Şimdi Ara

CONAX UYUM MODÜLÜ TELEDÜNYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
49.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba eve Samsung Syncmaster B2230hd monitör-tv aldım.

Cihazım full-hd. Teledünya abone olmak istiyorum(9.5 liralık pakete).. Hd set top box'a para vermek istemiyorum...

Cihazımda da dvb-c tuner var mı?

varsa technisat conax modul mü almam lazım ? ne almam lazım??

ve bu modülü nereye takacağım?

tv-monitörün Arka panelinin resmini upload ettim.

Bu da cihazın resmi sayfası..
    http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22PTNSF/ZA-features

Yardım ederseniz çok sevinirim.

CONAX UYUM MODÜLÜ    TELEDÜNYA

• Bu ürün indirimPLUS da gayet uygun. Müşteri yorumlarına bir göz atın isterseniz.

http://www.indirimplus.com/16118-technisat-conax-cx-modul
  • quote:

Orijinalden alıntı: truncu

Merhaba eve Samsung Syncmaster B2230hd monitör-tv aldım.

Cihazım full-hd. Teledünya abone olmak istiyorum(9.5 liralık pakete).. Hd set top box'a para vermek istemiyorum...

Modül takılma özelliğ yok gözüküyor. Sitede özelliklere baktım öyle bir özellik yok gözüküyor. Yanlarda başka bir takılacak yer yoksa yok ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Orijinalden alıntı: truncu

Merhaba eve Samsung Syncmaster B2230hd monitör-tv aldım.

Modül takılma özelliğ yok gözüküyor. Sitede özelliklere baktım öyle bir özellik yok gözüküyor. Yanlarda başka bir takılacak yer yoksa yok ne yazıkki.

-->Bakın resimde giriş portlarının olduğu yerin üst sağ kısmında bir cep gibi girinti yeri var. Bir kart yuvası girişini andırıyor. evde dikkatle baktım Common interface yazıyor. Acaba Conax modülü oraya mı takacağız ?

--> Bir de bir iki mesaj yukarda sorduğum iki çift sorum var. onları cevaplandırabilir misiniz ?

• DVB-T değilde DVB-C uyumluysa modülü takacağın yer orası. Ben söylemeseydin farkedememiştim. Alacağın modülü oraya takacaksın. Teledünya'dan abone olacaksın. Kutu istemeyeceksin kartı verecekler sana. Modulün içine kartı takacaksın.Aktivasyon parası umarım istememezler ama istendiğini biliyorum daha yeni değişmediyse. Ayda 9.5 tl onun dışında ödeyip temel paket kanallarını izleyebilirsin. Modüllerde neotion ilk serilerde problem vardı şimdikilerde yok. Biberli var. Smit var. Aslında farketmiyor Alacağın modül. Ucuz olanı al bence. Zaten tek özelliği şifre çözmek.Daha başka aklına takılan bir şey varsa cevaplayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 29 Temmuz 2011; 14:35:16 >
  • http://www.indirimplus.com/16118-technisat-conax-cx-modul 85 tl iliglenen arkadaşlara duyurulur:)
  • SATILIK kablo tv ve teledünya hd ve standart yayınlar için BİBERLİ TECHNİSAT CONAX MODÜL yalnızca 85 TL. (hepsidigital.com orijinal satıs faturaları ve evrakı ile birlikte)

Arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce hepsıdıgıtal’den satın almıs olduğum technısat hd conax modülü yeni taşındığım yerde kablo tv servisi olmaması dolayısıyla satıyorum. Guzel bir Full Hd Digital Uydu Alıcısı ile takas da dusunebiliriz. isteyen arkadaslar caliskancengiz@yahoo.com adresinden irtibata gecebilir.

Lütfen fiyat konusunda ısrarcı olmayın cünkü yenisi 120 tl ve ben %25 uygun fiyat ile yalnızca 85 tl ye satıyorum. Benim tv philips 42pfl6605 led ve cihaz gayet güzel calisiyor. Ödemenin yapıldığı gün kargoyla yollayacağım ürünü. Simdiden hayırlı olsun.
  • conax cx modülü aldım, akşam saatlerinde teledünya aktivasyonu tamamlanacak. peki kanallara nasıl ulaşacağım. arama mı yapmam gerekecek. kendisi otomatik olarak mı tanıyacak. ne olacak merak ettim. örneğin teledünya'da olup da şu an benim hafızamda olmayan kanallar ne olacak? yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigatron23

conax cx modülü aldım, akşam saatlerinde teledünya aktivasyonu tamamlanacak. peki kanallara nasıl ulaşacağım. arama mı yapmam gerekecek. kendisi otomatik olarak mı tanıyacak. ne olacak merak ettim. örneğin teledünya'da olup da şu an benim hafızamda olmayan kanallar ne olacak? yardımlarınızı bekliyorum.

