Şimdi Ara

Concord Firmasının Yaptığı Ayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Destek sitelerinde Concord yerine Ainol Aurora'yı önerdim diye üyeliğimi kapatmışlar.
    Ben hangi yaralarına bastığımı bilmiyorum ama Ainol,Cube,Hyundai,Ramos,Onda ürünleri varken boş yere eski teknoloji Concord modellerine para bayılmayın arkadaşlar.

Çindeki en dandik tabletleri getirerek üstüne marka ismini basarak olmuyor bu işler.
    Eğer gerçek ve dürüst bir firma iseniz iyisini getirirsiniz, kötüsünü getirdiğinizde gelecek yorumları da çekersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzytr_1905

Destek sitelerinde Concord yerine Ainol Aurora'yı önerdim diye üyeliğimi kapatmışlar.
    Ben hangi yaralarına bastığımı bilmiyorum ama Ainol,Cube,Hyundai,Ramos,Onda ürünleri varken boş yere eski teknoloji Concord modellerine para bayılmayın arkadaşlar.

Çindeki en dandik tabletleri getirerek üstüne marka ismini basarak olmuyor bu işler.
    Eğer gerçek ve dürüst bir firma iseniz iyisini getirirsiniz, kötüsünü getirdiğinizde gelecek yorumları da çekersiniz.

haklısın hocam oradan 150 liraya alıyorlar burada bir dandik marka basıyorlar 350-400 liradan satıyorlar resmen soyguncu bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.