Şimdi Ara

Conexant xp ses kartı driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir laptobum var:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3548233-3668220.html
    Compaq Presario F740ET Dizüstü Bilgisayar

Bu laptopta vista yüklü geldi ve sadece vista driverlerini gönderdiler. Ben xp kullanmak istedim ama ses kartı başıma bela oldu.
    Araştırarak anca şöyle kurabildim; Sürücü ve yama diye iki dosya indirdim. Önce sürücü denilen sp32646 isimli dosyayı kurdum ve yanlış hatırlamıyorsam uaa dedikleri dosyaydı. Sonra yama denilen sp34200 isimli dosyayı kurdum. Tabi kurum sırasında hata veriyor (indirdiğim yer de hata verir diyordu zaten)
    Aygıt yöneticisine gidip ses kartını sağ tıklayıp güncelleme diyerek kendim sp34200 isimli dosyayı kurmuş olduğum klasörü gösterip ses kartı tanıtımını yapıyoruz. Ancak sorunlar var;
    1-ses dalga bölümünden kısılıp açılabiliyor normal ses etki etmiyor
    2-ne dahili ne de harici mikrofon çalışmıyor. ses ayarlarını çok kurcaladım ama nafile hiç olmadı
    3-kulaklık takınca dahili hoparlörden ses gelmesi kesilmiyor devam ediyor.
    Bunların hiçbiri vistada yaşanmıyor.

Şuan hazır bulunan sistemde everest ile baktım ses kartım: Conexant Cx20561 @ nVIDIA MCP67 - High Definition Audio Controller PCI

Son çarem sizlersiniz arkadaşlar. Lütfen yardım edin. Kullandığım ağır programlardan, bu laptobun da özellikleri çok iyi olmadığından ötürü xp kullanmam lazım. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_h_t -- 21 Ağustos 2008; 9:53:38 >

• Bu forumda yeniyim. Belki sorunumu çözecek arkadaşların gözünden kaçmıştır umuduyla cevap yazıp üst sıraya taşımak istedim. saygılar...
  • Arkadaşım Aynı Sorun Bendede Var , Bugun Vistadan Xp e Geçtim Tum driveları İndirdim Ama Ses De Sorun Var, Driver Kurarken hata Verio Yanı Teknik Servis Bi Çözüm Üretemiyor Tum Driverları İndirdim Sorun Uzerıne Sorun Anlayamadım Bi Yardımcı Olabilirseniz Cok memnun Olurum ...
  • bende makineden ses alamıyorum. iki tane dosya indirip yüklediğini yazmışsın bunları nereden bulabilirim. sesi açamasamda en azından ses duyayım.
    teşekkür ederim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek hd audio driver sorunu
    2 yıl önce açıldı
    WİNDOWS 11 EKRAN KARTI DRİVER
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.