Televizyondan arama yapmanız gerekmektedir.
  • Kablo tv kulanıcısyım. Hd yayın için kablo tv den hd kutusu aldım ancak ikinci kumanda canımı sıktı. 7 günlük deneme süresi bitmeden sözleşmemi feshetip yanlızca 35 tl aktivasyon ücreti ödedeyerek (Zaten 12 yıllık kablo tv kulanıcısıyım ve aktivasyon için tahi evime gelmeden aktivasyon üzcerti alıyorlar ya ne diyeyim onlara) kartımı aldım. Bu gün itibarıyla internetten Conax Neotion HD Modül modülünü aldım ve tv ye taktım. Tv Samsung 55d7000 gayet güzel bir şekilde çalıştı. Hd kutunun açtığı tüm kanalları açtı. Geçiş hızı olarak bir fark göremedim. Hd kanallarda 5 saniyeye kadar buluyor kanal geçişleri. Eski üsüsl bir misisipi iki misisipi ... sayımıyla. Dijital kanallar üç sanıye kadar geçişler. Dijital kanalları daha net gördüm sanki. Hd kutuda sanki bir çamurlanma (netlik bozulması) vardı. Burda daha net. TECHNISAT HD CONAX MODÜL modülü forumlarda kulananlardan hız konusunda olumsuz eleştiri alması ve çok tercih edilen olduğundan piyasada yazılım atılmış sahteleri olduğu yazılması etkiledi beni. Ancak aldığım internet siteside açıkcası bana gönderdiği conax kutulu falan değildi. Birde hd kablo istedim markalı ve 3d destekli ancak bana eşdeğeri oem bir ürün gönderdiler. Conax için normalde kutulu olduğunu ancak bir karışıklık olabileceğini kablo içinde ellerinde olmadığından eşdeğerini gönderdiklerini söylediler. Diyaloğa geçtim ancak çok da önemli olmadığından ehemiyet vermedim. Zira CONAX güzel çalışıyor. Ürün le birlikte fatura göndermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: monorlu

Kablo tv kulanıcısyım. Hd yayın için kablo tv den hd kutusu aldım ancak ikinci kumanda canımı sıktı. 7 günlük deneme süresi bitmeden sözleşmemi feshetip yanlızca 35 tl aktivasyon ücreti ödedeyerek (Zaten 12 yıllık kablo tv kulanıcısıyım ve aktivasyon için tahi evime gelmeden aktivasyon üzcerti alıyorlar ya ne diyeyim onlara) kartımı aldım. Bu gün itibarıyla internetten Conax Neotion HD Modül modülünü aldım ve tv ye taktım. Tv Samsung 55d7000 gayet güzel bir şekilde çalıştı. Hd kutunun açtığı tüm kanalları açtı. Geçiş hızı olarak bir fark göremedim. Hd kanallarda 5 saniyeye kadar buluyor kanal geçişleri. Eski üsüsl bir misisipi iki misisipi ... sayımıyla. Dijital kanallar üç sanıye kadar geçişler. Dijital kanalları daha net gördüm sanki. Hd kutuda sanki bir çamurlanma (netlik bozulması) vardı. Burda daha net. TECHNISAT HD CONAX MODÜL modülü forumlarda kulananlardan hız konusunda olumsuz eleştiri alması ve çok tercih edilen olduğundan piyasada yazılım atılmış sahteleri olduğu yazılması etkiledi beni. Ancak aldığım internet siteside açıkcası bana gönderdiği conax kutulu falan değildi. Birde hd kablo istedim markalı ve 3d destekli ancak bana eşdeğeri oem bir ürün gönderdiler. Conax için normalde kutulu olduğunu ancak bir karışıklık olabileceğini kablo içinde ellerinde olmadığından eşdeğerini gönderdiklerini söylediler. Diyaloğa geçtim ancak çok da önemli olmadığından ehemiyet vermedim. Zira CONAX güzel çalışıyor. Ürün le birlikte fatura göndermişler.

Conax Neotion HD Modülünü ne kadara aldınız?
    Bende 40D5500 var.Almayı düşünüyorum şu an darty de 79 tl

http://forum.donanimhaber.com/m_58326035/tm.htm

• syn onedix ben 95 e aldım linkinizi inceledim. Hem uygun fiyat hemde türkiye mübesilinin getirdiği yani garanti kapsamında olan urun bu olsa gerek zira bendekinde hologram yok. Ama ürün çalışıyor tafsiye ederim ... hayırlı olsun şimdiden...
  • technisat'ın ürününü internette nereden bulabilirim güvenilir.sahte filan istemem ama.nasıl anlayacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

42" LG LE5500 LCD LED TV de Teledunya SD ve HD yayınları izlemek icin conax modulu alıcam. Lütfen yardım.

