Şimdi Ara

Conquest 4.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun full sürümünü nereden bulup indirebilirim bileniniz var mı?

Sean O'Connor's Windows Games adı altında geçiyor.

'Risk' oyunu türünde bir oyun ve gerçektende bağımlısı yapıyor oynayan insanı. Bir kere oynamaya başladınız mı ve o ilk zaferinizi kazanıp tadı damağınızda kaldı mı artık oyunun başında zombi olmaya başlıyorsunuz zamanla.

Çok aradım bulamadım sizlerin yardımını istiyorum lütfen yardım edin bu oyunun full versiyonunu nereden indirebileceğimi söyleyin

(Oyunun tam sürüm boyutu 1.11MB fakat fiyatı 20 dolar! Siz düşünün artık...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmentos -- 17 Mart 2008; 12:52:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Carmentos

Arkadaşlar bu oyunun full sürümünü nereden bulup indirebilirim bileniniz var mı?

Sean O'Connor's Windows Games adı altında geçiyor.

'Risk' oyunu türünde bir oyun ve gerçektende bağımlısı yapıyor oynayan insanı. Bir kere oynamaya başladınız mı ve o ilk zaferinizi kazanıp tadı damağınızda kaldı mı artık oyunun başında zombi olmaya başlıyorsunuz zamanla.

Çok aradım bulamadım sizlerin yardımını istiyorum lütfen yardım edin bu oyunun full versiyonunu nereden indirebileceğimi söyleyin

(Oyunun tam sürüm boyutu 1.11MB fakat fiyatı 20 dolar! Siz düşünün artık...)

bu forumda ilegal linkler ve dosyalar paylaşmak yasaktır.şikayet etmicem ama bi daha olmasın

bi daha yaprsan dikkatli ol gelebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.