|
Consumer Reports, 2024'ün en iyi 14 elektrikli otomobilini açıkladı
-
-
Tipi disinda iX kusursuz araba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg nasil olmaz pis tororistler 😄😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yerli degil o
-
Almağnya bizi qısqanıyoğr.
Togg dış pazara açılmadı henüz,gerçi sen bunu bilmene rağmen bu yorumu yapmışsındır
Yerli değil derken?
Bilmiyordum teşekkür ederim gene de tögge laf ettirmem 😄
togg denince akla, hemen onun adı gelir. nakliyeci sefer.. togg'un T harfinin geçtiği bir konuda mesaj yazma, vallahi dişimi kıracağım.
-
Laf edebilirsiniz de,yerli değil dediğiniz zaman söylediğinize dayanak göstermenizi rica ederiz
Tabi bu ricaya forumda dolanan birtakım lağım sıçanları gibi engelleyip kaçarak cevap verebilirsiniz, o da bir tercih:)
Bizde Togg birinci oldu bunlar listeye bile koymamış. Taraflı test olmuş beğenmedim. Hakket togg neden yurtdışında adam yerine konulup testlere, incelemelere, yarışmalara sokulmuyor. 🧐
Togg devlet şirketi demedim 1
Şahıs togg yerli değil iddiasında bulundu cevap verdim 2
Togg yerli değil iddiasına destek veriyorsan ona göre konuşalım 3
Togg bu ülkenin markası,bu ülkenin markasına hakaret veya iftira atma lüksü yok kimsenin 4
quote:
Consumer Reports, 2024'ün en iyi 14 elektrikli otomobilini açıkladı
Hani ilk 10-20-50-100 vs tamam da 14 ne yahu?
Bir de bahsettiğiniz 14 modeli liste halinde paylaşsaymışsınız keşke.
-
Neden hakaret etme lüksü olmasın ki? Yerli, milli ve ucuz araç sloganıyla yola çıkıldı. Abd’li, Avrupalı, Asyalı üreticiler kol gibi vergilere rağmen ondan daha ucuza piyasaya araç sürdü. Devletten destek alacaksın, yerli ve milli ucuz araç diyeceksin ama verdiğin vaatleri yerine getiremeyince de eleştiri kabul etmeyeceksin. Yok böyle bir dünya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TOGG ne alaka yahu ??? hey allahım ya :))
CR araştırma firmasının kimseyi bağlamayan bir araştırması işte.
Araştırmayı yapanlar kafalarına göre yapmışlar kimseyi bağlamaz, bağlasa ne olur ki? bahsi geçen araçları konuşmaya gerek yok :)) en başta Bmw ix modelini göstermeleri zaten işin sonunu getiriyor kapatıp gidiyorsunuz.
Ben bildim bileli bu tip araştırmalar kafaya göre adamına göre formatında, CR formatı size uymuyorsa oradan size uygun bir fikir çıkmaz. otomobil dergileri de aynı işleri yapıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neden hakaret etme lüksü olmasın ki? Yerli, milli ve ucuz araç sloganıyla yola çıkıldı. Abd’li, Avrupalı, Asyalı üreticiler kol gibi vergilere rağmen ondan daha ucuza piyasaya araç sürdü. Devletten destek alacaksın, yerli ve milli ucuz araç diyeceksin ama verdiğin vaatleri yerine getiremeyince de eleştiri kabul etmeyeceksin. Yok böyle bir dünya.
|
Almağnya bizi qısqanıyoğr.
|
Laf edebilirsiniz de,yerli değil dediğiniz zaman söylediğinize dayanak göstermenizi rica ederiz Tabi bu ricaya forumda dolanan birtakım lağım sıçanları gibi engelleyip kaçarak cevap verebilirsiniz, o da bir tercih:) |
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp aero
- spotify apple music aktarma
- twitter mavi tik alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X