Şimdi Ara

Content Watch Error Hatası Lütfen bakın !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aile koruma şifresi yükledim. Fakat Knight online ı açmaması nedeniyle bilgisyardan kaldırmak istedim. Kaldırmaya çalışırken dosyayı sildiğimde "ContentWatch Error" diye hata veriyor. Oyunları, internet exloperı, msni hiç bişeyi açamıyorum. Sadece bilgisayardaki yüklü olan dosyalarımı açabiliyorum.

Lütfen yardım edin.Bu sorunu biran önce çözmem lasım.

• Programi tekrar yukle . Ardindan Baslat>>Calistir>>msconfig>>Baslatma orda TT nin program ismini bul ve yanindaki tiki kaldir , pc yi bastan baslat . Ardindan programi silmeyi dene . Tahminen arka planda o hataya sebebiyet veren bir uzantisi calisiyor programin , calistigi icinde silemiyorsun .

Edit: Baslatma yerine islemler yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +1905 -- 4 Eylül 2009; 13:39:20 >
  • Your uninstaller 2008 diye bi programla aile koruma şifresiyle ilgili bütün programları pcden kaldırdım haliyle setup da gitti. Yeniden yükleyemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego367

Your uninstaller 2008 diye bi programla aile koruma şifresiyle ilgili bütün programları pcden kaldırdım haliyle setup da gitti. Yeniden yükleyemicem

Peki msconfig de baslatma kisminda ureticinin adi altinda TTNet diye gorunmuyor mu(Bilinmeyen diye yazabilir o zaman baslangic ogesi ismine bak) ?TT ye ait bir program ve ya uzantisi gorunmuyor mu ?
  • hayır. TTnet le ilgili hiç bişey yazmıo başlangıç kısmında
  • Hatayı verdirttiren dosyayı biliyorsanız aşağıdaki program windows çalışırken silenemeyen dosyanızı sistem açılışında silinmesini sağlayacaktır..

http://www.softpedia.com/get/System/Boot-Manager-Disk/MoveOnBoot.shtml
  • sorunun kesin çözümü burada !

Bilgisayar yeniden başlatın

1- f8 ile ağ destekli güvenli mod kısmından açın

2- başlat/çalıştır kısmına : netsh winsock reset yazıp enterleyin (dos ekranı açılıp kapanacak)

3- Bilgisayarım C: Documents and Settings kullanıcı grubunuz içerisinde gizli dosyaları aktif yaparak Content Watch adlı klasörü silin

4-Başlat ara kısmınına Content Watch yazarak aratın muhtemelen system32 içerisinde çıkacaktır. Bulun ve silin.

5- Bilgisayarı yeniden başlatın

GEÇMİŞ OLSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deluxe1

sorunun kesin çözümü burada !

2- başlat/çalıştır kısmına : netsh winsock reset yazıp enterleyin (dos ekranı açılıp kapanacak)

3- Bilgisayarım C: Documents and Settings kullanıcı grubunuz içerisinde gizli dosyaları aktif yaparak Content Watch adlı klasörü silin

4-Başlat ara kısmınına Content Watch yazarak aratın muhtemelen system32 içerisinde çıkacaktır. Bulun ve silin.

GEÇMİŞ OLSUN.

kral adamsın vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deluxe1

sorunun kesin çözümü burada !

GEÇMİŞ OLSUN.

güvenli modda açıyorum fakat : documents and Settings
    erişilemiyor erişim engellendi uyarısı alıyorum neden olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.