Şimdi Ara

Concord Smartpad 8 Anakonu,İnceleme,Güncelleme,Yazılım,Soru-Cevap, (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
29.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Concord SmartPad8 ile Polypad 7200HD arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha avantajlı ve daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcankara

Ben Concord SmartPad8 ile Polypad 7200HD arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha avantajlı ve daha iyi...

bak şimdi ben çok araştırdım.
    concordda 16 gb hafıza var---polypad 7200hd de 4 gb var
    concordda baya hediye var---bunda hediye yok sadece standart otg kablosu var
    concordda 1 gb ram var---polypad 7200hd de 1 gb ram var
    ikiside kapasitif ekran
    concord 390 lira-polypad 350 lira hepsiburadada

fakat polypadde çift çekirdekli

benim fikrimi almak istersen

hafızası daha az olabilir. fakat mikro sd ile arttırabilirsin.mikro sdler çok pahalı değil.
    ama concorddaki işlemci 1.5 ghz ve 1 tane---polypadde ise 1.5 ghzden 2 tane var.
    hediyeleri sonradan alabilirsin.hafızayı sonradan arttırabilirsin.fakat işlemcisini arttıramazsın!!!

buyüzden performans istiyorsan, kaliteli oyun istiyorsan polypad alacaksın.

ben olsam polypad alırım.zaten ipad 3 var bende.

son olarak kendini hediyelere kaptırmamalısın .önemli olan performanstır.

• Grasyas01 grafik işlemcisi de çift mali çekirdekli onu eklemeyi unutmuşsun
  • benim bildiğim polypad de 2 tane 1,5 ghz yok 800+800 diye biliyorum. Yanlış biliyorda olabilirim. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada incelemişler 1.5 ghz çift çekirdek yazmışlar. ben de bim kampanyasından aldırdıydım ama daha elime ulaşmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcankara

Ben Concord SmartPad8 ile Polypad 7200HD arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha avantajlı ve daha iyi...

bak şimdi ben çok araştırdım.
    concordda 16 gb hafıza var---polypad 7200hd de 4 gb var
    concordda baya hediye var---bunda hediye yok sadece standart otg kablosu var
    concordda 1 gb ram var---polypad 7200hd de 1 gb ram var
    ikiside kapasitif ekran
    concord 390 lira-polypad 350 lira hepsiburadada

fakat polypadde çift çekirdekli

benim fikrimi almak istersen

hafızası daha az olabilir. fakat mikro sd ile arttırabilirsin.mikro sdler çok pahalı değil.
    ama concorddaki işlemci 1.5 ghz ve 1 tane---polypadde ise 1.5 ghzden 2 tane var.
    hediyeleri sonradan alabilirsin.hafızayı sonradan arttırabilirsin.fakat işlemcisini arttıramazsın!!!

buyüzden performans istiyorsan, kaliteli oyun istiyorsan polypad alacaksın.

ben olsam polypad alırım.zaten ipad 3 var bende.

son olarak kendini hediyelere kaptırmamalısın .önemli olan performanstır.

haklısın çok teşekkür ederim. Yüreğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

benim bildiğim polypad de 2 tane 1,5 ghz yok 800+800 diye biliyorum. Yanlış biliyorda olabilirim. Saygılar

@sisperdesi
    yok hayır 2x 1.5 ghz zaten bu bilgiyi hepsiburada sayfasında bulabilirsiniz.

hp:http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-7200hd-4gb-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd300805&categoryId=29014004

@ufukcankara

ben teşekkür ederim.

• Ben nokia 5800 ı wifi modem olarak kullanıyorum joiku diye bir programla fakat tablet pc görüyor bağlan diyorum şifre giriyorum bağlanmıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardım etsin.

