Şimdi Ara

CONAX UYUM MODÜLÜ TELEDÜNYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
49.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda En ucuzu ve kaliteli güvenilir site dururken niye kazıklanalım
    120TL
    http://www.kayacenter.org/urun.php?uid=106

CONAX UYUM MODÜLÜ    TELEDÜNYA
  • Beyefendı kımseyı kazıklama gibi bir niyetımız yok.sozkonusu kazık ıse 120tl den verıyorsunuz ben de 99tl. kım kazıklıyor acaba .
    belkı buyuk bır fırma evet ben onlarla basedecek degılım ancak benımde kendıme gore bır cevrem var candostumu tanıyan tanır. gırn atlanta hd bx bolumunde orda candostum hakkındakı yorumlara bakın. ıstegen ıstedıgı almakta serbest. bu ürün aynısı ve garantılı olan bu ürün bende 99tl
    hatta mademkazık dendı bana gelıs fıyatına verecem varmı otesı. 80tl. problem cıkarsa ıade alırım.sorun cıkarsa anında ıade yapabılırler.
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=74194 satıs sıtesıde burda.

• Bilgi için teşekkürler
  • 1 adet dm800 ün fiyat 180 dolar ve kargo ücreti 45 dolard r.
    1 adet dm500 ün fiyat 40 dolar ve kargo ücreti 30 dolard r.
    daha fazla bilgi i in, lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.
    www.traderainbow.com
  • mrb.
    SONY BRAVIA 46D3500 LCD ürünüm var.

Kablo tv abonesiyim.Teledünya almak istiyorum.Ürünümün özellikleri destekliyor mu ?
    TELEDÜNYA SD veya HD yayın için....

Analog Karasal Tuner
    VAR
    Dijital Karasal Tuner (MPEG-2)
    VAR
    Dijital TV Kablolu Yayın Tuneri (desteklenen operatörlerle)
    VAR
    Favori Kanallar
    VAR
    Kanal Kapsamı CATV
    S1-S20
    Kanal Kapsamı HYPER
    S21-S41
    Kanal Kapsamı UHF
    E21-E69
    Kanal Kapsamı VHF
    E2-E12
    Kanal Atla
    VAR
    Tuner Sayısı
    1
    İstasyon Etiketleme
    VAR
  • arkadaşlar bi iki sorum var.yardımlarınızı istiyorum
    şimdi bu conax dediğiniz aletle teledünya hd set top box arasında bi fark varmı? görüntü kalitesi, kanal geçişleri vs açısından

televizyonun markası toshiba xv500p .buna takabilirmiyim conax denilen aleti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesgatex

arkadaşlar bi iki sorum var.yardımlarınızı istiyorum
    şimdi bu conax dediğiniz aletle teledünya hd set top box arasında bi fark varmı? görüntü kalitesi, kanal geçişleri vs açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: vesgatex

arkadaşlar bi iki sorum var.yardımlarınızı istiyorum

arkadaşlar lg 42" ld 450 tv aldım conax modülde aldım fakat kanalları bulmasına rağmen hiçbir kanalın görüntüsünü alamadım televizyonda cı bilgisi sürekli pasif halde.Şifreli kanalları seçince televizyon cı modülü yok diyor.Modülü çıkarıncada cı modülü çıkartıldı diyor böyle saçmalık görmedim kafayı yiyecem.Modül bozuktur dedim ikinci bir modülle denedim yinede olmadı.Bir çözümünü bilen varsa lütfen bana yardım etsin sevaptır.Bu arada hakikatten lg destek hattındakilerin dünyadan haberi yok.Bizim tv lerimiz conax uyumlu değil diyorlar işin içinden çıkıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

Beyefendı kımseyı kazıklama gibi bir niyetımız yok.sozkonusu kazık ıse 120tl den verıyorsunuz ben de 99tl. kım kazıklıyor acaba .
    belkı buyuk bır fırma evet ben onlarla basedecek degılım ancak benımde kendıme gore bır cevrem var candostumu tanıyan tanır. gırn atlanta hd bx bolumunde orda candostum hakkındakı yorumlara bakın. ıstegen ıstedıgı almakta serbest. bu ürün aynısı ve garantılı olan bu ürün bende 99tl
    hatta mademkazık dendı bana gelıs fıyatına verecem varmı otesı. 80tl. problem cıkarsa ıade alırım.sorun cıkarsa anında ıade yapabılırler.
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=74194 satıs sıtesıde burda.

Siz hala 80 liraya Techisat modül satıyor musunuz? Bu modül LG 42LE5500 ile uyumlu mu? LG 42LE5500'ü Teledünya Conax modül ile çalışırken gördüm DVB-C tunner mevcut. Ancak her marka modül uymuyor deniyor. Sizdeki modül uygun mu?