Evde kablo TV var. Fakat 42LE5500 ile ayarlardan DTV yi secip tum frekensları taramama ragmen TeleDunya kanalları cıkmıyor. Nette bu TV yi satan siteler DVB-C nin bu LCD de mevcut oldugunu belirtmişler. Peki ben neden teledünya kanallarını bulamıyorum.

Eger bulursam direk conax modulunu satın alıcam ve teledunya basvurusu yapıcam. Lütfen yardım.

dil ve bölge seçimlerinden bölge olarak almanyayı seçin o zaman dijital kabloda arama yapıyor üretici herhalde türkiye'de kablolu yayının olduğunu bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: monorlu

Kablo tv kulanıcısyım. Hd yayın için kablo tv den hd kutusu aldım ancak ikinci kumanda canımı sıktı. 7 günlük deneme süresi bitmeden sözleşmemi feshetip yanlızca 35 tl aktivasyon ücreti ödedeyerek (Zaten 12 yıllık kablo tv kulanıcısıyım ve aktivasyon için tahi evime gelmeden aktivasyon üzcerti alıyorlar ya ne diyeyim onlara) kartımı aldım. Bu gün itibarıyla internetten Conax Neotion HD Modül modülünü aldım ve tv ye taktım. Tv Samsung 55d7000 gayet güzel bir şekilde çalıştı. Hd kutunun açtığı tüm kanalları açtı. Geçiş hızı olarak bir fark göremedim. Hd kanallarda 5 saniyeye kadar buluyor kanal geçişleri. Eski üsüsl bir misisipi iki misisipi ... sayımıyla. Dijital kanallar üç sanıye kadar geçişler. Dijital kanalları daha net gördüm sanki. Hd kutuda sanki bir çamurlanma (netlik bozulması) vardı. Burda daha net. TECHNISAT HD CONAX MODÜL modülü forumlarda kulananlardan hız konusunda olumsuz eleştiri alması ve çok tercih edilen olduğundan piyasada yazılım atılmış sahteleri olduğu yazılması etkiledi beni. Ancak aldığım internet siteside açıkcası bana gönderdiği conax kutulu falan değildi. Birde hd kablo istedim markalı ve 3d destekli ancak bana eşdeğeri oem bir ürün gönderdiler. Conax için normalde kutulu olduğunu ancak bir karışıklık olabileceğini kablo içinde ellerinde olmadığından eşdeğerini gönderdiklerini söylediler. Diyaloğa geçtim ancak çok da önemli olmadığından ehemiyet vermedim. Zira CONAX güzel çalışıyor. Ürün le birlikte fatura göndermişler.

kanal geçişlerin çok yavaş ama bu farkın genelde modüllerden değil tv'ler arasındaki farklardan kaynaklığı durumlar var tv'nin mutlaka bir yazılım güncellemesi mevcut. güncelleme belki faydalı olabilir

• arkadaşlar bu conax modül ile teledünya kanallarını seyredebiliyoruz bunu anladım yorumlarınızdan fakat bu teledünya kartı olmadan hiçbir kanal seyredemiyomuyuz yada sadece belli bi kısmını örnek hd veya sd, şifreli veya şifresiz tam olarak açıklıyacak olabilen bi arkadaş varmı

bu modülü aldığımız zaman kartsızda kanallar geliyormu hangileri geliyor hangileri gelimiyor teledünya temel kart alıp üst paket kanallarıda seyredebiliyomuyuz şeklinde bi açıklama yapabilirseniz çok sevincez ben ve benim gibi arkadaşlar adına şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_copa

arkadaşlar bu conax modül ile teledünya kanallarını seyredebiliyoruz bunu anladım yorumlarınızdan fakat bu teledünya kartı olmadan hiçbir kanal seyredemiyomuyuz yada sadece belli bi kısmını örnek hd veya sd, şifreli veya şifresiz tam olarak açıklıyacak olabilen bi arkadaş varmı

bu modülü aldığımız zaman kartsızda kanallar geliyormu hangileri geliyor hangileri gelimiyor teledünya temel kart alıp üst paket kanallarıda seyredebiliyomuyuz şeklinde bi açıklama yapabilirseniz çok sevincez ben ve benim gibi arkadaşlar adına şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Teledünya bone kartı olmadan sadece Conax modül ile Teledünya izleyemezsiniz. Sadece Radyo kanalları şifresiz ve Teledünya tanıtım kanalları. Teledünya izlemek için abone olmanız gerekiyor. Abone olmadığınız kanalları da izleyemezsiniz.

http://www.turksatkablo.com.tr/tv-tarifeler.aspx

Saygılar,
    coldasice73

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.