Ltüfen şu sorumuda cevapsız bırakmayın yardım bekliyorum. Yoksa yeni bir android (neoi 585) alıcam.
  • ne biçim adamlarsınız siz ya bir soru sordum kimse cevap vermeye tenezzül etmemiş yazıklar olsun sizin gibi foruma

• quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

ne biçim adamlarsınız siz ya bir soru sordum kimse cevap vermeye tenezzül etmemiş yazıklar olsun sizin gibi foruma

önce forumda araştırsaydın; bir kaç arkaşın, nasıl internet paylaşımı yaptığını anlatan mesajlarını görebilirdin. arkadaşlar çoğunlukla yardımcı olmaya çalışıyor fakat aynı soruyu hiç aramadan tekrar soran kişilerle karşılaşmak, insanları bezdiriyor. bir de üstüne böyle mesaj aldıklarını düşünürsek; yardım edecekleri varsa da cevap yazmazlar. biraz anlayışlı olun.
  • Avea hattıma tanımlı aylık 1gb internetim var.Cep tlf num N79.Acaba Tlf nu usb ile bu tablete bağlasam internete girer mi.Ya da Tlf na Wlan ile bağlanmak mümkün mü.
  • ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soety -- 4 Eylül 2012; 10:09:48 >
  • Ben aldım şarj 3800 mah olarak görünüyordu ama 3000 mah oyunlarda hep donuyor reset atmak zorunda kalıyorum hiç beğenmedim tavsiye etmiyorum ama bu şarj sorununu nasıl halletmemiz gerekiyor
  • Concord başlığı altında nedir bu kadar çok polypad reklamı anlayamadım. Ben forumdan edindigim izlenim sonrası servis kalitesini de göz önüne alarak Smartpad 8'i dün itibari ile sipariş ettim. Hadi hayırlısı...
  • Merhaba
    Ben dün smartpad 8 aldım , gece yatmadan tableti kapattım bu sabah açtığımda tablet açılıyor fakat dokunmatik ekran çalışmıyor. Tuş kilidini açamıyorum
    Bir kaç kez açpıp kapattım ama sonuç aynı
    Ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemenici

Concord başlığı altında nedir bu kadar çok polypad reklamı anlayamadım. Ben forumdan edindigim izlenim sonrası servis kalitesini de göz önüne alarak Smartpad 8'i dün itibari ile sipariş ettim. Hadi hayırlısı...

reklam değil de orada arkadaş performans, oyun konusunda karşılaştırma istemiş; biz de bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışmışız. bilen kimse de performans konusunda orada polypad 7200hd karşısında concordun bu modelini tavsiye etmez.
    ha genel anlamda sorsa polypad'i de tavsiye etmezdim ama türkiye garantili o fiyat/performansı veren başka alet yok malesef.
  • Aynı şekilde bb bold 9780 i de modem olarak kullanıp internete girilebilir mi ? tşk...
  • Office excel, word gibi dosyalarin duzenlenmesi (edit edilmesi ), goruntulenmesi konusunda deneyimi olan varmi. Tsk.

• ben pdf foprmatındaki kitaplar kullanacağım bu pad de?
    kullanan arkadaşların görüşlerini almak isterim.
    birde max kapasite 16gb+16gb mı?
    yoksa hafıza kartı max 32gb mı?
    yani 16+32 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

Grasyas01 grafik işlemcisi de çift mali çekirdekli onu eklemeyi unutmuşsun

Ozellikle performan icin polybad 7200 daha iyi denmis. Ben cihazi isimle ilgili kullanacagim, yani excel, pdf ve mail icin. Bu konuda da polypadin performansi daha mi iyidir ve polypadde smartpad 8 e oranla daha miz sikinti yasaniyor ?

Ayrica forumda smartpad 8 ile ilgili cok sayida sorun oldugu paylasilmis. Gerci sikayetlerin neredeyse tamamina cozum onerilmis teknik servis tarafindan. Peki bu sorunlarin cozumu bukadar kolaysa neden problemleri cozulmus urun servis edilmiyor. Acikcasi ben smartpad alimi icin karar veremedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.