Bildirim
Computex 2014: SilverStone Stand Turu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Computex, beklentileri fazla karşılayamadı... Hatta yer alan firmaların çoğu yerel firmalardı bizlik pek ürün yok. Anca amazondan getirteceksin o da ayrı bi sıkıntı...
-
Artık gelmicek galiba silverstone kasaları raven modeli bi harikaydı bi türlü ülkede bulamadım
-
albenisi olmayan ürünler
-
Ben pompasız su soğutma olayını çok sevdim birde 18 cm'lik fan denemek isterim en düşük devirde sessiz ise harika olur.
Silverstone gerçekten müthiş bir firma kalite bakımından hiç kaçmıyor ve fiyatta çekinmiyor yüksek oluyor o yüzden ülkemizde bir var bir yok o kötü tabii.
Yinede bilgisayarımızı devamlı motifine ettiğimiz günleri çok özlüyorum açıkcası.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuana kadar en iyi standlardan biriydi. Büyük kasaları neden incelemediniz merak ettim, 600w üstü psu ların bilgi stickerlarını da kısaca gösterseniz iyi olurdu.
-
fanlar güzel görünüyor bide sessiz çalışıyorsa süper
-
Gelişme yolunda hım pım çım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X