Şimdi Ara

Conreo e6400+p5wdh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında oyle super bır oc olayı yok ama anakartımın eskı sınır olarak kaldıgı 412 fsb yı gecebıldıgım ıcın koyuyorum bu ss yı su an ıcın hav ıle 6400 sınırı 1.62v a kadar bıttı kısa surede vapo ıle tekrar deneyecegım
    sustemım
    asus p5wdh deluxe
    conreo e6400
    gskıll 2x1 ddr2
    zalman 7700cu
    tagan 800w psu
     Conreo e6400+p5wdh

dun gece tamammen sıcak bır ortamda hav ıle aalmıs oldugum skor bunlar su an asus anakartım 440 fsb ye kadar cıktı ama pı alamadım cpu stabılıtesınden dolayı
    topıc ıcın esas konuya gelırsem yenı cıkan 1101 bıosu yukledım onceden 0801 vardı ve oc ye asus allbooster ıle yapmaya yada bıostan yapmaya calısıyordum ve 414 fsb de cakıldı kaldıydı su an yenı bıos var ve onemlı olarak oc yı clockgen ıle yapıyorum ve 414 de kalan fsb 440 ların ustune cıktı ha bırde bıosu xs de okumustum afudos ıle yukledım ve clear cmos yaptım ben pek faydasına ınanmadım bu yontemın ama sonucta fsb ılerlıyor su anda

• tebrikler güzel değerler.

sanırım yeni bioslar çıktıktça yüksek fsb ve stabilite sağlanacak.
    bu arada yeni bios ile birlikte biostan en son ne kadar fsb yapabiliyor anakart ?
  • Çok güzel tansel. 440'ın üzerine çıkman modsuz zor gibi. 6300 ve 6400 işlemciler fiyatlarını cidden hakeden işlemciler.
  • kardeş biraz ısısan bahsedermisin.bide bende aynı anakarttan alıcam zalman 7700cu rahatça takılabiliyor mu?bi engel falan yok anakart tarafından değil mi?
  • yok yok takabılırsın rahatca
    taha tam testlere devam edemedım ama hava burda felaket sıcak bı klımalı odaya atacam sıstemı ama sua n bıle cok ısınmıyor 39c bosta falan
  • tansel 1101 bios ve booster sonucu dion yane he..

Biostan yapılmıomu yaw hala

Bu arada tebrıkler skor için...Psunuda araklıcam bi ara hiç kasma
  • bu işlemci dual prime dışında ısınmıyor.
    ama stabilite prikolojisi sebebiyle dual prime stresi geçemedi mi kullanmıyorum.

benim makina 1.4volt 3.2 ghz ultra stabil. (ds4 + e6400)
    windows ve herşey kesinlikle çok hızlı.
    dual opterondan sonra bile hızlı olması intel'in son noktayı koydugunu gösteriyor.

kesinlikle e6400 almalı bence, rahatlık ve gunluk kullanım için ideal.
    bravo tansel iyi seçim yapmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Q9650 CoreQuad 775p İşlemci
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kış gelse de biraz daha yükseltsek. anakartlarımız aynı bende 6300 var. 2.94 GHz'deyim şu an :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Çok güzel tansel. 440'ın üzerine çıkman modsuz zor gibi. 6300 ve 6400 işlemciler fiyatlarını cidden hakeden işlemciler.

biz 464(voltmodsuz) yaptık 440 geçmen zor demişsin ama hiçde zor olmadı
  • e6400 conroe değil allandale'dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: s1Lv3r

quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Çok güzel tansel. 440'ın üzerine çıkman modsuz zor gibi. 6300 ve 6400 işlemciler fiyatlarını cidden hakeden işlemciler.

biz 464(voltmodsuz) yaptık 440 geçmen zor demişsin ama hiçde zor olmadı

sizdeki anakart çok iyi çıkmış bu belli.ancak nu kadar parayı kesinlikle hak etmiyor bu bord.asusp5b dlx alınmalı.bi şekilde anakartlarınızaı değiştirmeye bakın.bu arada gerçekten alperin dediği gibi çift 32 m ile çift prime arasında 10 derecedcen çok fark var.bende 3220 1.35 volt full stabil kullanıyorum 6300 ü.ancak az biraz daha soğudumu bordun sınırı olan 484 fsb de 3400 mhzde çalışıyo işlemci.

• Dostum seni kesmez E6400, alacağın skorda bizi kesmez zaten bekle 1-2 haftaya gelecek E6700 ler beraber alıp kasarız.
    O zaman zaten her şey ortaya çıkar.......... DQ6 ve P5B Deluxe farkını görürüz P5W DH Deluxe karşısında, yüksek fsblere ihtiyaç olmadığı zaman işlemcinin maximum çıkacağı nokta devreye girecektir ve ustalık orda başlayacak şu anda yapılanların çoğu fsb dar boğazına takılan emek sarf edilişleri
  • tansel ısınma turları bunlar güzel günler yakında kolay gelsin
  • tebrikler tanselcim, oyuncağa hele bi ısın daha iyileri gelir ardından. fsb ye takılmasan sende vapo vardı bi takıverirdin ama fsb engeli olunca bozuyor işi. en iyisimi E6700 alımak, fsb derdi olmaz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 15 Ağustos 2006; 20:30:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.