Şimdi Ara

CONAX modül ile kayıt?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben teledünya abonesiyim, 47lb730v tv var.Teledünya tv ye HDMI ile bağlı.TV üzerinden kayıt yapmak istediğimde televizyonunuz HDMI bağlantı üzerinden kayıt yapmaz diyor.Acaba conax modül alsam o zaman kayıt yapmayı denesem olur mu.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UBANA -- 13 Ekim 2014; 20:42:48 >

• konu güncel arkadaşlar.
  • Mantık yürütüyorum, smart kart izin vermezse bu şekilde de kayıt yapılamaz gibi geliyor bana.
  • hdmi ile kaydetme olmaz dogru.. ben de modul kullanmaya basladim... kaydet tusuna basinca takili olan hard diske format atmak gerekiyor tarzi birsey soluyor ben de kaydetmeyecegim icinde filmler oldugu icin evet demedim tabi
    yani modul ile kayit oluyor... daha dogrusu, televizyonun kendi receiver i kullanilacak sekildeyse ( modul, uydu direk bagli is vs ) kayit oluyor, gorusum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo Dancer

hdmi ile kaydetme olmaz dogru.. ben de modul kullanmaya basladim... kaydet tusuna basinca takili olan hard diske format atmak gerekiyor tarzi birsey soluyor ben de kaydetmeyecegim icinde filmler oldugu icin evet demedim tabi
    yani modul ile kayit oluyor... daha dogrusu, televizyonun kendi receiver i kullanilacak sekildeyse ( modul, uydu direk bagli is vs ) kayit oluyor, gorusum...

cevabınız için çok teşekkür ederim.
  • Conax modülün yaptığı kayıt acaba set top box un yaptığı kayıt gibi sadece kendi cihazında da mı oynatılıyor, deneyen var mı? Bunun sormamın sebebi Teledünya Set top box ile kayıtlar başka ortamlarda (PC, DVD player vs.) göstermiyor, sadece kendi cihazında gösteriyor. Eğer Conax modülün kayıtları da böyle ise almaya değmez.
  • Boleros kullanıcısına yanıt
    o modülden değil tv kaynaklı ve evet sadece tv ile izlersin başka aygıtla yada aynı model bile olsa başka tv ile izleyemezsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.