Şimdi Ara

CONROE VE ON-BOARD AGP OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

agp si ve sesi onboard olan bi anakart var mı acaba bildiğiniz?
    hani nforce dakine benzer bişi. biliyorum soru biraz tuhaf oldu ama, alacağım bilgisayar sadece hızlı işlemler yapmak için kullanılacak.
    olmama ihtimali zannediyorum kuvvetli böyle bir olasılığın.

o zmn tavsiye edeceğiniz fiyat performansta işimi görecek en iyi ekran kartı ne olabilir?
    tabi birde tavsiye board yazarsanız sevinirim :)

• valla bence çok zor be hocam
  • Kardeş şöyle söyleyim Via 880 (yaklaşık adı tam adını bilmiyorum) çipseti ni taşıyan bazı anakartlar conroe destekliyo. Bu anakartıjn en önemli özelliği hem agp hemde pci-e desteği vermesi .Asrock un böyle bi modeli vardı. DFS bilgisayarı bi ara durumdan bahset onlar bi hafta içinde sana kartı getirtirler.fiyatıda 70 dolar gibi bişeydi yanılmıyosam .
  • Ürün Kodu 775DUAL VSTA
    Ürün Marka Model ASROCK 775DUAL VSTA PT880P DDR SES+LAN+SATA 8X 16X
    Ürün Resimleri Görmek için lütfen tıklayınız.
    Garanti Süresi 24 ay
    T.E.S.Kullanıcı Fiyatı 73 USD
    Bayi Fiyatı 61 USD
    Yonga VIA PT880 Pro/Ultra
    İşlemci Desteği LGA 775 for Intel® Core™ 2 Duo/ Pentium® XE / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Conroe processors
    Bellek Desteği 2 x DDR2 667/533 Maks. 2 GB / 2 x DDR 400/333/266 MHz Maks. 2 GB
    IDE Sürücü 2 x Serial ATA 1.5 Gb/s
    SATA Sürücü 2 x ATA133 IDE
    RAID Desteği RAID 0, RAID 1 ve JBOD
    Tümleşik Ekran Kartı -
    Tümleşik Ses Kartı Realtek ALC888 7.1channel audio CODEC with High Definition Audio
    Tümleşik Ağ Kartı VIA PHY VT6103 10/100 Mbps
    Tümleşik Çıkışlar 4 x USB 2.0, Paralel, Seri
    PCI Kart Yuvası 4 x PCI, 1 x PCI Express 1x
    Ekran Kartı Yuvası 1 x AGP 8x
    Yapı Standartı ATX

61$ alış fiyatı var 70$ alabilirsin

hem agp hem pciex,hem ddr hem ddr2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 16 Ağustos 2006; 22:57:06 >

• arkadaşım olmazmı bea..sende hiç araştırmadınmı piyasayı intelin yeni çıkardığı var ..du linkini vereyim sana..intelin yeni çıkardığı x3000 ekran kartı onboard..

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=yjRCdiehXfQNUYFuhA0LAIK2u4RgLkXl9j4FSgl7IAYrny2v3t&no=1

INTEL D946GZISSL (I946GZ, LAN, SATA, VGA, LGA775) Anakart..

arkadaşım bide başlığını değiştir sanırım yanlış yazmışın "onboard agp" si değil "onboard VGA" sı olan yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomania -- 16 Ağustos 2006; 23:44:22 >

• 1-ASROCK 775I945GZ 945GZ DDR2 SES+VGA+LAN+SATA2 16X ON BOARD+UYGUN FİYAT
    http://shop.mirteknoloji.com/default.asp?gb=urun&id=1167&ortak=
    2-ASUS - P5LD2 VM
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=115
    bi de gigabyte ın var galiba ama şimdi hatırlayamadım
    iki kartın da grafik işlemcisi aynı gibi görünüyor . anlayan arkadaşlar bi bakarsa !

• ASUS la ASROCK un grafik işlemcisini kastediyorum !
  • Gaddar Davut kardeş bu intelin on board kartı yeni mi çıktı yeni fark ettim bende. bi de performansı hakkında bilgin varsa paylaşırsan açıklayıcı olur.fiyatı uygun !
  • olmazzzzzz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: haramiharami1

Gaddar Davut kardeş bu intelin on board kartı yeni mi çıktı yeni fark ettim bende. bi de performansı hakkında bilgin varsa paylaşırsan açıklayıcı olur.fiyatı uygun !

Valla performansı hakkında hiç bir bilgim yok. Yeni çıkmış zaten. Daha hiç kimse de alıp kullanmamıştır. Ama özellikleri kağıt üzerinde çok iyi. Pratikte ne getirir onu bilemem. Conroe destekli anakart içinde özellik ve fiyat şampiyonu diyebilirim. Tabii teorik olarak.
  • isomania ,kardeş bu anakartın grafik performansını bilen ya da yaklaşık bi fikri olan yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

olmazzzzzz...

kardeş olmaz derken neyi kastediyorsun . verimi yüksek omaz mı ? açıklarsan !
  • kartı kullanan biri teorideki f/p şampiyonun pratikteki performansını paylaşsa iyi olacak aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.