Şimdi Ara

COMPEX/GAMEX 35. Uluslararası Dijital eğlence ve Oyun Fuarı - ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yer : Lütfi Kırdar Fuar Merkezi

Resmi Site :http://www.compex.com.tr/index.php

Online Davetiye :http://www.compex.com.tr/davetiye.php

COMPEX/GAMEX Uluslararası Dijital eğlence ve Oyun Fuarı 35 defa kapılarını açacak

Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 35’nci kez düzenlenecek olan COMPEX Fuarı, 2010 yılında yeni bir konsept ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. COMPEX bu yıldan itibaren “COMPEX/GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı” adı altında 2-5 Aralık 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.

Tüm dünyada 50 milyar dolarlık bir pazara sahip olan dijital oyun sektöründe Türkiye önemli potansiyele sahip ülkeler arasında görülmektedir. Bu bağlamda GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, Türk Telekom Grup şirketlerinden Sobee işbirliği ile sektöründe bir ilki gerçekleştirecek.

Özellikle yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekmek adına önemli basamaklardan biri olması hedeflenen GameX, “uluslararası ihtisas fuarı” olarak önümüzdeki yıllarda bölge ülkelerini de kapsamayı planlıyor.

Yeni konsepti çerçevesinde uluslararası on-line oyun firmalarının da katılımı ile ziyaretçiler arasında ödüllü oyun turnuvalarının gerçekleştirileceği fuarda, Türk Telekom, TTNET, Sobee, Avea, Toshiba, Sony, Asus, Lenovo, Dell Alienware,
    X-Wishes oyun simulasyonları ve Nintendo gibi firmalar dijital oyun sektöründe en son yeniliklerini ziyaretçilere tanıtacak.

Ayrıca, Türk Telekom, Sobee’nin 700 metrekarelik standında, 4 gün boyunca sürecek ödüllü turnuvalar ve uluslararası boyutta ses getirmesi beklenen yeni oyun lansmanları da yapılacak.

Katılımcılar;
    ADEKS
    AKŞAM
    ANADOLU JET
    ANT YAYINCILIK
    ARAL
    ARMEGA
    ASTRON
    ASUS
    AVEA
    BALO DIŞ TİCARET
    BİLGİSAYAR GAZETESİ
    BİLİŞİM DÜNYASI
    BOOM INTERACTIVE
    BTDUNYASI.NET
    BUGÜN
    CARDIATECH
    CENOFİS
    CHIP
    CHIP ONLINE
    CLEANSAFE
    DELL
    DENİZBANK BONUS
    DENGE ELEKTRONİK
    DEV BİLİŞİM
    DEVELOP
    EFE'S PHOTO
    EMKO
    FENERCELL
    GARANTİ BONUS
    GENNA
    IXIRHOST.COM
    IDEA
    İS-MAİL
    KAHRAMANLAR.ORG
    LENOVO
    LEVEL
    MESSAGE İLETİŞİM
    MEDIA MARKT
    MICROSOFT
    MİLLİYET
    NFINITY GAMES
    NINTENDO
    OFİSMOB
    ÖNCÜ GÜVENLİK
    PAREX
    PC TIME
    PC NET
    POWER FM
    RADİKAL
    SOBEE
    SONY
    TELEPATİ
    Tİ-Vİ BU
    TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
    TOSHIBA
    TOYOTA
    TT ÇOCUK
    TTNET
    TÜRK TELEKOM
    TÜRK TELEKOM ARGE
    UMUR MATBAA
    VATAN GAZETESİ
    X-WISHES RACING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 25 Kasım 2010; 18:59:16 >

