Şimdi Ara

Component çıkışı olan uydu receiverleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana component cıkışı olan uydu receiveri lazım fiyat -marka bilgisi olanlardan yardımm isterim..

• -Samsung A200C ( 2 modül yuvası, kart girişi yok )
    -Next 2000 CX Süper Plus (1 kart girişi, modül yok)

bunlar ok.. zaten samsung piyasada yok diye biliyorum ..
    Bunlardan caska önerecek var mı?
  • bunlardan baska yok ki!!
    birde hem componentli, hem hdmi'li humax hd receiver var.
    onu da biliyorsun zaten...
  • olmaması cok ilginç .humax ta cok pahalı...sansui 6000 modeli var onla idare edeceez görünüyor teşekkrler

• olmaması normal,
    arz-talep;
    emu var mi?yok mu?
    ona gore sekilleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sulokal
    site adresleri için tşkrler .süpersin..nasıl olmaz dediğim component çıkışlı receiverlar dı
  • Boyle bir siteden aldıgınız zaman receiveri canak işini ne yapıyorsunuz? Bende bir tane almak istiyorum ama bu canak işleri vs gözümde büyüyor. Birde bilgisiz oldugum için cesaret edemiyorum yanlış bir alım yapamamak için.Digiturk te maçta izlemek istiyorum ama sanrım bütün modellerde digiturk izliyemiyoruz kartını alıp. Uydu forumuna baktım biraz ama orda daha çok konular digital uydu kartlarına kaymış hep benim temel sorularımı cevaplıyacak bir bulamadım. Hangi receiver özellikleri hangi işe yarar, modul ne işe yarar vs. Tam introduction to recievers tarzı birşeye ihtiyacım var anlıyacagınız :)
  • Component çıkışı var ve fiyatı da süper. Bence çok güzel bi cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulokal
    ..olmaması normal,
    arz-talep;
    emu var mi?yok mu?
    ona gore sekilleniyor.

quote:

Orjinalden alıntı: sehyuc
    ....nasıl olmaz dediğim component çıkışlı receiverlar dı

bende o yuzden yazmistim zaten.
    herkes emu destegi diye tutturmus,
    kimse component cikisli receiver aramiyor.
    dolayisi ile talep olmayinca, hicbir firma getirmiyor.
  • İyi de talep o yönde ise vatandaşın talebine uyup O COMPONENT getiren firmalar niye emu desteğine göz yummaz !!! Alemin dürüstü onlar mı ? Tüketici hakları konusunda her zaman dürüst değiller oysa

Samsung firmasının özellikle de Anadolu E. ne Divx yazılım desteği(alt yazı vs.) verir ne de uydu cihazına güncelleştirme. Onların yüzünden Samsung dvd-divx ve uydu alıcısı alanlar rezil oldu !
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

http://msn.pazaryerim.com/main/auctiondetail/92935.php

http://www.mem.com.tr/product.asp?node=900

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2232&IID=12078

http://www.ekopazar.net/vitrin/product_info.php?cPath=132_81&products_id=219

bu sitelerde var goruluyor.
    once telefonla sormak lazim.

ben hipernex'den almistim.
    3 gun icinde elimdeydi.
    memnun kaldim.

Ben bunların çoğuna yazdım, hiçbiri stok taşımıyor, kimse Samsung istemediğinden adamlar bu ürünün devamının olmadığından da habersiz.

Başka bir forumdan Next'in yakında super plus serisinin üst versiyonunun çıkacağını öğrendim. Hem USB girişi var (fotoğraf, müzik için herhalde), hem de ilave kart yuvası olacakmış. Sanırım Bayram gibi çıkacak. Ancak şu andaki modelden şikayetçi olanlarda var. Özellikle sinyal seviyesi yetersiz deniyor. Sharp tuner kullanıyor, aslında kaliteli olmalı.

Bu arada belki de paraya kıyıp PVR özelikli ve component çıkışlı bir model de düşünebilirim. Önerisi olan. VHS'den eski yaptığım kayıtlar çok kötü görünmeye başladı. Belki PVR ile kayıtda daha kaliteli olabilir, en azından DVD kalitesinde kayıt yapıyordur diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

İyi de talep o yönde ise vatandaşın talebine uyup O COMPONENT getiren firmalar niye emu desteğine göz yummaz !!! Alemin dürüstü onlar mı ? Tüketici hakları konusunda her zaman dürüst değiller oysa

Samsung firmasının özellikle de Anadolu E. ne Divx yazılım desteği(alt yazı vs.) verir ne de uydu cihazına güncelleştirme. Onların yüzünden Samsung dvd-divx ve uydu alıcısı alanlar rezil oldu !

piyasa da emu destegi veren receiver'lar genelde,
    piyasa mali diye tabir edilen markalar.
    onlarda el altindan yazilimi yayginlastiriyor.
    samsung, philips gibi firmalar bu ise girmez.
    dolayisiyla, tercih sizin...

• Görüntü kalitesi açısından samsung 200 mü yoksa next 2000cx super plus mı daha iyi .kullanan arkadaşların yorumu bekliyorum
  • next kullanmadim ama, basitce bi yorum yaparsak,
    samsung tuner olarak neredeyse tum markalara parca veriyor.
    yani uretici konumunda.
    next ise sharp, samsung, vs gibi firmalarin tuner'ini kullaniyor.
    montajci konumunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.