Şimdi Ara

conextant modem gürültüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün win98 işletim sis.olan bilgisayarıma winxp kurdum..win98de sorunsuz çalışan conextant 56k modemim
    xpde internete girince sürekli modemden ses geliyo..bekliyorum..belki 5 dakika sonra susar diye..ama sürekli ses var... denetim masasından,modem ayarlarından her yerden kapatmama rağmen..ses hala var...başka bi çözüm var mı?? lütfen yardım edin....

şimdiden teşekkürler....

• başka bir model olarak tanıtmayı dene olmazsa üzerindeki minik hoparlörü sök.
  • aloooo...yok mu yardım edecek sevabına...hoparlörü nasıl sökecem kardes...lehimli değilmi karta.....
  • hımm çok kolay...Ağ bağlantılarına gir..bağlantıları görüntüle de..çevirmel, bağlantıya sağ tıkla özellikler de...orada yapılandır var hparlör sesini kapa de...;)
  • allah razı olsun kardes...sende olmasan ne yapıcak bu donanımhaber forumundaki garibanlar...
    yazımda belitmiştim..onlarıda yapmama rağmen hala ses var...başkabi çözüm arıyorum...
  • 56k mı kullanıyorsun???ne işin var bu zamanda onla uğraşıyorsun
  • ne yapalım abicim evde fazla nete girmiyorum...bi şirkette çalışıyorum ve bilgisyarım var internet devamlı açık ...yani anlıycan şirketteyim çoğu zaman..evde bi işim msnle oluyo... oyüzden...ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SaygıLar dostum yardımımız dokunduysa Ne mutLu bizlere biz hayatımızı bu iŞlere adamışız ..SaygıLAr..
  • kardeş dikkat et dialer program girmiş olabilir benden söylemesi.Yaw programını download et tavsiye ederim...
  • lehimli ama illa lelimden çıkarman gerekmiyor :) mesela bacaklardan birini başka yerlere zarar vermeden kesebilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: forzaeagle

aloooo...yok mu yardım edecek sevabına...hoparlörü nasıl sökecem kardes...lehimli değilmi karta.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.