• Ahanda SONY standı ! Pazar Günü 05 Aralık da Bütün DONANIMHABER Toplanıp gidelim . SONY ile irtibata geçer daha da sağlam bir organizasyon talebinde bulunur E3 ve TGS ye TAŞ ÇIKARTIRSAK ! Hele ki Dev Standta 3D bir perde ile gösteri olursa bunları da dile getirirsek ÖZGÜR KIRAZCI beye Devrim tamamlanmış olur
  • Eneeeeeeeee oyun istiyoruz.
  • Bu fuarın kalitesi nasıl ? Daha önce katıldınız mı değer mi gitmeye ? E3ün çeyreği eder mi :D
  • acaba tanıtım anlamında gt 5 dağıtırlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Bu fuarın kalitesi nasıl ? Daha önce katıldınız mı değer mi gitmeye ? E3ün çeyreği eder mi :D

Bu fuar daha önce değişik konseptlerde uygulanıyordu, ilk defa Game konulu olacak, aslında bu yönü ile Türkiye'de ilk sanırım
  • Cuma günü arkadaşlarla gideceğiz...

Bakalım nasıl bir etkinlik olacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Onur

acaba tanıtım anlamında gt 5 dağıtırlar mı

Bırak bedava oyun vermeyi girerken para alır bunlar.
  • Okulda Afişini Görmüştüm Harika Olacaga Benziyor(Afişten Çıkarım)
  • Aral standını yakalım, yıkalım
  • Ülkemiz için güzel bir gelişme. Inşallah ilerde E3 fuarlarinida görürüz.
  • Gerçekten inanamıyorum. Bir oyun fuarı hemde türkiyede :D
  • Gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim. Gidenler iyi eğlensin.
  • Gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 2 Aralık 2010; 17:21:20 >
  • kesin Granturismo 6 bu fuarda duyurulur
  • biletlerim hazir
  • valla ben bugun bı ugrıyım dedım aksam ustu işlerımı bıtırıp acıkcası gıttıgıme pısman oldum ufacık bır alan resmen hayalkırıklıgı oldu benım ıcın zaten 20 dk durmadanda cıktım
  • Yeni birşey değil ki bu bildiğin Compex fuarı. Zaten bu fuar son 1-2 senedir tamamıyle oyunlara odaklanmıştı, adım atıyosun bir uzakdoğu Online oyununa çarpıyorsun. Sonunda fuarın ismini değiştirmeyi düşünmüşler. Eskiden çok daha fazla içeriğin ve etkinliğin olduğu gezmesi keyifli bir fuardı bu, rahat 14-15 senedir yapılıyor. Çok beklenti ile gitmeyin.

Edit: Başlıkta yazıyormuş 35. imiş. Ben 15 sene önce gittim diyeyim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wassermann -- 2 Aralık 2010; 20:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

Yeni birşey değil ki bu bildiğin Compex fuarı. Zaten bu fuar son 1-2 senedir tamamıyle oyunlara odaklanmıştı, adım atıyosun bir uzakdoğu Online oyununa çarpıyorsun. Sonunda fuarın ismini değiştirmeyi düşünmüşler. Eskiden çok daha fazla içeriğin ve etkinliğin olduğu gezmesi keyifli bir fuardı bu, rahat 14-15 senedir yapılıyor. Çok beklenti ile gitmeyin.

Edit: Başlıkta yazıyormuş 35. imiş. Ben 15 sene önce gittim diyeyim o zaman.

Fuarda metin 2,knıght tarzı oyunlar tanıtılacaksa taa burdan 1.5 saatlik yolu gitmeye deymez vazgeçtim ilkokullu bebeler gider artık metin 3 duyurulur..
  • Ben bu fuar için İstanbul' a uçmayı düşünüyorum ama sanırım beklentileri karşılamayacak.

Sony Türkiye yazmış;

COMPEX 2010 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı 2-5 Aralık tarihleri arasında
    Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşiyor! Sony'nin 250 m2'lik
    alanında PlayStation Move ve Gran Turismo 5'ı deneyimleme fırsatını
    yakalayacak, ayrıca Sony'nin 3D dünyasını da yakından tanıyacaksınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.