Şimdi Ara

Concord Smartpad 8 Anakonu,İnceleme,Güncelleme,Yazılım,Soru-Cevap, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
29.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomblood

quote:

Orijinalden alıntı: sefa0304

quote:

Orijinalden alıntı: kgocer

Merhaba,
    Smartpad 8 İps ekran,
    concord8 ve aurora2 konfigürasyonlar aynı
    fakat servis ve garanti konusunda concord çok hızlıdır.

İşlemci olarak hangisi daha iyi aurora mı concord8 mı birde concord7 de ips diyorlardı ama ips değildi

çok güzel bi soru bence.birisi cevaplarsa çok güzel olacak.örnegin çift çekirdek diyor aurora'da concord smartpad 8 de ise çoklu çekirdekli diye bi açıklama var.tam olarak nedir olay?????

ben de merak ediyorum bu aralar takip ettiğim tabletler elf2 aurora 2 ve concord8 aslında concord8 takip etmemın amacı yanında verilenlerbirde daha iyi servisi

• Arkadaşlar ben smartpad 7 kullanıyorum. İkisi arasındaki aynı olan donanımlar hakkında sizi bilgilendireyim. Benimkinde pil 3000 maH olmasına rağmen çok memnunum 3G ile 3 saat internette dolaşabiliyorum ve ekran parlaklığı en yüksekte. Smartpad 8'in 3800 maH olması tabi ki bu süreyi arttıracaktır. Ekranları birebir aynı. Alırken özellikle IPS olup olmadığını sordum ARGE Bilgisayara ve kesinlikle IPS olduğunu söylediler. Ama değil. Çünkü IPS ekranın özelliği her açıdan net olarak görülmesidir ve böyle bir şey kesinlikle yok. Arge Bilgisayarın hala ekranın IPS olduğunu söylemesi bana çok ilginç geliyor. Tavsiyem Ipad ile yan yana koyup farka bakmalarıdır. Şimdi diyeceksiniz Ipad ile mi karşılaştırılır diye ama o zaman IPS yazmayacaksınız sonuçta yarı IPS diye bir şey yok. Ekran dokunmatiği fena değil. Biraz fazla bastırmanız gerekiyor ama kısa sürede alışıyorsunuz ve rahatsız etmiyor. Ekranın tepki süresi gayet başarılı. Hız konusunda smartpad 7 512 Mb DRR3 olmasına rağmen ben herhangi bir kasılma yaşamadım. Smartpad 8'de 1GB DDR3 ram var ve çok çok yeterli olacaktır. Emin olun bu Ram işini biraz abartıyorlar. Şu an için 512Mb ram gayet yeterli. Benim fikrim abartmanın anlamı yok çünkü her geçen gün teknoloji ilerliyor ve 2GB DDR3 ramlar yolda. İşlemciye gelirsek ikisi de aynı. Arm A10 ve Cortex A8 aynı işlemcidir. Hızı 1.1 ile 1.2 Mhz arasında değişir ve tek çekirdeklidir. Burada 1.6 Mhz çoklu denmesinin sebebi bu işlemci mali-400 Mhz GPU barındırır ve ikisi birlikte hem çoklu işlemci hem de 1.6 Mhz olur. Şu an için rahatlıkla yetecek bir işlemci. Sadece dikkat etmeniz gereken çok fazla işi aynı anda yapmamak. Servis çok ilgili. Hemen sorununuza çözüm bulmaya çalışıyorlar. Üstelik kendilerinin kurduğu forum sitesinde sorulara kısa sürede cevap veriyorlar. Wi-fi başarılı. Kamera görüntülü konuşma için yeterli ki smartpad 8'de 2MB olmuş. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor ama sorularınızı seve seve cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalnihal -- 11 Ağustos 2012; 14:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalnihal

Arkadaşlar ben smartpad 7 kullanıyorum. İkisi arasındaki aynı olan donanımlar hakkında sizi bilgilendireyim. Benimkinde pil 3000 maH olmasına rağmen çok memnunum 3G ile 3 saat internette dolaşabiliyorum ve ekran parlaklığı en yüksekte. Smartpad 8'in 3800 maH olması tabi ki bu süreyi arttıracaktır. Ekranları birebir aynı. Alırken özellikle IPS olup olmadığını sordum ARGE Bilgisayara ve kesinlikle IPS olduğunu söylediler. Ama değil. Çünkü IPS ekranın özelliği her açıdan net olarak görülmesidir ve böyle bir şey kesinlikle yok. Arge Bilgisayarın hala ekranın IPS olduğunu söylemesi bana çok ilginç geliyor. Tavsiyem Ipad ile yan yana koyup farka bakmalarıdır. Şimdi diyeceksiniz Ipad ile mi karşılaştırılır diye ama o zaman IPS yazmayacaksınız sonuçta yarı IPS diye bir şey yok. Ekran dokunmatiği fena değil. Biraz fazla bastırmanız gerekiyor ama kısa sürede alışıyorsunuz ve rahatsız etmiyor. Ekranın tepki süresi gayet başarılı. Hız konusunda smartpad 7 512 Mb DRR3 olmasına rağmen ben herhangi bir kasılma yaşamadım. Smartpad 8'de 1GB DDR3 ram var ve çok çok yeterli olacaktır. Emin olun bu Ram işini biraz abartıyorlar. Şu an için 512Mb ram gayet yeterli. Benim fikrim abartmanın anlamı yok çünkü her geçen gün teknoloji ilerliyor ve 2GB DDR3 ramlar yolda. İşlemciye gelirsek ikisi de aynı. Arm A10 ve Cortex A8 aynı işlemcidir. Hızı 1.1 ile 1.2 Mhz arasında değişir ve tek çekirdeklidir. Burada 1.6 Mhz çoklu denmesinin sebebi bu işlemci mali-400 Mhz GPU barındırır ve ikisi birlikte hem çoklu işlemci hem de 1.6 Mhz olur. Şu an için rahatlıkla yetecek bir işlemci. Sadece dikkat etmeniz gereken çok fazla işi aynı anda yapmamak. Servis çok ilgili. Hemen sorununuza çözüm bulmaya çalışıyorlar. Üstelik kendilerinin kurduğu forum sitesinde sorulara kısa sürede cevap veriyorlar. Wi-fi başarılı. Kamera görüntülü konuşma için yeterli ki smartpad 8'de 2MB olmuş. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor ama sorularınızı seve seve cevaplarım.

şarja takılıyken kullanımda ısınma vs. sorun oluyor mu?

edit: ayrıca çok fazla işi aynı anda yapmamak derken örnek verebilir misiniz? birden fazla internet sayfası açmak gibi mi yoksa birden çok oyun,program,internet açmak gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihaydin -- 11 Ağustos 2012; 18:25:55 >

• bende concord smartpad 8 ile polypad hd 7200 arasında kaldım bi türlü karar veremedim.versem şimdi alacağım ne öneriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalnihal

Arkadaşlar ben smartpad 7 kullanıyorum. İkisi arasındaki aynı olan donanımlar hakkında sizi bilgilendireyim. Benimkinde pil 3000 maH olmasına rağmen çok memnunum 3G ile 3 saat internette dolaşabiliyorum ve ekran parlaklığı en yüksekte. Smartpad 8'in 3800 maH olması tabi ki bu süreyi arttıracaktır. Ekranları birebir aynı. Alırken özellikle IPS olup olmadığını sordum ARGE Bilgisayara ve kesinlikle IPS olduğunu söylediler. Ama değil. Çünkü IPS ekranın özelliği her açıdan net olarak görülmesidir ve böyle bir şey kesinlikle yok. Arge Bilgisayarın hala ekranın IPS olduğunu söylemesi bana çok ilginç geliyor. Tavsiyem Ipad ile yan yana koyup farka bakmalarıdır. Şimdi diyeceksiniz Ipad ile mi karşılaştırılır diye ama o zaman IPS yazmayacaksınız sonuçta yarı IPS diye bir şey yok. Ekran dokunmatiği fena değil. Biraz fazla bastırmanız gerekiyor ama kısa sürede alışıyorsunuz ve rahatsız etmiyor. Ekranın tepki süresi gayet başarılı. Hız konusunda smartpad 7 512 Mb DRR3 olmasına rağmen ben herhangi bir kasılma yaşamadım. Smartpad 8'de 1GB DDR3 ram var ve çok çok yeterli olacaktır. Emin olun bu Ram işini biraz abartıyorlar. Şu an için 512Mb ram gayet yeterli. Benim fikrim abartmanın anlamı yok çünkü her geçen gün teknoloji ilerliyor ve 2GB DDR3 ramlar yolda. İşlemciye gelirsek ikisi de aynı. Arm A10 ve Cortex A8 aynı işlemcidir. Hızı 1.1 ile 1.2 Mhz arasında değişir ve tek çekirdeklidir. Burada 1.6 Mhz çoklu denmesinin sebebi bu işlemci mali-400 Mhz GPU barındırır ve ikisi birlikte hem çoklu işlemci hem de 1.6 Mhz olur. Şu an için rahatlıkla yetecek bir işlemci. Sadece dikkat etmeniz gereken çok fazla işi aynı anda yapmamak. Servis çok ilgili. Hemen sorununuza çözüm bulmaya çalışıyorlar. Üstelik kendilerinin kurduğu forum sitesinde sorulara kısa sürede cevap veriyorlar. Wi-fi başarılı. Kamera görüntülü konuşma için yeterli ki smartpad 8'de 2MB olmuş. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor ama sorularınızı seve seve cevaplarım.

teşekkür erdal..yaa bakalım bende concord smartpad 8 sipariş verdim bekliyorum gelmesini hala sabırsızlıkla.. peki sen sitede verilen rom'u yükledin mi tabletine

• smartpad7 'de olup da smartpad8 'de olan bir özellik var mı?

