Şimdi Ara

Conquer Online Tanıtım ve Başlangıç Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık 3-4 senedir oynadım bu online oyunu sizlere tanıtmak istiyorum. Gerçi her ne kadar para için oyun b.k olduysa da yeni getirilen questlerle bu durum dengelendi. Oyunda en yüksek level 137'dir. 120'ye kadar teamde kasmak kolaydır. 120'den sonra reborn olup 15leveldan başlayıp başka bir sınıf seçebilirsiniz böylece 2 sınıfında bazı skillerine sahip olursunuz. Oyunda 2 kere reborn olunabilir. Yani Archer-Trojan-Ninja olabilirsiniz. Ya da Ninja-Ninja-Ninja gibi aynı sınıfı seçerek yeni özellikler edinebilirsiniz counter attack gibi. Diğer online mmorpgler ile aynı sisteme sahiptir. Oyun 2.5 Boyutludur Oyunda zıplama ve sınıfa bağlı olarak uçma vardır. Yeni gelen patchle oyuna at eklenmiştir. Kolayca at elde edebiliyorsunuz ancak level atlatmak zordur. Oyunda bilmemiz gereken birkaç şey var. Bunlar:

Team: Kısacası party'dir. Bir teame girerek kolayca level alınabilir.

Guild: Kısacası Clan.

Trade: Takas Yöntemidir. Satacağınız ya da alacağınız bir eşyayı karşınızdakiyle trade yöntemi ile kolayca halledebilirsiniz.

Toplam 6 tane şehir vardır. Bunlar: Mine Cave, Twin City, Desert City, Bird Island, Phoenix City, Ape Mountain ve Market bulunmaktadır.

Oyunda yeni gelen sınıfla birlikte toplam 5 sınıf var. Her birinin diğer sınıfa göre avantajı ve dezavantajı var. Bunlar:

ARCHER

Okçu sınıfı en kolay kasılan sınıflardandır. Questleri daha kolay yapabilmektedir. Warrior ve Trojanlara karşı avantajı vardır. PVP'de fazla etkili değildir. 4 adet skill vardır.

Skiller:

Scatter, monsterlara çoklu şekilde ok atarak hepsini etkisiz hale getirir.
    Rapid Fire, Düşmana birden fazla hızlı ok atarak canını azaltır.
    İnfinity, bu skilli yükleyerek daha güçlü vurur.
    Fly, 70 leveldan sonra gelen bu skill okçunun uçmasını sağlar bu sayede monsterlar, trojan ve warriorlar yere inene kadar atak yapamaz. Özel skilleri ve özel güçleri vardır.

NINJA

Bu sınıf oyuna yeni eklenmiştir. Tek dezavantajı Fire Taoist sınıfıdır. Katana silahını kullanır. Toxic Fog en etkili skillidir. Rakibine toxic fog kullanarak zehirler ve sürekli canını düşürür. Kullandığı silaha göre özel skilleri ve özel güçleri vardır.

TROJAN

Bu sınıf atakta en güçlü sınıftır. Dezavantajı ise Taoist sınıfıdır. Club, Sword veya Blade silahlarını kullanır. Her silahın kendine özel skilli vardır.

TAOIST

Bu sınıf ateş ve su olarak 2 ayrı alt sınıfa ayrılır. Water Taoistler oyunda en etkisiz ama en yararlı sınıf denilebilir. PVP'de çok güçsüzdür ancak ölüleri diriltme, can, atack gücü verme gibi diğer sınıflara yararlı skilleri vardır. 110 Levelda Reborn olan tek sınıftır. Fire Taoist içinse en güçlü ve kasması zor olan sınıf diyebiliriz. Trojan ve Warriorlarla çok rahat kapışıp yenebilir. Etkili tornado, heal, firering gibi skilleri vardır. Genellikle archer kasar.

WARRIOR

Kasması en kolay ama en etkisiz sınıfta diyebiliriz. Dezavantajı trojan, taoist sınıflarıdır. Yakın atakta çok etkilidir ancak ben hiçbir zaman bir warriorun pvp'de birini alabildiğini görmedim. Wand silahını kullanır ve bu silahın kendine özgü skilli vardır. Superman skilli en meşhur skilldir ve kolay kasmasına yardımcı olur.

ITEMLER

İtemlerde Normal, Refined, Unique, Elite, Super olarak 5 çeşit kalite vardır. Bunlar sırasıyla 0, 1, 2, 3 ,4 olarak puanlandırılır. İtemin atağını arttırabilmek için + basılır en fazla 12'ye kadar basılır ve artı taşları ya da aynı artılı silahlarla basılır. İtemler içinde en önemli olanları Meteor, Dragonball ve + taşlarıdır. Meteor itemin levelini yükseltmeye yarar. Dragonball oyundaki en pahalı itemdir. İtemin kalitesini arttırmak, yüksek levelli itemlerin levelini yükseltmek, ve cps almak için kullanılır. İki çeşit nakit türü vardır. Bunlar Gold ve Cps'dir. Cp = Conquer Point ve bu cps sadece dragonball'ı bozdurarak kazanılır. 1dragonball = 215cps'dir. Artık oyunda golddan çok cps kullanılıyor. Trojanlar 2 silah birden kullanır bunlar club, sword ya da blade silahlarıdır. Ninjalar da aynı şekilde club, sword, blade ve katana kullanabilir. Archerlar Bow kullanır. Taoistler ise backsword yani asa kullanır. Ancak reborn olan taoistler str verip wand ya da spear kullanabilmektedir. Böyle daha avantajlı olur hem yakın dövüş hemde fiziksel atak olarak.

Oyun hakkında daha detaylı bilgi zamanla ekleyeceğim. Detaylı bilgi içinhttp://co.91.com/guide/info/introduction.shtml#

Videolar:

Burada adam Trojan ve Fire Taoist'i oynuyor. Rebornsuz fire taoist 2nd Rebornlu Trojanı yeniyor. Trojan ölmek üzere olduğu için kaçmayı tercih ediyor.

Burada 120 üstü warrior, reborn questini yaparak water taoist'i seçip reborn oluyor.

Burada Trojan fastblade skilli kullanarak rakiplerini yeniyor.

Burada 130lvl archer scatter skilli ile quest yapıyor.

Oyun f2p'dir Celebrities> arbiter serverında oynuyorum gelin beraber oynayalım bi 10-15 kişi olsak çok güzel olur. Başlangıçta archer seçmenizi öneririm kolay kasılırsınız ve scatter skilli sayesinde met biriktirerek satıp kolay kazanırsınız. Ya da water taoist olup 110a teamlerde kasıp reborn yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *iNFo* -- 2 Şubat 2010; 2:50:26 >

• Güzel rehber oyun ilgimi çekmedi ama bu tür oyunları sevenler için harika bir rehber olmuş ellerine sağlık
  • Teşekkür ederim. Oyunda benim en sevdiğim şey skiller oldu. Sırf skill kullanmak için Water Taoist seçtiğimi bilirim. Oyuna hiç yabancılık çekmezsiniz ve item questleri sayesinde kolayca item yapabilirsiniz. Level almakta kolaydır.
  • Slm hocam ben mobil versiyonunu oynuyorum 2004 de uzun yillar oynadim bu oyunu. Unuttugum seyler var simdi ben 130 warrior den tekrar warrior e rb bastim 120 lvl oldugum zaman beni 130 a aricakmi yoksa bastanmi 130 olucam 2. Rb yi korsan mi yoksa okcumu yapsam karar veremedim bi yardimci olursan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.