Şimdi Ara

Constantine|2014| (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
876
Cevap
18
Favori
25.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 4-5 gün içerisinde sıkılmadan izledim. Şzlettirdi dizi resmen kendini ama bttiiğnize üzüldüm

Forever ve Constantine hatatımda 2 diziye oturup başladım 2side bitti. Sadece dcotor who kaldı izlediğimiz. Oda 100 yıl daha garanti devam eder.

Bu konuda baska dizi zaten yok. Var mı ki? İsterdim bu dizi devam etmiş olsun. Constantine nokta atışı rolü olmuş harika oyunculuk
  • Yeni bir gelişme yok.

Evet, reytingler yüzünden iptal oldu.
  • Bu diziyi de listeye eklemeyi dusunuyordum ama iptal olmus galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    sonu devam edilecek şekilde bitti yani bitirince ve devamı gelmeyince boşluğa düşülüyor ama fazladan boş vaktiniz varsa güzel vakit geçirmelik bir sezondu tavsiye edilebilir.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam

• John Constantine karakterini arrow dizisinde görünce başladım..4 günde bitirdim..Dizi gerçekten mükemmel olmuş..İptal olduğunu bilerek izledim..Keşke iptal etmeselerdi..Umarım Matt Ryan (John Constantine) karakterini sık sık cw dizilerinde görürürüz
  • Conctantine bitmek üzere 3 bölüm kaldı.
    Arrow'Un hangi bölümde ya da bölümlerde var Constantine? Ona göre izleyeyim bölümleri. Arrow'un son seonu izlemedim henüz.
  • 4x5 Haunted isimli bölümde@PHI
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Palmer

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

4x5 Haunted isimli bölümde@PHI

Hocam Allah sizi napmasın ya

Baktım Constantine konusu yukarıda, mesajı atan WISDOM. Dedim kesin wisdom hocamdan bi haber geldi yeni sezon gelecek

R.I.P. Constantine

bu diziden umut yok ya boşuna bekleme

• Dün gece bitirdim. Çok güzel gidiyordu dizi bence. Neden iptal edildi anlamadım. Arka plandaki Brujeria konusu da güzel işleniyordu. Devam etme ihtimali olur umarım.

Manny'nin "Brujeria benim için çalışıyor" demesi ne anlama geliyor? Manny Tanrı'ya isyan eden bir melek mi? Sanırım hiç öğrenemeyeceğiz.
  • Devam etme ihtimali en azından bu kanalda yok. Reytingler gerçekten çok kötüydü.@PHI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 2 Ocak 2016; 16:20:14 >
  • PHI kullanıcısına yanıt

1Evet, onun gibi bir sey, tam olarak bizim dinimizdeki seytan ve Allah arasindaki gibi degil ama, daha cok iyi alt kademe ilaha karsilik isyan eden melegi gibi

Cok tovbe estagfurullah konular bunlar

• Diziyi eğer Keanu Reeves ile tekrar çekerlerse eski şöhretine kavuşabilir ama konseptte ve oyuncu seçimlerinin gerçekten iyi yapılıp, cicili bicili olmaması lazım bu karakterlerin

Filmde hiçbir sevimlilik, tatlılık yoktu, her şey soğuk ve olay akışı olması gerektiği gibi gidiyordu, dizi ise izlerken ne geriyor, ne merak ettiriyor ne de hayran bırakıyordu, tamamen ergenlere yönelikmiş gibi bir izlenim bıraktı. Sanırım izlenmeme nedenlerinden biri de bu

Yani aynı konseptle tekrar gündeme alınsa dahi yine bir sezon sonra rafa kaldırılır diye düşünüyorum. Supernatural faktörü de var, bence boşa umut etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 2 Ocak 2016; 15:58:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Justice League Dark filminde Constantine yer alacak zaten. Ben dizisinden umudu kestim artık.
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    yanlış bilmiyorsam karakterin orjinali dizide ki gibi, film değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Ocak 2016; 19:26:37 >
  • Diziyi de izledim ve karakterin ham halini tam olarak bilmiyorum ama filmdeki hali bana göre daha iyiydi. Supernatural'deki Dean'de az çok bu yapıda ve karizmasından sebep çok popüler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karakter ne dizi ne de filmdeki gibi aslında. Çizgi roman versiyonu sürekli yerlere tüküren, ağzında sigara kufurun bini bir para öyle bir tip.

Ama izleyici sevmez diye hem filmde hem de dizi de böyle yapmadılar.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Dizinin böyle olmasının nedeni NBC denen gereksiz kanal. Adam sigara bile içemiyordu kanalın diretmesi yüzünden.
  • Constantine dizisine kanaldan hep birileri muhalefet etti. Daha ilk bölümlerden iptal edilecek dedikoduları çıktı. Constantine in elinden içki cigara eksik olmazdı, ne hikayeler vardı... DC nin en iyi karakterleri arasında birisidir kesin. Ama olmadı. Bir türlü şansı yaver gitmedi. Aslınca çekilmesi ucuz bir diziydi. Sadece kaliteli senaryo lazımdı, bu kadar benimde üstüme gelsen ben bile iptal edin derim.
  • Varmı bir gelişme,
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.