Şimdi Ara

'Connect problem' help me!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyunu ilk duyduğumda hemen sitesine girip indirdim ama oyuna girdiğimde şöle bir hata verdi "failed to connect to the server. please check your firewall and network settings" eğer bunun nedenini biliyorsanız ve yazarsanız sevinirim

• tam emin diiiilim ama kimi oyunlara girerken koruma oluo bu korumayı bu oyun için kapatılsın mı kapatılmasın mı gibilerinden bişi soruo oyunu ilk açtııında onda kaldır diosun oluo benim bildiiğim bu kadar büyük ihtimalle bundan diildir ama firewall dio ayrıca internetinden de kaynalanabilir
  • Büyük ihtimal silov un dediği gibi firewallun engellemiş olabilir.Program olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama çoğunda benzerdir ve oyunu yada programı ilk açtıgında internete erişmek istiyorsa eğer , internete bağlanmasına izin verip vermediğini sorar.Engelle dersen oyun yada program internete bağlanamaz...Sürekli engellemesini seçmişsen eğer artık o soruyu bi daha sormaz.Oyunu baştan yüklemeyi deneyebilrisn yada programın ayar bölümü warsa ordan engeli kaldırabilirsin
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.