yoksa smartpad8 = smartpad7 + bazı özellikler şeklinde formalize edebilir miyiz?
  • baya bir özellik var yalnız iki önemli eksik var:

1. bluetooth
    2. arka kamera
  • bu ürünle ilgili şöyle bir tereddütüm var benim; ürünü elime alıp inceleyebileceğim bir yer bulamadım.
    belli başlı teknomarketlerde yok.
    alıp inceleyebileceğim yer Ankara'da nerelerde var bilen var mı?
  • ben bunla polypad arasında kalmıştım dün ereyondan polypad 7200 sipariş ettim.çünkü concord belli sitelerde var benim aldıgım her yerde var pek güven vermedi tabi .
  • ben polypad7200HD ile concord smartpad8 i karşılaştırdım;

polypad7200HD biraz daha ucuz

polypad7200HD Cortex A9, Smartpad Cortex A8
    polypad 1.5GHz , concord 1.6GHz.
    polypad 4GB concord 16GB
    ikisi de HD 1080p amd concord +superHD
    concord'un kamerası 2MP , polypad 0.5 MP
    concord'un pili 3800 maH, polypad 3200
    concord 9mm incelik, polypad 10.5mm
    polypad 1028x600 çözünürlüklü ekran, concord 800x480
    concordun hediyeleri var bir de

eğer servisinden emin olabilsem concordu seçerim.
  • concord un servisi çok ilgili buna emin olabilirsin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufn

ben polypad7200HD ile concord smartpad8 i karşılaştırdım;

polypad 4GB concord 16GB

Merhabalar,

Servisle ilğili aklınızda hiç bir soru kalmasın.

Biz sürekli ürünümüzün arkasında yız.

Müşterilerimiz için elimizden gelen en iyi en çabuk en memnun edici şekilde hizmet vermekteyiz.

• peki ürünü elime alıp inceleyeceğim satış noktaları konusunda yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONCORDDESTEK

quote:

Orijinalden alıntı: ufn

ben polypad7200HD ile concord smartpad8 i karşılaştırdım;

polypad 4GB concord 16GB

Merhabalar,

Servisle ilğili aklınızda hiç bir soru kalmasın.

Biz sürekli ürünümüzün arkasında yız.

Müşterilerimiz için elimizden gelen en iyi en çabuk en memnun edici şekilde hizmet vermekteyiz.

aynen concordu hiçbir büyük teknoloji magazında görüp kontrol etme fırsatı bulamadım.poly teknosada falan gördüm mecburen onu aldım

• bugün hepsiburada.com'dan sipariş verdim.. kafamı kurcalayan birşey var.. flash player 11'i destekliyor değil mi? sonraki sürümleri için de skyfire'ı öneriyor.. yoksa flash player 11'i de mi desteklemiyor?
  • destekliyor tabikide flash 11 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgocer

Merhaba,
    Smartpad 8 İps ekran,
    concord8 ve aurora2 konfigürasyonlar aynı
    fakat servis ve garanti konusunda concord çok hızlıdır.

Değil Aurora 2 de çift çekirdek Cortex A9 bulunmaktadır Concord 8 de tek çekirdek Cortex A8 ikisinde de IPS ekran mevcuttur
  • aurora 2 ile concord smartpad 8 özellikleri aynı ama aurorada cortex A9 1.5 ghz çift çekirdekli işlemci var bence aurora 2 daha mantıklı ama kalite servis vs. gibi özelliklerde ainol nasıl onu bilemem ama 20-30 tl daha verip aurora 2 almak özellikler bakımından çok mantıklı ama concord smartpad 8 in mükemmel hediyeleride var onlarıda hesaba katmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Ghostrider** -- 13 Ağustos 2012; 22:22:50 >
  • eğer izmir deyseniz
    http://www.alisverisdukkani.com/Concord-SmartPad-8-16GB-7-Tablet-PC,PR-131544.html
    izmir firmasıdır şirinyerde orada inceleyebilirisiniz
  • Ben Concord Smartpad 8 ürününü satın almak istiyorum fakat birkaç sorum var.Bu ürün çoklu çekirdekli işlemci derken çift çekirdek mi yoksa başka birşey mi. Yani çif çekirdekten farkı ney. Yavaşmı.Bunu çözünürlüğü 800x600 ne gibi bir fark var. 1024x600 olanlara göre. Ürünün özelliklerinde IPS ekran yazıyor fakat yorumlarda yazılanlar bunun tam tersi. Ekran hd mi? Photoshop çalıştırabilirmiyim veya yüksek kaliteli oyun oynayabilirmiyim.HD oyunları oynayabilirmiyim. Ne kadar hızlı ? Ram in MHZ si kaç ? Bütün forumları gezdim ama kafam çok karıştı. Biri hemen cevap yazarsa sevinirim. Ya da bu cihaz yerine önerebileceğiniz cihaz varmı? Şimdiden teşekkürler. Birde Ainol Elf II ve Aurora 2 ye göre nasıl kıyaslama yapabilirmisiniz? Bu üç üründen hangisini önerirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.