Şimdi Ara

Contigo Mug 470ml - 64 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
8
Favori
18.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da navy kargolayacaklar. Hangi renk oluyor bu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxthon

Bana da Stanley'in kendi orjinal rengi olan haki yani green faturası kesilmiş. Aslında bu renk çok seviliyor/tercih ediliyor en çok bu satılıyor ama ben bir türlü ısınamadım. Navy renk faturası kesilenlerden birisiyle ürünün kutularını açmadan, kargo ücreti bana ait olacak şekilde takas edebilirim...

"Stanley'nin bir klasik haline gelmiş çekiç yeşili rengiyle" , "Sağlamlığı, yalıtım becerisi ve klasik yeşil rengi ile gün geçtikçe daha popüler hale geldi" böyle cümleler görüyorum tanıtımlarında Stanley'in hep ama yine de ben bu yeşil renge gerçekten bir türlü ısınamadım.
    Aynı şekilde ürünü alıp kullanmayacak olan varsa da renk farketmeksizin aldığı fiyatın 2 katına satın alabilirim açılıp kullanılmadığı sürece...

• Bana para iadesi yaptılar

• benim ki dağıtıma çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jusqua kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde iki sipariş biri geldi diğerinde bi gelişme yok. İnş iptal etme gibi bi durumla karşılaşmayız.

• Biri geldi diğeri iptal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar bekleniyor beyler

• Benim de ayni

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

sepette derken satın almadığın birşey mi geldi?

Alıntıları Göster
    Hayır aynı anda satın aldığım bir kitap anca teslim oldu
  • İptal olarak mail mi geldi yoksa sipariş sayfasında hala hazırlanıyor mu görünüyor. D&r görüştünüz mü bilgi aldınız mı?

• 1 kargo 1 hazırlanıyor. Yarın elimde inşallah

Demişken arandım 1 hazırlanan artık iptal. 2 tane alanlara 1 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoyildiz88 -- 16 Mayıs 2019; 16:53:11 >
  • alyosha A kullanıcısına yanıt
    Biraz önce aradılar. Üründe fiyat hatası olduğunu 2 sene önceki fiyat ve model olduğunu şu anda bu fiyattan satılamayacağını teminde sıkıntı olduğunu söyleyip iptal ettiler siparişimi. Ben de bana sormadan nasıl iptal edersiniz diye biraz çıkıştım ve sitede ayni ürünün farklı renginin satışta olduğunu söyledim. Yetkili birime ileteceğini söyledi. Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yaptıkları hareket hiç hoş değil. Hiç değilse arayıp kusura bakmayın fiyat hatası vardı buna rağmen biz 1 taneyi başka marka olarak gönderdik dese kendim iptal ederdim zaten.

• alyosha A kullanıcısına yanıt
    Yok aradılar direkt

• Şikayetvara ve d&r a yazdım şikayeti ürünü geçtim o kasar uğraştırdılar biraz da onlar uğraşsın

• Beni de aradılar aynı bahaneyi söyleyip iptal ediyoruz dediler. Tüketici hakem heyetine başvuracağım dedim, biraz da yaptıklarının hukuksuzluk olduğundan bahsedip. Kapattık teli. Umurlarında bile olmadı. Sırf inadına uğraşıcam hakkımı yedirme meselesi değil artık. Müşteriyi bildiğin enayi yerine koymaya çalışıyorlar.

• Ben de D&R tarafından aranmış olup, çağrıyı kaçırmışım. Benim de 2 farklı siparişim vardı, birinde fatura kesildi, diğerinde siparişiniz hazırlanıyor diyor. N'apçaklar acaba !?

• Ürünüm geldi arkadaşlar sizin neden iptal ediyorlar

• Ugur120 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf atarmısın ne geldi ? Muadil mi

• Benim ürün 16.05.2019 tarihinde kargoya verilmiş,

sipariş sayfasındaki ürün aşağıda

Contigo Mug  470ml - 64 TL

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.