• ben karaköyden hepsidijital diye biryerde buldum technisat orjinal biberli olan kutulu olanlarından yanılıp diğer poşetli çin üretimlilerden almayın benimki biraz pahalıya geldi 120tl verdim ama yapçak bişi yok çoğu yerdekiler sahte modül olunca verdik parayı.
  • Merhabalar

Teledunyayi bilgisayarimda iszleyebilmek icin CI destekli Terratec H7 aldim Almanyadan. Turkiyeden de gittigidiyor.com dan 120 TL verip Technisat TechniCrypt Conax modul aldim. Teledunya smart kartim SD. Smart karti Conax module takip kanal aramasi yaptirdim kanallari buluyor isimlerini gosteriyor ekranda fakat ekran siyah. Terratec teknik servisini aradigimda ise Turksatin CI mi yoksa CI plus sifrelememi yaptiklarini sordular. Ben de Turksat teknik servisini aradim ama adamlar CI yada CI plus tan haberleri yok, Conax module yazilim kurulmasi gerekebilir diyorlar. Konuyla ilgili dusunceniz veya onerilerinizi paylasabilirseniz sevinirim.
  • Burası Türkiye!
  • conax modül 4.0e olmalı yazılım versiyonu samsung lcdlerde sorunsuz çalışmakta görüntü özellikle sd kanallarda teledünya receıver e göre daha net..
  • 42" LG LE5500 LCD LED TV de Teledunya SD ve HD yayınları izlemek icin conax modulu alıcam. Lütfen yardım.

Evde kablo TV var. Fakat 42LE5500 ile ayarlardan DTV yi secip tum frekensları taramama ragmen TeleDunya kanalları cıkmıyor. Nette bu TV yi satan siteler DVB-C nin bu LCD de mevcut oldugunu belirtmişler. Peki ben neden teledünya kanallarını bulamıyorum.

Eger bulursam direk conax modulunu satın alıcam ve teledunya basvurusu yapıcam. Lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 3 Mart 2011; 17:36:26 >
  • Tamamdır sorunu hallettim. Finladiyayı seçip öyle arama yapmak gerekiyormuş
  • sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbey100 -- 7 Mart 2011; 23:39:50 >
  • Arkadaşlar ben 1 haftadır hatta 1 aydır araştırıyorum. Bir tane modül alacağım herkes başka bir şey söylüyor.

Sonunda modülü aldım sıkıntım kalmadı. bunu sizlerle de paylaşmak istiyorum sizde boşuna tırmalamayın.

Alıdığım modül TechniCrypt CX diye geçiyor kutulu bir şekilde satılıyor. (koşulsuz iade garantisi veriyorlar)

Mpeg2-mpeg4 desteği var. Kredi kartına 6 taksitle aldım. 135 TL 'den...

www.atomsan.com aldığım yer burasıdır.

İlgilenenlere duyrulur kafanızı hiç karıştırmayın derim :)) ben yeterince tırmaladım sonunda rahata erdim :p

• quote:

Orijinalden alıntı: Twinsler

Arkadaşlar ben 1 haftadır hatta 1 aydır araştırıyorum. Bir tane modül alacağım herkes başka bir şey söylüyor.

Sonunda modülü aldım sıkıntım kalmadı. bunu sizlerle de paylaşmak istiyorum sizde boşuna tırmalamayın.

Alıdığım modül TechniCrypt CX diye geçiyor kutulu bir şekilde satılıyor. (koşulsuz iade garantisi veriyorlar)

Mpeg2-mpeg4 desteği var. Kredi kartına 6 taksitle aldım. 135 TL 'den...

www.atomsan.com aldığım yer burasıdır.

İlgilenenlere duyrulur kafanızı hiç karıştırmayın derim :)) ben yeterince tırmaladım sonunda rahata erdim :p

Öncelikle Hayırlı olsun, kanal geçiş hızlarından bahsedermisin,

• arkadaşlar bu ne alaahınızı severseniz yaaa. hiçbirşey anlamadım. cahilliğimin kusuruna bakmayın bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. bu dediğiniz cihaz ın kullanımı için neler gerekli. kablosuz tv aboneliğimi, bu abonelik ücreti nekadar yıllıkmı bu konularda kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. ben de de 42" lg le5500 var hd uyumlu recevier almayı düşünüyordum ancak bunu görünce takıldım kaldım ancak hiçmi hiç bilgim yok.
  • Bu Technisat TechniCrypt Conax kartı Teledunya SD yayınlarını HD ler dahil izlemeye yarıyor. Üyelik kartını içine taktığınızda TV slotuna (bendeki SAMSUNG TV) yerleştiriyorsunuz.

Boxa göre biraz daha ağır kanalla geciyor. Ama tv ile bütünleşik olması, menu düzeni ve tek kumanda kullanma ve HD yayın izleme 100tl lik bu ürün için değer.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.