dipses aldım. filtreli kablo takmama rağmen o ses kaybolmadı ses sanırım donanımsal bir sorun. çünkü mouse hareket ettikçe o ses geliyor. özellikle mavi rengin hakim olduğu ekranlarda bataryayı rekora ulaşarak 4 saat kullanabildim.:) ekranı full kıstım ve touchpad kullandım:) gürültü olayı kesinlikle tatmin edici. heleki benim asus masaüstümden itibaren. kumanda bende de çıktı. yalnız laptopta hoşuma gitmeyen tek şey windows anında 8 mb ekran kartı belleği kullanılması. vista 2d uygulamalarda bellek arttırımı konusunda çok beceriksiz bence. bunu ayarlayabileceğimiz bir program biliyormusunuz acaba. ayrıca bence vistanın sorunsuz çalıştığı nadir bilgisayarlardan biridir sanırım şu an için piyasadaki

• arkadaslarV6343EA almayı düşünüyorum kulanan arkadaslar varmı varsa tavsiye edermisiniz

Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi
    • Intel® Core™ 2 Duo işlemci T5300
    • 1,73 GHz , Düzey 2 önbellek 2 MB
    • Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN
  • V6343 ben kullanıyorum.. kesinlikle almalısın.vistayla uyumlu çalışan sorunsuz bir dizüstü..

V6000 serisi kullanıcılar derneği için TIKLA

V6000 serisi'nin yeni ürünlerinide incelemeni öneririm..

Örneğin V6420'yi inceyebilirsin.. V6343'ün biraz daha yükseltilmişi..

Hard disk kapasitesi 160 gb ve ekran kartı bir tık daha önde.Kasa aynı..

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71470

• ilgin tesekkurler balabanraca ürünü alınca gorusuruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.